ΑΡΘΡΑ 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΩΝ 3

(κάντε κλικ στον τίτλο για να μεταφερθείτε στο άρθρο)

Εναλλακτικό Σύστημα ή Σύστημα Β

Περιθωριοποιήστε το Σύστημα

Παρόλο που τα έχουμε εξηγήσει αρκετά αναλυτικά, για κάποιους είναι ακόμα κάπως δυσνόητα. Θα κάνουμε λοιπόν άλλη μια προσπάθεια. Πέρα από τα ΜΜΕ, το Σύστημα έχει εισέλθει και σε άλλους χώρους όπως οι μεγάλες επιχειρήσεις κλπ. Σε όλα τα επαγγέλματα είναι χρήσιμη η προβολή από τα ΜΜΕ. Για αυτό βλέπουμε δικηγόρους, γιατρούς, φοροτεχνικούς να βγαίνουν καθώς ανεβαίνει η πελατεία τους.

Ολικό μποϊκοτάζ

Έχει γραφτεί για μποϊκοτάζ καναλιών και συστημικών μίντια, επιχειρήσεων των στυλοβατών του συστήματος και τραπεζών. Όλα αυτά είναι σωστά αλλά χρειάζονται συμπλήρωμα. Ξεχάστηκε το βασικότερο όλων. Τα έσοδα των καναλιών υποτίθεται ότι είναι από διαφημίσεις. Στην πραγματικότητα είναι και με διάφορους βρώμικους τρόπους σε αντάλλαγμα των υπηρεσιών προπαγάνδας και χειραγώγησης που προσφέρουν στο πολιτικό ...

Σύστημα μη και αντί

Προσπαθείτε, αγωνίζεστε και δεν πάτε πουθενά. Μένετε καθηλωμένοι στο ίδιο σημείο ή πηγαίνετε προς τα χειρότερα. Από την άλλη βλέπετε ανθρώπους με τα ίδια ή λιγότερα προσόντα, την ίδια ή μικρότερη προσπάθεια να ανεβαίνουν διαρκώς. Έχετε καθίσει ποτέ να σκεφτείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις αλλά η βασική είναι μία. Αυτοί όλοι είναι άνθρωποι του συστήματος και τους ανεβάζει το σύστημα. Αυτός είναι ο κανόνας που έχει όμως πολλές εξαιρέσεις. Το σύστημα είναι μια μικρή μειοψηφία. Βρίσκεται σε όλους τους χώρους αλλά κυρίως σε πολιτική, μίντια, show biz, μεγάλο κεφάλαιο.

Γιατί δεν θα μπείτε στο σύστημα

Τα νέα είναι ευχάριστα και δυσάρεστα. Πρώτα να πούμε τα δυσάρεστα και να αφήσουμε στο τέλος τα ευχάριστα. Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να μπείτε στο σύστημα. Αυτά που λέμε δεν είναι τυχαία. Δεν πετάμε μπούρδες. Μας τα έχουν πει άνθρωποι του συστήματος που ξέρουν πολύ καλά πως δουλεύει. Ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη, τους πέταξε έξω το σύστημα. Στη δεύτερη, είναι ακόμα μέσα στο σύστημα αλλά δεν τους αρέσει καθόλου ο τρόπος που δουλεύει. Αναγκάστηκαν όμως να παίξουν το παιχνίδι του συστήματος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπει κανείς στο σύστημα. Είναι συγκεκριμένοι οι τρόποι που μπορεί να το κάνει. 

Είναι δικοί τους

Πρέπει να σου υποδείξει το σύστημα ποιοι θα κυβερνήσουν την χώρα; Πρέπει να σου υποδείξει το σύστημα ποιοι τραγουδιστές και ποιοι ηθοποιοί σου αρέσουν; Το σύστημα υποδεικνύει και αναδεικνύει τους δικούς του που εργάζονται προς το συμφέρον του συστήματος και σε βάρος των υπολοίπων. Ο κανόνας είναι πως είναι δικοί τους που έχει όμως και εξαιρέσεις. Το σύστημα συνωμοτεί διαρκώς εναντίον των μη συστημικών. Όχι μόνο τους έχει πεταμένους αλλά κα συνωμοτεί διαρκώς εναντίον τους. Το σύστημα είναι πολυκομματικό. Το σύστημα εκμεταλλεύεται, χειραγωγεί, εξαπατά, καταπιέζει τους μη συστημικούς.

