Νέα 1

Νέα 1

Ο Σούνακ ξέρει το μέλλον

Τα νέα κέντρα διεθνών αποφάσεων δεν θα προχωρήσουν το αποτυχημένο σχέδιο της ΝΤΠ. Οι σχέσεις Ελλάδας με Βρετανία και Γαλλία θα είναι Γ' επιπέδου και ο Σούνακ το ξέρει.

Τι έκανε ο Μήτσο στον Σούνακ;

Ο Σούνακ μπορούσε να συναντήσει τον Μήτσο και να αποφύγει το θέμα των Γλυπτών. Η ακύρωση είχε συμβολισμό. Να το δούμε υπό το πρίσμα της συμβιβαστικής λύσης Αντί-ΝΤΠ.

Να δουν τα του οίκου τους

Η νεοταξική συνωμοσία είναι δυτικοευρωπαϊκής προέλευσης. Η Ανατολική Ευρώπη να αποτελέσει ξεχωριστό γκρουπ. Να κοιτάξουν τα του οίκου τους σε Δυτική Ευρώπη και ΗΠΑ.

Εξέλιξη αιώνων συνωμοσίας

Η ΝΤΠ είναι παγκόσμια συνωμοσία δυτικό ευρωπαϊκής προέλευσης των αντικανονικών. Άρχισε στις Σταυροφορίες, πέρασε από Γαλλική Επανάσταση και Ναζισμό στην Γερμανία.

Νέος Παλιός Κόσμος αντικανονικών

Οι αντικανονικοί Νεοταξίτες θέλουν να μας γυρίσουν σε καταστάσεις φεουδαρχισμού και Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας όπου οι κανονικοί θα είναι η μεγάλη μάζα των φτωχών.

Η Αντί-ΝΤΠ σας σώζει από σφαγή

Ο προορισμός της ΝΤΠ είναι σοσιαλισμός και ακραίος καπιταλισμός. Θα υπάρχει η τάξη των φτωχών και η άρχουσα τάξη των αντικανονικών με τεράστιες διαφορές μεταξύ τους.

Το πρόβλημα με τους Νεοταξίτες

Δεν είναι πρόβλημα οι θρησκευτικές πεποιθήσεις και οι σεξουαλικές πρακτικές των Νεοταξιτών αλλά η συνωμοσία, η εξαπάτηση, η αναξιοκρατία, η καταπίεση, η εκμετάλλευση.

Δυτικοευρωπαϊκή ανωμαλία

Η ΕΕ-ΝΤΠ είναι μια δυτικοευρωπαϊκή ανωμαλία. Ξεκίνησε στις Σταυροφορίες και μετεξελίσσεται μέσα στους αιώνες. Οι απόγονοι των Σταυροφόρων να κάνουν το δικό τους γκρουπ.

Διόρθωση ένωσης Γερμανίας

Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν 4 ζώνες στην Γερμανία. Το λάθος της ένωσης της Γερμανίας μπορεί να διορθωθεί με τον απελευθερωτικό πόλεμο της Ανατολικής Ευρώπης.

Το διπλό παιχνίδι της ΝΔ

Ο Καραμανλής ξεκίνησε το 1955 ένα διπλό παιχνίδι σε βάρος των κεντροδεξιών ψηφοφόρων. Η ηγεσία είναι πραγματικά διώκτες συντηρητικών και πατριωτών και όργανα της ΝΤΠ.

Ο Παπάγος βγάζει τον Μητσοτάκη

Τον παντοδύναμο Μητσοτάκη στηρίζει μόλις το 3% των ψηφοφόρων. Οι Καραμανλικοί και Σημιτικοί ψηφοφόροι είναι δανεικοί. Ο Παπάγος βγάζει τον Μητσοτάκη από τον τάφο.

Νέο πρίσμα στα ελληνοτουρκικά

Η Νεότερη Τάξη Πραγμάτων θα καθορίσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αν Τουρκία και Ελλάδα είναι στο ίδιο γκρουπ, οι φιλικές σχέσεις σε βάθος χρόνου είναι μονόδρομος.

