Πρόσφατα 1

Πρόσφατα 1

Εστίαση σε συμφωνία

Αν δεν διαφαίνεται συμφωνία, η Αντί-ΝΤΠ θα ενεργήσει δραστικά κατά της ΝΤΠ που θα ηττηθεί σαρωτικά. Η Αντί-ΝΤΠ δεν θα ενημερώσει για το που, πως και πότε. Να εστιάσουν σε συμφωνία για αποφυγή προβλημάτων.

Μην σας παίζει η ΝΤΠ

Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι πρέπει να συνεργαστούν ώστε να μην κυβερνήσουν τον κόσμο οι Εβραίοι με τη ΝΤΠ που χρησιμοποιούν το διαίρει και βασίλευε, κλεμμένο από τον Φίλιππο, πατέρα του Μεγαλέξανδρου.

Αφανισμός Εβραίων

Δεν είναι εξυπνάδα αλλά ανοησία να προσπαθεί το 0,18%, οι Εβραίοι να κυβερνήσουν τον κόσμο. Όταν οι άλλοι χωνέψουν τι γίνεται, θα τους αφανίσουν, κυρίως σε ΗΠΑ και Ισραήλ όπου είναι το 80% των Εβραίων.

Γνωρίζαμε τα περισσότερα

Κάποιοι αναγνώστες πέφτουν από τα σύννεφα με όσα διαβάζουν. Δυσκολεύονται να τα πιστέψουν. Γνωρίζαμε τα περισσότερα εδώ και δεκαετίες. Τα είδαμε με νέο πρίσμα μετά την καταστροφή, συμπληρώσαμε κενά.

Λογισμικό νοθείας

Λογισμικό νοθείας υπάρχει σίγουρα. Το έχουν τουλάχιστον ΗΠΑ και Ισραήλ και μάλλον και άλλες χώρες. Είναι add on στο λογισμικό αποτελεσμάτων εκλογών. Αλλοιώνει τα νούμερα κατά το δοκούν των χειριστών.

Θα τους καθαρίσουν όλους

Δεν θα ξεκληρίσουν μόνο τους Μητσοτάκηδες αλλά θα καθαρίσουν όλη την παρέα, μιντιάρχες, επιχειρηματίες κλπ για να τους πάρουν τη θέση. Τώρα έχουν μάθει πολλοί πως γίνεται το κόλπο και θα προσπαθήσουν.

Λοατκιεβραϊκά συμφέροντα

Οι Εβραίοι των Δημοκρατικών σε ΗΠΑ προτιμούν να υποστηρίξουν τον Εβραίο Μητσοτάκη παρά κεντροαριστερούς. Από το '50, την χώρα κυβερνούν εκπρόσωποι ΛΟΑΤΚΙ και Εβραίων δηλαδή Λοατκιεβραϊκά συμφέροντα.

Φυγή από Δημοκρατικούς

Το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ είναι κόμμα Εβραίων, ΛΟΑΤΚΙ, Αφροαμερικάνων. Μεγάλα αφεντικά είναι οι Εβραίοι. Οι υπόλοιποι το εγκαταλείπουν καθώς υπηρετεί Εβραϊκά συμφέροντα. Οι Έλληνες έχουν μείνει πίσω.

Πόσο θα μείνουν οι Μητσοτάκηδες:

Ο Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός. Μπορεί να τον εκτελέσουν όσο είναι πρωθυπουργός. Θα εξαναγκαστεί σε παραίτηση ή θα κάνει σαρωτικό ανασχηματισμό με ανθρώπους Αντί-ΝΤΠ από όπου θα παίρνει εντολές.

Πότε εναλλακτική παγκοσμιοποίηση:

Η εναλλακτική παγκοσμιοποίηση μάλλον θα γίνει. Το ζήτημα είναι να συμβεί εύκολα και σύντομα. Θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των πιο φτωχών περιοχών του κόσμου. Ίσως γίνει επί Τραμπ. Ο Μητσοτάκης θα αλλάξει.

Η ΝΤΠ σκοτώνει λαθρομετανάστες

Οι διακινητές ευθύνονται για θανάτους λαθρομεταναστών. Στο ναυάγιο της Πύλου ευθύνη είχε η ΝΔ. Γενικότερα η ΝΤΠ σκοτώνει λαθρομετανάστες. Χωρίς πιθανότητες να πετύχουν δεν θα αποτολμούσαν το εγχείρημα.

Αντιφάσεις και σύγχυση για ναυάγιο

Υπάρχουν αντιφάσεις και σύγχυση για τι τι συνέβη με το ναυάγιο της Πύλου. Άλλα λέει το Λιμενικό και άλλα οι μετανάστες και η ακτιβίστρια που ενημέρωσαν. Είναι 104 μάρτυρες. Η ΝΤΠ μας λέει πάλι ψέματα.

Η ΝΔ σκότωσε πεντακόσιους;

Τα κανάλια του Μητσοτάκη δουλεύουν τον κόσμο ή η ΝΔ σκότωσε πεντακόσιους. Δεν μπορεί να έμειναν λαθρομετανάστες στα αμπάρια, αν δεν είχαν εντολή από Λιμενικό. Ευθύνη έχουν Πλακιωτάκης και Μητσοτάκης.

