Νέα 2

Νέα 2

Νεοταξική Υποσαχάρια Αφρική

Να εξετάζουμε τι έχουν κάνει οι Νεοταξίτες πριν κρίνουμε αν είναι σκληρή η αντιμετώπιση τους. Χωράνε στην Υποσαχάρια Αφρική και θα την βοηθήσουν να αναπτυχθεί.

Στενεύουν τα περιθώρια

Υπάρχουν μικρά περιθώρια να δεχτεί η ΝΤΠ την συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ. Μετά θα ξεκινήσει ολικός πόλεμος. Θα είναι δύσκολα για όλους αλλά κυρίως για τη ΝΤΠ.

Διάσπαση ή διάλυση ΕΕ

Διάσπαση της ΕΕ μπορεί να γίνει και αφού προστεθούν νέες χώρες. Αν όμως είναι δύσκολη η Αντί-ΝΤΠ θα επιχειρήσει διάσπαση με διατήρηση Brexit, Grexit κι άλλα Exits.

Το Grexit απλώς πάγωσε

To Grexit δεν έγινε το 2015 επειδή δεν είχε σχεδιαστεί από καιρό. Μετά πάγωσε εν αναμονή μιας εναλλακτικής μη προβληματικής παγκοσμιοποίησης. Θα επανέλθει δριμύτερο.

Ο Τσίπρας έβγαλε τον Κασελάκη

Τα Νεοταξικά ΜΜΕ λένε μόνο μπούρδες για να σας παραπλανούν. Ο κομματικός μηχανισμός του Τσίπρα ήταν ο βασικός λόγος που κέρδισε ο Κασελάκης. Τα άλλα βοήθησαν λίγο.

Το βίτσιο των Ελληνοκυπρίων

Να αποτελέσει το ελληνικό τμήμα της Κύπρου μέρος της Ελλάδας και το τουρκικό μέρος της Τουρκίας είναι μια λύση που ίσως γίνει αποδεκτή από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Χειροτέρευση παραγωγικότητας

Οι τιμές μεταβάλλουν την παραγωγικότητα. Αν οι κλάδοι εξειδίκευσης είναι χαμηλότερης παραγωγικότητας από όσους αφήνονται μειώνεται η παραγωγή και η χώρα φτωχαίνει.

Αχτσιόγλου ή Κασελάκης 2

Σε ένα σενάριο φεύγουν Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος κλπ και ο ΣΥΡΙΖΑ με Κασελάκη πάει προς το κέντρο. Τα δύο κόμματα θα κατέβουν μαζί στις εκλογές, ίσως υπό τον Τσίπρα.

Αχτσιόγλου ή Κασελάκης 1

Είναι πολύ μικρής σημασίας αν θα εκλεγεί η Αχτσιόγλου ή ο Κασελάκης μπροστά στα τεράστια παγκόσμια ζητήματα που διακυβεύονται. Εκτός αυτού και οι δύο είναι ΝΤΠ.

Διεθνές εμπόριο και εξειδίκευση 4

Μεγάλη οικονομική αυτάρκεια είναι πιο ασφαλής και αναγκαστική όταν τα προϊόντα μιας χώρας δεν είναι ανταγωνιστικά. Για κάθε χώρα και γκρουπ υπάρχει γλυκό σημείο.

Διεθνές εμπόριο και εξειδίκευση 3

Το διεθνές εμπόριο και η εξειδίκευση είναι χρήσιμα αλλά χρειάζεται προσοχή. Ο προστατευτισμός ενίοτε είναι απαραίτητος. Η παραγωγή να είναι κοντά στην κατανάλωση.

Διεθνές εμπόριο και εξειδίκευση 2

Σε μια εμπορική συμφωνία η αύξηση της παραγωγής λόγω εξαγωγών και η μείωση της παραγωγής λόγω υποκατάστασης εγχώριων με εισαγόμενα καθορίζουν αν θα είναι θετική.

Διεθνές εμπόριο και εξειδίκευση 1

Αν η υποκατάσταση των εγχώριων προϊόντων από εισαγόμενα είναι μεγαλύτερη από την αύξηση της παραγωγής λόγω εξαγωγών η χώρα φτωχαίνει και αυτό συνέβη στην Ελλάδα.

Σχέσεις μεταξύ γκρουπ

Σχέσεις θα αναπτυχθούν μεταξύ των γκρουπ με διάφορους τρόπους. Όσοι αισθάνονται Δυτικοευρωπαίοι να πάνε εκεί που ανήκουν και να βοηθήσουν τις σχέσεις των γκρουπ.