Να μαζευτεί η Γερμανία

Η Γερμανία να μαζευτεί γρήγορα αλλιώς να την μαζέψουν άλλοι. Μετά τον απελευθερωτικό πόλεμο θα είναι α) δύο μισές Γερμανίες β) μια μισή Γερμανία γ) καμία Γερμανία.

Το πρόβλημα Γερμανία

Για να λυθεί επιτέλους το μεγάλο πρόβλημα, η Γερμανία να διαχωριστεί με άλλο τρόπο σε Δυτική και Ανατολική ή τα κρατίδια της να διαμοιραστούν στις γειτονικές χώρες.

Ρε ουστ παλιο-Γερμαναράδες

Η Δυτικοευρωπαίοι Νεοταξίτες δεν θέλουν επί ίσοις όροις σχέση με την Ανατολική Ευρώπη αλλά να την έχουν υπό ως αποικία. Όμως αυτό θα προκαλέσει απελευθερωτικό πόλεμο.

Κτυπήματα απελευθερωτικού αγώνα

Κριτήρια κτυπημάτων είναι νεοταξικότητα, ευκολία, επίπτωση. Υπάρχουν άπειρα σημεία εκτόξευσης. Το καθεστώς θα πολεμά με αόρατο εχθρό και θα πέσει πριν τον αποκαλύψει.

Όλοι έχουν δίκιο στον ΣΥΡΙΖΑ

Και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δύο διαφορετικές προσεγγίσεις. Το καλύτερο είναι η διάσπαση που μπορεί να τους βγει και μπορεί να μην τους βγει.

Νικηφόρος απελευθερωτικός πόλεμος

Ο απελευθερωτικός πόλεμος πιθανότατα θα είναι νικηφόρος. Στην Δυτική Ευρώπη θα σπεύσουν να δεχτούν την συμβιβαστική λύση αφήνοντας ξεκρέμαστα τα ανδρείκελα τους.

Φυλαχτείτε μη Νεοταξίτες

Ο απελευθερωτικός πόλεμος μπορεί να αρχίσει ανά πάσα στιγμή. Η Ελλάδα είναι από τις πιο πιθανές χώρες. Ίσως τα κτυπήματα να είναι πολλαπλά. Φυλαχτείτε μη Νεοταξιτες.

Λεπτομέρειες πολέμου

Στον απελευθερωτικό πόλεμο της Ανατολικής Ευρώπης, εκτιμάται να χρησιμοποιηθούν διάφοροι τρόποι στα κτυπήματα, ο επικρατέστερος θα είναι με ρουκέτες και πυραύλους.

Προσεγγίσεις Ανατολικής και Δυτικής

Ο απελευθερωτικός πόλεμος της Ανατολικής Ευρώπης θα συνδυαστεί με ενέργειες αποδυνάμωσης και αποσταθεροποίησης των νεοταξιικών κυβερνήσεων στην Δυτική Ευρώπη.

Just in time κτυπήματα

Τα just in time κτυπήματα δεν χρειάζονται μεγάλη προετοιμασία. Ίσως βρισκόμαστε κοντά στο πρώτο κύμα κτυπημάτων και για κάποιους να είναι οι τελευταίες τους στιγμές.

Ανατροπή προδοτών και δικτατόρων

Ο απελευθερωτικός πόλεμος στην Ανατολική Ευρώπη να υποστηριχτεί. Είναι καλό για την Ελλάδα, την Ανατολική Ευρώπη και τον κόσμο. Θα εμποδιστεί Παγκόσμια Δικτατορία.

Νο 1 οι συναθροίσεις Νεοταξιτών

Οι συναθροίσεις Νεοταξιτών θα είναι Νο 1 στόχος για κτυπήματα ενώ σε υποδομές θα αποφευχθούν αρχικά. Όσοι εργάζονται σε Νεοταξικούς στόχους να αλλάξουν δουλειά.

