Νέα

Νέα

Παγκοσμιοποίηση στα Αγγλικά

Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην παγκοσμιοποίηση. Είναι επιτακτική ανάγκη να απευθυνθούμε σε ένα παγκόσμιο κοινό, στην πιο διαδεδομένη δεύτερη γλώσσα, τα Αγγλικά.

Δύο τακτικές για ISIS-K

Είναι δύο τακτικές για τον ISIS-K σε συνέχεια του κτυπήματος στην Μόσχα που είναι αντίθετες. Εξαρτάται από το πιο σενάριο θέλουμε για το γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης.

Ποιοι έδωσαν την εντολή;

Πιθανώς την εντολή για το κτύπημα στην Μόσχα να την έδωσε το τρίγωνο της Βαϊμάρης. Είναι αυτοί που ακύρωσαν την πιο συνετή λύση για την σύνθεση της Ανατολικής Ευρώπης.

Μυστικά όπλα Αντί-ΝΤΠ

Τα μυστικά όπλα της ΝΤΠ είναι η συνωμοσία και ο αμοραλισμός. Η Αντί-ΝΤΠ έχει ανώτερες συνωμοτικές μεθοδεύσεις και εφαρμόζει επιλεκτικό αμοραλισμό στους αμοραλιστές.

Ο εμπνευστής της ΕΕ

Ο εμπνευστής της ΕΕ ήταν ο υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ Φουνκ. Ότι δεν πέτυχαν οι Ναζί με τα όπλα, κατόρθωσαν με υπόγειους τρόπους οι συνεχιστές τους Νεοταξίτες.

Ροβεσπιέρος - Ναπολέων και ΝΤΠ

Οι Νεοταξίτες προέρχονται από τους Ιακωβίνους. Αρχηγός τους ήταν ο Ροβεσπιέρος και πρωτοπαλίκαρο του Ναπολέων που επιχείρησε να φτιάξει Ευρωπαϊκή Ένωση όπως ο Χίτλερ.

Ζόρισμα χρειάζεται

Ο σχεδιασμός της ΕΟΚ δεν περιλάμβανε την Ανατολική Ευρώπη. Για αυτό με λίγο ή πολύ ζόρισμα, η Δυτικοευρωπαϊκή ΝΤΠ θα δεχτεί χωριστό γκρουπ για Ανατολική Ευρώπη.

Πιόνι δυτικοευρωπαϊκής ΝΤΠ

Ο Καραμανλής από νεαρός είχε ερωτικές σχέσεις με ομοφυλόφιλους που τον έβαλαν στην συνιστώσα ΛΟΑΤΚΙ της ΝΤΠ. Ήταν γιουσουφάκι των Γερμανών, των Βρετανών και των Γάλλων.

Επικήρυξη ευρωπαϊστών

Τώρα η Αντί-ΝΤΠ παροτρύνει τους ευρωπαϊστές να μετοικίσουν στην Δυτική Ευρώπη. Αργότερα θα εμποδιστεί η διαφυγή τους, θα εκδοθούν εντάλματα και θα επικηρυχθούν.

Συνωμοσία στη συνωμοσία

Ο ολικός πόλεμος κατά της ΝΤΠ θα πλαταίνει και βαθαίνει. Μέρος του είναι η συνωμοσία στη συνωμοσία. Οι συνωμοτικές μέθοδοι της Αντί-ΝΤΠ είναι ανώτερες από της ΝΤΠ.

Αλήθεια και λύση για Ουκρανία

Η Ουκρανία είναι μείγμα εθνοτήτων, Πολωνών, Ρώσων και Ούγγρων που της χαρίστηκαν ρωσικά εδάφη επί ΕΣΣΔ. Να γίνει διαχωρισμός εθνοτήτων αφού δεν μπορούν να συμβιώσουν.

Που είναι η ελίτ;

Η πραγματική ελίτ είναι άνθρωποι που ζουν δίπλα μας κανονική ζωή. Έχουν συνταχθεί με την Αντί-ΝΤΠ και είναι σε αναμονή για τις θέσεις που τους πήρε η ψευτοελίτ της ΝΤΠ.

Πρόβλημα, όχι λύση η ΕΕ

Στο θέμα των Τεμπών, οι δαίμονες ευρωπαϊστές παρουσίασαν την ΕΕ ως λύση ενώ είναι το πρόβλημα. Έκαναν τους τραγικούς συγγενείς των θυμάτων όργανα της προπαγάνδας τους.

Έκφραση οργής για Τέμπη 2

Ο Μητσοτάκης έπρεπε να ελέγξει αν ο Καραμανλής κάνει σωστά την δουλειά του. Υπεύθυνοι είναι πολλοί για τα Τέμπη. Φταίει κυρίως η καταστροφική ευρωπαϊκή πορεία.

