Πρόσφατα 2

Πρόσφατα 2

Γνωρίστε την ομάδα 

Το γκρουπ των Ορθόδοξων χωρών είναι πολύ σημαντικό με την μεγαλύτερη χώρα του κόσμου και την 2η μεγαλύτερη της Ευρώπης. Έχει την 1η και την 3η μεγαλύτερη πόλη της Ευρώπης και την 6η οικονομία παγκόσμια.

Φεύγουν οι κατακτητές 

Ο Μητσοτάκης είναι όπως ο Ιωάννης Ράλλης τον Σεπτέμβριο 1944. Ήταν πρωθυπουργός αλλά όχι για πολύ ακόμη. Η Κατοχή τελειώνει, πλησιάζει η Απελευθέρωση. Θα δημιουργηθεί γκρουπ με Ορθόδοξες και άλλες χώρες.

Ένα ρόδινο μέλλον

Μετά την φρίκη των εκλογών 21/5/23, είναι ρόδινο το μέλλον Ελλάδας και ανθρωπότητας. Ο πόλεμος στην Ουκρανία τελειώνει και ξεκινάει ανοικοδόμηση. Θα υπάρχει φθηνή ενέργεια. Φαίνονται πολλές ευκαιρίες.

Όλα κουμπώνουν

Μετά το φρικτό μαρτύριο των εκλογών 5/23, ξεκαθάρισε το τοπίο, βγήκε ουράνιο τόξο. Όλα κουμπώνουν. Δημιουργείται Δυτική, Κεντρική, Ανατολική ΕΕ. Η Ελλάδα θα είναι με τις Ορθόδοξες χώρες και την Ρωσία.

Συνωμοτικές Οργανώσεις Εσωτερισμού

Η Αντίσταση είναι παντού και τα ξέρει όλα. Όσο η ΝΤΠ προχωράει ακάθεκτα τα σχέδιο της, τόσο η Αντίσταση σκληραίνει την στάση της. Υπάρχουν Συνωμοτικές Οργανώσεις Εσωτερισμού που συνεργάζονται με τη ΝΤΠ.

Ας φύγουν οι Εβραίοι

Παρακαλούμε τους Εβραίους, με την ησυχία τους, να πάνε στην πατρίδα που τους έφτιαξαν και να μην έχουμε σχέσεις, καλές ή κακές. Μέχρι τότε να μην εμπλέκονται σε επιζήμιες δραστηριότητες για την χώρα.

Μόνο με Ορθόδοξους

Με όσα έγιναν στις εκλογές, ξεκαθάρισε το τοπίο. Μακριά από ΗΠΑ, Εβραίους, Γερμανία. Δεν βλέπαμε το αυτονόητο που ήταν μπροστά στα μάτια μας. Το μέλλον μας είναι με τις Ορθόδοξες χώρες και την Ρωσία.

Συμπεράσματα εκλογών

Από τις εκλογές βγαίνουν συμπεράσματα. Δεν μπορεί κανείς να έχει εμπιστοσύνη στους Εβραίους και όσους έχουν παρτίδες με Εβραίους. Οι κεντροαριστεροί είναι πιο ξύπνιοι και επηρεάζονται από το Διαδίκτυο.

Νοθεία η πιθανότερη εξήγηση

Νοθεία είναι η μόνη λογική εξήγηση για τα αποτελέσματα των εκλογών. Η δημοσκόπηση μας έπεσε ακριβώς αν γίνει σκάντζα ψήφων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΜΕΡΑ25. Ίσως έγινε εν γνώσει των κομμάτων που ήταν θύματα.

Θα φύγει ο Εβραίος

Οι Εβραίοι κέρδισαν τις εκλογές στην Ελλάδα αλλά θα χάσουν το Ισραήλ. Μην στενοχωριέστε. Ο Εβραίος θα φύγει όταν ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός ηττάται. Η Αντί-ΝΤΠ έχασε μια μάχη αλλά θα κερδίσει τον πόλεμο.

Τέλος λυκοφιλίας με Εβραίους

Η λυκοφιλία με τους Εβραίους απέτυχε γιατί είναι πονηρή και αναξιόπιστη φάρα. Οι Έλληνες έχουν σχέδιο Β που έπρεπε να είναι σχέδιο Α, συμμαχία με Ορθόδοξους και στενές σχέσεις με Ρωσία αντί για ΗΠΑ.

Καταργούν το Ισραήλ

Κινητοποιούνται σε Χριστιανικές-Μουσουλμανικές χώρες να μην επικρατήσει η ΝΤΠ που συνδέεται με Εβραϊκά συμφέροντα. Προτάθηκε αντικατάσταση του Ισραήλ με Παλαιστινιακό κράτος και αυτόνομο Χριστιανικό.

Υπόγειος πόλεμος

Ο παγκόσμιος πόλεμος μεταξύ ΝΤΠ και Αντί-ΝΤΠ είναι υπόγειος. Θα δημιουργηθεί Αντί-ΝΤΠ βάση σε Ρωσία, Ιταλία, Γαλλία και Αντινεοταξικό Ορθόδοξο λόμπι. Θα ανέβουν πρώτα όσοι έχουν Αντί-ΝΤΠ διαπιστευτήρια.

