ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΩΝ

Τελευταία

Έρχεται Κόλαση επί Γης;

Οι δημοσκοπήσεις για τις εκλογές στις ΗΠΑ, αν είναι αληθινές, δείχνουν τον Μπάιντεν να προηγείται με διαφορά. Βέβαια το εκλογικό σύστημα είναι τέτοιο στις ΗΠΑ ώστε αυτό που μετράει είναι πόσες πολιτείες κερδίζει ένας υποψήφιος και πόσους εκλέκτορες έχει η κάθε πολιτεία. Με βάση αυτό, η διαφορά είναι πιο κοντά. Είναι περίπου το ίδιο σκηνικό με τις προηγούμενες εκλογές. Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν την Δυτική και την Βορειοανατολική ακτή και οι Ρεπουμπλικάνοι τις Μέσες Πολιτείες.

Το Πατριαρχείο στην Θεσσαλονίκη

Οι Εβραίοι έχουν κάνει μια παγκόσμια κλίκα βάσει θρησκείας. Συμπεριλαμβάνουν και όλους όσους έχουν παντρευτεί Εβραία (περισσότερο) ή Εβραίο. Έχουν κατορθώσει να γίνουν πανίσχυροι. Μεταξύ τους υπάρχει μεγάλη αλληλοβοήθεια. Οι Εβραίοι είναι περίπου 13,5 εκατομμύρια, το 0.19% παγκοσμίως. Το 80% ζει στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ, κάθε μία από τις δύο χώρες έχει περίπου το 40%. Το μέγεθος των θρησκειών σε ποσοστό % είναι: Χριστιανοί 31.4, Μωαμεθανοί 23.2, Ινδουιστές 15.4...

Ο Τραμπ παίρνει Ολυμπιακό και ΣΚΑΙ; 

Ο Καμένος είχε αναφερθεί στην ανάμειξη του Σόρος στην συμφωνία των Πρεσπών. Μπορεί να ήταν Δούρειος Ίππος των ευρώδουλων στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο αλλά ως προς αυτό είχε μάλλον δίκιο. Η Μαίη Ζαννή, σε δικογραφία, ανέφερε ότι ο Μπακογιάννης ελάμβανε μεγάλα χρηματικά ποσά από τον Καμπουρίδη που είναι άνθρωπος του Σόρος. Οι κυβερνήσεις αλλάζουν αλλά ανώτατος άρχων της Ελλάδας παραμένει ο ίδιος, ο βασιλεύς των Ελλήνων Γεώργιος Α’ Σόρος.

Τους έδωσε η εγγονή του Ράλλη

Η Μαρία Βαρβάρα (Μαίη) Ζαννή είναι εγγονή του αδελφού του Γεωργίου Ράλλη. Ήταν υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθηνών το 2012 και αργότερα έγινε αναπληρωτής Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ. Είχε προηγηθεί η γέννηση του παιδιού που απέκτησε με τον Κώστα Μπακογιάννη, τον Ιανουάριο του 2013. Στις 10 Ιανουαρίου 2016, εκλέγεται πρόεδρος της ΝΔ, ο Μητσοτάκης. Στις 25 του ίδιου μήνα είχαν προγραμματιστεί ασφαλιστικά μέτρα της Ζαννή κατά του Μπακογιάννη.

Ορθόδοξοι Χριστιανοί

Ορθόδοξοι δεν υπάρχουν μόνο στους Χριστιανούς αλλά και σε άλλες θρησκείες όπως τους Εβραίους και τους Μουσουλμάνους. Η λέξη σημαίνει σωστή πίστη και οι Ορθόδοξοι πιστεύουν ότι η δική τους είναι η σωστή πίστη. Οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι υπολογίζονται σε 200-250 εκατομμύρια. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο Χριστιανικό Δόγμα μετά τους Καθολικούς. Οι Ορθόδοξοι είναι το 12% των Χριστιανών και το 4% του πληθυσμού της Γης. Οι Καθολικοί είναι το 50% των Χριστιανών.

