ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ 

Πραγματικά

Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ένα Διαδικτυακό κανάλι γενικής θεματολογίας της GReACTIV με video, audio και λίγα κείμενα. Οι κατηγορίες θεμάτων παρουσιάζονται: 1) στην αρχική σελίδα 2) στο αριστερό μενού στην κορυφή. Οι κατηγορίες θεμάτων είναι οι συνηθισμένες κοινού ενδιαφέροντος. Δεν έχουμε περιορισμό με το τι θα ασχοληθούμε ούτε ποιους θα παρουσιάσουμε.

Οι απόψεις ή οι γνώσεις ανήκουν σε αυτούς που τις εκφράζουν και όχι στο Πραγματικά. Όπως συμβαίνει και με τα κανάλια της τηλεόρασης, παρουσιάζονται και πολιτικές απόψεις. Στοχεύουμε στην πολιτική ανεξαρτησία και επιδιώκουμε την πολυφωνία. Συμπληρωματικά, video/ audio και κείμενα του ομώνυμου πολιτικού δικτύου μπορείτε να βρείτε στη ΝΕΑ ΑΡΧΗ. Ο ιστότοπος αυτός σε αντίθεση με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν είναι πολιτικά ανεξάρτητος και ούτε στοχεύει στην πολυφωνία.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας: 1) εάν έχετε σχόλια ή παρατηρήσεις 2) εάν θέλετε επιπλέον διευκρινήσεις 3) εάν επιθυμείτε διαδικτυακή προβολή ή να μοιραστείτε με το κοινό γνώσεις, εμπειρίες, απόψεις 4) για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Τα στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται στο υποσέλιδο. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον διαχειριστή στα Social Media ή να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα. 

Δωρεάν βίντεο & προβολή

Προσφέρουμε δωρεάν δημιουργία video ή audio και προβολή στο Ίντερνετ για μουσικoύς, παρουσιαστές, ηθοποιούς, χορευτές, μοντέλα, personal trainer, μαγαζιά, μικρές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, πολιτευτές κλπ & ανθρώπους που θέλουν να παρουσιάσουν απόψεις, γνώσεις, εμπειρίες, έργο σε ένα κοινό χιλιάδων θεατών/ακροατών. Η προσφορά γίνεται στα πλαίσια  δικών μας προωθητικών ενεργειών & κάποια στιγμή θα σταματήσει.

Αρχικά ανεβάζουμε τα βίντεο/audio στο κανάλι GReACTIV1 του youtube. Αυτό είναι απλά το αρχικό σημείο που γίνεται upload. Από εκεί το παρουσιάζουμε σε αυτόν τον ιστότοπο που έχει πολλές χιλιάδες views. Αυτό είναι το βασικό σημείο προβολής. Επίσης βάζουμε τα video/audio  σε άλλα κανάλια youtube και πολλούς λογαριασμούς Facebook, twitter και άλλων Social Media Plattforms.

Οι προβαλλόμενοι μπορούν και με δικές του ενέργειες να αυξήσουν την προβολή βάζοντας τα video (ή audio) σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης (FB, twitter κλπ) δικούς τους ή φίλων τους. Επιπλέον μπορούμε να προτείνουμε διάφορους τρόπους σημαντικής αύξησης της προβολής για ένα πολύ μικρό κόστος. Το κόστος αυτό δεν πληρώνεται σε εμάς.