ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΜΠΕΛΑΣ Τ.Ο. ΝΔ

ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΜΠΕΛΑΣ Τ.Ο. ΝΔ

AUDIO

Είναι κάποιοι που περιμένουν να φάνε όταν θα έρθει η ΝΔ, άλλοι νόμιμα και άλλοι όχι τόσο νόμιμα. Κατ’ αρχάς επειδή σας δίνουν υποσχέσεις δεν σημαίνει ότι θα τις τηρήσουν. Έχουν έρθει σε μας πολλά παιδιά που έτρεχαν σαν τους χαζούς για τη ΝΔ. Τους υπόσχονταν προεκλογικά ότι θα τους τακτοποιήσουν και μετά τις εκλογές έκαναν ότι δεν τους ήξεραν. Έχουμε ήδη πολλά τέτοια παιδιά εξαπατημένα, όχι μόνο παιδιά αλλά και μεγαλύτερους. Αυτό που τους λέμε είναι το εξής:
«Παιδιά εμείς δεν σας υποσχόμαστε ότι θα σας βολέψουμε. Εμείς έχουμε την πρόθεση να ανοίξουμε πεντακόσιες χιλιάδες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο. Θα επανασχεδιάσουμε και θα επαναπροκυρήξουμε όλες τις θέσεις».

Αυτοί μας απαντούν:
«Εμείς θέλουμε να απαλλαγεί η χώρα από αυτούς που μας εξαπάτησαν με κάθε τρόπο. Και μας υποσχέθηκαν ότι θα μας βολέψουν και έδωσαν στους ψηφοφόρους τόσες ψεύτικες υποσχέσεις που δεν τις τήρησαν. Αν τώρα ανοίξτε και πεντακόσιες χιλιάδες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο, ακόμα καλύτερα».

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη της ΝΔ που τους κορόιδεψαν και τους έταξαν τακτοποίηση. Τι σας έλεγαν; Ότι θα σας βάλουν στο Δημόσιο; Και εσείς τους πιστέψετε; Τρέχατε για το κόμμα σαν τους βλάκες για να μην πω τη λέξη που αρχίζει από Μ; Εμείς δεν σας λέμε ψέματα. Εμείς σας υποσχόμαστε πεντακόσιες χιλιάδες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο. Θα τις πάρουν οι πιο ικανοί και οι πιο κατάλληλοι. Εάν είσαστε οι πιο ικανοί και οι πιο κατάλληλοι, τότε θα σας βάλουμε στο Δημόσιο. Για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να μας υποστηρίξετε. Βοηθήστε μας κι αν αξίζετε, θα μπείτε στο Δημόσιο. Απαραίτητη είναι η ψήφος αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή. Χρειαζόμαστε ανθρώπους να βοηθήσουν με κάθε τρόπο και να κατέβουν υποψήφιοι.

Έχουμε ήδη τοπικές της ΝΔ, από τις λίγες που έχουν μείνει που είναι έτοιμες να αλλάξουν ταμπέλα σε μια νύχτα μέσα, όταν είμαστε έτοιμοι. Εκεί να δείτε βαθύ και άσβεστο μίσος για την ηγεσία το κόμματος. Πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε τουλάχιστον οι μισές τοπικές να αλλάξουν ταμπέλα. Έχουμε ήδη άλλες που είναι έτοιμες να ξανανοίξουν με δική μας ταμπέλα. Απευθυνόμαστε σε όλες τις τοπικές της ΝΔ. Εμείς είμαστε εσείς. Είμαστε η βάση του κόμματος, όχι η ηγεσία. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τον έλεγχο του κόμματος σε εσάς, εκεί που ανήκει, στη βάση. Ελάτε μαζί μας να αγωνιστούμε να το πετύχουμε. Αλλάξτε ταμπέλα. Έχουμε επίτηδες το όνομα και τα χρώματα παρεμφερή για να αλλάζει εύκολα η ταμπέλα. Σβήστε το Δημοκρατία και γράψτε Αρχή.

Δεν είναι ανταρσία, δεν είναι προδοσία. Προδοσία είναι της ηγεσίας του κόμματος. Εμείς αμυνόμαστε στη συνομωσία της ηγεσίας του κόμματος ενάντια στο λαό και τη βάση της κεντροδεξιάς παράταξης. Παίρνουμε πίσω την εξουσία που μας ανήκει. Αυτό που δικαιούμαστε. Είναι άμυνα στις δυνάμεις του κακού που πιστεύουμε ότι ελέγχουν το κόμμα της ΝΔ και τη χώρα. Εμείς είμαστε η κεντροδεξιά. Η εξουσία ανήκει στο λαό, στη βάση. Αυτοί έχουν κλέψει την εξουσία από το λαό, από τη βάση του κόμματος. Θα πάρουμε πίσω την εξουσία που μας έκλεψαν. Θα ξεκινήσουμε από τη παράταξη. Η εξουσία θα πάει στη βάση και όχι σε πέντε - δέκα οικογένειες. Θα πάρουμε πίσω την εξουσία που μας ανήκει. Ή θα ελέγχουμε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ή θα το αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο. Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη και τις τοπικές του κόμματος. Θα σας δώσουμε πίσω τα λεφτά που σας έκλεψαν. Θα σας δώσουμε πίσω την εξουσία που σας έκλεψαν. Θα σας δώσουμε πίσω το μέλλον που σας έκλεψαν. Θα σας δώσουμε πίσω τη ζωή που σας έκλεψαν. Ελάτε μαζί μας.

Scroll to Top