Να πάνε όπου ανήκουν

Οι Δυτικοευρωπαίοι να μην επεμβαίνουν στην Ανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο. Όσοι αισθάνονται Δυτικοευρωπαίοι στην Ανατολική Ευρώπη να πάνε όπου ανήκουν.

Προαιρετικά σημεία σχεδίου 

Το σχέδιο της Ανατολικής ΕΚ έχει προαιρετικά σημεία όπως η χρηματοδότηση φυσικών καταστροφών. Δεν επηρεάζουν τους ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης αλλά ίσως είναι χρήσιμα.

Θα γίνει αργά ή γρήγορα

Ίσως μας καθυστερήσουν τα τέρατα οι Νεοταξίτες. Θα έρθουν άλλοι στη θέση τους που θα αντιληφθούν πως η συμβιβαστική πρόταση της Αντί-ΝΤΠ είναι η καλύτερη λύση.

Συστήματα φυσικών καταστροφών 

Είδαμε το χάος της ευρωπαϊκής πορείας. Μόνο με στην Ανατολική ΕΚ θα μπορέσει η Ελλάδα να έχει τα καλύτερα συστήματα πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

Πατριωτική και προδοτική κεντροδεξιά 

Η κεντροδεξιά είναι προδοτική ή πατριωτική. Ο Καραμανλής θεωρείται συνεχιστής Παπάγου. Ο Καραμανλής συνεργάστηκε με τους κατακτητές ενώ ο Παπάγος αντιστάθηκε.

Γονίδια Βυζαντίου και Ρως 

Οι περισσότεροι Ανατολικοευρωπαίοι προέρχονται από Βυζαντινούς και Ρως που είχαν στενές σχέσεις. Οι υπόλοιποι έχουν στενούς δεσμούς με απογόνους Ρως και Βυζαντίου.

Να εξηγούμαστε

Οι ειδικοί στα διάφορα συστήματα θα είναι από τις πρώτες πέντε χώρες, αν είναι δυνατόν ομογενείς της Ανατολικής ΕΚ. Εγγυόμαστε πως η Ελλάδα θα φθάσει την Γερμανία.

Για το αργυρό τουλάχιστον 

Ενέργεια και πρώτες ύλες είναι ένας από τους λόγους που η Ανατολική Ευρώπη θα περάσει την Δυτική σε οικονομικό επίπεδο. Χρειάζονται στενές σχέσεις με την Ρωσία.

Ενέργεια και πρώτες ύλες 

Η Δυτική Ευρώπη στερείται ενέργειας και πρώτων υλών ενώ έχουν Ρωσία, Κίνα, ΗΠΑ, Καναδάς. Οι ΗΠΑ είναι δέκα φορές πιο μακριά από την Ρωσία και μεσολαβεί ωκεανός.

Κτηνωδία ή κοροϊδία; 

Τα νεοταξικά ΜΜΕ μας είπαν πως πέταξαν τον Αντώνη στη θάλασσα ενώ φαίνεται καθαρά πως τον σπρώχνουν στην προβλήτα. Μας κοροϊδεύουν στα μικρά και στα μεγάλα θέματα.

Τάξη στο νεοταξικό χάος

Η ΝΤΠ δημιούργησε παγκόσμιο χάος. Η Αντί-ΝΤΠ προσπαθεί να βάλει μια τάξη με σχετικά ομοιογενή γκρουπ 500 εκατομμυρίων, χωρίς αλληλοκάλυψη και ανωμαλίες. Η Ασία θα παραδειγματιστεί από την Ανατολική ΕΚ.

Τι θα αλλάξει

Στην Ανατολική ΕΚ, μισθοί-συντάξεις θα είναι ψηλότερα, τιμές προϊόντων- υπηρεσιών θα είναι χαμηλότερα, θα υπάρχουν πολλές καλές δουλειές και επιχειρηματικές ευκαιρίες και τα καλύτερα συστήματα του κόσμου.

Έτοιμη η Ανατολική ΕΚ

Είναι ζήτημα λίγων μηνών ή λίγων εβδομάδων να δημιουργηθεί η Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία. Το σχέδιο είναι έτοιμο και προβλέπει ομαλή μετάβαση. Το μοντέλο άμεσα εφαρμόσιμο με άμεση ένταξη των χωρών.

Έτοιμη η συμβιβαστική λύση

Η συμβιβαστική πρόταση της Αντί-ΝΤΠ θα επικρατήσει διότι σε μεγάλο βαθμό υφίσταται. Ο Μητσοτάκης και οι παρεμφερείς το μόνο που καταφέρνουν είναι να καθυστερούν την Ελλάδα από το να περάσει την Γαλλία.