Κατέστρεψαν την οικονομία

Εκτός ΕΕ και Ευρωζώνης θα είμαστε πολύ πιο πλούσιοι και θα είχαμε τα καλύτερα συστήματα. Λένε ψέματα γιατί δεν θέλουν να διαταραχτεί στο σχέδιο ΝΤΠ-ΕΕ. Ψηφίζοντας Νεοταξικά κόμματα ψηφίζετε καταστροφή.

Μην ψηφίζετε απατεώνες

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους. Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες δεν είναι ό,τι παρουσιάζονται. Ας είναι κανείς ό,τι θέλει αλλά να δείχνει αυτό που είναι. Σιχαθήκαμε τους ψεύτες-απατεώνες.

Καζαντζίδης και Καραμανλής

Ο μεγαλύτερος τραγουδιστής ήταν ο Καζαντζίδης. Συγκρούστηκε με τα Εβραϊκά συμφέροντα που είναι συνυφασμένα με της ΝΤΠ-ΕΕ. Τα Εβραϊκά συμφέροντα προωθούσαν Έλληνες πολιτικοί με πρώτο τον ψευτο-Εθνάρχη.

Μην ψηφίζετε δολοφόνους

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ σκότωσαν τα παιδιά στα Τέμπη και τα θύματα στο Μάτι. Ευθύνονται για τους θανάτους και τις παρενέργειες από τον εμβολιασμό και τις αυτοκτονίες των Μνημονίων. Μην ψηφίζετε δολοφόνους.

Ανέβασμα αδικημένων

Χωρίς τον Νεοταξικό έλεγχο των ΜΜΕ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα ήταν εκτός Βουλής και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3%. Όταν η Αντίσταση έχει την δυνατότητα θα ανεβάσει τους αδικημένους από τη ΝΤΠ μέσω ΜΜΕ και με άλλους τρόπους.

Αντινεοταξικά διαπιστευτήρια

Όσοι αποκτούν Αντινεοταξικά διαπιστευτήρια, χτίζουν Αντινεοταξικό βιογραφικό. Θα προωθηθούν επαγγελματικά-πολιτικά από την Αντίσταση σε ΝΤΠ-ΕΕ, όταν αποκτήσει τα μέσα και θα γίνουν Αντινεοταξική ελίτ.

Μας μισούν και μας καταστρέφουν

Η συμμαχία ΝΤΠ έχει όλες τις καλές δουλειές. Ήταν από το '50 στους σκοπούς του ψευτο-Εθνάρχη. Μισούν τους κανονικούς και θέλουν να τους καταστρέψουν. Όταν τους κακοποιούν αισθάνονται μεγάλη αγαλλίαση.

Μετά την μεγάλη κουράδα

Η ΕΕ είναι μια μεγάλη κουράδα. Τα συμφέροντα ΝΤΠ είναι συνυφασμένα με του Παγκόσμιου Εβραϊσμού, ότι της Ορθοδοξίας. Αυξήθηκαν οι πιθανότητες να είναι Ορθόδοξες χώρες τμήμα ή ολόκληρο γκρουπ χωρών.

Μαζική αντιπροπαγάνδα

Οι ευρωπαϊστές Νεοταξίτες κατέστρεψαν την χώρα. Ελέγχουν τα ΜΜΕ και κάνουν το μαύρο-άσπρο. Έως να υπάρξουν μεγάλα Αντινεοταξικά ΜΜΕ να χρησιμοποιηθεί η Αλυσιδωτή Δικτυακή Ενημέρωση για αντιπροπαγάνδα.

Καταρρέει η ΝΤΠ-ΕΕ

Είμαστε στις παραμονές της Απελευθέρωσης. Η ΝΤΠ-ΕΕ καταρρέει, με τελευταία ήττα στην Τουρκία. Οι εδώ δημοσκοπήσεις να ανατραπούν και η Απελευθέρωση να έρθει πιο γρήγορα. Να τιμωρηθούν οι δωσίλογοι.

Παραφωνία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Οι μεγάλες δυνάμεις έχουν συμφωνήσει σε εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Η Γερμανία στην οποία έχουν υποταχτεί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μεγάλη δύναμη. ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι παραφωνία στο διαμορφούμενο σκηνικό.

Αλλαγή Μητσοτάκη

Για όσους θέλουν να είναι με την πλευρά των νικητών, η Αντί-ΝΤΠ στο τέλος θα επικρατήσει. Η Αντίσταση έχει πολλά εναλλακτικά σχέδια. Θα επιχειρηθεί αλλαγή Μητσοτάκη σε οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα.

Αμείλικτα νούμερα για ΝΤΠ

Τα νούμερα είναι αμείλικτα για την ΝΤΠ. Δεν θα επικρατήσει παγκόσμια ούτε στις ΗΠΑ. Είναι μέχρι να ξυπνήσουν οι άλλοι να κάνουν συμμαχίες. Οι Εβραίοι που υποστηρίζουν τον Μητσοτάκη δεν θα κυριαρχήσουν.

