ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ 

Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ένα Διαδικτυακό multimedia magazine γενικής θεματολογίας της GReACTIV. Επιδιώκουμε τα άρθρα, videos, audios να είναι σύντομα ώστε να μην κουράζουν. Περίπου 500 λέξεις για τα κείμενα και 5 λεπτά για τα audios, videos είναι ο στόχος μας. Αυτό βέβαια δεν είναι εφικτό σε κάθε περίπτωση. Την πολιτική αυτή δεν την είχαμε εξαρχής. Έτσι τα παλαιότερα δεν είναι τόσο σύντομα. 

Τα άρθρα, videos, audios προέρχονται: α) τους συντάκτες του Πραγματικά β) οποιονδήποτε επιθυμεί να εκφράσει μια άποψη. Μπορεί να δηλώνεται όλο το ονοματεπώνυμο, το μικρό ή ένα ψευδώνυμο. Πολλά άρθρα συνοδεύονται από audio ή video. Όταν συμβαίνει αυτό, αναγράφεται στην πάνω δεξιά πλευρά.

Δεν είμαστε ειδησιογραφικό site να παρουσιάζουμε γεγονότα. Παρουσιάζουμε απόψεις που ανήκουν σε αυτούς που τις εκφράζουν και όχι στο Πραγματικά. Δεν εγγυόμαστε την ορθότητα τους. Συχνά οι απόψεις αναφέρονται σε γεγονότα αλλά δεν παύουν να είναι απόψεις για τα γεγονότα. Δεν διερευνούμε αν είναι σωστές ή λάθος. Τα Ντοκουμέντα στηρίζονται σε δημοσιεύσεις σε ΜΜΕ και Ίντερνετ. Δεν εγγυόμαστε την εγκυρότητα τους αλλά το γεγονός ότι έχουν δημοσιευτεί.

Η διευκρίνηση που έγινε στην παραπάνω παράγραφο είναι απαραίτητη και για νομικούς λόγους. Έχουμε πάρει γενικές κατευθύνσεις από νομικούς συμβούλους ούτως ώστε να βρισκόμαστε μέσα στα πλαίσια του νόμου αλλά δεν περνάμε όλα τα άρθρα, videos, audios, photos από νομικό έλεγχο. Εάν τυχόν θεωρείτε ότι σε κάποιο σημείο έχουμε παραβιάσει το νόμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Θα εξετάσουμε τη συγκεκριμένη περίπτωση πιο προσεκτικά και εάν χρειαστεί θα επανορθώσουμε. 

Στοχεύουμε στην πολιτική ουδετερότητα και επιδιώκουμε την πολυφωνία. Καθένας μπορεί να παρουσιάσει τις απόψεις, εμπειρίες ή γνώσεις του. Σε πολιτικοκοινωνικά θέματα έχουμε προτίμηση σε απόψεις που δεν παρουσιάζονται στα συστημικά μίντια. Σε άλλα ζητήματα όπως τέχνη, μόδα, πολιτισμό, υγεία, διατροφή κλπ αυτό που κάνει το Πραγματικά αντισυστημικό είναι ότι οι άνθρωποι δεν προωθούνται από τα συστημικά μίντια. Να διευκρινίσουμε ότι τα πρόσωπα που παρουσιάζουμε δεν είναι απαραίτητα αντισυστημικά, ειδικά αν το θέμα με το οποίο πραγματεύονται δεν είναι πολιτικοκοινωνικό. Είναι όμως άνθρωποι που δεν προωθούνται από τα συστημικά μίντια.

Δεν απαγορεύουμε σε κανέναν να εκφράσει μια γνώμη αλλά προσπάθεια μας είναι να δημοσιεύονται απόψεις και θέματα που δεν βγάζουν τα συστημικά μίντια και εκεί εστιάζουμε περισσότερο. Δεν έχει κανένα νόημα να δημοσιεύσουμε μία γνώμη που βρίσκεται στα κανάλια, στις μεγάλες εφημερίδες και στα συστημικά site. Αν κάποιος επισκέπτης την βρίσκει εκεί, γιατί να έρθει σε μας; Θα έρθει σε μας για να βρει απόψεις που δεν βρίσκει εκεί.

Το σύστημα προωθεί τους δικούς του (βλ. κατηγορία Αντισύστημα στα Περιεχόμενα). Συμβαίνει σε όλους τους χώρους και περισσότερο στα επαγγέλματα δημοσιότητας (πολιτικούς, παρουσιαστές, καλλιτέχνες κλπ). Συμπληρωματικά έχουμε δημιουργήσει το web agency (πρακτορείο επαγγελμάτων δημοσιότητας) Nastag για να προωθούμε ανθρώπους που δεν προωθεί το σύστημα. 

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας: 1) εάν επιθυμείτε διαδικτυακή προβολή ή να μοιραστείτε με το κοινό γνώσεις, εμπειρίες, απόψεις 2) εάν έχετε σχόλια ή παρατηρήσεις 3) εάν θέλετε επιπλέον διευκρινήσεις  4) για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: 

info@greactiv.eu Tel: 30 211 4055 692 Mob: 30 6936 166 264 Megistis 30 - 32 17673 Greece

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα. 

 

 

 

 αρχική    σχετικά    άρθρα    video    audio    photos   

Scroll to Top