Νέα 3

Νέα 3

Ολικός πόλεμος σε ΝΤΠ

Η Αντί-ΝΤΠ θα περιμένει ένα διάστημα για συμβιβασμό και μετά θα αρχίσει ολικό πόλεμο στη ΝΤΠ. Μη νομίζουν οι Νεοταξίτες πως θα συμβιβαστούν όταν διαφαίνεται η ήττα τους. Ίσως έρθει το τέλος του κόσμου.

Να ξεπεράσουμε την Γαλλία

Η Ελλάδα να ξεπεράσει οικονομικά την Γαλλία. Εντός της ΕΕ δεν θα γίνει ποτέ. Η Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία μπορεί να γίνει η πιο αναπτυγμένη περιοχή σε διάστημα μικρότερο της ευρωπαϊκής πορείας.

Φυλετική μείξη Ανατολικοευρωπαίων

Σε Βαλκάνια και πέριξ αναμείχθηκαν όσοι πληθυσμοί πέρασαν. Σε Ανατολική Ευρώπη υπάρχουν σλαβικά, ελληνικά και ασιατικά γονίδια. Η φυλετική μείξη της Ανατολικής Ευρώπης είναι διαφορετική από της Δυτικής.

Παραπληροφόρηση και αδικία

Οι Bad Blue Boys μου είναι αντιπαθείς επειδή ο αρχηγός τους πολεμάει με το τάγμα Αζόφ. Ίσως υπήρχε ραντεβού για βίαιες συγκρούσεις. Ευθύνη έχουν και οι οπαδοί της ΑΕΚ και έπρεπε επίσης να συλληφθούν.

Πέντε φυλετικές εκπλήξεις

Φαίνεται παράξενο αλλά είναι λογικό οι Ούγγροι να είναι πιο κοντά σε εμάς φυλετικά από τους Ιταλούς και ίσως από τους Κύπριους. Οι Ισραηλινοί έχουν σλαβικά γονίδια. Άλλο μύθος κι άλλο πραγματικότητα.

Διάλυση Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Αντί-ΝΤΠ θα εμποδίσει και θα σαμποτάρει οποιοδήποτε άλλο σχέδιο από την συμβιβαστική λύση. Ακόμη και να μην γίνει το ΜΠΡΑΦ ή να έρθει το τέλος του κόσμου, η ΕΕ θα διαλυθεί όπως κάθε ηπειρωτική Ένωση.

Χαριστικά στην Ανατολική ΕΚ

Κύπρος, Τουρκία, Ισραήλ, Γεωργία, Αρμενία δεν έχουν θέση στην ΕΕ. Η συμμετοχή τους στην Ανατολική ΕΚ είναι χαριστική για να γίνει ο πληθυσμός του γκρουπ ίσος με της Δυτικής Ευρώπης και για άλλους λόγους.

Νέοι ηγέτες για νέα πορεία

Αν επέλθει συμβιβασμός, η Ελλάδα σε 20 χρόνια θα περάσει Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία. Στη νέα πορεία δεν θα ηγηθούν όσοι υποστήριζαν την παλιά πορεία της καταστροφής αλλά νέοι ηγέτες.

Εγγυημένη επιτυχία

Οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ποτέ δεν θα έχουν ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στην ΕΕ. Αυτό θα συμβεί στην Ανατολική ΕΚ. Η Ελλάδα θα περάσει Γαλλία και Βρετανία σε μια εικοσαετία. Εγγυόμαστε την επιτυχία.

Είμαστε τρίτοι!

Το γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης βρίσκεται στην τρίτη θέση μετά της Βόρειας Αμερικής και της Δυτικής Ασίας. Εκτός από Ιαπωνία, Ν. Κορέα, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, οι άλλες χώρες της περιοχής είναι χαμηλά.

Ποιοι θα πάρουν το χρυσό;

Το γκρουπ της Βόρειας Αμερικής είναι λίγο πλουσιότερο από της Δυτικής Ευρώπης, παρόλο που το Μεξικό κατεβάζει το μέσο όρο. Οι Νεοταξίτες θα συμβιβαστούν αλλά μας καθυστερούν να πιάσουμε Γαλλία-Βρετανία.

Πλουσιότερη η Ανατολική ΕΚ

Η Ανατολική Ευρώπη μπορεί σε μια εικοσαετία να πιάσει την Δυτική και στην συνέχεια να την ξεπεράσει και να γίνει το πλουσιότερο γκρουπ. Χρειάζονται ψηλότεροι ρυθμοί ανάπτυξης και αύξηση παραγωγικότητας.

Το τέλος του κόσμου

Το σχέδιο της ΝΤΠ δεν θα προχωρήσει ποτέ, Η Ευρώπη δεν θα είναι ενιαίο γκρουπ. Αν δεν συμβιβαστεί η ΝΤΠ θα ηττηθεί. Υπάρχει όμως ακόμη χειρότερο σενάριο, αν δεν συμβεί αυτό. Θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Μία φάτσα μία ράτσα με Ούγγρους;

Όσοι ζούσαν στο Βυζάντιο αναμείχθηκαν. Οι Έλληνες είναι πιο κοντά στην φυλετική μείξη στους Ούγγρους παρά στους Ιταλούς που είναι κοντά στους Πορτογάλους ενώ οι Γάλλοι σε Ολλανδούς, Βέλγους, Άγγλους.

