ΑΡΘΡΑ 6

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΩΝ 6

(κάντε κλικ στον τίτλο για να μεταφερθείτε στο άρθρο)

1     2     3    4     5     6

 

Τελευταία

Τα φασιστόμουτρα οι προοδευτικοί

Ένα βιβλίο της Ακρίτα κατά λάθος διάβασα, με κάποιον υπουργό. Έπεσε στα χέρια μου, χωρίς βέβαια να το αγοράσω και το διάβασα για να δω τι γράφει. Ωραιοποιούσε και υμνούσε το φαύλο σύστημα που την ανέδειξε, αποφεύγοντας να δείξει τα στραβά του. Δηλαδή τους έγλειφε για να συνεχίσουν να την «ταΐζουν». Αυτοί οι «προοδευτικοί» ή έχουν απόλυτη σύγχυση και είναι «τρελοκομεία» σκέτα ή δουλεύουν για την παγκόσμια δικτατορία όπου εκτός από μια ...

 

Θα κάψουν όλη την Μυτιλήνη

Τα μεγαλύτερα κορόιδα της Ελλάδας είναι οι Μυτιλινιοί. Τους έχουν φορτώσει χιλιάδες μετανάστες εδώ και χρόνια. Αν δεχτούν οι Μυτιλινιοί οποιασδήποτε μορφής κέντρο φιλοξενίας, θα είναι τα μεγαλύτερα κορόιδα που γέννησε η ανθρωπότητα. Στο τέλος θα βρεθούν και αυτοί χωρίς σπίτια και θα αναγκαστούν να φύγουν από το νησί. Έχει μια λογική, μόνο να μαζέψουν κάπου προσωρινά τους μετανάστες, για μερικές μέρες μέχρι να φύγουν.

 

Νέα Δήθεν-κρατία

Το 1992, ο «Εθνάρχης» δάκρυσε για την Μακεδονία. Μισό αιώνα πριν, το 1942-43, συνωμοτούσε για την Σοσιαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση υπό τον Χίτλερ. Άραγε δάκρυσε τότε;  Ήταν ένας ομοφυλόφιλος, Χιτλερικός που παρίστανε «και καλά» δήθεν τον ευσεβή, πατριώτη. Όλη η Νέα Δήθεν-κρατία σήκωσε το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών σε μείζον. Ήταν αδιαμφισβήτητα πετυχημένη πολιτική κίνηση αλλά και τελείως ψεύτικη.

 

Χαρτογράφηση Νέας Δημοκρατίας

Ο «Εθνάρχης» ήταν ένας φιλόδοξος, έξυπνος, ομοφυλόφιλος που διαπίστωσε αρκετά νέος ότι οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις μπορούσαν να τον οδηγήσουν ψηλά. Το αν είναι καλό, κακό ή αδιάφορο να είναι κανείς ομοφυλόφιλος είναι θέμα άποψης. Είναι όμως πέρα από κάθε αμφιβολία κακό η υποκρισία και η κοροϊδία. Ήταν πολύ κακό που ο «Εθνάρχης» απευθυνόταν στην χριστιανική και πατριωτική δεξιά ενώ ο ίδιος ήταν ομοφυλόφιλος προδότης.

 

Συνωμοτική προδοτική κλίκα

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλοι οι Χιτλερικοί ή οι απόγονοι τους πρωταγωνιστούν στο Σατανικό Οικοδόμημα που λέγεται ΕΕ. Ο «Εθνάρχης» είχε φτιάξει στην Κατοχή μια προδοτική ομάδα μαζί με άλλους προδότες που την ονόμαζαν Σοσιαλιστική Ένωση. Εννοούσαν την Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία υπό τον Χίτλερ. Μεταξύ άλλων προδοτών συμμετείχαν ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, ο Γεώργιος Μαύρος, ο Πέτρος Γαρουφαλιάς, ο Άγγελος Αγγελόπουλος...

 

Θα μας κάνουν Πακιστανούς

Με βάσει το κατά κεφαλήν εισόδημα, το Πακιστάν βρίσκεται πολύ χαμηλά παγκόσμια, κάτω από την 150η θέση ανάμεσα σε 186 χώρες. Υπάρχουν βέβαια και φτωχότερες αλλά παίρνω παράδειγμα το Πακιστάν επειδή έχουμε πολλούς Πακιστανούς στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι άνθρωποι του Θεού και αυτοί. Επίσης παραδέχομαι ότι και εγώ στην θέση τους το ίδιο θα έκανα. Αν ήταν μια χώρα μπουρδέλο σαν την Ελλάδα ...

 

Αντισύστημα

Σύστημα μη και αντί

Προσπαθείτε, αγωνίζεστε και δεν πάτε πουθενά. Μένετε καθηλωμένοι στο ίδιο σημείο ή πηγαίνετε προς τα χειρότερα. Από την άλλη βλέπετε ανθρώπους με τα ίδια ή λιγότερα προσόντα, την ίδια ή μικρότερη προσπάθεια να ανεβαίνουν διαρκώς. Έχετε καθίσει ποτέ να σκεφτείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις αλλά η βασική είναι μία. Αυτοί όλοι είναι άνθρωποι του συστήματος και τους ανεβάζει το σύστημα. Αυτός είναι ο κανόνας που έχει όμως πολλές εξαιρέσεις. Το σύστημα είναι μια μικρή μειοψηφία. Βρίσκεται σε όλους τους χώρους αλλά κυρίως σε πολιτική, μίντια, show biz, μεγάλο κεφάλαιο.

