Ένωση Άξονα vs Ένωση Συμμάχων 1

Ένωση Άξονα vs Ένωση Συμμάχων 1

AUDIO

Έχουμε χάσει την ουσία. Για ποιο λόγο γίνεται όλη αυτή η ιστορία της ΕΕ; Τι σκοπό εξυπηρετεί; Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Αν εξυπηρετεί το όνειρο της Γερμανίας να κυριαρχήσει στην Ευρώπη, εμείς δεν θα πάρουμε από αυτή την ΕΕ. Όσα μας υποσχόντουσαν περί οικονομικής ευημερίας που ήταν το βασικό κίνητρο συμμετοχής για τους περισσότερους Έλληνες, αποδείχθηκαν παραμύθια ή έστω μια ανέφικτη ουτοπία.

Ούτε η δικαιολογία περί ειρήνης στέκει. Για αυτό υπάρχουν τα Ηνωμένα Έθνη και το ΝΑΤΟ. Δεν χρειάζεται και η ΕΕ. Αν είναι για λόγους ελεύθερου εμπορίου δεν είναι απαραίτητο να έχει αυτή την μορφή. Επίσης ίσως είναι καλύτερα να επιλέξει η κάθε χώρα με ποιους θέλει να έχει σχέσεις ελεύθερου ή προνομιακού εμπορίου. Ελεύθερη μετακίνηση για λόγους τουρισμού πάντοτε υπήρχε, απλά χρειαζόταν μια βίζα. Μπορεί να γίνουν συμφωνίες ώστε να είναι ελεύθερη ή εύκολη η μετακίνηση για εργασία. Να παίρνει κανείς με σχετική ευκολία μια άδεια εργασίας όπως παίρνει μια ταξιδιωτική βίζα.

Είπαμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης είναι ένα μοντέλο που μπορεί να είναι επιτυχημένο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το υποστηρίζουμε ή ότι είμαστε εναντίον. Ας το κάνουν και να αποφασίσει ο λαός με δημοψήφισμα. Αν δεν πάμε σε αυτό το μοντέλο, θα πρέπει να γυρίσουμε σε πολύ πιο χαλαρή Ένωση, με εθνική ανεξαρτησία.

Τώρα είμαστε υπόδουλοι στις Δυνάμεις του Γερμανογαλλικού Άξονα και κυρίως στην Γερμανία. Ο ρόλος της Γαλλίας έχει σημαντικά υποβαθμισθεί. Ο Άξονας φροντίζει για τα δικά του συμφέροντα και αδιαφορεί για τα συμφέροντα της Ελλάδας. ΗΠΑ και Ευρώπη έχουν την ίδια περίπου έκταση αλλά η Ευρώπη έχει υπερδιπλάσιο πληθυσμό γιατί έχει μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα. Αν γίνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, όπως ακριβώς οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, θα έχουμε ανεξαρτησία αλλά ως Ευρωπαίοι και όχι ως Έλληνες. Δεν θα υπάρχουν πλέον ούτε Έλληνες ούτε Γερμανοί ούτε Γάλλοι.

Με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης είναι πολύ πιο πιθανό αλλά όχι σίγουρο να γίνει οικονομική σύγκλιση. Η Ελλάδα θα είναι μια  μικρή πολιτεία της Ευρώπης που οι Ευρωπαίοι ελληνικής καταγωγής θα είναι μια μικρή μειοψηφία. Το ίδιο όμως θα ισχύει στην Γαλλία, στην Γερμανία και σε όλες τις χώρες. Οι Ευρωπαίοι γαλλικής καταγωγής θα είναι μειοψηφία στην Ευρωπαϊκή Πολιτεία της Γαλλίας. Σε όλες τις πολιτείες, θα είναι ανάμεικτοι με καταγωγή από όλες τις πρώην ευρωπαϊκές χώρες.

Αυτό μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που το θέλουν αλλά στην Ευρώπη οι περισσότεροι δεν το θέλουν και δεν θα γίνει ποτέ. Συζητάμε για κάτι ανέφικτο. Αν ήθελαν να το κάνουν θα το είχαν κάνει. Δεν θέλουν να το κάνουν γιατί οι Δυνάμεις του Άξονα σκοπό είχαν να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη και όχι να κάνουν τις Ηνωμένες πολιτείες της Ευρώπης. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει σαράντα χρόνια κοσκινίζει. Γιατί δεν το έχουν κάνει οι Benelux και οι Γερμανογάλλοι μόνοι τους αφού αγαπιούνται τόσο πολύ;

Δεν είναι μόνο οι Έλληνες που δεν θα το δεχτούν. Άντε πες στους Γάλλους ή στους Ιταλούς με τέτοια ιστορία και κουλτούρα ότι θα σταματήσουν να υπάρχουν ως έθνος. Δεν θα το δεχτούν ούτε οι πολίτες αλλά ούτε και οι πολιτικοί στις περισσότερες χώρες της ΕΕ. Οι πρωθυπουργοί θα υποβιβαστούν σε κυβερνήτες πολιτειών. Οι θέσεις των ανώτατων πολιτειακών υπαλλήλων που θα αντικαταστήσουν τους υπουργούς είναι το πολύ δέκα.

Πάνω από όλα δεν το θέλουν οι Γερμανοί που ελέγχουν την κατάσταση. Μεθοδικά και συστηματικά κατόρθωσαν τελικά ότι δεν μπόρεσαν σε δύο Παγκοσμίους Πολέμους, να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη και μέσω της ΕΕ να γίνουν μια παγκόσμια δύναμη. Για ποιο λόγο να αφήσουν αυτό που τους πήρε δεκαετίες να το καταφέρουν;

Είναι εμφανέστατο ότι οι Δυνάμεις του Γερμανογαλλικού Άξονα θέλουν να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη και στον κόσμο. Ο Άξονας Γερμανίας – Ιταλίας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, έγινε άξονας Γερμανίας – Γαλλίας της ΕΕ, μαζί με τους Benelux. Οι Benelux έχουν στενές πολιτικές και φυλετικές σχέσεις με τους Γερμανογάλλους, οι Βέλγοι με τους Γάλλους, και οι Ολλανδοί με τους Γερμανούς. Πάραυτα ας αφήσουμε μια μικρή αμφιβολία ότι μπορεί και να μην είναι έτσι. Ας πουν άμεσα, μέσα στο ‘19 ότι κάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης και όποιες χώρες θέλουν να συμμετέχουν να το αποφασίσουν με δημοψήφισμα.

Δεν θα το κάνουν ούτε στο ‘19 ούτε στο ‘20 ούτε στο ‘21 ούτε στην επόμενη δεκαετία. Εμείς να καθόμαστε να περιμένουμε εκατό χρόνια υπόδουλοι και εξαθλιωμένοι μήπως γίνει κάτι τέτοιο που πιθανότατα δεν θα περάσει σε καμία χώρα δεν έχει νόημα. Είναι σκέτη κοροϊδία.

Οτιδήποτε άλλο εκτός από το σενάριο των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης θα είναι υποδούλωση για την Ελλάδα στον Γερμανογαλλικό Άξονα. Υπάρχει λέξη για την πρόκληση υποδούλωσης σε ξένη δύναμη. Εσχάτη προδοσία! Αυτό είναι το έγκλημα των Ελλήνων πολιτικών που προώθησαν την συμμετοχή σε αυτή την ΕΕ και η ποινή πρέπει να είναι ισόβια.

Scroll to Top