ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΣΠΥΡΑΚΗ

Διαγραφή Κουμουτσάκου - Σπυράκη

AUDIO

Έχουμε ήδη διαγράψει τον Χατζηδάκη και τον Γεωργιάδη. Θα προχωρήσουμε σε άλλες δύο διαγραφές, του Κουμουτσάκου και της Σπυράκη. Είναι διαφορετικοί οι λόγοι διαγραφής για τον καθένα. Ο Κουμουτσάκος είναι Τομεάρχης Εξωτερικών και έβρισε τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της Αμερικής όταν εκλέχτηκε. Ακόμα και να πιστεύεις Κουμουτσάκο τις βλακείες για το τέλος του κόσμου με την εκλογή Τραμπ, δεν τις γράφεις. Έχεις κανένα λόγο να κάνεις αρνητική κριτική στη δημοκρατική απόφαση των Αμερικανών πολιτών; Κανέναν απολύτως! Κέρδισε κάτι η ΝΔ ή η χώρα με τη βλακεία που έγραψες; Τι είσαι, δεκαπέντε ετών και δεν μπορείς να συγκρατηθείς; Πρέπει να πας να τα βάλεις με τον πρόεδρο της Αμερικής;

Στα περισσότερα που λέει είναι συνεχώς κόντρα στον Τραμπ. Τα έχει κάπως μπερδέψει. Νομίζει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Τσίπρας που αν πει και μια κουβέντα παραπάνω δεν τρέχει και τίποτα. Φανταστείτε τι σχέσεις θα έχουμε με την Αμερική, εάν γίνει ο Κουμουτσάκος υπουργός Εξωτερικών, τις χειρότερες. Όλος ο αγώνας που ξέρουμε ότι κάνουν οι Έλληνες ομογενείς στις ΗΠΑ, θα πάει στράφι για έναν περίεργο που δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Ένας άνθρωπος που βρίζει τον πρόεδρο της υπερδύναμης την ημέρα που εκλέγεται είναι τελείως ακατάλληλος για υπουργός Εξωτερικών. Σημειωτέον ότι είναι αρκετά πιθανό ο Τραμπ να συνεχίσει και για την επόμενη θητεία.

Δεν είναι μόνο η σχέση με την Αμερική. Αυτός θέλει έναν άλλο από δίπλα να τον συγκρατεί. Έτσι όπως είναι παρορμητικός και ασυγκράτητος, είναι ικανός να κάνει καμιά μεγάλη βλακεία στην εξωτερική πολιτική και θα τη πληρώσει η χώρα, όχι το κόμμα. Θα κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα αν ποτέ γίνει υπουργός εξωτερικών. Θα πληρώσουμε του Κουμουτσάκου τη παλαβομάρα.

Η Σπυράκη είναι ένα άλλο φρούτο. Με καταγωγή από τη Λάρισα, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και εκεί άρχισε η πολιτική δραστηριοποίηση της στην ΠΑΣΠ. Λέγεται ότι αρχικά ήταν άνθρωπος του Άκη και μετά έγινε του Σημίτη και του Βενιζέλου. Από το Mega, έδωσε μεγάλο αγώνα για να ρίξει τη κυβέρνηση του Καραμανλή. Είχε στοχοποιήσει τον Καραμανλή. Όπως έδωσε μεγάλο αγώνα ο Γεωργιάδης ενάντια στη ΝΔ και τον Καραμανλή. Μετά, ο Σαμαράς μας έφερε τη Σπυράκη στη ΝΔ. Στο ευρωκοινοβούλιο ψήφιζε συχνά ανθελληνικά. Προσέλαβε τον κανακάρη του Ζαγορίτη σύμβουλο. Είναι το παλικάρι που «έπαιρνε» την Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο που υπηρετούσε. Φημολογείται ότι μεσολάβησε ο Φουρθιώτης. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι αξιοπιστία να έχει η πράσινη Μαρία όταν εσκεμμένα απέκρυψε πληροφορίες για προβλήματα ρευστότητας το 2012; Ενώ γνώριζε ότι ερχόντουσαν χρήματα από το εξωτερικό δεν το απεκάλυψε. Δεν πιστεύουμε ούτε μια λέξη από όσα λέει.

Δεν είμαστε ενάντια στις προσχωρήσεις. Ας έρθει όποιος θέλει στο κόμμα από το ΧΑ, το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Εμείς επιχειρούμε διεύρυνση προς το κέντρο όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αυτό που μετράει είναι σε τι θέση τους βάζουν. Η εκπρόσωπος είναι η μόστρα του κόμματος. Το ίδιο ισχύει και για τον αντιπρόεδρο. Η Σπυράκη και ο Γεωργιάδης ήρθαν αλεξιπτωτιστές. Πριν έβριζαν το κόμμα και είχαν στοχοποιήσει τον πρόεδρο Κώστα Καραμανλή. Έδωσαν τιτάνιο αγώνα ενάντια στη ΝΔ. Γι' αυτό,  η ΝΔ τους αντάμειψε, προσφέροντας τους υψηλότατες θέσεις. Από την άλλη υπάρχουν ανθρωποι έντιμοι και ικανοί στη ΝΔ που έχουν δώσει μεγάλο αγώνα υπέρ του κόμματος και παραγκωνίστηκαν. Βέβαια οι υπουργοί και υφυπουργοί του Καραμανλή συνδέονται με μια αποτυχία. Πιο κάτω υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ευρέως γνωστοί και έχουν προσφέρει στο κόμμα. Εμείς όλους αυτούς θα τους αναδείξουμε. Αντί να τους αναδείξουν, φέρνουν αλεξιπτωτιστές και υβριστές όπως ο Γεωργιάδης και η Σπυράκη. Ντροπή! Αίσχος!

Δεν είναι ίδια η περίπτωση Χατζηδάκη και Κουμουτσάκου. Είναι μέσα από το κόμμα και δεν έβριζαν το κόμμα. Ο Κουμουτσάκος έβριζε τον πρόεδρο της Αμερικής. Τι κοινό μπορεί να έχουν οι τέσσερις; Τι είναι αυτό που τους συνδέει; Όλοι όπως ο Μητσοτάκης και η αδελφή του υπηρετούν την ιδέα της γερμανικής Ευρώπης και της υποδούλωσης της χώρας στη Γερμανία, μέσω της ΕΕ. Δεν είναι οι μοναδικοί. Κουμουτσάκος, Χατζηδάκης και Σπυράκη είναι άνθρωποι των Βρυξελλών. Καθόντουσαν όπως όλοι οι γραφειοκράτες κάθονται και έτρωγαν τα λεφτά μας. Η ΕΕ ελέγχεται από τους Γερμανούς άρα έμμεσα ή άμεσα είναι άνθρωποι των Γερμανών. Άνθρωποι των Βρυξελλών ίσον άνθρωποι των Γερμανών. Πρέπει να καταλάβετε ότι όλοι αυτοί, Χαζτηδάκης, Σπυράκη, Γεωργιάδης, Κουμουτσάκος, Μητσοτάκης, Μπακογιάννη κλπ δεν υπηρετούν τα ελληνικά συμφέροντα αλλά την γερμανική Ευρώπη δηλαδή τα γερμανικά συμφέροντα. Αυτό είναι η δική μας άποψη και όποιος συμφωνεί έρχεται μαζί μας.

Scroll to Top