Κατασκευή εχθρών

Κατασκευή εχθρών

AUDIO

Η Παπακώστα έκανε ένα λάθος ως προς τα Εξάρχεια όταν είπε ότι είναι Μονμάρτη, ξέχασε το θα. Εμείς ΘΑ κάνουμε τα Εξάρχεια Γκρίνουιτς Βίλατζ και Σόχο. Το έχουμε γράψει πριν χρόνια. Τώρα εάν προτιμούν να γίνει Μονμάρτη δεν θα διαφωνήσουμε. Ποια είναι η προσέγγιση του Μητσοτάκη; Να κάνει τα Εξάρχεια Συρία, εμπόλεμη ζώνη. Να μπουκάρει η Αστυνομία μέσα. Ε αυτό μπορεί να το σκεφτεί κι ο πιο χαζός. Οι προτάσεις τους είναι οι προτάσεις των χαζών. Θα δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα και ενώ θα λύσει το πρόβλημα προσωρινά, δεν είναι σίγουρο ότι θα λύσει μακροχρόνια.

Πρώτα επιχειρεί κανείς τις πιο ήπιες μεθόδους και μετά πηγαίνει στις πιο σκληρές. Αυτοί πηγαίνουν κατευθείαν στις σκληρές, γιατί δεν έχουν την ικανότητα να σκεφτούν και να σχεδιάσουν πιο ήπιες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν φαντασία, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και σχεδιασμού. Δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν τα πράγματα σύνθετα αλλά μόνο απλοϊκά. Το μυαλό τους φτάνει μέχρι να σκεφτούν να μπουκάρει μέσα η Αστυνομία. Πάρα πέρα δεν πάει. Αυτό δείχνει πόσο ακατάλληλοι είναι για διακυβέρνηση.

Πέρα από την τρόπο αντιμετώπισης ενός προβλήματος, χρειάζεται εξαιρετικά μεγάλη προσοχή μαζί τους και δεν εννοώ τους αντιεξουσιαστές αλλά τους συστημικούς. Είναι διαβολικοί άνθρωποι. Συνεχώς προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες και να τους μπερδέψουν ότι δήθεν το πρόβλημα της χώρας είναι οι αντιεξουσιαστές ή οι εθνικιστές. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Το μεγάλο πρόβλημα, ο καρκίνος της χώρας, είναι αυτοί που την κατέστρεψαν για ίδιον όφελος, το φαύλο γαλαζοπράσινο σύστημα. Οι αντιεξουσιαστές δεν κατέστρεψαν την χώρα ούτε εξαθλίωσαν τους πολίτες. Προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν ανύπαρκτο εχθρό ενώ ο μεγάλος εχθρός της χώρας είναι το φαύλο σύστημα.

Για τη βόμβα στο ΣΚΑΙ ξεσηκώθηκε όλο το πολιτικό και μιντιακό σύστημα. Είχαν βγει όλοι στα κανάλια και διερύγνυαν τα ιμάτια τους για κάτι τζάμια που σπάσανε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας. Τα τζάμια που έσπασαν στον ΣΚΑΙ. Δεν τραυματίστηκε κανένας δεν υπήρξε ούτε μια γρατζουνιά. Αυτό που τους πείραξε ήταν πως η ενέργεια ήταν εναντίον τους. Ήταν ενάντια στο σάπιο πολιτικό και μιντιακό σύστημα. Τα παιδιά μας που τα σκοτώνουν οι χρηματοδότες τους μαφιόζοι δεν τους πειράζει καθόλου. Τους συνανθρώπους μας που τους οδήγησαν στην αυτοκτονία δεν τους πειράζει καθόλου. Ας μας σκοτώσουν όλους. Δεν τους ενοχλεί καθόλου. Το μόνο που τους ενοχλεί είναι οι ενέργειες εναντίον τους ακόμα και εάν έσπασαν μόνο κάτι τζάμια.

Όλοι οι καθεστωτικοί πολιτικοί καταστενοχωρήθηκαν για τον ελαφρύ τραυματισμό του Παπαδήμου. Για τις εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκτονίες και θανάτους που οφείλονται στα δικά τους τραγικά λάθη, ελλείψεις, σπατάλες, κλεψιές στενοχωρήθηκε κανείς τους; Στενοχωρήθηκαν για τον Παπαδήμο γιατί θα μπορούσαν να είναι αυτοί στη θέση του. Στη θέση των χιλιάδων δύστυχων που οδηγήθηκαν στο απονενοημένο διάβημα ή πέθαναν από τη στενοχώρια τους δεν θα μπορούσαν να είναι γιατί όλοι αυτοί έχουν εξασφαλίσει μέχρι και τα δισέγγονα τους.

Μη παρεξηγηθούμε, κατακρίνουμε και τις δύο ενέργειες, τη βόμβα στο ΣΚΑΙ και την επίθεση στον Παπαδήμο. Έχουμε πολλές ιδεολογικές διαφορές με τους αντιεξουσιαστές. Όμως τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έχουν μονομερή κάλυψη και δίνουν τεράστια έκταση σε μικρά θέματα ενώ αποσιωπούν άλλα περισσότερο σημαντικά που όμως δεν εξυπηρετούν το γαλαζοπράσινο πολιτικό και μιντιακό σύστημα. Δεν λέμε ότι το πρόβλημα των Εξαρχείων είναι ανύπαρκτο. Όμως πρώτα πρέπει να επιχειρηθούν ήπιες, δημιουργικές λύσεις και μόνο αν αποτύχουν να πάμε στις σκληρές και απλοϊκές.

Εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα μόνιμα και χωρίς να δημιουργήσουμε άλλα προβλήματα. Τη γενική ιδέα την δώσαμε. Θα κάνουμε τα Εξάρχεια Σόχο, Γκρήνουιτς Βίλατζ ή Μονμάρτη. Θα υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση για τους Έλληνες πολίτες, τους νόμιμους μετανάστες και τους παράνομους μετανάστες. Τις λεπτομέρειες δεν θα τις δώσουμε στο πιάτο του Μητσοτάκη. Δεν θα μπαίνει ο Μητσοτάκης στην ιστοσελίδα μας να βρίσκει όλες τις απαντήσεις που δεν μπορούν να του δώσουν οι ανίκανοι σύμβουλοι του. Ας προσπαθήσει κι αυτός λίγο στη ζωή του. Δεν μπορεί να τα έχει όλα σερβιρισμένα στο πιάτο, τη διευθυντική θέση στην Εθνική, τις πρώτες θέσεις στη Β’ Αθηνών, την αρχηγία του κόμματος. Όταν θα έρθει η ώρα να κατέβουμε σε εκλογές, θα παρουσιάσουμε όλες τις προτάσεις μας και τις λύσεις στα προβλήματα. Τώρα αποκαλύπτουμε μόνο ένα μικρό μέρος.

Scroll to Top