DNAϊκός διαχωρισμός Ευρώπης

Οι Έλληνες είναι 25% σλαβικής καταγωγής. Τα γονιδιακά προφίλ Βαλκάνιων και Τούρκων μοιάζουν μεταξύ τους όπως επίσης Αυστριακών, Ούγγρων, Τσέχων, Σλοβάκων. Η Φιλανδία φυλετικά ανήκει στην Ανατολική Ευρώπη.

Δεν υπάρχει ενιαία Ευρώπη

Η Ευρώπη δεν είναι ήπειρος αλλά τμήμα ηπείρου, της Ευρασίας. Δεν υπάρχει κανένα κοινό χαρακτηριστικό αποκλειστικά μόνο στην Ευρώπη. Υπάρχει ομοιογένεια σε Δυτική και Ανατολική Ευρώπη αλλά όχι μεταξύ τους.

Άμεσα εφαρμόσιμο μοντέλο

Το μοντέλο της Ανατολικής ΕΚ είναι άμεσα εφαρμόσιμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια υπηρεσία με γραφεία, προσωπικό, οργανωτική γραμμή. Οι επικεφαλής μπορούν να ξεκινήσουν συναντήσεις. Θα βρουν έδρα.

Λιτό μοντέλο με διαδίκτυο

Το μοντέλο της Ανατολικής ΕΚ θα είναι λιτό με χρήση Διαδικτύου. Ο πληθυσμός θα είναι όσος στην ΕΕ αλλά το προσωπικό θα είναι λιγότερο από τους τεμπέληδες των Βρυξελών. Ευρωβουλευτές δεν χρειάζονται.

Απλό αποκεντρωμένο μοντέλο

Το μοντέλο της Ανατολικής ΕΚ θα είναι απλό & αποκεντρωμένο. Ίσως υπάρχουν υπουργοί ή υφυπουργοί για ζητήματα Ανατολικής ΕΚ. Τα παραρτήματα των συντονιστικών οργάνων θα υπάγονται σε αυτά τα υπουργεία.

Δεύτερη ευκαιρία

Στην Ανατολική ΕΚ υπάρχει σχετική ομοιογένεια ως προς το οικονομικό επίπεδο. Το ίδιο και στη Δυτική, σε ψηλότερα επίπεδα. Θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία με διαφορετικό μοντέλο, άλλη σύνθεση, άλλο νόμισμα.

Πίνακας Ανατολικής ΕΚ

Τσεχία, Κύπρος, Ισραήλ, Σλοβενία, Εσθονία, Λιθουανία έχουν τα ψηλότερα εισοδήματα στην Ανατολική ΕΚ. Το ΑΕΠ επηρεάζεται από τον πληθυσμό. Η Ελλάδα είναι στην μέση. Να μην χαθεί η δεύτερη ευκαιρία.

Πότε θα γίνει το προφανές;

Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει το προφανές αλλά δεν ξέρουμε το πότε. Θα επικρατήσει η συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ. Η Ελλάδα θα είναι στην Ανατολική ΕΚ με Ρωσία και όλες τις Ανατολικοευρωπαϊκές χώρες.

Σπονδυλωτή ευέλικτη λύση

Η πρόταση της Αντί-ΝΤΠ είναι μια σπονδυλωτή ή αρθρωτή (modular) ευέλικτη συμβιβαστική λύση. Μπορεί να προκύψουν διάφοροι συνδυασμοί ακόμη και το βλακώδες σχέδιο ΝΤΠ που παρέλειψε να δει τους πληθυσμούς.

Ασήμαντα και σημαντικά

Το ΝΑΙ στην ένταξη Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και η αγορά F16 από την Τουρκία είναι μικρής σημασίας εξελίξεις. Η Ελλάδα είναι από τις λίγες μη πρώην κομμουνιστικές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Χάνεται ευκαιρία.

Ομοφυλόφιλος ο Μητσοτάκης;

Η ΝΔ έχει σοσιαλιστική ατζέντα επειδή είναι Δούρειοι Ίπποι σοσιαλιστικών κέντρων. Αν δεν συνταχθείτε με την αντί-συνωμοσία, θα επικρατήσει η συνωμοσία της ΝΤΠ. Να δηλώσουν στη ΝΔ αν είναι ομοφυλόφιλοι.

Έδρα Ανατολικής ΕΚ

Με βάση πιθανά κριτήρια, πιθανές έδρες της Ανατολικής ΕΚ είναι Βουδαπέστη, Οδησσός, Κισινάου, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Μπρατισλάβα, Πράγα. Την απόφαση τελικά θα πάρουν οι αρμόδιοι.

Χάνεται μεγάλη ευκαιρία

Επειδή οι πολιτικοί και ιδίως ο Μητσοτάκης είναι ακραία οπισθοδρομικοί, χάνεται μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα καθώς ως το παλαιότερο μέλος της ΕΕ στην Ανατολική ΕΚ θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο.