Ψυχικά υγιής ψήφος

Τα υγιή συναισθήματα απέναντι στους κακοποιητές είναι θυμός, οργή, μίσος. Η υγιής αντίδραση είναι να τους τιμωρήσουμε και να απομακρυνθούμε από αυτούς. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ είναι κακοποιητές των Ελλήνων.

Σοσιαλιστική Ένωση

Όλοι υπηρετούν την Σοσιαλιστική Ένωση. Ο Χίτλερ απέτυχε. Οι μέθοδοι άλλαξαν αλλά ο σκοπός παραμένει. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα συγκλίνουν στον σημιτισμό, την ελληνική παραλλαγή του τελικού σοσιαλισμού της ΝΤΠ.

Κερδίζουν οι Εβραίοι;

Ψηφίζοντας Μήτσο, ψηφίζετε Εβραϊκά συμφέροντα. Τον στηρίζουν οι κεντροαριστεροί Δημοκρατικοί όπου οι Εβραίοι έχουν επιρροή. Τα συμφέροντα των Ελλήνων είναι ταυτισμένα με των Ορθοδόξων, όχι των Εβραίων.

Θα ανατρέψουμε τις δημοσκοπήσεις

Αν δεν είναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα, οι δημοσκοπήσεις είναι λάθος. Δεν έχουν πρόβλεψη για σημαντική αύξηση της συμμετοχής. Αν βγει μη αντιπροσωπευτικό το δείγμα, θα ανατραπούν οι δημοσκοπήσεις.

Αλυσιδωτή δικτυακή ενημέρωση

Με την αλυσιδωτή δικτυακή ενημέρωση καθένας περνάει την πληροφόρηση στο δίκτυο γνωριμιών του. Μπορούμε να πολεμήσουμε την προπαγάνδα των κατακτητών και των εγχώριων συνεργατών τους που ελέγχουν τα ΜΜΕ.

Μέτρο-μέτρο με κάθε όπλο

Στις 8-9 Μαΐου γιορτάζουμε το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη. Οι Νεοταξίτες είναι οι συνεχιστές των Ναζί και θα ηττηθούν όπως οι Ναζί, μέτρο- μέτρο, με κάθε όπλο όπως η αλυσιδωτή ενημέρωση.

Προσοχή για νοθεία

Η μόνη δικλείδα ασφαλείας που έχουν τα κόμματα κατά της νοθείας είναι οι εκλογικοί αντιπρόσωποι τους. Στην πράξη πολλά κόμματα δεν έχουν. Ίσως μειωθούν τα ποσοστά τους. Χρειάζεται προσοχή στις εκλογές.

Φουσκωμένα ποσοστά ΝΔ

Στις δημοσκοπήσεις τα ποσοστά της ΝΔ είναι φουσκωμένα. Ανησυχούμε μήπως μαγειρέψουν τα πραγματικά αποτελέσματα με νοθεία. Δεν μας ικανοποιούν τα πραγματικά αποτελέσματα. Απαιτείται έξτρα προσπάθεια.

Δυναμική νίκη

Ξεκινώντας από 1000 πολίτες σε 4 γύρους μπορεί να φθάσει σε όλη την Ελλάδα αν καθένας πείσει 10 άτομα. Δεν είναι πολλά αφού καθένας έχει 150 γνωστούς. Δεν είναι αργά αλλά πρέπει να δραστηριοποιηθείτε.

Βαθμοί διαχωρισμού

Σύμφωνα με μια άποψη, υπάρχουν έξι βαθμοί διαχωρισμού μεταξύ των ανθρώπων στον κόσμο. Την ίδια λογική να χρησιμοποιήσουμε για να νικήσουμε τους συνεργάτες των κατακτητών κι ας έχουν τον έλεγχο των ΜΜΕ.

Θα μας λιώσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα. Έχουν τα ίδια αφεντικά, είναι στον ίδιο δρόμο με τον ίδιο προορισμό. Θα μας λιώσουν με εντολές των αφεντικών τους ΝΤΠ-ΕΕ. Να υπάρχει ισχυρή Αντινεοταξική αντιπολίτευση.

Στα χαμηλά του 20%

Με ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ βοηθάτε τους εξολοθρευτές του ελληνικού λαού. ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κινηθούν στα χαμηλά του 20%, Θα συγκυβερνήσουν με τοΠΑΣΟΚ. Τα ίδια αφεντικά έχουν, στον ίδιο δρόμο βρίσκονται.

Στρατηγική Α' και Β' γύρου

Να είναι χαμηλά τα ποσοστά των κομμάτων εκτός Βουλής. Θα πέσει γραμμή στον Β' γύρο για να μην υπάρξει αυτοδυναμία. Μαθηματικά βγαίνει ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να κινηθούν σε 20-25% με συμμετοχή όπως το 200.

Συλλήψεις για Καραϊβάζ

Έγιναν συλλήψεις προεκλογικά για την δολοφονία Καραϊβάζ. Εντύπωση προκαλεί πως οι κατηγορούμενοι πήγαν στον τόπο το εγκλήματος με δικά τους μεταφορικά μέσα. Στον βαν είχαν την επωνυμία της επιχείρησης τους.

Scroll to Top