Όπως ο Καραμανλής και η Μελίνα

Το να κάνει μια γυναίκα ή ένας άντρας καλές πίπες είναι αναμφισβήτητα ένα προσόν. Δεν θα έπρεπε όμως να θεωρείται προσόν για μια παρουσιάστρια ή έναν εκπρόσωπο τύπου κόμματος. Σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα, είναι ίσως το σημαντικότερο προσόν. Ο Καργάκος είχε μιλήσει για την εκπουτάνευση και την εκπούστευση της ελληνικής κοινωνίας. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και έχει αρχίσει να βρωμάει από πολύ παλιά. Ο Καραμανλής είναι η μεγαλύτερη μεταπολεμική πολιτική μορφή.

 

Πρόσφατα

Gay Party

Η λέξη πάρτι στα Αγγλικά έχει πολλές έννοιες. Εκτός από συγκέντρωση ανθρώπων με σκοπό την διασκέδαση, σημαίνει πρόσωπο, ομάδα, πολιτικό κόμμα. Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι το μόνο κόμμα με γκέι. Σύμφωνα με μια άποψη το 1/3 της Βουλής, εκατό βουλευτές, είναι ομοφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι. Η ΝΔ έχει γκέι σε ψηλές θέσεις. Και το ΠΑΣΟΚ έχει γκέι σε ψηλές θέσεις. Πολλές φήμες ακούγονταν για τον Λαλιώτη. Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ πιθανώς είχε πρόεδρο γκέι.

Τα μυστήρια των Χιτλερικών

Ο πατέρας του Χίτλερ ήταν νόθο παιδί του 19χρονου γιου μιας Εβραϊκής οικογένειας και της υπηρέτριας τους. Ο Αδόλφος, στα νιάτα του ήταν ένας πάμφτωχος μποέμ ζωγράφος που για αρκετά διαστήματα δεν είχε σπίτι και έμενε σε ξενώνες αστέγων. Στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν στις διαβιβάσεις. Πήρε μετάλλια μετά από σύσταση των ανώτερων του Εβραίων αξιωματικών, κάτι σπάνιο για κάποιον που δεν ήταν στην πρώτη γραμμή. Έτσι χαρακτηρίστηκε ήρωας πολέμου. Ήταν μπάι. Για πολλά χρόνια έδειχνε προτίμηση στους άντρες εραστές.

Υπερισχύουν οι μπινέδες

Ο μπάι και ο μπινές είναι το ίδιο; Για τον μπάι ο ορισμός είναι ξεκάθαρος. Είναι ο αμφιφυλόφιλος, αυτός που πηγαίνει και με άντρες και με γυναίκες. Προέρχεται από το αγγλικό bisexual. Για τον μπινέ τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Υπάρχουν τρεις εκδοχές. Κατά μία εκδοχή είναι ο μπάι. Η δεύτερη και επικρατέστερη λέει ότι είναι ο ομοφυλόφιλος που έχει ενεργητικό και παθητικό ρόλο. Η τρίτη είναι οι δύο προηγούμενες μαζί. Ο μπινές πηγαίνει με άντρες και με γυναίκες και έχει παθητικό και ενεργητικό ρόλο στις ομοφυλόφιλες σχέσεις. Ποια από όλες είναι σωστή;

Η βλακεία του κυρ-Παντελή

Ο κυρ Παντελής είναι ένα στενόμυαλο ανθρωπάκι που δεν μπορεί να δει πέρα από την μύτη του. Οι κυρ Παντελήδες είναι οι στηλοβάτες του συστήματος. Τα βάζουν με το ανθρωπάκι τον κυρ-Παντελή και δεν τα βάζουν με το φαύλο σύστημα που κατέστρεψε την χώρα. Το τραγούδι βγήκε το 1975. Σήμερα ο κυρ Παντελής θα είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά και θα είχε αυτοκτονήσει. Αφού είναι έντιμος, θα ψήφιζε κάνοντας το καθήκον του. Πιθανότατα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, ενδεχομένως να έχει ψηφίσει και ΠΑΣΟΚ.

