Εσχάτη προδοσία

Εσχάτη προδοσία

AUDIO

Οι Απριλιανοί καταδικάστηκαν για εσχάτη προδοσία. Ως εσχάτη προδοσία ορίζεται η προδοσία κατά της χώρας. Επίσης εσχάτη προδοσία είναι όταν κάποιο όργανο του κράτους, με κατάχρηση εξουσίας, αφαιρεί την κυριαρχία από τον λαό.

Η παγκόσμια κρίση ήταν για όλες τις χώρες του κόσμου όπως το λέει και η λέξη. Δεν έπαθαν όλες οι χώρες του κόσμου ότι έπαθε η Ελλάδα. Η παγκόσμια κρίση ήταν η αφορμή για να αναδειχθούν τα πολύ σοβαρά προβλήματα της οικονομίας.

Η καταστροφή δεν ήρθε από την μια στιγμή στην άλλη. Η διάβρωση της ελληνικής οικονομίας πήρε πάνω από μία δεκαετία. Δεν μπορεί να μην ήταν εν γνώσει του Σημίτη και του Καραμανλή. Δεν μπορεί να μην γνώριζαν ότι οι ελληνικές βιομηχανίες έκλειναν η μία μετά την άλλη. Τα έχουμε εξηγήσει. Η καταστροφή δεν είναι κάτι θεωρητικό. Έχει τελικά αντίκτυπο στην ζωή όλων μας. Αυτά που βιώνουμε τα τελευταία δέκα χρόνια είναι το αποτέλεσμα της καταστροφής της ελληνικής οικονομίας που συνετελέσθη επί Σημίτη και Καραμανλή και ενδεχομένως πρωτύτερα.

Προκάλεσαν εν γνώσει τους καταστροφή στην οικονομία για την επιτυχία του ευρωπαϊκού πειράματος. Ο ελληνικός λαός όμως δεν τους εξέλεξε για να υπηρετούν το ευρωπαϊκό πείραμα αλλά τα συμφέροντα της χώρας. Ο ρόλος τους ως πρωθυπουργοί ήταν αυτός, να υπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών.

Αυτοί δεν υπηρετούσαν τα συμφέροντα της χώρας αλλά την Ευρωπαϊκή ιδέα. Πρώτα είναι τα συμφέροντα της χώρας. Όταν τα συμφέροντα της χώρας συμπορεύονται με το ευρωπαϊκό πείραμα, έχει καλώς. Το αποτέλεσμα όμως της καταστροφής απέδειξε ότι δεν συμπορευόντουσαν.

Επιπλέον είναι ξεκάθαρο ότι στην ΕΕ δεν είναι όλες οι χώρες ίσες. Έχουμε γερμανική κυριαρχία. Η Γαλλία είχε ένα δεύτερο ρόλο που όμως τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί. Αυτό πάλι δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη και δεν μπορεί να μην το είχαν αντιληφθεί ο Σημίτης και ο Καραμανλής.

Η ΕΕ ξεκίνησε από την Benelux δηλαδή το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο. Ενδεχομένως σε αυτή την φάση οι σκοποί να ήταν διαφορετικοί. Από κάποια στιγμή και μετά που είναι δύσκολο να την προσδιορίσει κανείς γιατί αυτά γινόντουσαν υπόγεια, ο σκοπός της ΕΕ ήταν να καταφέρει η Γερμανία ότι δεν κατάφερε με δύο παγκοσμίους πολέμους δηλαδή να κυριαρχήσει στην Ευρώπη.

Στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ο Άξονας στην Ευρώπη περιλάμβανε την Ιταλία και άλλους μικρούς συμμάχους. Την Ιταλία την υποκατέστησε η Γαλλία.

Αν εξετάσετε πολλά από τα ονόματα που φιγουράρουν στο πολιτικό σκηνικό, θα διαπιστώσετε ότι οι γονείς τους, οι θείοι τους ή οι παππούδες τους είχαν συνεργαστεί με τις Δυνάμεις Κατοχής. Τυχαίο; Μάλλον όχι. Υπάρχει μια άποψη ότι τα ίδια κέντρα που ήταν πίσω από τον Χίτλερ είναι πίσω από την ΕΕ. Αυτή η άποψη δεν φαίνεται πλέον τόσο παράλογη. Πολλές από τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ, χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα σήμερα.