Μήπως δεν ήταν εφτακόσιοι;

Πιθανώς οι επιβαίνοντες στο σκάφος να ήταν όσοι διασώθηκαν και ανασύρθηκαν νεκροί. Μετρήστε κεφάλια στην φωτογραφία. Τα Νεοταξικά ΜΜΕ ανεβάζουν κατά πολύ τον αριθμό. Είναι ηλίθιοι ή έχουν σκοπιμότητες.

Θα τους ξεκληρίσουν

Θα ξεκληρίσουν τους Μητσοτάκηδες. Έδωσαν πολλές εντολές εκτέλεσης και έριξαν πολύ κόσμο. Τα περισσότερα έγιναν πρόσφατα. Οι ενέργειες εναντίον τους θα συμβούν όσο είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος ή μετά.

Μητσοτάκης και Καπετανάκης

Ο αρχηγός της ελληνικής Μαφίας Καππές είχε στενές σχέσεις με το Μαξίμου. Το επιβεβαιώνουν τέσσερις που ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται, Πρέπει να τεθεί θέμα άμεσης απομάκρυνσης του από την ηγεσία της ΝΔ.

Πολιτικός σεισμός

Οι Μητσοτάκηδες έχουν πάρει λεφτά από παντού. Εμπλέκονται σε αρχαιοκαπηλία και έδωσαν εντολή για πολλές δολοφονίες όπως του Μπακογιάννη και την απόπειρα κατά του Χίου. Ο Ράμπο είχε σχέσεις με Αλαφούζους.

Ο υποδειγματικός Νίνος

Ο Σπύρος Νίνος ήταν στην ασφάλεια των Μητσοτάκηδων και κάνει φοβερές αποκαλύψεις για αυτούς στον Στέφανο Χίο. Φαίνεται υποδειγματικός Έλληνας που ενδιαφέρεται για την νέα γενιά και τους συνανθρώπους του.

Έρχεται η σειρά τους

Κάποιοι παραβατικοί αντιλήφθηκαν πως εντολές για εκτελέσεις δικών τους ήρθαν άνωθεν από κάποιους που θεωρούν πως είναι στην μεριά τους, για να μην μπλέξουν. Ετοιμάζονται να ανταποδώσουν στο σύστημα.

Συμβόλαιο για Μητσοτάκη

Σύμφωνα με φήμη, ο Μητσοτάκης προκάλεσε ανοιχτούς λογαριασμούς με παραβατικούς, προσπαθώντας να καλύψει σύνδεση μαζί τους. Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου. Θα πραγματοποιηθεί όσο είναι πρωθυπουργός ή μετά.

Νεοταξίτες όπως Ιακωβίνοι

Οι Ιακωβίνοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους Μεσσίες. Ήθελαν να αποτελέσουν τη Νέα Αριστοκρατία που θα φρόντιζε τα λαϊκά συμφέροντα. Οι άνθρωποι ήταν καλοί και κακοί και η αρετή συμβαδίζει με τον τρόμο.

Το ποτάμι δεν γυρίζει

Η συμβιβαστική πρόταση της Αντί-ΝΤΠ είναι συμφέρουσα για τη ΝΤΠ. Τους περιμένουν πολύ χειρότερα αν δεν δεχτούν αλλά όλοι θα περάσουν δύσκολα. Ας την πάρουν όσο είναι καιρός γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει.

Μητσοτάκη πρόσεχε!

Χωρίς Παγκόσμιο Εβραϊσμό και Συνωμοτικές Οργανώσεις Εσωτερισμού η ΝΤΠ τελειώνει. Θα κτυπηθούν και θα αποδυναμωθούν. Τι θα γίνει με τον Μητσοτάκη; Θα κάνει αγροτικές εργασίες στη Νότιο Αμερική.

Ποινές και αποζημιώσεις ΣΟΕ

Τα μέλη των Συνωμοτικών Οργανώσεων Εσωτερισμού θα καταδικαστούν σε εφ' όρου ζωής κατ' οίκον περιορισμό και κατάσχεση της περιουσίας τους. Η Αντίσταση διαχώρισε τις μη συνωμοτικές και έχει στοιχεία.

Θα μείνουν ξεκρέμαστοι

Οι Έλληνες Νεοταξίτες κατηγορούν για τα πάντα την Ρωσία. Θα μείνουν ξεκρέμαστοι όταν βρεθούμε στο ίδιο γκρουπ, κάτι που συμβαίνει σε όλα τα εναλλακτικά σενάρια στο βλακώδες και αποτυχημένο της ΝΤΠ-ΕΕ.

Λάθος προσανατολισμός

Απέτυχε η στροφή προσανατολισμού προς ΗΠΑ-Βρετανία που επιχειρήθηκε μετά το στραπάτσο της ευρωπαϊκής πορείας. Η Ελλάδα μένει πίσω διότι το πολιτικό σύστημα είναι σε λάθος προσανατολισμό, το σχέδιο ΝΤΠ.