Για ποιους κτυπάει η καμπάνα;

Κανάλια-ΜΜΕ θα είναι Νο1 στόχος γιατί είναι η αιχμή του δόρατος της ΝΤΠ. Επιπλεόν νεοταξικοί στόχοι είναι κόμματα, εταιρείες πρόσωπα. Θα κτυπηθούν με πυραύλους.

Έρχεται πόλεμος

Ο απελευθερωτικός πόλεμος στην Ανατολική Ευρώπη θα είναι νέου τύπου. Στην Ελλάδα, το μεγάλο μίσος για το προδοτικό σύστημα βρίσκεται κυρίως σε όσους δεν ψηφίζουν.

Πόλεμος σε Ανατολική Ευρώπη

Η Δυτική Ευρώπη θέλει να κάνει την Ανατολική αποικία της. Αν δεν αφήσουν την Ανατολική να αποτελέσει ξεχωριστό γκρουπ, θα γίνει γενικευμένος απελευθερωτικός πόλεμος.

Τουρκία vs χώρες Κασπίας

Είτε με Τουρκία είτε με τις χώρες της Κασπίας η Ελλάδα θα φθάσει την Γερμανία σε είκοσι πέντε. Η συμμετοχή στην ΕΕ είναι οικονομική και τεχνολογική καταστροφή.

Ο ρόλος της Τουρκίας

Η Τουρκία είναι η πιο σημαντική μουσουλμανική χώρα. Δεν θα χάσει αυτό το προνόμιο συμμετέχοντας στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης. Θα είναι με μουσουλμανικές χώρες.

Σχέδιο Β' η Κασπία 3

Αν η Τουρκία θέλει να παίξει σημαντικό ρόλο στον Μουσουλμανικό κόσμο θα πρέπει να είναι σε γκρουπ μουσουλμανικών χωρών. Οι χώρες της Κασπίας ήταν στην ΕΣΣΔ και CIS.

Σχέδιο Β' η Κασπία 2

Και οι δύο εναλλακτικές έχουν συν και πλην και δεν διαφαίνεται ξεκάθαρα κάποια προτιμότερη. Εξαρτάται από το τι θα αποφασίσουν οι χώρες της Κασπίας και η Τουρκία.

Σχέδιο Β' η Κασπία

Στο Σχέδιο Β' της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας συμπεριλαμβάνονται οι χώρες της Κασπίας και εξαιρείται η Τουρκία. Και οι δύο εναλλακτικές έχουν συν και πλην.

Θα τελειώσουν οι προδότες

Ο θείος Καραμανλής προέκυψε δύο φορές από παρέμβαση ξένων δυνάμεων, για να κάνει την βρωμοδουλειά. Η Ανατολική Ευρώπη είναι αποικία της Δυτικής αλλά θα τελειώσει.

Όπως το Βυζάντιο

Οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου ήταν από Βαλκάνια και πέριξ και Τουρκία. Η Ευρώπη θα χωριστεί όπως έγινε στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, σε ελληνική Ανατολη και λατινική Δύση.

Καραμανλής εναντίον Σεφερλή 2

Ο σκοπός της ομιλίας του Καραμανλή ήταν να δοξάσει ΕΕ - Γαλλία. Όλοι οι ευρωπαϊστές ανήκουν σε οικογένειες προδοτών και προσπαθούν να κρατήσουν τη χώρα χαμηλά.

Καραμανλής εναντίον Σεφερλή

Η ομιλία του Καραμανλή στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών περιείxε αερολογίες, αοριστίες, ασάφειες, αντιφάσεις, γενικότητες, τετριμμένα και διαστρέβλωση της αλήθειας.

Eλληνοσλαβικό το Βυζάντιο

Το Βυζάντιο ήταν ελληνοσλαβικό, ιδίως στο δεύτερο μισό της χιλιετίας. Στους Έλληνες περιλαμβάνονται συγγενή φύλα. Βαλκάνιοι και Τούρκοι είναι Ελληνο-Σλαβό-Τουρκοι.