Γιατί δεν θα μπείτε στο σύστημα

Τα νέα είναι ευχάριστα και δυσάρεστα. Πρώτα να πούμε τα δυσάρεστα και να αφήσουμε στο τέλος τα ευχάριστα. Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να μπείτε στο σύστημα. Αυτά που λέμε δεν είναι τυχαία. Δεν πετάμε μπούρδες. Μας τα έχουν πει άνθρωποι του συστήματος που ξέρουν πολύ καλά πως δουλεύει. Ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη, τους πέταξε έξω το σύστημα. Στη δεύτερη, είναι ακόμα μέσα στο σύστημα αλλά δεν τους αρέσει καθόλου ο τρόπος που δουλεύει. Αναγκάστηκαν όμως να παίξουν το παιχνίδι του συστήματος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπει κανείς στο σύστημα. Είναι συγκεκριμένοι οι τρόποι που μπορεί να το κάνει. 

Είναι δικοί τους

Πρέπει να σου υποδείξει το σύστημα ποιοι θα κυβερνήσουν την χώρα; Πρέπει να σου υποδείξει το σύστημα ποιοι τραγουδιστές και ποιοι ηθοποιοί σου αρέσουν; Το σύστημα υποδεικνύει και αναδεικνύει τους δικούς του που εργάζονται προς το συμφέρον του συστήματος και σε βάρος των υπολοίπων. Ο κανόνας είναι πως είναι δικοί τους που έχει όμως και εξαιρέσεις. Το σύστημα συνωμοτεί διαρκώς εναντίον των μη συστημικών. Όχι μόνο τους έχει πεταμένους αλλά κα συνωμοτεί διαρκώς εναντίον τους. Το σύστημα είναι πολυκομματικό. Το σύστημα εκμεταλλεύεται, χειραγωγεί, εξαπατά, καταπιέζει τους μη συστημικούς.

Σύστημα και ΜΜΕ

Τα κανάλια δεν είναι σύστημα και το ίντερνετ αντισύστημα. Το σύστημα βρίσκεται σε πολλούς χώρους αλλά κυρίως της πολιτικής, των μίντια, της show biz, του μεγάλου κεφαλαίου. Επίσης το αντισύστημα βρίσκεται σε όλους τους χώρους. Φτιάξαμε ένα διάγραμμα. Δεν στηρίζεται σε κάποιους αριθμούς για πολλούς λόγους. Πρώτον δεν είναι ο σκοπός του να απεικονίσει τα νούμερα αλλά να κάνει κατανοητή μια ιδέα. Δεύτερον τα νούμερα αν υπάρχουν δεν είναι αξιόπιστα στην Ελλάδα. Τρίτον αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου σημαντικά. Έτσι μπορεί να μην αφορά το παρόν αλλά το εγγύς μέλλον. Αυτό που θέλει να δείξει είναι ότι το Ίντερνετ ...

System bypass

Το σύστημα έχει σκοπό το συμφέρον των συστημικών σε βάρος των μη συστημικών. Ο σκοπός του συστήματος είναι η εξαπάτηση, χειραγώγηση, εκμετάλλευση και καταπίεση των μη συστημικών. Το σύστημα διαρκώς συνωμοτεί ενάντια στους μη συστημικούς. Το σύστημα προωθεί δικούς του πολιτικούς, δημοσιογράφους, παρουσιαστές, καλλιτέχνες που εργάζονται για το καλό του συστήματος. Βάζει εμπόδια στους άλλους που δεν είναι δικοί του. Πολλοί μη συστημικοί δεν έχουν αντιληφθεί ότι το σύστημα τους κάνει κακό. Το σύστημα σας έχει πεταμένους! Πετάξτε το και εσείς στα σκουπίδια! Δεν το έχετε ανάγκη.

Αλλαγή νοοτροπίας

Για να γίνει το system bypass, χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας. Να καταλάβει επιτέλους ο κόσμος ότι αυτοί που βγάζει το σύστημα δεν είναι απαραίτητα καλοί αλλά συστημικοί. Το σύστημα είναι ο εχθρός των μη συστημικών για πολλούς λόγους. Το σύστημα είναι αυτό που έφερε την χώρα σε αυτά τα χάλια. Η Ελλάδα είναι στα κάτω της. Για να πάρει τα πάνω της πρέπει αυτοί που είναι πάνω, το σύστημα, να έρθουν κάτω και αυτοί που είναι κάτω, οι μη συστημικοί, να ανέβουν επάνω. Χρειάζεται πολιτική και κοινωνική αλλαγή. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μπει κανείς στο σύστημα είναι μέσω πολιτικής.

Scroll to Top