Σύστημα και ΜΜΕ

Τα κανάλια δεν είναι σύστημα και το ίντερνετ αντισύστημα. Το σύστημα βρίσκεται σε πολλούς χώρους αλλά κυρίως της πολιτικής, των μίντια, της show biz, του μεγάλου κεφαλαίου. Επίσης το αντισύστημα βρίσκεται σε όλους τους χώρους. Φτιάξαμε ένα διάγραμμα. Δεν στηρίζεται σε κάποιους αριθμούς για πολλούς λόγους. Πρώτον δεν είναι ο σκοπός του να απεικονίσει τα νούμερα αλλά να κάνει κατανοητή μια ιδέα. Δεύτερον τα νούμερα αν υπάρχουν δεν είναι αξιόπιστα στην Ελλάδα. Τρίτον αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου σημαντικά. Έτσι μπορεί να μην αφορά το παρόν αλλά το εγγύς μέλλον. Αυτό που θέλει να δείξει είναι ότι το Ίντερνετ ...

System bypass

Το σύστημα έχει σκοπό το συμφέρον των συστημικών σε βάρος των μη συστημικών. Ο σκοπός του συστήματος είναι η εξαπάτηση, χειραγώγηση, εκμετάλλευση και καταπίεση των μη συστημικών. Το σύστημα διαρκώς συνωμοτεί ενάντια στους μη συστημικούς. Το σύστημα προωθεί δικούς του πολιτικούς, δημοσιογράφους, παρουσιαστές, καλλιτέχνες που εργάζονται για το καλό του συστήματος. Βάζει εμπόδια στους άλλους που δεν είναι δικοί του. Πολλοί μη συστημικοί δεν έχουν αντιληφθεί ότι το σύστημα τους κάνει κακό. Το σύστημα σας έχει πεταμένους! Πετάξτε το και εσείς στα σκουπίδια! Δεν το έχετε ανάγκη.

Αλλαγή νοοτροπίας

Για να γίνει το system bypass, χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας. Να καταλάβει επιτέλους ο κόσμος ότι αυτοί που βγάζει το σύστημα δεν είναι απαραίτητα καλοί αλλά συστημικοί. Το σύστημα είναι ο εχθρός των μη συστημικών για πολλούς λόγους. Το σύστημα είναι αυτό που έφερε την χώρα σε αυτά τα χάλια. Η Ελλάδα είναι στα κάτω της. Για να πάρει τα πάνω της πρέπει αυτοί που είναι πάνω, το σύστημα, να έρθουν κάτω και αυτοί που είναι κάτω, οι μη συστημικοί, να ανέβουν επάνω. Χρειάζεται πολιτική και κοινωνική αλλαγή. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μπει κανείς στο σύστημα είναι μέσω πολιτικής.

Ή με εμάς ή με αυτούς

Στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν ήταν όλοι οι Γερμανοί στρατιώτες Ναζί ούτε κακοί άνθρωποι. Υπήρχαν και πολλοί καλοί άνθρωποι ανάμεσα τους και πολλοί που δεν ήταν Ναζί. Ήταν όμως ο εχθρός που ερχόταν να μας καταλάβει. Πυροβολούσαν τους Έλληνες στρατιώτες για να τους σκοτώσουν. Οι Έλληνες έπρεπε να τους εμποδίσουν. Ο Καραμανλής, η Μελίνα και διάφοροι άλλοι επέλεξαν να συνεργαστούν με τους κατακτητές.

Ή εμείς ή αυτοί

Ο Χένρυ Ντέιβιντ Θορώ ήταν Αμερικανός φιλόσοφος, συγγραφέας και ποιητής. Είναι γνωστός για το δοκίμιο «Πολιτική Ανυπακοή» όπου επιχειρηματολογεί υπέρ της ανυπακοής προς το άδικο κράτος. Αν και υποστήριζε την ελαχιστοποίηση το κράτους δεν ήταν υπέρ της ολοκληρωτικής κατάργησης του. Θεωρούσε ότι οι άνθρωποι είναι εκ φύσεως καλοί και οι διάφοροι θεσμοί τους διαφθείρουν. Ο Γκάντι επηρεάστηκε από τον Θορώ και ...