Ήταν ελληνικό το Βυζάντιο;

Το Βυζάντιο κράτησε πάνω από χίλια χρόνια, ήταν ισχυρό και ήκμασε. Είχε ελληνικές πτυχές όπως κάτοικοι, γλώσσα, κουλτούρα, θρησκεία αλλά δεν ήταν καθαρά ελληνικό.

Να ζήσουμε την μεγάλη χαρά

Είναι βέβαιο πως η Ανατολική ΕΚ θα δημιουργηθεί ακόμη κι αν ενταχθούν νέες χώρες στην ΕΕ. Αβέβαιο είναι αν θα ζούμε όταν η Ελλάδα θα περάσει οικονομικά την Γαλλία.

Περιεχόμενο ενημέρωσης

Να δημιουργηθεί περίληψη της συμβιβαστικής λύσης της Αντί - ΝΤΠ και του σχεδίου της Ανατολικής ΕΚ. Περισσότερες λεπτομέρειες να δοθούν ανάλογα με τον αποδέκτη.

Αργά ή γρήγορα θα επικρατήσουμε

Ο κυματοθραύστης του ελέγχου των ΜΜΕ δεν θα σταματήσει τα κύματα ενημέρωσης. Συνεχώς θα μεγαλώνουν και θα γκρεμίσουν το Νεοταξικό κάστρο που είναι κτισμένο στην άμμο.

Εκστρατεία ενημέρωσης 2

Στην ενημέρωση να χρησιμοποιηθεί δικτυακή διαδικασία με επίπεδα και θα είναι κατά κύματα. Όλοι θα καταλάβουν πως είναι για το συμφέρον των χωρών τους και του κόσμου.

Εκστρατεία ενημέρωσης 1

Με την εκστρατεία ενημέρωσης θα γίνουν γνωστά η συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ και το σχέδιο της Ανατολικής ΕΚ. Θα υπάρχει διαφορετική ενημέρωση ανά κατηγορία.

Δεν χρειάζεται έγκριση

Ρωσία και Τουρκία συμπληρώνουν το κενό του γκρουπ 4 στο θέμα του Ισραήλ. Τα γκρουπ δεν χρειάζονται έγκριση από άλλους για να δημιουργηθούν και να προχωρήσουν.

Θα προχωρήσουμε με ή χωρίς το Ισραήλ

Στο σχέδιο της Ανατολικής ΕΚ υπάρχει λύση για το Μεσανατολικό. Όσα θα συμβούν στο Ισραήλ, θα καθορίσουν αν θα συμμετέχει. θα προχωρήσουμε με ή χωρίς το Ισραήλ.

Λύση Αντί-ΝΤΠ και Μεσανατολικό

Η δημιουργία της Ανατολικής ΕΚ θα βοηθήσει στην επίλυση του Μεσανατολικού. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει όπως και η συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ.

Νεκρό αντί νεκρού

Το Παλαιστινιακό δόγμα νεκρό αντί νεκρού θα είναι αποτελεσματικό αν γίνει δόγμα Αράβων-Μουσουλμάνων. Δεν χρειάζεται να εξαλειφθούν όλοι οι Εβραίοι αλλά ένα ποσοστό.

Η συνέχεια έχει σημασία

Σημασία έχει τι θα συμβεί μετά την εισβολή των Ισραηλινών στην Γάζα. Αντί να εξαλείψουν την Χαμάς ίσως εξαλείψουν τους εαυτούς τους και όλους τους Εβραίους.

Μέχρι που θα το φθάσουν;

Πόσο θα βοηθήσει ο Τραμπ το Ισραήλ αν εκλεγεί, θα εξαρτηθεί από που θα το φθάσουν μέχρι τότε. Η παγκόσμια συγκυρία είναι ευνοϊκή για τους αντιπάλους του Ισραήλ.