Ο Σημίτης και ο Καραμανλής δεν μπορεί να μην αντιλήφθηκαν ότι η Γερμανία αναδεικνύεται ως κυρίαρχη στην ΕΕ. Επίσης δεν μπορεί να μην κατάλαβαν την σταδιακή διάβρωση της ελληνικής οικονομίας. Προχώρησαν στον δρόμο αυτό που προκάλεσε: α) την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και την εξαθλίωση του ελληνικού  λαού β) την υποδούλωση της χώρας στην Γερμανία.

Αν δεν είναι αυτό εσχάτη προδοσία, τότε τι είναι; Όλες οι ενδείξεις αυτό λένε. Είναι μάλιστα τριπλή εσχάτη προδοσία. Και ενήργησαν σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και προκάλεσαν την υποδούλωση της χώρας στην Γερμανία. Επιπλέον με κατάχρηση εξουσίας αφαίρεσαν την κυριαρχία από τον λαό. Για το τρίτο είναι ύποπτοι και πρωθυπουργοί μετά από αυτούς.

Πάραυτα δεν προδικάζουμε και δεν τους κρίνουμε ένοχους αλλά σαφέστατα είναι ύποπτοι διάπραξης του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας. Για να αποδειχθεί όμως αυτό, πρέπει να γίνει δίκη για την Μεγάλη Εθνική Καταστροφή. Να μάθει ο ελληνικός λαός πως και γιατί φθάσαμε στην καταστροφή και ποιοι ευθύνονται. Να τιμωρηθούν αυστηρά αυτοί που ευθύνονται. Η δίκη όμως δεν γίνεται. Η εσχάτη προδοσία είναι ένα από τα πολλά εγκλήματα που πιθανώς διαπράχθηκαν. Άλλο έγκλημα είναι αυτό τις παραπλάνησης.

Παράλληλα με την εσχάτη προδοσία παραπλανούσαν τον ελληνικό λαό. Είναι γνωστά αυτά που έλεγαν. Η οικονομία ευημερεί, θα έχουμε οικονομική σύγκλιση, θα βρεθεί η Ελλάδα στο ίδιο οικονομικό επίπεδο με την Γερμανία και την Γαλλία, όλες οι χώρες της ΕΕ είναι ίσες. Αυτό γινόταν σε συμπαιγνία με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Τελικά αντί για ευημερία είχαμε εξαθλίωση, αντί για σύγκλιση είχαμε απόκλιση, αντί να βρεθεί στο ίδιο οικονομικό επίπεδο η Ελλάδα με την Γερμανία και την Γαλλία βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την Τουρκία, αντί για ισότητα μεταξύ χωρών υποδουλωθήκαμε στην Γερμανία.

Οι ενδείξεις είναι ότι διαπράχθηκαν και τα δύο εγκλήματα, της εσχάτης προδοσίας και της παραπλάνησης. Ας υποθέσουμε ότι δεν ισχύει, κάτι πολύ δύσκολο. Αν δεν διαπράχθηκε το έγκλημα της παραπλάνησης σημαίνει ότι ο Σημίτης και ο Καραμανλής είναι πανηλίθιοι. Δεν είχαν αντιληφθεί τι συμβαίνει και αυτά που έλεγαν τα πίστευαν. Για πανηλίθιοι δεν φαίνονται πάντως. Ας αφήσουμε στην άκρη το έγκλημα της συστηματικής και μεθοδευμένης παραπλάνησης του ελληνικού λαού. Με βεβαιότητα έχει διαπραχθεί το έγκλημα της πρόκλησης τεράστιας εθνικής καταστροφής από αμέλεια. Η καταστροφή είναι πέρα από κάθε αμφιβολία. Κάποιοι την προκάλεσαν. Οι εξωγήινοι; Όχι βέβαια, αυτοί που κυβερνούσαν, ο Σημίτης και ο Καραμανλής. Πρέπει επιτέλους να καθίσουν στο σκαμνί.

Scroll to Top