Απόσυρση καταθέσεων

Ή θα τους εξοντώσουμε ή θα μας εξοντώσουν. Μέση λύση δεν υπάρχει. Αν δεν εξοντώσουμε το σύστημα, θα μας εξοντώσουν αυτοί. Θα μας τα πάρουν όλα, ακόμα και τα σώβρακα και θα μας έχουν να δουλεύουμε για τριακόσια - τετρακόσια ευρώ το μήνα, στην καλύτερη περίπτωση. Θα μας κάνουν πλύση εγκεφάλου μέσα από τα κανάλια και θα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που δεν θα έχουμε τίποτα και θα δουλεύουμε σαν τα σκυλιά για ψίχουλα.

Μποϊκοτάζ εδώ και τώρα

Θέλετε περισσότερη δημοκρατία; Θέλετε περισσότερη ελευθερία; Θέλετε περισσότερη ανεξαρτησία; Θέλετε λιγότερη λογοκρισία και προπαγάνδα; Θέλετε οικονομική άνεση πάνω από όλα; Τι κάνετε για όλα αυτά; Κάθεστε στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση και περιμένετε; Δεν θα έρθουν ποτέ έτσι! «Ναι αλλά εγώ δεν είμαι ο τύπος να βγω στους δρόμους να διαδηλώσω και να αρχίσω να σπάω και να καίω» μπορεί να σκέφτονται αρκετοί.

Το εμπόδιο είναι τα κανάλια

Διάβασα το άρθρο «μεγαλύτερο πρόβλημα». Εκεί που σκεφτόμουν «πολύ ωραία τα γράφει», τα χάλασε στο τέλος. Σίγουρα θα λυθούν πάρα πολλά προβλήματα εάν κάποιο άλλο σχήμα εκπροσωπήσει επάξια τους πολιτικούς χώρους που έχει καταλάβει η Νέα Δημοκρατία. Ακόμα και αν νέα πρόσωπα «καταλάβουν» τον «καραμανλικό» χώρο θα είναι κάτι θετικό. Συμφωνώ σε όλα σχεδόν αλλά διαφωνώ με την δύναμη που δίνει στον Καραμανλή και τους ...

Γλείψτε του τον κώλο

Πρέπει να καταλάβετε τι συμβαίνει. Όποιος έτρωγε με χρυσά κουτάλια από το σύστημα, είναι το ίδιο συστημικός με τον Μητσοτάκη. Κάποιοι από αυτούς που έκαναν τις μεγάλες μάσες, το παίζουν ψευτοαριστεροί και αντισυστημικοί. Όσοι έχουν φάει από το σύστημα είναι δήθεν αριστεροί και δήθεν αντισυστημικοί, όχι όμως πραγματικοί. Βγαίνουν κάτι εμετικοί τύποι και τύπισσες, υποτίθεται άνθρωποι του πνεύματος και των τεχνών και γλείφουν μέχρι αηδίας τον Μητσοτάκη.

Παγκοσμιοποίηση

Πορεία προς Νέα Γιάλτα

Σε μερικούς ανθρώπους χρειάζεται να εξηγούνται πολύ αναλυτικά τα πράγματα. Είναι αρκετοί που δεν μπορούν να καταλάβουν πως η προκλητικότητα του Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα μπορεί να καθορίσει το μοντέλο της παγκοσμιοποίησης. Να το κάνω όσο πιο λιανά γίνεται. Η Ελλάδα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της ΕΕ. Η αχίλλειος πτέρνα της ΕΕ είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη σε περίπτωση σύρραξης μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας. Η Τουρκία είναι μαζί με ΗΠΑ, Βρετανία...

Νέα Γιάλτα

Το ερώτημα είναι αν έγινε κάποια συμφωνία μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων και ποια ήταν αυτή. Σίγουρα στον Μητσοτάκη δεν είπαν όλη την συμφωνία. Θα του είπαν μόνο «μην ανησυχείς παιδί μου, δεν θα αφήσουμε τα πράγματα να προχωρήσουν πολύ με την Τουρκία αλλά και εσύ θα κάνεις ότι σου λέμε». Άρα θα πρέπει να ενημερώσουμε εμείς τον Μητσοτάκη για το ποια είναι η Νέα Γιάλτα. Σύμφωνα λοιπόν με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Νέα Γιάλτα έχει ως εξής.