Έκφραση οργής για Τέμπη

Υπάρχει κίνδυνος να ξεφουσκώσει η οργή για τα Τέμπη με την συλλογή υπογραφών. Το πρόβλημα είναι οι ευρωπαϊστές και η ευρωπαϊκή πορεία. Είναι η αιτία όλων των κακών.

Επικρατέστερο σενάριο

Το επικρατέστερο σενάριο είναι με χώρες της Κασπίας στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης. Θα έχει 3 περιφέρειες. Ίσως έχουν έδρες οι περιφέρειες αλλά όχι το γκρουπ.

Μελέτη ζημιάς από ΕΕ

Ίσως είναι αρνητικός μέσος ρυθμός ανάπτυξης από το '81 ενώ θα έπρεπε να είναι 3%. Η ζημιά λόγω ΕΕ που θα καταβάλουν ως αποζημίωση οι ευρωπαϊστές είναι 23,56 τρις άτοκα.

Επανίδρυση Βυζαντίου

Σχεδόν έξι αιώνες μετά, επανιδρύεται το Βυζάντιο, ως περιφέρεια του γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης και Κασπίας. Οι άλλες δύο περιφέρειες θα είναι των Ρως και η Τουρκική.

Φτωχύναμε από το '81

Οι ευρωπαϊστές μαγειρεύουν τα στατιστικά για να κρύψουν την οικονομική καταστροφή της ευρωπαϊκής πορείας. Εμπειρικά διαπιστώνουμε πως είμαστε φτωχότεροι από το '81.

Να αφήσουν τα Βαλκάνια

Τα Βαλκάνια είναι η συνέχεια του Βυζαντίου. Θα έχουν ανατολικοευρωπαϊκή πορεία, μαζί με τους Ρως. Τα εδάφη που κατέχουν Ουγγαρία και Σλοβακία ήταν Θρακών και Ιλλυριών.

Χάσαμε 45 ΑΕΠ λόγω ΕΕ!

Με μια πρόχειρη εκτίμηση, έχουμε χάσει 45 ΑΕΠ δηλαδή 45 ετήσια εισοδήματα από την ευρωπαϊκή πορεία. Κάθε χρόνος που περνάει η ζημιά και η αποζημίωση μεγαλώνουν κατά πολύ.

Πολλά σενάρια

Υπάρχουν πολλά σενάρια για το γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης. Επειδή καταστραφήκαμε από την ΕΕ, θα πρέπει να δούμε τι μας συμφέρει οικονομικά και τι είναι εφικτό.

Επανέρχεται η Κασπία

Σε ένα σενάριο της συμβιβαστικής λύσης, Τουρκία και χώρες Κασπίας συμμετέχουν στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης μαζί με βαλκανικές χώρες, Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία.

Ζημιά 20 τρις από ΕΕ

Η ζημιά της χώρας απο την ΕΕ ίσως είναι πάνω από 20 τρις. Θα το εξετάσουν ειδικοί ώστε να προσδιορίσουν μια δίκαιη αποζημίωση στους πολίτες απο τους ευρωπαϊστές.

Συνέπειες άθλιας ανάπτυξης

Η Ελλάδα έχει μηδενικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η συνολική αποζημίωση των Ελλήνων από τους ευρωπαϊστές Νεοταξίτες θα είναι πολλά τρις. Θα τους πάρουν σώβρακα και κιλότες.

Καταβόθρα η ΕΕ-ΝΤΠ

Η ΕΕ δεν μας χαρίζει λεφτά. Είναι μια μεγάλη καταβόθρα. Τα λεφτά που τρώει έρχονται να προστεθούν στο κόστος ευκαρίας. Πρέπει να ξεκινήσει σύντομα η Ανατολική ΕΚ.

Πόσο στοιχίζει η ΕΕ;

Με την συμμετοχή στην ΕΕ χάνουμε πάρα πολλά λεφτά. Κάποιος που βρίσκεται στο επίπεδο των 1.000€ χάνει 1/2 εκατομμύριο άτοκα και 1 εκατομμύριο έντοκα σε 40 χρόνια.

Μεγάλες αυξήσεις σε εισοδήματα

Με την Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία θα αυξηθούν πολύ τα εισοδήματα με την πάροδο του χρόνου. Χρειάζεται αγώνας κατά των αποικιοκρατών για ανεξαρτησία, ευημερία.

Λύσεις για αγρότες και όλους

Με την Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία θα δοθούν λύσεις όχι μόνο στους αγρότες αλλά σε όλους. Θα ανέβουν πολύ συντάξεις, μισθοί και λοιπά επαγγελματικά εισοδήματα.