Με ποιους είμαστε;

Παλαιστίνιοι και Ισραήλ έχουν κάποια δίκια. Χαμάς, Ιράν, Κατάρ κλπ δεν μας ενοχλούν ενώ ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός μας έχει καταστρέψει την ζωή, ως συνιστώσα της ΝΤΠ.

Και οι ευρύτερες επιπτώσεις

Στήριξη σε Ισραήλ από ΗΠΑ και Δυτική Ευρώπη θα έχει κόστος στην κοινή γνώμη. Οι εκλογές στις ΗΠΑ είναι σύντομα. Ο Τραμπ προηγείται με 10 μονάδες που θα αυξηθούν.

Η κατάσταση στο Ισραήλ

Υπάρχει ευνοϊκό παγκόσμιο κλίμα για τους αντιπάλους του Ισραήλ λόγω της συνωμοσίας της ΝΤΠ. Η Χαμάς είχε εξασφαλίσει αρκετή στήριξη πριν ξεκινήσει τέτοια ιστορία.

Σταδιακά η Ανατολική ΕΚ;

Σύμφωνα με πληροφορία από την συνάντηση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία προχωράει. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί σταδιακά.

Εθνική ντροπή οι Belharra 

Στην ΝΔ καμαρώνουν για τις Belharra ενώ θα έπρεπε να ντρέπονται. Αφάνισαν τον ναυπηγικό κλάδο και πολλούς άλλους. Με την Ανατολική ΕΚ θα φτιάχνονται στην Ελλάδα.

Σταδιακά η λύση Αντί-ΝΤΠ 

Η συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ μπορεί να προχωρήσει σταδιακά και να ολοκληρωθεί σε βάθος χρόνου. Το γκρουπ 1 των ΗΠΑ είναι έτοιμο και άλλα πέντε σχεδόν έτοιμα.

Με βάρκα την ελπίδα η οικονομία 

Οικονομικά δεν ξέρει όποιος δεν έχει εκπαίδευση. Είναι μια κατηγορία παρακάτω από τους κακούς που έχουν εκπαίδευση. Η οικονομία πάει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Ακατάλληλοι στα οικονομικά υπουργεία 

Υπουργοί και υφυπουργοί οικονομικών υπουργείων πρέπει να έχουν πτυχίο ή μεταπτυχιακό σε Οικονομικά. Στην κυβέρνηση κανείς δεν έχει τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα.

Κεντρική Ανατολική ΕΚ

Σε Πολωνία, Σλοβακία, Ουγγαρία είναι ευρωσκεπτικιστές στην κυβέρνηση. Η Κεντρική Ευρωπαϊκή ΕΚ θα βρεθεί στο κέντρο της δράσης του γκρουπ και θα ωφεληθεί περισσότερο.

Να τους κάνουμε ιδιαίτερα

Να καταλάβουν όλοι σε Ελλάδα πως η ΕΕ είναι καταστροφή και σε Ανατολική Ευρώπη πως μόνο αν αποτελέσουν χωριστό γκρουπ θα φθάσουν οικονομικά την Δυτική Ευρώπη.

Δεν δικαιολογείται άγνοια

Η ευρωπαϊκή πορεία ήταν καταστροφή για την οικονομία. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, διευθυντές και ιδιοκτήτες ΜΜΕ όφειλαν να ενημερωθούν. Η άγνοια δεν είναι δικαιολογία.

Brussels-free 2

Μόνο ως ξεχωριστό γκρουπ η Ανατολική Ευρώπη θα βελτιώσει την παραγωγικότητα και θα φθάσει το οικονομικό επίπεδο της Δυτικής Ευρώπης. Να γίνει κατανοητό από όλους.

Brussels-free

Από όλες τις απόψεις συμφέρει τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης να είναι ξεχωριστό γκρουπ από την Δυτική. Δεν θα αποκοπούν καθώς θα έχουν την δυνατότητα συμφωνιών.

Scroll to Top