Κυρ Παντελής

Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, παράδοση, είναι τετράπτυχο που ασπάζεται ένα μεγάλο μέρος του αστικού χώρου, κέντρου και δεξιάς. Η αριστερά - κεντροαριστερά τους κατηγορούν ή τους κοροϊδεύουν για αυτό. Η στάση αυτή περιγράφεται στο έντεχνο μουσικό κομμάτι  «κυρ-Παντελής». Το κομμάτι τελειώνει με τον στίχο «σκουλήκι άχρηστο σε αυτή τη γη». Οι στίχοι και η μουσική είναι του Πάνου Τζαβέλα. Το πανκ ροκ συγκρότημα Magic de Spell έχει κάνει μια πολύ καλή διασκευή. Αυτοί που κατηγορούν ή κοροϊδεύουν, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι και αυτοί δεν είναι τόσοι πολύ διαφορετικοί.

Εθνάρχης ή προδότης;

Οι ενδείξεις συγκλίνουν από τρεις πλευρές ότι ο Καραμανλής ήταν συνεργάτης των Γερμανών στην Κατοχή. Τη περίοδο 1942-1943, συμμετείχε σε μία ομάδα πολιτικού προβληματισμού μαζί με τους Κωνσταντίνο Τσάτσο, Γεώργιο Μαύρο, Πέτρο Γαρουφαλιά, Άγγελο Αγγελόπουλο και Ξενοφώντα Ζολώτα. Όλοι ήταν άνθρωποι πρωτίστως των Γερμανών και δευτερευόντως των Γάλλων. Ένα μεγάλο μέρος των Γάλλων υποστήριζε τον Χίτλερ στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Τσάτσος σπούδασε στην Χαϊδελβέργη και έμεινε στο Παρίσι για ένα χρόνο. 

Αντισύστημα

Σύστημα και ΜΜΕ

Τα κανάλια δεν είναι σύστημα και το ίντερνετ αντισύστημα. Το σύστημα βρίσκεται σε πολλούς χώρους αλλά κυρίως της πολιτικής, των μίντια, της show biz, του μεγάλου κεφαλαίου. Επίσης το αντισύστημα βρίσκεται σε όλους τους χώρους. Φτιάξαμε ένα διάγραμμα. Δεν στηρίζεται σε κάποιους αριθμούς για πολλούς λόγους. Πρώτον δεν είναι ο σκοπός του να απεικονίσει τα νούμερα αλλά να κάνει κατανοητή μια ιδέα. Δεύτερον τα νούμερα αν υπάρχουν δεν είναι αξιόπιστα στην Ελλάδα. Τρίτον αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου σημαντικά. Έτσι μπορεί να μην αφορά το παρόν αλλά το εγγύς μέλλον. Αυτό που θέλει να δείξει είναι ότι το Ίντερνετ έχει το μεγαλύτερο κομμάτι από το Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. 

 

Γιατί δεν θα μπείτε στο σύστημα

Τα νέα είναι ευχάριστα και δυσάρεστα. Πρώτα να πούμε τα δυσάρεστα και να αφήσουμε στο τέλος τα ευχάριστα. Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να μπείτε στο σύστημα. Αυτά που λέμε δεν είναι τυχαία. Δεν πετάμε μπούρδες. Μας τα έχουν πει άνθρωποι του συστήματος που ξέρουν πολύ καλά πως δουλεύει. Ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη, τους πέταξε έξω το σύστημα. Στη δεύτερη, είναι ακόμα μέσα στο σύστημα αλλά δεν τους αρέσει καθόλου ο τρόπος που δουλεύει. Αναγκάστηκαν όμως να παίξουν το παιχνίδι του συστήματος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπει κανείς στο σύστημα. Είναι συγκεκριμένοι οι τρόποι που μπορεί να το κάνει. 

Είναι δικοί τους

Πρέπει να σου υποδείξει το σύστημα ποιοι θα κυβερνήσουν την χώρα; Πρέπει να σου υποδείξει το σύστημα ποιοι τραγουδιστές και ποιοι ηθοποιοί σου αρέσουν; Το σύστημα υποδεικνύει και αναδεικνύει τους δικούς του που εργάζονται προς το συμφέρον του συστήματος και σε βάρος των υπολοίπων. Ο κανόνας είναι πως είναι δικοί τους που έχει όμως και εξαιρέσεις. Το σύστημα συνωμοτεί διαρκώς εναντίον των μη συστημικών. Όχι μόνο τους έχει πεταμένους αλλά κα συνωμοτεί διαρκώς εναντίον τους. Το σύστημα είναι πολυκομματικό. Το σύστημα εκμεταλλεύεται, χειραγωγεί, εξαπατά, καταπιέζει τους μη συστημικούς.

