Λυκοφιλίες για Γκίλφοϊλ
Λυκοφιλίες για Γκίλφοϊλ
Ήδη η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ περιστοιχίζεται από πολλά βδελυρά μιάσματα ευρωπαϊστές. Θα ήθελα να της επιστήσω ιδιαιτέρως την προσοχή με αυτούς τους ανθρώπους. Είναι οι χειρότεροι άνθρωποι που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα. Επειδή παριστάνουν τους καλούς δεν σημαίνει πως είναι καλοί. Επειδή παριστάνουν τους φίλους της δεν σημαίνει πως είναι φίλοι της.
Ίσως η Γκίλφοϊλ να ενδιαφέρεται απλώς να κάνει την δουλειά της ως πρέσβειρα και να επιστρέψει στην πατρίδα της όταν τελειώσει η θητεία της. Είναι λογικό. Όμως δεν αποκλείεται να θέλει να κάνει κάποιες παρέες όσο βρίσκεται στην Ελλάδα και φιλίες που θα μείνουν. Και αυτό σωστό είναι. Ανάλογα με το πως αισθάνεται. Λέγεται πως της αρέσει ο τρόπος ζωής, η ελληνική κουλτούρα και ιστορία.
Όμως αν διαλέξει το δεύτερο, χρειάζεται να είναι εξαιρετικά προσεκτική στις σχέσεις της με τους ευρωπαϊστές. Είναι παλιάνθρωποι. Καλοί άνθρωποι υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα, οι περισσότεροι. Όμως δεν υπάρχουν μέσα στον συρφετό των ευρωπαϊστών. Και αν υπάρχουν ελάχιστοι, είναι εξαιρέσεις. Τους ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ να τους ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ αλλά να ΜΗΝ τους ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ.
Αναγκαστικά, πρέπει να κινηθεί κυρίως μέσα στον κύκλο των ευρωπαϊστών, στα πλαίσια των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Δεν μπορεί να μη συνεργαστεί με την κυβέρνηση. Ακραία ευρωπαϊστικό κόμμα είναι στην εξουσία, το πιο προδοτικό από όλα. Η Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε την ευρωπαϊκή πορεία που οδήγησε σε οικονομική καταστροφή και υποδούλωση στους Δυτικοευρωπαίους κατακτητές.
Οι ευρωπαϊστές είναι στην εξουσία, τουλάχιστον από το 1955 που οι Βρετανοί έκαναν πρωθυπουργό τον συνεργάτη των Ναζί Καραμανλή, για να σταματήσει τη ένωση με την Κύπρο και να ξεκινήσει τη σύνδεση με την ΕΟΚ. Μετά την επταετία, ο Καραμανλής επιβλήθηκε πάλι ως πρωθυπουργός από τη Δυτικοευρωπαϊκή ΝΤΠ, για να συνεχίσει την ένωση με την ΕΟΚ. Αυτά όλα δεν γινόντουσαν εν αγνοία των ΗΠΑ.
Οι ευρωπαϊστές έχουν τα λεφτά σήμερα, άνθρωποι στενά συνδεδεμένοι με το καθεστώς των ευρωπαϊστών. Οι διάφοροι επιχειρηματίες με τους οποίους συναναστρέφεται η Γκίλφοϊλ είναι άνθρωποι του καθεστώτος. Διότι αν δεν ήταν δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν την οικονομική επιφάνεια που έχουν. Αναγκαστικά με μεγαλοπολιτικούς και μεγαλοεπιχειρηματίες θα συναναστραφεί στα πλαίσια των καθηκόντων της.
Με ποιους θα συναναστραφεί; Με το Μήτσο που έχει ψιλικατζίδικο ή τη Σούλα που έχει κομμωτήριο; Με ανθρώπους που έχουν μεγάλες επιχειρήσεις, με πολιτικούς που βρίσκονται σε ψηλές θέσεις και με γνωστούς καλλιτέχνες θα συναναστραφεί. Όμως αυτοί θα πρέπει να είναι αποκλειστικά τυπικές κοινωνικές γνωριμίες. Μην κάνει το λάθος να πιστέψει πως είναι φίλοι της.
Η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ, ενδιαφέρεται όπως λένε για τον ελληνικό τρόπο ζωής και την ελληνική κουλτούρα. Μια ελληνική λέξη που θα της είναι πολύ χρήσιμη είναι η ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ. Δεν υπάρχει στο αγγλικό λεξιλόγιο ακριβώς αυτή η λέξη αλλά η συνώνυμη ΨΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ (FAKE FRIENDSHIP). Όλοι αυτοί οι σιχαμεροί καθεστωτικοί ευρωπαϊστές, παριστάνουν τώρα τους φίλους στην Γκίλφοϊλ.