Διευκρινήσεις ομαδοποίησης

Η ομαδοποίηση χωρών είναι φετίχ των Νεοταξιτών. Με αυτονομία χωρών αποτελεί συμβιβαστική λύση. Τα σενάρια έχουν κριτήριο τον πληθυσμό αλλά και πολιτισμική, φυλετική και οικονομικού επιπέδου εγγύτητα.

Αποφυγή πολύ χειρότερων

Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός στηρίζει Μητσοτάκη και Ζελένσκι. Αντιδρά σε μία εναλλακτική παγκοσμιοποίηση που εξυπηρετεί σχεδόν όλους. Αν συνεχίσουν, σειρά έχει το Ισραήλ που ίσως οδηγήσει σε Παγκόσμιο Πόλεμο.

Λατινικό και Αραβικό γκρουπ

Τα πέντε γκρουπ που δημιουργήθηκαν με πληθυσμιακή ομαδοποίηση είναι Δύση και παρά Δύση. Το Λατινικό και το Αραβικό μας είναι άγνωστα. Πιο κοντά είναι το Αραβικό όπου το Ισραήλ είναι μεγάλο πρόβλημα.

Ομαδοποίηση με πληθυσμό

Δημιουργούνται 5 ομοιογενείς ομάδες χωρών με πληθυσμό 450-500 εκατομμύρια, σε Αμερική, Ευρώπη, Αραβικές χώρες, Κεντρική Ασία. Με Επαρχίες μπορεί να επιτευχθεί περαιτέρω ομογενοποίηση εντός των γκρουπ.

Εφεδρική πρόταση 

Σε μία εφεδρική πρόταση, ΗΠΑ είναι μαζί με Καναδά και Μεξικό. Δεύτερο γκρουπ είναι οι υπόλοιπες χώρες της Αμερικής. Στην Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία μπαίνουν όλες οι πρώην κομμουνιστικές χώρες.

Κοινοπολιτείες και Επαρχίες 

Οι ΗΠΑ θα βρεθούν σε ένα γκρουπ με σχετικές χώρες, θα πλησιάσουν την Ευρώπη. Ίσως δημιουργηθεί γκρουπ Αραβικών κρατών. Η Ανατολική Επαρχία της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινότητας συνορεύει με την Κίνα.

Τρεις Ανατολικές Επαρχίες 

Η Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία θα χωριστεί σε τρεις επαρχίες. Στη Νότια θα είναι τα Βαλκάνια, στη Βόρεια Ουκρανία, Λευκορωσία, Ρωσία, Γεωργία, Αρμενία και στην Ανατολική οι τουρκογενείς χώρες.

Φυλές Ευρώπης 

Στην Ανατολική Ευρώπη ήταν Ελληνικά, Σλαβικά και Τουρκικά φύλα ενώ στην Δυτική Κελτικά, Γερμανικά και Ρωμαϊκά. Φινλανδία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία, πρώην Γιουγκοσλαβία ανήκουν σε Ανατολική.

Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία 

ΗΠΑ-Βρετανία είναι μακριά ενώ η Ρωσία δίπλα. Με τους ομογενείς θα διατηρηθούν οι σχέσεις και θα αξιοποιηθούν. Αν συμπεριληφθεί η Ουγγαρία στην Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία θα είναι πολύ σημαντικό.

Βυζαντίου - Ρως τείχος 

Το Βυζάντιο είχε στενές εμπορικές & πολιτισμικές σχέσεις με τους Ρως του Κιέβου, προγόνους Ρώσων, Ουκρανών, Λευκορώσων. Να υψωθεί τείχος με τους Σταυροφόρους, με την Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία.

Μην καθυστερούμε 

Είναι σίγουρο τα τρία Ευρωπαϊκά γκρουπ. Συμφωνούν οι μεγάλες δυνάμεις, η Αντί-ΝΤΠ και μέρος της ΝΤΠ. Όλοι εξυπηρετούνται. Με το εγχώριο πολιτικό σύστημα καθυστερούμε. Είναι σε αντίθετη κατεύθυνση.

Βελτιστοποίηση μοντέλου γκρουπ 

Έχει γίνει αρκετή προεργασία για την βελτιστοποίηση του μοντέλου της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας. Τελικό λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα. Πρέπει όλες οι χώρες να ωφελούνται και να είναι αναλογικό.

Παράδειγμα για αποφυγή 

Πλέον μας ενδιαφέρει μόνο το μοντέλο της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας. Θα συμβάλλουμε σημαντικά καθώς είμαστε το παλαιότερο μέλος της νυν ΕΕ. Θα είναι παράδειγμα για αποφυγή αλλά και για θετικά.

Τρία ευρωπαϊκά γκρουπ 

Θα δημιουργηθούν άλλα δύο γκρουπ ευρωπαϊκών χωρών, ως προς την καταγωγή, το Δυτικό και το Ανατολικό όπου θα βρίσκεται η Ελλάδα. Κριτήρια σύνθεσης θα είναι αριθμός, ΑΕΠ, πληθυσμός, έκταση, ποιοτικά.

Scroll to Top