Τι ζητάει η Μελόνι;

Αν δεν πάει κόντρα σε Αντί-ΝΤΠ, η Μελόνι επισπεύδει να δημιουργήσει σχέσεις με την Ελλάδα εν όψει του σχεδίου Αντί-ΝΤΠ ή θέλει να συμμετέχει η Ιταλία στην Ανατολική ΕΚ. Στο τελευταίο υπάρχουν εμπόδια.

Λεπτομερές κρυφό σχέδιο

Το σχέδιο της Ανατολικής Ευρωπαϊκής Κοινοπολιτείας είναι πάνω από 100 σελίδες. Είναι κρυφό διότι έχει μυστικά σημεία. Φθάνει μέχρι εκεί που η Ελλάδα πλησιάζει την Γερμανία. Η συνέχεια σε δεύτερο σχέδιο.

Σκεπτικό συνασπισμών γκρουπ

Οι συνασπισμοί γκρουπ μπορεί να μην γίνουν. Ίσως είναι άτυποι. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί και θα καθοριστούν από τις σχέσεις των γκρουπ λόγω οικονομικών συμφερόντων. Να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν.

Σειρά και προτεραιότητες

Προτεραιότητα είναι να δημιουργηθεί το γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης, να εφαρμοστεί το οικονομικό σχέδιο ώστε η Ελλάδα να ξεπεράσει την Γαλλία σε 20 χρόνια. Οι συνασπισμοί γκρουπ είναι για πολύ αργότερα.

Ρωσία ή Ινδία;

Τα νεοταξικά ΜΜΕ παρουσιάζουν την Ινδία καλύτερη από τη Ρωσία ενώ συμβαίνει το αντίθετο. Η Ρωσία θα έπρεπε να είναι η Νο 1 σύμμαχος της Ελλάδας από τις μεγάλες χώρες. Θα γίνει όταν φύγουν οι προδότες.

Συνασπισμοί γκρουπ

Ίσως δημιουργηθούν 4 συνασπισμοί γκρουπ α) Κίνα+1 γκρουπ β) Ινδία+1 γκρουπ γ) 4 γκρουπ δ) 4 γκρουπ. Δεν είναι απαραίτητο. Αν γίνει είναι για αργότερα. Η σύνθεση θα εξαρτηθεί από τις σχέσεις των γκρουπ.

Ίσιωμα ανωμαλιών

Οι Νεοταξίτες είναι ανώμαλοι στην ψυχή και στο μυαλό. Η Αντί-ΝΤΠ ισιώνει τις ανωμαλίες του σχεδίου ΝΤΠ στην ομαδοποίηση και στο ανώμαλο μοντέλο της ΕΕ. Για την Ελλάδα οι διαταγές της Commision τελειώνουν.

Συμβούλιο 10+2 γκρουπ

Να δημιουργηθεί ένα Συμβούλιο 10+2 για συντονισμό των γκρουπ σε θέματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Το 12 έχει πολλούς συμβολισμούς. Και μεταφυσικά η λύση της Αντί-ΝΤΠ είναι ανώτερη από το σχέδιο της ΝΤΠ.

Ανάγκα και θεοί πείθονται

Η συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ ικανοποιεί μερικά όλους ΝΤΠ και Αντί-ΝΤΠ. Οι Δυτικοευρωπαίοι θα λουφάξουν και θα βολευτούν με την Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση. Λίγο ζόρισμα θέλουν. Ανάγκα και θεοί πείθονται.

Το κεφάλι του για το τίποτα

Ο Μητσοτάκης είναι ανόητος. Παίζει το κεφάλι του για το τίποτα. Η Αντί-ΝΤΠ δεν θα δεχτεί ενιαία ΕΕ. Μόλις ζοριστούν οι Δυτικοευρωπαίοι θα βολευτούν με την Δυτική ΕΚ. Θα αφήσουν τον Μητσοτάκη ξεκρέμαστο.

Προσδεθείτε για αναταράξεις

Προσδεθείτε γιατί έρχονται έντονες αναταράξεις είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από το δείπνο του Μήτσο στους ηγέτες των Βαλκανίων. Η ΝΤΠ δεν θέλει να συμβιβαστεί και η Αντί-ΝΤΠ θα ξεκινήσει ολικό πόλεμο.

Έτοιμο το σχέδιο

Το σχέδιο για να περάσει οικονομικά η Ελλάδα την Γαλλία και η Ανατολική Ευρώπη την Δυτική είναι έτοιμο και εγγυημένο. Χρειάζεται μια εικοσαετία από την εφαρμογή του. Εμπόδιο είναι οι εγχώριοι προδότες.

Scroll to Top