ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ

Πολιτοφυλακή

AUDIO

Η δημιουργία Πολιτοφυλακής δεν αποτελεί θέση της Νέας Αρχής αλλά μια ενδιαφέρουσα πρόταση που κατέθεσαν φίλοι της Νέας Αρχής. Σκοπεύουμε να συμπεριλάβουμε το θέμα σε κάποιο δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες εάν θέλουν κάτι τέτοιο.

Στρατιωτική εκπαίδευση γυναικών

Η στρατιωτική θητεία συνδέεται με την εκπαίδευση της πολιτοφυλακής όπως θα εξηγηθεί παρακάτω. Ανεξάρτητα από την δημιουργία πολιτοφυλακής, σκοπεύουμε να θέσουμε σε δημοψήφισμα και την στρατιωτική εκπαίδευση γυναικών. Αρχικά θα είναι 1-3 μήνες. Παράλληλα θα μειωθεί η θητεία των ανδρών 1-3 μήνες. Από 18 έως 35 θα είναι υποχρεωτική κι από 35 έως 55 θα είναι εθελοντική. Ισότητα πρέπει να υπάρχει σε όλα. Αφού γυναίκες βρίσκονται επαγγελματικά στον στρατό και η θητεία είναι υποχρεωτική για τους άντρες, πρέπει να είναι και υποχρεωτική για τις γυναίκες. Εφόσον γυναίκες μπορούν να συμμετέχουν και να κερδίζουν ριάλιτι επιβίωσης, σίγουρα μπορούν να αντεπεξέλθουν σε μια στρατιωτική εκπαίδευση. 

Πρόταση για δημιουργία πολιτοφυλακής

Αποδείχθηκε ότι είναι πολύ εύκολο μια πολύ μικρή παρασιτική, παρακμιακή μειοψηφία να κλέψει την εξουσία από τον λαό. Η εξουσία ανήκει στο λαό. Ο λαός είναι αυτός που θα πρέπει να εξασφαλίζει ότι η εξουσία παραμένει σε αυτόν και δεν του την κλέβει μια πολύ μικρή μειοψηφία παλιανθρώπων για να τον εξαπατά, να τον καταπιέζει, να τον κλέβει, να κατασπαταλά το υστέρημα του.

Ο λαός πρέπει να εξασφαλίζει την Δημοκρατία. Για να το κάνει πρέπει να έχει όπλα. Οι λίγοι ελέγχουν τα όπλα και τα στρέφουν ενάντια στο λαό. Η εξουσία ανήκει στον λαό και ο λαός πρέπει να έχει όπλα για να υπερασπιστεί την Δημοκρατία, την Δικαιοσύνη, την εσωτερική ασφάλεια και την άμυνα της χώρας.

Εάν ο λαός είχε όπλα, η παρασιτική μειοψηφία δεν θα είχε κλέψει ούτε ένα ευρώ. Δεν δεν θα είχαμε φτάσει ποτέ στη χρεοκοπία και τα Μνημόνια. Το κράτος θα δούλευε ρολόι. Η μειοψηφία θα έτρεμε έναν οπλισμένο λαό. Τον άοπλο λαό δεν τον υπολογίζουν. Σκέφτονται ότι θα διαδηλώσουν, θα φωνάξουν, θα βρίσουν και θα τους περάσει.

Εάν ο λαός έχει όπλα δεν θα χρειαστεί να πέσει ούτε μια τουφεκιά. Δεν θα χρειαστεί να γίνει ούτε μια διαδήλωση. Ο φόβος θα είναι αυτός που θα κάνει τους πολιτικούς, τους δημόσιους υπαλλήλους και όποιους άλλους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ο φόβος θα εμποδίζει τους μαφιόζους να εμπλέκονται σε παράνομες ενέργειες και να χειραγωγούν το πολιτικό σύστημα.

Ο φόβος και όχι η συνείδηση τους είναι ο λόγος που κάνει πολλούς ανθρώπους να μην προβαίνουν σε κακές πράξεις, ο φόβος ότι μπορεί να πληρώσουν για αυτές τις κακές πράξεις. Για τους πολιτικούς και τους συνεργούς τους δεν υπάρχει αυτός ο φόβος γιατί είναι πάνω από την Δικαιοσύνη και τον Νόμο. Ελέγχουν και χειραγωγούν την Δικαιοσύνη. Το μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι αυτό που λένε «όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα». Ξέρουν πολύ καλά ότι ο εισαγγελέας ελέγχεται από αυτούς.

Οι πολιτικοί και οι συνεργοί τους δεν φοβούνται την Δικαιοσύνη ούτε τους νόμους. Τους νόμους τους φτιάχνουν έτσι όπως τους βολεύει. Δεν υπολογίζουν έναν άοπλο λαό. Τον καταπιέζουν, τον εξαπατούν, τον κλέβουν, τον εξαθλιώνουν, τον υποδουλώνουν και δεν τους νοιάζει. Τρέμουν όμως έναν οπλισμένο λαό. Φοβούνται να κάνουν έστω και το πιο μικρό κακό. Τρέμουν στην ιδέα του τι θα τους συμβεί εάν ο οπλισμένος λαός πάρει την εξουσία που του ανήκει. Τότε όλοι οι κλέφτες και οι προπαγανδιστές θα μπουν στην φυλακή. Όλοι οι προδότες θα εκτελεστούν. Θα κατασχεθούν οι περιουσίες τους.

Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αναρωτιούνται που είναι η αστυνομία όταν συμβαίνει κάτι. Η αστυνομία δεν μπορεί να είναι μέσα σε κάθε σπίτι διαρκώς. Κάθε ψυχοπαθής, σχιζοφρενής δολοφόνος και στυγερός εγκληματίας μπαίνει ελεύθερα και ανενόχλητα από τα σύνορα. Εγκληματίες βασανίζουν, βιάζουν και σκοτώνουν τα κορίτσια μας. Τα εξωθούν στην πορνεία με εκβιασμούς και άλλους τρόπους. Πολλές κοπέλες και γυναίκες πλέον έχουν βγει στην πορνεία. Ναρκωτικά κυκλοφορούν παντού για όσους δεν έχουν ισχυρές αντιστάσεις. Εγκληματίες βασανίζουν και σκοτώνουν γέροντες για λίγα ευρώ. Το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί πλέον να υπερασπίσει τους πολίτες από τους εγκληματίες. Συχνά χρηματοδοτούνται από μαφιόζους με αντάλλαγμα την ασυλία. 

Προτείνουμε την δημιουργία ένοπλων ομάδων πολιτοφυλακής. Θα συμμετέχουν μόνο Έλληνες πολίτες. Η μεγάλη πλειοψηφία θα είναι εθελοντές. Το επάγγελμα τους θα είναι κάτι άλλο. Όταν το επιτρέψουν τα οικονομικά του κράτους, θα έχουν μια μικρή αμοιβή. Ίσως να δημιουργηθούν λίγες θέσεις μόνιμων υπαλλήλων για την λειτουργία της πολιτοφυλακής. Θα ερευνηθεί πoιoς είναι ο απαραίτητος αριθμός. Θα είναι όσοι χρειάζονται.

Η πολιτοφυλακή θα είναι μια ανεξάρτητη αρχή. Θα είναι υπεύθυνη για τη διατήρησης της Δημοκρατίας, της Ασφάλειας, της Δικαιοσύνης και της Εθνικής κυριαρχίας. Θα έχει αρμοδιότητες αστυνόμευσης, εθνικής άμυνας, εθνικής αντίστασης. Κάθε δήμος θα έχει την πολιτοφυλακή του. Ο δημοτικοί και περιφερειακοί διοικητές θα εκλέγονται στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά θα υπάγονται στην εθνική διοίκηση της πολιτοφυλακής. Ο γενικός διοικητής θα εκλέγεται στις βουλευτικές εκλογές. Θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν υπηρετήσει κάποιο διάστημα στην πολιτοφυλακή για να έχουν το δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα. 

Θα περνούν από στρατιωτική και αστυνομική εκπαίδευση. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας, θα δηλώνουν εθελοντικά όσοι θέλουν να συμμετέχουν και θα έχουν επιπλέον ειδική εκπαίδευση. Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτός ο σχεδιασμός θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με ξεχωριστή από τη στρατιωτική θητεία εκπαίδευση. Επίσης αυτό θα ισχύει για όσους έχουν ολοκληρώσει τη θητεία ή δεν έχουν πάει στο στρατό.

Όπως όλα τα πράγματα έχει συν και πλην. Σε περίοδο ειρήνης θα ανήκουν στην πολιτοφυλακή και σε περίοδο πολέμου στον στρατό. Θα υπάρχουν εφεδρείες υψηλής ετοιμότητας. Θα βοηθήσουν στην ασφάλεια των πολιτών. Εάν κάποιοι κακόβουλοι εχθροί ή υποτιθέμενοι φίλοι καταλάβουν την χώρα, θα υπάρχουν όπλα ώστε να ξεκινήσει η αντίσταση που θα οδηγήσει στην απελευθέρωση. Θα εμποδίσει ένα στρατιωτικό πραξικόπημα και θα μειώσει την πιθανότητα επιτυχίας του.

Από την άλλη μπορούν να ασκηθούν διάφορες κριτικές. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος όταν πολίτες φέρουν όπλα. Το ίδιο όμως ισχύει για τους στρατιώτες, τους αστυνομικούς και τους ένοπλους σεκιουριτάδες. Θα χρειάζεται χαρτί από ψυχίατρο και να μην έχουν υποπέσει σε σοβαρά αδικήματα. Εάν κάποιο μέλος της πολιτοφυλακής χρησιμοποιήσει το όπλο του για άλλο λόγο όπως ληστεία ή εκβιασμό, οι ποινές θα είναι πολύ βαριές.

Οι στρατιώτες που φέρουν όπλα Έλληνες πολίτες δεν είναι; Τι παραπάνω έχουν από την πολιτοφυλακή; Οι αστυνομικοί που φέρουν όπλα είναι πολίτες μιας διαφορετικής ποιότητας; Οι σωματοφύλακες και οι ένοπλοι σεκιουριτάδες είναι άλλη πάστα; Απλά περνούν ειδική εκπαίδευση. Και οι πολιτοφύλακες θα έχουν ειδική εκπαίδευση. Θα προσφέρουν και στον εαυτό τους ασφάλεια, όχι μόνο στους άλλους. Θα διατηρούν το όπλο στο σπίτι τους και θα έχουν εκπαιδευτεί ώστε να είναι ασφαλές. Για να έχουν το δικαίωμα της οπλοφορίας, θα πρέπει να προσφέρουν και υπηρεσία στους άλλους. Παροτρύνουμε τους πολίτες να δημιουργήσουν από τώρα άοπλες ομάδες πολιτοφυλακής και να εκπαιδευτούν μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.

VIDEO

1    ♦   2   ♦   3   ♦   4    ♦   5   ♦   6   ♦   7   ♦   8   ♦   9   ♦   10   ♦   11   ♦   12   ♦   13   ♦   14   ♦   15   ♦   16   ♦   17   ♦   18   ♦   19   ♦   20   ♦   21   ♦   22   ♦   23   ♦   24  

Scroll to Top