ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Τρία σε ένα

Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ένα Διαδικτυακό Περιοδικό γενικής θεματολογίας της GReACTIV. Τα θέματα παρουσιάζονται με 4 βασικούς τρόπους σε διάφορες παραλλαγές: 1) Κείμενα 2) Φωτογραφίες 3) Video 4) Audio.

Στο παρελθόν είχαμε χωριστά έντυπα περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ότι στο παρελθόν παρουσιαζόταν από διαφορετικά μέσα, μπορεί πλέον να παρουσιάζεται από ένα, το Διαδίκτυο.  Έχουμε δηλαδή 3 σε 1, περιοδικό, ραδιόφωνο και τηλεόραση σε ένα ιστότοπο. Ανάλογα με την περίπτωση, υπάρχει προτιμότερος τρόπος ή συνδυασμός τρόπων.

Πλοήγηση

Οι κατηγορίες θεμάτων παρουσιάζονται: 1) στην αρχική σελίδα 2) στο αριστερό μενού στην κορυφή 3) δεξιά στο υποσέλιδο. Εάν πατήστε το σύνδεσμο μεταφέρεστε στην αντίστοιχη σελίδα της κατηγορίας. Εκεί, ανάλογα με το πόσα θέματα έχει η κάθε κατηγορία και σε τι μορφή παρουσιάζονται, υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές. Οι σελίδες των κατηγοριών διαφέρουν μεταξύ τους. Εάν πχ μια κατηγορία έχει μόνο μερικά video, τότε παρουσιάζονται όλα σε μια σελίδα. Αλλιώς υπάρχουν σύνδεσμοι για μετάβαση σε άλλες σελίδες.

Το κάθε άρθρο καταλαμβάνει πάντοτε χωριστή σελίδα. Εάν συνοδεύεται από video ή audio, τότε παρουσιάζεται και αυτό μαζί με το άρθρο στην σελίδα του άρθρου. Επίσης τα video/audio μιας κατηγορίας παρουσιάζονται όλα μαζί ώστε κανείς να μπορεί να τα παρακολουθήσει χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθεί στις σελίδες των άρθρων. Παρομοίως σε χωριστή σελίδα έχουμε τις αρχές των άρθρων, όταν αυτά είναι πολλά. Έτσι κανείς μπορεί να διαβάσει την αρχή του, πριν μεταφερθεί σε κάποιο άρθρο. 

Θέματα και άνθρωποι

Οι κατηγορίες θεμάτων είναι οι συνηθισμένες κοινού ενδιαφέροντος. Δεν έχουμε περιορισμό με το τι θα ασχοληθούμε ούτε ποιους θα παρουσιάσουμε. Οι απόψεις ή οι γνώσεις ανήκουν σε αυτούς που τις εκφράζουν και όχι στο Πραγματικά.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας: 1) εάν έχετε σχόλια ή παρατηρήσεις 2) εάν θέλετε επιπλέον διευκρινήσεις 3) εάν επιθυμείτε να μοιραστείτε με το κοινό γνώσεις, εμπειρίες, απόψεις 4) για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Τα στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται στο υποσέλιδο. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον υπεύθυνο στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης ή να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα. 

 

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά