ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΝΔ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΝΔ  

AUDIO

Πριν αρκετό καιρό μίλαγα με έναν κομματικό της ΝΔ, ηλικιωμένο άνθρωπο πάνω από εβδομήντα χρονών. Είναι καλός άνθρωπος αλλά έχει ένα σοβαρό ελάττωμα, είναι μητσοτακικός. Μου έλεγε: «Τι βλακείες είναι αυτές που κάνετε; Γυρίστε στο κόμμα, σε λίγο θα γίνουμε κυβέρνηση, κάπου θα μπείτε». Δεν έχουμε προσωπικά με τον Μητσοτάκη. Δεν μας έχει σκοτώσει τον πατέρα ούτε μας έφαγε καμιά γκόμενα. Εάν δεν ήταν αυτός που είναι μπορεί να μας ήταν συμπαθής. Ούτε ασχοληθήκαμε καθόλου μαζί του πριν γίνει πρόεδρος του κόμματος κι αν δεν είχε γίνει δεν θα ασχολούμαστε μαζί του. Έχουμε πρόβλημα με το σύστημα που βρίσκεται πίσω από τον Μητσοτάκη. Το σύστημα που μας έκλεβε, μας εξαπατούσε, μας καταπίεζε, μας εθαθλίωσε και κατέστρεψε τη χώρα. Έχουμε πρόβλημα με αυτό που εκφράζει, το σύστημα, την αναξιοκρατία, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή. Επειδή μας αρέσει να λέμε τα πράγματα φανερά, θα εξηγήσουμε πότε θα γυρίσουμε στη ΝΔ. Θα περιοριστούμε στα βασικά σημεία.

Εμείς θέλουμε όλοι οι κλέφτες να μπουν στη φυλακή, από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εάν υπάρχουν. Όχι μόνο αυτό αλλά και να πάρουμε πίσω τα κλεμένα. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι της καταστροφής της χώρας, όποιοι αυτοί είναι. Δεν μπορεί να μην φταίει κανένας. Να μπουν στη φυλακή και να μην ξαναβγούν ποτέ. Επίσης να μπουν στη φυλακή οι μαφιόζοι που χρηματοδοτούν και προβάλουν τους πολιτικούς με αντάλλαγμα την ασυλία.Θέλουμε όλοι οι άχρηστοι να πάνε στα σπίτια τους και οι ικανοί να μην βρίσκουν εμπόδια στην άνοδο τους. Να μπορεί κάποιος να πηγαίνει μπροστά με την αξία του και όχι γιατί είναι καθεστωτικό λαμόγιο, γιος, ανιψιός, γαμπρός, συμμαθητής, γκόμενος ή γκόμενα κάποιου. Να επανασχεδιαστούν και να επαναπροκηρυχτούν όλες οι θέσεις στο Δημόσιο. Να μπουν άνθρωποι που θα υπηρετούν τον ελληνικό λαό και όχι το φαύλο, παρασιτικό, παρακμιακό σύστημα.

Η εξουσία να βρίσκεται εκεί που ανήκει, στη βάση του κόμματος και στο λαό, όχι σε πέντε οικογένειες. Το κόμμα να εκφράζει τα συμφέροντα των ψηφοφόρων και όχι ειδικά συμφέροντα πολύ λίγων. Πρωτίστως να υπηρετεί τα συμφέροντα της μεσαίας τάξης, κάτι που δεν έκανε ποτέ, παρόλο που οι περισσότεροι ψήφοι προέρχονται από τη μεσαία τάξη. Δεν έχουμε την απαίτηση ένα κεντροδεξιό κόμμα να εκφράζει τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Για αυτό υπάρχει το ΚΚΕ και άλλα κόμματα. Απλά να υπάρχει μια ευαισθησία προς τους φτωχούς. Να βάζει τα συμφέροντα της χώρας πάνω από όλα και όχι τα συμφέροντα της ΕΕ (δηλαδή της Γερμανίας) πάνω από τα συμφέροντα της Ελλάδας. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνει με τον Μητσοτάκη. Εάν ο Μητσοτάκης δεν βγει, δεν μένει αρχηγός, θα φύγει. Έχουμε την ελπίδα να αναλάβει κάποιος άλλος και να κάνει το κόμμα όπως έπρεπε να είναι. Τότε θα γυρίσουμε.

Να κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει κάπου στο ψηφοδέλτιο χώρος που μπορεί κανείς να γράφει απόψεις, ενδοιασμούς, αντιρρήσεις ή λόγους ψήφου. Από ότι ξέρω όχι. Ψήφος στη ΝΔ και σε οποιοδήποτε κόμμα σημαίνει αποδοχή των όσων έχουν κάνει. Όποιος ψηφίζει τη ΝΔ τους λέει ότι τα κάνουν πολύ καλά και τους δίνει την εντολή να συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια. Αυτό σημαίνει ψήφος. Αυτό καταλαβαίνουν και πολύ σωστά έτσι το καταλαβαίνουν. Σκέφτονται ότι αφού μας ψηφίζουν, μάλλον καλά τα κάνουμε. Να συνεχίσουμε λοιπόν να τα κάνουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Όποιος δεν συμφωνεί με όσα έκαναν, απλά δεν τους ψηφίζει. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει συμφωνώ με  την αναξιοκρατία, την οικογενειοκρατία, την διαφθορά, την κοροϊδία, τις κλεψιές, τις σπατάλες, τα ψέματα, τη χρεοκοπία, τη καταστροφή, τα μνημόνια, την εξαθλίωση. Όποιος δεν συμφωνεί με αυτά απλά δεν ψηφίζει ΝΔ.

Πάμε σε ένα άλλο θέμα. Θα τους δίνουμε τις απαντήσεις που πρέπει. Όταν είναι πολλές θα κάνουμε ξεχωριστό βίντεο. Προς το παρόν θα τις βάζουμε σε άλλα βίντεο. Είπε ο Γραμματέας ΕΚΟ της ΝΔ ότι τον Μητσοτάκη τον εξέλεξε η βάση. Παρέλειψε να μας πει ποιου κόμματος. Υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι ήταν διευρυμένη κομματική βάση που συμπεριελάμβανε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.

Scroll to Top