Συμμαχίες και Νέα Γιάλτα

Η Ελλάδα έχει ένα βασικό πρόβλημα από το οποίο πηγάζουν όλα τα άλλα προβλήματα, οι διεφθαρμένοι και ανίκανοι πολιτικοί της. Τι κάνουν τόσα χρόνια οι ανίκανοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί που κυβερνούσαν την Ελλάδα; Πάνε πίσω από το Γαλλογερμανικό Άξονα και κάνουν ότι τους λένε. Αυτό που τους λένε συμφέρει το Γαλλογερμανικό Άξονα και όχι την Ελλάδα. Κανονικά αυτά που θα πω δεν θα έπρεπε να δημοσιοποιούμε διότι είναι μέρος της εξωτερικής πολιτικής της Νέας Αρχής

Ενεργούν βάσει σχεδίου

Εγώ δεν λέω ότι θα γίνει σίγουρα έτσι όπως τα περιγράφω στο «εφτά νομά σε ένα δωμά». Λέω ότι εκεί το πηγαίνουν. Αυτό είναι το σχέδιο του ευρώδουλου συστήματος και των φίλων τους σε Ευρώπη και παγκόσμια. Αν δεν τους σταματήσουμε, θα πραγματοποιήσουν το σχέδιο τους. Αν τους σταματήσουμε, δεν θα γίνει αυτό που λέω. Σίγουρα είναι πολλοί που σκέφτονται: «Και γιατί ρε φίλε θα γίνει έτσι; Επειδή το λες εσύ;»

Εφτά νομά σε ένα δωμά

Οι εικόνες από το παρελθόν είναι το μέλλον που μας προετοιμάζει το ευρώδουλο σάπιο σύστημα μαζί με τους φίλους τους της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Με την διαφορά ότι θα είναι γενικευμένο. Το «εφτά νομά σε ένα δωμά», στο παρελθόν αφορούσε ένα μικρό μέρος του πληθυσμού. Στο μέλλον θα είναι η ζωή του 90-95%. Μπορεί να μην είναι ακριβώς εφτά σε κάθε δωμάτιο αλλά θα κοιμούνται 4-6 άτομα, ανάλογα με το μέγεθος του.

Ευρωπαϊκή Υπέρ-περιφέρεια 1

Η Τζάκρη χαρακτήρισε τον Μητσοτάκη άπατρι και διεθνιστή. Δεν είπε κάτι το καινούριο αλλά κάτι που είναι γνωστό. Βέβαια το συνέδεσε με τον χειρισμό στο θέμα της Τουρκίας. Στο δρόμο που μας έχουν βάλει, της ΕΕ, δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια άλλων χειρισμών. Ξεσηκώθηκε όλος ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της. Θίχτηκαν γιατί και αυτοί είναι απάτριδες και διεθνιστές. Κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την χαρακτήρισαν ότι ξεπέρασε ακόμη και ...

Θα μας κάνουν Πακιστανούς

Με βάσει το κατά κεφαλήν εισόδημα, το Πακιστάν βρίσκεται πολύ χαμηλά παγκόσμια, κάτω από την 150η θέση ανάμεσα σε 186 χώρες. Υπάρχουν βέβαια και φτωχότερες αλλά παίρνω παράδειγμα το Πακιστάν επειδή έχουμε πολλούς Πακιστανούς στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι άνθρωποι του Θεού και αυτοί. Επίσης παραδέχομαι ότι και εγώ στην θέση τους το ίδιο θα έκανα. Αν ήταν μια χώρα μπουρδέλο σαν την Ελλάδα ...

 

Προετοιμάζουν το χάραγμα ;

Το ένα ερώτημα είναι αν πράγματι υπάρχει ο ιός. Είναι παράξενο που κανένας δεν ξέρει κάποιον, όχι που να έχει πεθάνει από τον ιό αλλά που να έχει απλώς αρρωστήσει. Ας δεχτούμε ότι υπάρχει ο ιός. Ερχόμαστε στο δεύτερο ερώτημα. Πόσο επικίνδυνος είναι; Μπορεί να είναι απλά μια βαριά γρίπη. Το τρίτο ερώτημα είναι κατά πόσο τα ΜΜΕ παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα. Μπορεί να υπάρχει ο ιός που να προκαλεί θάνατο σε κάποιους ανθρώπους αλλά ...

Τολμήστε να ονειρευτείτε

Αυτοί οι παλιάνθρωποι είναι που δημιουργούν όλα τα προβλήματα. Αυτό το νεοταξικό καρκίνωμα που ξεκίνησε με τον ψευτο-Εθνάρχη, τον αρχιπροδότη Κωσκατίνο Γκαγκαμαλή και έφτασε μέχρι το Κούλι. Κατορθώνουν μέσα από τα σιχαμερά ΜΜΕ και κυρίως τα κανάλια να πείθουν τους ηλίθιους. Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Όχι επί χρόνια αλλά επί δεκαετίες τα νεοταξικά κανάλια μας βγάζουν τις ίδιες σκατόφατσες παρουσιαστές ...