Έναν καφέ στον Τραμπ

Η ΝΤΠ έριξε τεράστιο πρόστιμο στον Τραμπ. Αν οι Αμερικάνοι ψηφοφόροι του δώσουν 5 ευρώ θα το καλύψει. Αν δώσουμε ένα καφέ στον Τραμπ, θα τα πάρουμε πίσω χιλιάδες φορές.

Είδη συμφώνου συμβίωσης

Ο γάμος είναι μυστήριο. Η χρήση της λέξης στον πολιτικό γάμο είναι λάθος, ειδικά για ομόφυλους. Να καταργηθεί η ονομασία και να γίνουν διάφορα είδη συμφώνου συμβίωσης.

Στημένο με τον Ναβάλνι;

Δεν πιστεύω καμία πλευρά στην υπόθεση του Ναβάλνι. Όλα όσα έγιναν μετά την ανακοίνωση του θανάτου του από τους Νεοταξίτες ήταν πολύ στημένα και άρα μάλλον λένε ψέματα.

Κανονικότητα η ανωμαλία

Παιδεραστές, κτηνοβάτες κλπ μπορούν να επικαλεστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αρχή της ισότητας. Σκοπός της ΝΤΠ είναι να κάνει την ανωμαλία κανονικότητα.

Ξανά λύση Ιταλίας

Η Δυτική Ευρώπη να ασχοληθεί με τα προβλήματα της. Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία εμποδίζουν την συμβιβαστική λύση. Επανέρχεται η λύση της Ιταλίας για να βρεθεί διέξοδος.

Μακροχρόνια όλα αλλάζουν

Οι Νεοταξίτες βρίσκονται διαρκώς μέσα σε ομίχλη. Η συμβιβαστική λύση είναι απλή, λιτή και χωρίς μπερδέματα. Βραχυχρόνια δεν αλλάζει τίποτα αλλά μακροχρόνια όλα.

Παρασκηνιακές διεργασίες

Οι διεργασίες του γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης είναι παρασκηνιακές και δεν μπορούν να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις. Σίγουρα δεν θα προχωρήσουν το σχέδιο ΝΤΠ και ΕΕ.

Το πρόβλημα του χρέους

Οι ευρωπαϊστές δημιούργησαν τεράστιο δημόσιο χρέος. Δεν χρειάζεται να αποπληρωθεί αλλά να μειωθεί. Είναι διαφορετικό από το χρέος των επιχειρήσεων ή των προσώπων.

Η απάτη του δανεισμού

Οι ευρωπαϊστές έστησαν την απάτη του δανεισμού για να κρύψουν τα χάλια της οικονομίας και να δημιουργήσουν ψευδαίσθηση ευημερίας. Έστησαν παγίδα στους δανειολήπτες.

Δύο συγκλίσεις

Στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης μπορούν να συμβαίνουν δύο συγκλίσεις. Μία με την Δυτική Ευρώπη για να την φθάσει σε 25 χρόνια και άλλη μεταξύ των χωρών του γκρουπ.

Έλληνες-Θράκες-Ιλλυριοί

Οι Θράκες ήταν σύμμαχοι των Αθηναίων. Οι Έλληνες συνέβαλαν στον εκπολιτισμό Θρακών και Ιλλυριών. Αναμείχθηκαν με αυτούς στην Μακεδονική και Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Πρόγονοι Ελλήνων και άλλων

Πρόγονοι μας είναι Έλληνες, Θράκες, Ιλλυριοί, Σλάβοι, Ουραλο-αλταϊκά φύλα. Το ίδιο ισχύει μέχρι την Σλοβακία και την Ουκρανία, σε διαφορετική αναλογία σε κάθε χώρα.

Φύλακες Ανατολικής Ευρώπης

Οι Έλληνες έχουν ιστορική υποχρέωση να φυλάξουν την Νότια Ανατολική Ευρώπη από τις επιβουλές των Δυτικοευρωπαίων καθώς δεν υπάρχει κράτος Θρακών ή Ιλλυριών.

ΗΠΑ με προϋποθέσεις

Οι Δημοκρατικοί είναι κόντρα στην ευημερία της Ανατολικής Ευρώπης ενώ ο Τραμπ υπέρ. Αν δεν εκλεγεί ο Τραμπ οι σχέσεις ΗΠΑ-Ανατολικής Ευρώπης θα πρέπει να είναι κακές.

Για μία φορά Τραμπ

Με την εκλογή Τραμπ θα μπει τάξη στο Νεοταξικό χάος. Για το καλό του κόμματος τους, των ΗΠΑ και του κόσμου ολόκληρου, οι Δημοκρατικοί για μία φορά να ψηφίσουν Τραμπ.

Scroll to Top