10+2 γκρουπ χωρών

Δημιουργούνται 10 σχετικά ομοιογενή γκρουπ χωρών με πληθυσμό περίπου 450 εκατ. Ινδία- Κίνα θα παίξουν μπαλαντέρ ή θα μετρήσουν για 3 γκρουπ. Οι 13 Ανατολικές χώρες της ΕΕ να διαχωριστούν από τις Δυτικές.

Πακέτο η συνθηκολόγηση

Προκαλεί απορίες η μεγάλη χαρά του Πορδοσάλτε. Αποφάσισε να συμβιβαστεί η Εβραϊκή ΝΤΠ; Η συνθηκολόγηση είναι πακέτο με πολλά σημεία. Αν ο Πορδοσάλτε χαίρεται γιατί θα σώσει το τομάρι του, καλά κάνει.

Καλύτερα για όλους

Το σχέδιο ΝΤΠ δημιουργεί πολλά προβλήματα. Η συμβιβαστική λύση Αντί - ΝΤΠ λύνει προβλήματα και είναι καλύτερα για όλους, Δυτική - Ανατολική Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία, Τουρκία, Ισραήλ, Αραβικές χώρες.

Προετοιμασία Ανατολικής ΕΚ

Να γίνει προετοιμασία της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Οι 13 χώρες της ΕΕ να φτιάξουν υπό-γκρουπ και οι 8 του ευρώ άλλο για την δημιουργία eastern euro. Οι 13 εκτός ΕΕ να αναπτύξουν σχέσεις.

Διαχωρισμός Ευρώπης

Ο διαχωρισμός Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης σε χωριστά γκρουπ είναι κόκκινη γραμμή για την Αντί-ΝΤΠ. Αν δεν συμβεί θα γίνει το ΜΠΡΑΦ που θα φέρει την ήττα της ΝΤΠ. Η Αντί-ΝΤΠ συζητάει τις λεπτομέρειες.

Θα του βγει του Τσίπρα;

Είτε το σχεδιάζουν είτε όχι, θα προκύψουν δύο κόμματα από τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, ένα πιο αριστερό και ένα νέο αντίστοιχο με το Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ. Αν συνεχίσουν να προσκυνάνε την Εβραϊκή ΝΤΠ θα αποτύχουν.

θα γίνει το ΜΠΡΑΦ;

Μέσα σε πέντε χρόνια, θα γίνει ΜΠΡΑΦ, αν δεν συνθηκολογήσει η ΝΤΠ. Είναι λόγοι που δεν έγινε ακόμη. Με το ΜΠΡΑΦ θα έλθει η ήττα της ΝΤΠ. Φυλακή και κατάσχεση περιουσίας είναι καλό σενάριο για αυτούς.

Ο Τσίπρας τελειώνει το ΠΑΣΟΚ

Από τον ΣΥΡΙΖΑ θα προκύψουν δύο κόμματα, ένα αριστερό και ένα πκεντρώο. Ο Τσίπρας θα είναι αρχηγός του κεντρώου ή πρωθυπουργός κοινής αποδοχής. Αν τους βγει τελειώνουν το ΠΑΣΟΚ και κερδίσουν το κέντρο.

Απαντήσεις 28/6/23

Στο τσίρκο της ορκωμοσίας έδωσαν την παράσταση Οικογένεια. Ο Μπριγκόζιν είναι Εβραϊκής καταγωγής. πιθανώς είχε στήριξη από άλλους Εβραίους Ρώσους ολιγάρχες. Θα δημιουργηθεί χωριστή Ανατολική Ευρωζώνη.

Απαντήσεις 27/6/23

Η ορκωμοσία Μητσοτάκη προκαλεί θλίψη. Οι Εβραίοι πηγαίνουν για αφανισμό αν συνεχίσουν τα σχέδια τους. Οι Έλληνες των ΗΠΑ να φύγουν από τους Δημοκρατικούς. Τα 3 κόμματα δεξιά της ΝΔ δεν είναι ακροδεξιά.

Αποτίμηση εκλογών

Ο Μητσοτάκης κέρδισε επειδή είχε στήριξη των ΜΜΕ κατόπιν διαταγής του Παγκόσμιου Εβραϊσμού και εξουδετέρωσε ενδοπαραταξιακούς αντιπάλους. Κέρδισε το κέντρο αλλά άφησε χώρο στα δεξιά. Θα γίνουν αλλαγές.

Ένα σενάριο ομαδοποίησης

Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι άνευ σημασίας. Ένα ενδιαφέρον σενάριο βάζει τις χώρες της Κασπίας με Ιράν, Αφγανιστάν, Πακιστάν και όλη την Ανατολική Ευρώπη με Ρωσία και Τουρκία σε ένα άλλο γκρουπ.

Καραμπόλες ομαδοποίησης

Στην Αφρική θα δημιουργηθούν άλλα δύο γκρουπ χωρών εκτός των Αραβικών. Στην Κεντρική Ασία μπορεί να γίνουν καραμπόλες που θα επηρεάσουν και την σύνθεση Ανατολικής και Δυτικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας.

Scroll to Top