Ανατρέψτε τους ... Νεοταξίτες

Ο Κωσταντίνος Καραμανλής ήταν Εθνάρχης του κώλου. Ο πρώτος Νεοταξίτης ήταν. Εντολές της Νέας Τάξης εφάρμοζε. Τότε δεν λεγόταν Νέα Τάξη αλλά υπήρχαν τα κέντρα που βρίσκονται πίσω από τη Νέα Τάξη και την προετοίμαζαν. Ο Εθνάρχης της Ελλάδας ήταν υπηρέτης της Νέας Τάξης. Σας παραμυθιάζουν ζώα Έλληνες και ότι σας λένε το χάβετε, τέτοια χάπατα που είσαστε. Δυστυχώς στην Ελλάδα όλοι είναι Νεοταξίτες. Κάποιοι είναι τόσο ηλίθιοι που δεν το καταλαβαίνουν. 

Νεοταξικός ιός

Η Κουλοκυβέρνηση παρουσιάζει ως μεγάλο κατόρθωμα την αντιμετώπιση του ιού. Όλοι πάνω - κάτω σε όλο τον κόσμο, το ίδιο έκαναν. Αλλού ήταν πιο αυστηρά και αλλού πιο ελαστικά, αλλού πήραν τα μέτρα πιο γρήγορα και αλλού πιο αργά αλλά σε γενικές γραμμές παντού τα ίδια έγιναν. Δεν τους κατακρίνω ως προς τον τρόπο που το χειρίστηκαν. Αυτό σωστά το έκαναν. Όμως αυτοί είναι που έφεραν τον ιό. Δεν εννοώ την Κουλοκυβέρνηση αλλά την Νέα Τάξη που είναι πίσω από αυτούς.

Λαϊκή Νεοταξική Δεξιά

Με την ΕΕ βρήκαν την ευκαιρία η Γαλλία και η Γερμανία να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη. Μας αντιμετωπίζουν σαν αποικία. Έχουν βάλει τους δικούς τους, τους ευρώδουλους, οι οποίοι έχουν κατακλέψει, κατακοροϊδέψει, καταξεφτιλίσει τον ελληνικό λαό και έχουν καταστρέψει την χώρα. Η ΕΕ και η Νέα Τάξη τους βοηθάνε να έρθουν και να κρατηθούν στην εξουσία. Όταν κάποιον καταλαβαίνουν ότι δεν τον παίρνει άλλο πια να μείνει στην εξουσία, φέρνουν άλλο, πάλι υπηρέτη της Νέας Τάξης.

Παγκόσμια Σοσιαληστρική Δικτατορία

Big Brother

Αυτή τη στιγμή οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο δρόμων. Ο ένας είναι ο δρόμος του ΚΚΕ, ενάντια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ αλλά προτείνοντας ένα σύστημα που έχει αποτύχει και αντικατασταθεί σε όλες σχεδόν τις χώρες που υπήρχε. Υποστηρίζουν τον διεθνισμό αλλά δεν υπάρχουν παρά μόνο λίγες κομμουνιστικές χώρες στον κόσμο για να δημιουργήσουν σχέσεις. Μπορούν να αναπτύξουν μόνο σχέσεις με κομμουνιστικά κόμματα.

Ένα σατανικό σχέδιο

Το σχέδιο της Παγκόσμιας Σοσιαληστρικής  Δικτατορίας δεν είναι καινούριο, είναι παλιό. Υφίσταται τουλάχιστον από την εποχή του Σαιντ Σιμόν που ήταν σύγχρονος του Ναπολέοντα. Αυτός (ο Ναπολέων) έκανε μια προσπάθεια να ενώσει την Ευρώπη και ακολούθησε ο Χίτλερ. Ήθελε Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ένωση. Αυτό σήμαινε η ονομασία της ομάδας «Σοσιαλιστική Ένωση» που είχε φτιάξει ο «Εθνάρχης» Κωνσταντίνος Καραμανλής μαζί με ...