System bypass

Το σύστημα έχει σκοπό το συμφέρον των συστημικών σε βάρος των μη συστημικών. Ο σκοπός του συστήματος είναι η εξαπάτηση, χειραγώγηση, εκμετάλλευση και καταπίεση των μη συστημικών. Το σύστημα διαρκώς συνωμοτεί ενάντια στους μη συστημικούς. Το σύστημα προωθεί δικούς του πολιτικούς, δημοσιογράφους, παρουσιαστές, καλλιτέχνες που εργάζονται για το καλό του συστήματος. Βάζει εμπόδια στους άλλους που δεν είναι δικοί του. Πολλοί μη συστημικοί δεν έχουν αντιληφθεί ότι το σύστημα τους κάνει κακό. Το σύστημα σας έχει πεταμένους! Πετάξτε το και εσείς στα σκουπίδια! Δεν το έχετε ανάγκη.

Σύστημα μη και αντί

Προσπαθείτε, αγωνίζεστε και δεν πάτε πουθενά. Μένετε καθηλωμένοι στο ίδιο σημείο ή πηγαίνετε προς τα χειρότερα. Από την άλλη βλέπετε ανθρώπους με τα ίδια ή λιγότερα προσόντα, την ίδια ή μικρότερη προσπάθεια να ανεβαίνουν διαρκώς. Έχετε καθίσει ποτέ να σκεφτείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις αλλά η βασική είναι μία. Αυτοί όλοι είναι άνθρωποι του συστήματος και τους ανεβάζει το σύστημα. Αυτός είναι ο κανόνας που έχει όμως πολλές εξαιρέσεις. Το σύστημα είναι μια μικρή μειοψηφία. Βρίσκεται σε όλους τους χώρους αλλά κυρίως σε πολιτική, μίντια, show biz, μεγάλο κεφάλαιο.

Αλλαγή νοοτροπίας

Για να γίνει το system bypass, χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας. Να καταλάβει επιτέλους ο κόσμος ότι αυτοί που βγάζει το σύστημα δεν είναι απαραίτητα καλοί αλλά συστημικοί. Το σύστημα είναι ο εχθρός των μη συστημικών για πολλούς λόγους. Το σύστημα είναι αυτό που έφερε την χώρα σε αυτά τα χάλια. Η Ελλάδα είναι στα κάτω της. Για να πάρει τα πάνω της πρέπει αυτοί που είναι πάνω, το σύστημα, να έρθουν κάτω και αυτοί που είναι κάτω, οι μη συστημικοί, να ανέβουν επάνω. Χρειάζεται πολιτική και κοινωνική αλλαγή. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μπει κανείς στο σύστημα είναι μέσω πολιτικής.

Προτεινόμενα

Μηδενισμός και σκεπτικισμός

Ο σκεπτικισμός είναι μια στάση αμφισβήτησης ενώ ο μηδενισμός απόρριψης ή άρνησης. Σκεπτικισμός και μηδενισμός μπορεί να αφορά οτιδήποτε, γνώσεις, δοξασίες, θεσμούς, αρχές, μεταφυσικά, φιλοσοφία, πολιτική. Οι ευρωσκεπτικιστές αμφισβητούν την χρησιμότητα της ΕΕ. Οι απολιτίκ απορρίπτουν το πολιτικό σύστημα. Ο φιλοσοφικός σκεπτικισμός είναι ένα ρεύμα φιλοσοφικό που έχει σκεπτικιστική στάση. Πρωτοεμφανίστηκε κατά την αρχαιότητα στην Ελλάδα και στην Ινδία. Σκεπτικιστικές τάσεις εξέφρασαν πολλοί φιλόσοφοι στην Αρχαία Ελλάδα, όπως ο Ξενοφάνης, ο Δημόκριτος, οι σοφιστές, ο Κρατύλος, ο Σωκράτης.