Αυτοί όλοι ήταν με τον Μπάιντεν στις δύο πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις των ΗΠΑ και με την Κλίντον στις εκλογές του 2016. Να μην ξεχνάει η Γκίλφοϊλ πως αν δεν είχε εκλεγεί ο Τραμπ, δεν θα βρισκόταν αυτή την στιγμή στην Ελλάδα ως πρέσβειρα των ΗΠΑ και δεν θα την ήξερε κανένας στη χώρα μας. Όλα αυτά τα νεοταξικά ευρωπαϊστικά βδελύγματα ήθελαν να βγει ο Μπάιντεν, όχι ο Τραμπ.
Τα ελληνικά ΜΜΕ που στην συντριπτική πλειοψηφία τους στηρίζουν τον Μητσοτάκη, χτύπαγαν και γελοιοποιούσαν τον Τραμπ για μια σχεδόν δεκαετία. Σταμάτησαν να το κάνουν μόνο όταν ο Τραμπ εξελέγη για δεύτερη φορά Πρόεδρος. Τα ίδια μίντια, τώρα προβάλλουν την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ που είναι προσωπική επιλογή του Τραμπ και άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του.
Η μιντιακή προβολή στην Ελλάδα δεν έχει κάποια χρησιμότητα για την Γκίλφοϊλ ή τον Τραμπ. Δεν πρόκειται ποτέ η Γκίλφοϊλ να διεκδικήσει κάποια αξίωμα στην Ελλάδα. Ούτε οι Έλληνες ψηφοφόροι ψηφίζουν στις αμερικανικές εκλογές. Οι διπλωματικές σχέσεις είναι σε πολιτικό επίπεδο, χωρίς την ανάμειξη των πολιτών. Βέβαια, η μιντιακή προβολή της πρέσβειρας μπορεί να βελτιώσει την άποψη των πολιτών για τις ΗΠΑ και έτσι να βοηθήσει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.
Το πιθανότερο είναι πως όταν τελειώσει η θητεία της θα επιστρέψει στην πατρίδα της. Υπάρχει και μία μικρή πιθανότητα να της αρέσει τόσο πολύ η Ελλάδα ώστε να θελήσει να μείνει ή να μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας. Σε αυτή την περίπτωση, θα ήθελε να κάνει κάποιες φιλίες που θα κρατήσουν. Ακόμη κι αν δεν έρθει ποτέ ξανά στην χώρα μας αφού τελειώσει η θητεία της, ίσως να θέλει να έχει κάποιες φιλίες που θα κρατήσουν.
Όλος αυτός ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ των ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΩΝ που την περιστοιχίζουν, θα την ΞΕΧΑΣΟΥΝ την ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ μέρα, όταν ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ πλέον να ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ. Αν τυχόν διατηρεί καλές επαφές με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, ίσως να μην κόψουν τελείως μαζί της. Όμως ο Τραμπ δεν μπορεί να εκλεγεί για τρίτη φορά. Η Γκίλφοϊλ είναι του στενού κύκλου του Τραμπ, είχε σοβαρή αισθηματική σχέση με τον μεγαλύτερο γιο του, Ντόναλντ Τζούνιορ.
Βέβαια οι καλές επαφές με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα θα είναι χρήσιμες στους ευρωπαϊστές της Ελλάδας, μόνο αν το κόμμα βρίσκεται στην εξουσία. Δηλαδή για να μην την ξεχάσουν τα μιάσματα αμέσως όταν σταματήσει να είναι πρέσβειρα, θα πρέπει να διατηρεί καλές επαφές με τους Ρεπουμπλικάνους και το κόμμα να βρίσκεται στην εξουσία. Αλλιώς ούτε που θα την ξέρουν όλοι αυτοί που τώρα παριστάνουν τους φίλους της.
Μπορεί όμως εύκολα η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ να χρησιμοποιήσει τους ευρωπαϊστές, αν καταλάβει τι πραγματικά είναι. Για το συμφέρον τους πουλάνε τη μάνα τους, τον πατέρα τους και τα παιδιά τους. Κάθονται σούζα στους πιο ισχυρούς. Η Γκίλφοϊλ είναι στην πλεονεκτική θέση να είναι πρέσβειρα μιας εκ των πλέον ισχυρών χωρών του κόσμου, σε μια όχι ισχυρή χώρα. Επομένως όλοι αυτοί οι σιχαμεροί άνθρωποι κάθονται σούζα.
Καλά θα κάνει να τους χρησιμοποιήσει στα πλαίσια των επαγγελματικών καθηκόντων της. Αυτοί είναι ακόμα στα πράγματα, οι προδότες ευρωπαϊστές που κατέστρεψαν τη χώρα και τις ζωές των ανθρώπων για να μην διαταραχτεί το σχέδιο της ΝΤΠ. Θα είναι τεράστιο λάθος να τους συμπαθήσει και έχει μαζί τους κάτι παραπάνω από τυπικές κοινωνικές σχέσεις. Αν θέλει ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΦΙΛΙΕΣ που θα ΜΕΙΝΟΥΝ, να τα ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ του ΚΥΚΛΟΥ των ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΩΝ.
Αθανάσιος