Διαγραφή Χατζηδάκη Γεωργιάδη

Διαγραφή Χατζηδάκη - Γεωργιάδη

AUDIO

Εσύ Χατζηδάκη τι παριστάνεις; Δεν έχουμε καταλάβει! Εσύ δεν ήσουν μεγαλοϋπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή; Εσύ δεν ήσουν στο δεύτερο οικονομικό υπουργείο, της Ανάπτυξης. Μετά από εσένα δεν ήρθε υποανάπτυξη -25%; Δεν απέτυχαν οι κυβερνήσεις Κώστα Καραμανλή; Εάν η χρεοκοπία, η οικονομική καταστροφή, η υποδούλωση και η εξαθλίωση του ελληνικού λαού δεν είναι αποτυχία, τότε τι είναι αποτυχία; Θα μας πεις ότι δεν έχει αποκλειστική ευθύνη η Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνοι, έχουμε πρόθεση να αποδοθούν τελικά ευθύνες για τη μεγάλη εθνική καταστροφή. Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια μετά την αρχή της κρίσης, τη χρεοκοπία και τα μνημόνια και ακόμη δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες. Αυτό είναι ανήκουστο.

Αφού δεν μπορείτε, πηγαίνετε σπίτι σας και αφήστε άλλους που μπορούν να αναλάβουν το κόμμα και να πάνε τη χώρα μπροστά. Η κεντροδεξιά έχει πολλούς έντιμους και ικανούς ανθρώπους. Πήγαινε σπίτι σου ρε άνθρωπε! Πόση άλλη καταστροφή θέλεις να προκαλέσεις; Ο Αλογοσκούφης πήγε σπίτι του δηλαδή αποσύρθηκε από την πολιτική και γύρισε στη παλιά του δουλειά, του καθηγητή. Εσύ δηλαδή τι παριστάνεις; Πήγαινε σπίτι σου και όταν είναι θα σε καλέσουμε να απολογηθείς. Αυτή τη στιγμή είσαι από τους βασικούς υπόπτους της καταστροφής. Ο Αλογοσκούφης δεν καθάρισε με το ό,τι αποσύρθηκε από την πολιτική. Θα τον καλέσουμε σε απολογία. Δεν μπορεί οι σημιτικοί να πετάνε το μπαλάκι στους καραμανλικούς και οι καραμανλικοί στους σημιτικούς. Θα τους καλέσουμε όλους σε απολογία. Θα βρούμε ποιοι τελικά ευθύνονται για την καταστροφή. Εάν αποδειχθεί Χατζηδάκη πως δεν έχεις καμιά ευθύνη, κάτι που είναι μάλλον δύσκολο, θα σε αποκαταστήσουμε πλήρως με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς να φανταστείς.

Εσύ Γεωργιάδη τι μέρος του λόγου είσαι; Όταν εμείς τρέχαμε για το κόμμα και παίζαμε ξύλο με τους Πασόκους, εσύ μας έβριζες και μας δυσφημούσες. Πως γίνεται να είσαι αντιπρόεδρος σε ένα κόμμα που έβριζες τον προηγούμενο πρόεδρο και τον τωρινό; Πότε είχες δίκιο τότε ή τώρα; Πρέπει να απολογηθείς και να δώσεις εξηγήσεις. Εάν είχες δίκιο τότε, τι δουλειά έχεις εσύ στη Νέα Δημοκρατία; Εάν είχες άδικο γιατί έβριζες το κόμμα, τον προηγούμενο πρόεδρο και τον νυν; Εκτός κι αν έτσι τα έλεγες για δημιουργία εντυπώσεων και για επικοινωνιακούς λόγους. Λες λοιπόν ότι να ‘ναι; Ε τότε να μη δίνουμε σημασία σε όσα λες. Τότε δεν είσαι σοβαρός άνθρωπος και δεν σου αξίζει να είσαι ούτε βουλευτής.

Θα μου πεις ότι κι εμείς τώρα τους ασκούμε δριμεία κριτική. Κατ’ αρχάς αυτά που λέμε τώρα, τα λέγαμε πάντοτε μέσα στο κόμμα, από τη δεκαετία το ’80, ίσως με άλλο ύφος. Δεν μας έδιναν καμία σημασία και έτσι φθάσαμε στην καταστροφή. Τώρα τα λέμε και δημόσια με λίγο διαφορετικό ύφος. Εκτός αυτού, δεν φανταζόμαστε ποτέ το μέγεθος της καταστροφής που θα προκαλούσαν στη χώρα, μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Επίσης δεν φανταζόμαστε ποτέ ότι η ΝΔ θα καταντούσε ένα νεοφιλέδικο κόμμα. Όταν οι νεοφιλελέδες ήταν μια μικρή μειοψηφία και δεν καθόριζαν την γραμμή του κόμματος δεν μας ενοχλούσε.

Από που και ως που έγινες εσύ αντιπρόεδρος του κόμματος; Αυτό είναι πια άνω ποταμών. Και ήσουν υβριστής και μας ήρθες αλεξιπτωτιστής και έγινες αντιπρόεδρος του κόμματος. Πως ένας υβριστής αλεξιπτωτιστής γίνεται αντιπρόεδρος, μόνο ένας Μητσοτάκης μπορεί να το καταλάβει. Πως ένας αποτυχημένος υπουργός γίνεται αντιπρόεδρος, μόνο ένας Μητσοτάκης μπορεί να το καταλάβει. Εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε αυτά που αντιλαμβάνεται ένας Μητστοτάκης. Προσχωρήσεις πάντοτε υπήρχαν. Οι υβριστές όμως κάποιου κόμματος σπάνια πήγαιναν σε αυτό. Δεν έχουμε υπόψη μας κάποια παρόμοια περίπτωση. Δε λέμε ότι δεν υπάρχει. Μπορεί να υπάρχει. Δεν καθίσαμε τώρα να φάμε τον χρόνο μας να το ψάξουμε. Αν το ξέρει κανείς ας μας το πει. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου υβριστές ενός κόμματος προσχωρούν σε αυτό; Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση. Όμως ένας υβριστής να γίνεται αντιπρόεδρος δεν νομίζω να υπάρχει.

Παραιτήσου ρε άνθρωπε και πήγαινε από εκεί που ήρθες. Κάνε ένα δικό σου κόμμα να δούμε τι απήχηση θα έχεις στο κόσμο της δεξιάς. Είναι καλή ευκαιρία γιατί έγινες γνωστός σαν αντιπρόεδρος της ΝΔ, απέκτησες όνομα. Τώρα είναι η στιγμή που γίνονται πολλές πολιτικές ζυμώσεις. Ο Καρατζαφέρης ύμνους λέει για σένα από το ΑΡΤ. Πιο καλά λόγια λέει για σένα παρά για τον Ιησού Χριστό. Γιατί δεν σου δίνει το ΛΑΟΣ να σε κάνει αρχηγό αφού σε θεωρεί τόσο σπουδαίο; Επειδή δεν πρόκεται ούτε ο ένας ούτε ο άλλος να κάνουν αυτό που τους λέμε, προχωράμε από τώρα σε διαγραφή Χατζηδάκη και Γεωργιάδη.

Scroll to Top