Social media και web browsers

Στο χώρο των social media και του Ίντερνετ, τα πράγματα αλλάζουν με ραγδαία ταχύτητα. Για λίγα χρόνια, Myspace και Hi-5 ήταν στην κορυφή της λίστας. Τώρα βρίσκονται πολύ χαμηλά. Το Internet Explorer της Microsoft, το 2008 βρισκόταν στη θέση του Chrome, με σχεδόν 70% των χρηστών. Πλέον το Explorer βρίσκεται πολύ χαμηλά και η Microsoft έχει βγάλει ένα καινούριο web browser το Edge. Τα μεγαλύτερα σε χρήστες social media είναι:

 FaceBook  Youtube  WhatsApp  FB messenger  WeChat  Instagram  Tiktok

Αρχαία Σπάρτη

Στην Αρχαία Σπάρτη, οι καθαρόαιμοι Σπαρτιάτες που ήταν γεννημένοι από γνήσιους γονείς Σπαρτιάτες λεγόντουσαν Όμοιοι γιατί υπήρχε ομοιογένεια σε όλα. Οι Όμοιοι δεν εργαζόντουσαν και αποκλειστική ασχολία τους ήταν οι στρατιωτικές ασκήσεις. Η υπηρεσία στο στρατό ήταν υποχρεωτική μέχρι τα εξήντα τους χρόνια. Η πόλη της Σπάρτης ήταν ένα τεράστιο στρατόπεδο. Οι Όμοιοι ήταν πολιτικά ίσοι αλλά δεν είχαν όλοι την ίδια κτηματική περιουσία, άλλοι ήταν πλούσιοι και άλλοι φτωχοί. Αν κάποιος Όμοιος ήταν φτωχός και δεν μπορούσε να συνεισφέρει στα δημόσια συσσίτια, έχανε τα δικαιώματά του και κατατάσσονταν στην τάξη των υπομειόνων. 

Συνέντευξη με μοντέλο Κωνσταντίνα

-Τι ζώδιο είσαι; Πόσο ύψος έχεις; Πως σε φωνάζουν οι φίλοι σου;

-Είμαι Τοξότης και έχω ύψος 1,76. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Κόνα.

-Ποιος είναι αγαπημένος σου προορισμός; Τι μουσική ακούς; Ποιο φαγητό σου αρέσει περισσότερο;

-Αγαπημένοι μου προορισμοί είναι το Παρίσι και η Σαντορίνη. Ακούω όλα τα είδη μουσικής αλλά περισσότερο ξένη. Μου αρέσει η καρμπονάρα.

Οι απολιτίκ είναι κεντρώοι

Ένας συνηθισμένος ορισμός του απολιτίκ είναι η απάθεια ή αντιπάθεια προς πολιτικές παρατάξεις ή ιδεολογίες. Ένα χαρακτηριστικό των απολιτίκ είναι η μη συμμετοχή στα πολιτικά. Βέβαια και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους, τους δήθεν πολιτικοποιημένους, περιορίζουν την πολιτική τους συμμετοχή στα ελάχιστα. Ενημερώνονται από τα λάθος μέσα και πηγαίνουν και ψηφίζουν λάθος. Αρκετοί απολιτίκ ψηφίζουν, κάπως στην τύχη. Υπάρχουν δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι που δεν ψηφίζουν πλέον. Το να μην ψηφίζει κανείς κάποιο κόμμα δεν σημαίνει ότι είναι απολιτίκ.

Η εκδίκηση της πουτάνας

Oι χιλιάδες αυτοκτονίες που προκάλεσαν οι πολιτικές και οι πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας και των Σημιτικών, είναι ένα θέμα που κάπως έχει βγει, παρόλη την προσπάθεια του φαύλου συστήματος να το αποσιωπήσει. Ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα δεν έχει βγει καθόλου. Είναι πολύ λεπτό και κρυφό. Δεν οδήγησαν μόνο στην αυτοκτονία οι πολιτικές του φαύλου συστήματος αλλά και εξώθησαν στην πορνεία χιλιάδες Ελληνίδες.Να μιλήσουμε έξω από τα δόντια. Έχει γεμίσει η Ελλάδα εγχώριες πουτάνες. Οι πουτάνες φταίνε που έγιναν πουτάνες; Όχι βέβαια! Η Νέα Δημοκρατία και οι Σημιτικοί φταίνε που έγιναν οι Ελληνίδες πουτάνες.

 αρχική    σχετικά    άρθρα    video    audio    photos   

Scroll to Top