Γνώριζαν και παραπλανούσαν

Γνώριζαν και παραπλανούσαν

AUDIO

Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι εν αγνοία τους κατέστρεψαν την οικονομία, κάτι που δεν ισχύει, εξακολουθούν να έχουν μεγάλη ευθύνη. Έπρεπε οι ποινές τους να είναι πολύ βαριές, ανάλογες της καταστροφής που προκάλεσαν. Ένας καπετάνιος που βυθίζει το καράβι ακόμη και αν το κάνει κατά λάθος, έχει τεράστια ευθύνη.

Όμως όλα ήταν εν γνώσει τους και επιπλέον παραπλανούσαν οι Γκαιμπελίσκοι μεθοδευμένα, συστηματικά και διαχρονικά τον ελληνικό λαό.  Το γεγονός ότι και γνώριζαν και παραπλανούσαν επιβαρύνει την θέση τους ακόμη περισσότερο. Τα έχουμε εξηγήσει στα άρθρα:

Ο Σημίτης και ο Καραμανλής ήξεραν ότι το καράβι μπάζει νερά. Ενώ το ήξεραν δεν έκαναν τίποτα από ανεξέλεγκτη ευρωλαγνεία και απεριόριστο φιλοτομαρισμό. Όχι μόνο άφησαν το καράβι να βουλιάξει ενώ μπορούσαν να κάνουν κάτι. Παραπλανούσαν τους Έλληνες ότι δήθεν τα πράγματα πηγαίνουν καλά και το καράβι δεν μπάζει νερά. Έτσι οι πολίτες ήταν τελείως απροετοίμαστοι όταν βυθίστηκε το καράβι.

Οι συστημικοί απατεώνες διακινούν μια άλλη ψευτοδικαιολογία ότι δήθεν εμείς οι πολίτες φταίμε που τους ψηφίσαμε. Είναι σαν να λέμε ότι ο καπετάνιος ενός ναυαγισμένου πλοίου δεν έχει ευθύνη γιατί άλλοι τον επέλεξαν σε αυτήν την θέση. Φταίμε και εμείς που τους ψηφίσαμε και το πληρώνουμε αλλά την μεγάλη ευθύνη την έχουν αυτοί. Αυτοί προκάλεσαν την καταστροφή και όχι εμείς.  

Θα βγει κάποιος που του έχει γίνει μεγάλη πλύση εγκεφάλου και θα πει:

«Kαι γιατί να είναι έτσι όπως τα λέτε εσείς και να μην είναι έτσι όπως τα λένε οι άλλοι;»

Εμείς θα μπορέσουμε να αποδείξουμε όλα αυτά που ισχυριζόμαστε σε μια ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Θα φέρουμε πραγματογνώμονες οικονομολόγους να το αποδείξουν. Δεν μπορεί να μην ήξεραν και να μην καταλάβαιναν άνθρωποι με διδακτορικά στα Οικονομικά, ότι καταλαβαίνει ένας φοιτητής Οικονομικών στο τέλος του τρίτου έτους. Παραπλανούσαν συστηματικά τον ελληνικό λαό σε συμπαιγνία με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Μπορούσαν να το κάνουν γιατί ο μέσος πολίτης δεν καταλαβαίνει ότι ένας τριτοετής φοιτητής Οικονομικών. 

Δεν έχει νόημα να τα αποδείξουμε τώρα. Ο μέσος πολίτης δεν θα ενδιαφερθεί και ούτε θα μπορέσει να παρακολουθήσει τεχνικά οικονομικά θέματα. Σε μια ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα μπορέσουμε να τα αποδείξουμε πέρα από κάθε αμφιβολία με οικονομολόγους εμπειρογνώμονες. Τώρα η Δικαιοσύνη είναι εξαρτημένη. Η ΝΔ περισσότερο και το ΠΑΣΟΚ λιγότερο ελέγχουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Εκτός αυτού θα γραφτούν άρθρα και βιβλία που θα εξηγούν πέραν αμφιβολίας ότι είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέμε. Οι απόψεις που εκφράζουμε για την Μεγάλη Εθνική Καταστροφή δεν είναι μυστικές. Θάβονται όμως από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και κυρίως τα κανάλια. Η αλήθεια διακινείται λίγο στο Διαδίκτυο και «από στόμα σε στόμα». Συζητείται πολύ σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις από ανθρώπους που ξέρουν καλά οικονομικά.

Όμως οι περισσότεροι δεν τολμούν να εκφράσουν τις απόψεις τους σε άρθρα ή βιβλία. Έχουμε γεμίσει παντού Γκεσταπίτες. Περισσότεροι Γκεσταπίτες υπάρχουν σήμερα από ότι στην Κατοχή. Τώρα ποιος τολμάει να γράψει άρθρο ή βιβλίο κατά του Καθεστώτος; Μόνο οι πολύ τολμηροί και οι τρελοί. Ακόμη και να ήθελαν να τις εκφράσουν, θάβονται από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Αν ο ελληνικός λαός κατορθώσει να νικήσει το Καθεστώς που κατέστρεψε τη χώρα, τον εξαθλίωσε και τον υποδούλωσε, θα γραφτούν πολλά άρθρα και βιβλία που θα τα εξηγούν αναλυτικά.

Θα βγει αυτός με την πλύση εγκεφάλου και θα πει:

«Θα περιμένω εγώ τόσα καιρό για να αποδειχθεί ότι αυτά που λέτε είναι η αλήθεια; Εγώ θέλω τώρα απόδειξη».

Ας βρει έναν οικονομολόγο στο περιβάλλον τους που να έχει γνώσεις, να είναι έντιμος άνθρωπος και να μην είναι κομματόσκυλο. Ας του θέσει αυτά που ισχυριζόμαστε. Αν βρεθεί έστω και ένας οικονομολόγος που δεν συμφωνεί με αυτά που λέμε, να επικοινωνήσει απαραιτήτως μαζί μας. Μάλλον δεν τα έχει καταλάβει καλά και θα τα εξηγήσουμε διεξοδικά.

Ας υποθέσουμε ότι ούτε έτσι πείθεται αυτός με την πλύση εγκεφάλου. Αποδεικνύονται με την κοινή λογική. Τώρα αν δεν έχει ούτε κοινή λογική, τι να κάνουμε; Δεν μας υπόσχονταν οικονομική ευημερία οικονομική σύγκλιση και ισότητα μεταξύ των χωρών της ΕΕ; Τι έγινε τελικά; Οικονομική απόκλιση, οικονομική καταστροφή, εξαθλίωση και υποδούλωση στην Γερμανία. Άρα είναι ψεύτες και δεν πιστεύετε ούτε μια λέξη από αυτά που λένε.

Θα πει αυτός με την πλύση εγκεφάλου:

«Ναι αλλά για κάποιο διάστημα πήγαιναν καλά τα πράγματα από οικονομικής άποψης».

Τα έχουμε εξηγήσει στα άρθρα με ποιες μεθοδεύσεις πήγαιναν καλά. Να το πούμε και με ένα απλό παράδειγμα. Μια ομάδα βάζει πρώτη γκολ. Στο τέλος χάνει με 5-1, σκέτη πανωλεθρία. Τι σημασία έχει αν έβαλε πρώτη γκολ; Το τελικό αποτέλεσμα μετράει. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πανωλεθρία για την ελληνική οικονομία.

Scroll to Top