 

Μας έβαλαν με τους ηττημένους

Ο γιος Μητσοτάκης, όπως ο πατέρας, τάζει σε όλους. Στο τέλος, ο πατέρας τους δυσαρέστησε όλους και τον έριξαν οι δικοί του άνθρωποι. Το ίδιο θα γίνει και με τον γιο. Πήγε να βάλει τρίποντο, Γερμανία - Αμερική - Παγκόσμιος Εβραϊσμός και αστόχησε. Αυτοί που χτυπούν Τραμπ και Τζόνσον, υμνούν τον Μητσοτάκη. Λέτε να μην τον έχουν καταλάβει Τραμπ και Τζόνσον ότι ο Μητσοτάκης είναι με τους άλλους, τους ακραίους παγκοσμιοποιητές; Ανεπίσημα, υπάρχει δυσαρέσκεια ...

Θέλουν πολλές κλωτσιές

Ποιοι είναι οι μεγάλοι ωφελημένοι της Νέας Τάξης; Γερμανία και Κίνα. Η Γερμανία κυριάρχησε στην ΕΕ και φρόντισε να ωφεληθεί οικονομικά σε βάρος άλλων κρατών όπως η Ελλάδα. Η Κίνα είχε τεράστια οικονομική ανάπτυξη λόγω της Νέας Τάξης. Εμείς είμαστε ωφελημένοι από την Νέα Τάξη; Όχι είμαστε απλά ζημιωμένοι αλλά είμαστε κατεστραμμένοι και υποδουλωμένοι. Είμαστε από τους πλέον ζημιωμένους. Ποιοι άλλοι είναι ζημιωμένοι; Σίγουρα είναι η Ρωσία, η Αμερική και η Αγγλία.

Ενωμένοι στα όνειρα σας

Προσπαθεί το ευρώδουλο, νεοταξικό σύστημα να περάσει το μήνυμα να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ρε αρχιλαμόγια, μας περνάτε όλους για τελείως ηλίθιους; Ο ιός που έφερε η Νέα Τάξη μας ανάγκασε να κρατήσουμε μια συγκεκριμένη στάση. Δεν το κάναμε επειδή μας το είπε η κυβέρνηση αλλά επειδή έτσι έπρεπε. Ήταν συνθήκες μεγάλης κρίσης και έκτακτης ανάγκης. Έπρεπε να μείνουμε μέσα. Όπως όλα δείχνουν, ευτυχώς τα πολύ δύσκολα πέρασαν. Ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα δεν θα ...

Όπως οι Εβραίοι

Οι Εβραίοι είναι παντοδύναμοι. Ποιο είναι το μυστικό της παντοδυναμίας τους. Το μυστικό τους είναι η αλληλοβοήθεια. Έχουν φτιάξει μια παγκόσμια κλίκα με βάση τη θρησκεία και όχι την εθνική καταγωγή και αλληλοϋποστηρίζονται. Είναι σαν να κάνουμε όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί μια παγκόσμια κλίκα και να αλληλοβοηθούμαστε. Δεν βοηθούνται μόνο μεταξύ τους αλλά έχουν επεκτείνει το κύκλο και σε όσους διάκεινται φιλικά ...

Προδότες και μοιρολάτρες

Κάτι που θα βοηθήσει πολύ την οικονομία είναι οι ξένες επενδύσεις. Από την Ευρώπη δεν έρχεται τίποτα. Πάνε και ξανά πάνε στο Κατάρ και στις Αραβικές χώρες. Έρχονται και ξανά έρχονται αυτοί από το Κατάρ και τις Αραβικές χώρες και δεν γίνεται τίποτα. Οι ξένες επενδύσεις είναι έτοιμες και περιμένουν. Είναι κανονισμένο εδώ και χρόνια. Οι ομογενείς είναι έτοιμοι να ρίξουν πολλά λεφτά. Δεν είναι μόνο οι ομογενείς οι δικοί μας. Είναι και οι Εβραίοι ...

Θα κάψουν όλη την Μυτιλήνη

Τα μεγαλύτερα κορόιδα της Ελλάδας είναι οι Μυτιλινιοί. Τους έχουν φορτώσει χιλιάδες μετανάστες εδώ και χρόνια. Αν δεχτούν οι Μυτιλινιοί οποιασδήποτε μορφής κέντρο φιλοξενίας, θα είναι τα μεγαλύτερα κορόιδα που γέννησε η ανθρωπότητα. Στο τέλος θα βρεθούν και αυτοί χωρίς σπίτια και θα αναγκαστούν να φύγουν από το νησί. Έχει μια λογική, μόνο να μαζέψουν κάπου προσωρινά τους μετανάστες, για μερικές μέρες μέχρι να φύγουν.

 

error: Content is protected !!
Scroll to Top