Μην τους κοιτάτε βαράτε

Μην τους κοιτάτε βαράτε

AUDIO

Επιμένουμε ότι Σημίτης και Καραμανλής γνώριζαν την κακή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και παραπλανούσαν τον ελληνικό λαό. Το έχουμε εξηγήσει με πολλούς τρόπους, να το κάνουμε και με έναν άλλο. Όλα ξεκίνησαν από την παγκόσμια κρίση. Η παγκόσμια κρίση είναι σαν την επιδημία γρίπης. Οι περισσότεροι άνθρωποι αρρωσταίνουν για λίγες μέρες και μετά γίνονται καλά. Λίγοι πεθαίνουν. Ποιοι είναι αυτοί που πεθαίνουν; Αυτοί με το πολύ αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι περισσότερες χώρες αρρώστησαν για λίγο δηλαδή είχαν κάποιες δυσκολίες για ένα με δύο χρόνια αλλά μετά επανήλθαν. Στην Ελλάδα έγινε απόλυτη και ατέλειωτη καταστροφή. Γιατί έγινε αυτό; Γιατί η κατάσταση της οικονομίας δεν ήταν καθόλου καλή, αντίθετα από ότι σας έλεγαν ο Σημίτης, ο Καραμανλής και οι υπουργοί τους σε συμπαιγνία με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Η οικονομία είναι όπως το ανοσοποιητικό σύστημα. Όποιος έχει γερή οικονομία ξεπερνάει γρήγορα την κρίση. Η πιο αδύναμη οικονομία της Ευρώπης αποδείχθηκε ότι ήταν η ελληνική. Άρα όταν σας έλεγαν ότι πάει καλά η οικονομία σας παραπλανούσαν.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης σας έχουν καταντήσει ζόμπι και φυτά. Το μεγαλύτερο θέμα είναι το ποιοι φταίνε για την τεράστια καταστροφή και πως θα πληρώσουν. Ακούσατε κανένα από τα πουλημένα τομάρια τους δημοσιογράφους να θέτουν αυτά τα ερωτήματα; Όχι μόνο δεν αναδεικνύουν το σημαντικότερο θέμα που πρέπει να απασχολεί τους Έλληνες αλλά διαρκώς τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και ιδίως τα κανάλια σας κοιμίζουν και σας αποπροσανατολίζουν. Δεν σας αφήνουν να κάνετε ούτε απλές σκέψεις. Επιτέλους σκεφτείτε απλά πράγματα που δεν χρειάζονται ούτε πτυχία ούτε μεγάλη εξυπνάδα.

«Εγώ σε τι έφταιξα για όλα αυτά; Έκανα κάτι κακό; Γιατί να την πληρώσω εγώ που δεν έφταιξα ενώ αυτοί που έφταιξαν δεν έχουν τιμωρηθεί; Γιατί εγώ να χάσω την δουλειά μου ή την περιουσία μου; Γιατί να μειωθεί η σύνταξη ή ο μισθός μου; Γιατί να καταστραφεί η επιχείρηση μου που μια ζωή ολόκληρη πάλευα για αυτήν; Γιατί να μην μπορέσω να βγάλω καλή ή και καθόλου σύνταξη επειδή δεν θα έχω τα ένσημα λόγω ανεργίας; Γιατί να περιμένω πολλά χρόνια μέχρι να ξεκινήσω να δουλεύω για να παίρνω μισθούς πείνας; Γιατί να βρεθώ στο δρόμο και να τρώω από τα συσσίτια ή τα σκουπίδια; Σε τι έφταιξα εγώ να υποφέρω;»

Ξυπνήστε πια. Σας έχουν τελείως κοιμίσει. Πείτε το πιο απλό.

«Όχι ρε δε θα τη πληρώσω εγώ γιατί εγώ δεν φταίω. Να πληρώσουν αυτοί που φταίνε. Δεν θα πληρώσω εγώ τις κλεψιές, τις σπατάλες, την κακοδιαχείριση, τα λάθη, τις παραλείψεις. Να πληρώσουν αυτοί που έκλεψαν που κατασπατάλησαν και κακοδιαχειρίστηκαν που έκαναν λάθη και παραλείψεις. Δεν είμαι ηλίθιος. Δεν θα πληρώσω εγώ την αποτυχία του ευρωπαϊκού πειράματος. Να το πληρώσουν αυτοί που το έκαναν».

Από εκεί ξεκινάει. Αυτό είναι το πρώτο βήμα και μετά έρχονται όλα τα άλλα. Αν δεν κάνετε αυτό το απλό πρώτο βήμα δεν θα καταφέρετε τίποτα. Όσο σας βλέπουν κοιμισμένους, άβουλους και μοιρολάτρες, τόσο σας κτυπάνε οι κακοί δαίμονες για να σας εξοντώνουν. Όσο κάθεστε θα σας βαράνε μέχρι να σας εξοντώσουν τελείως. Σας βαράνε και κάθεστε και τους κοιτάτε. Μη τους κοιτάτε ρε, βαράτε τους κι εσείς.

Μπορεί να πει κάποιος πως έτσι όπως τα κατάφεραν οι κυβερνώντες δεν την γλυτώνουμε, θα πληρώσουμε και εμείς. Σωστό είναι. Μα ήδη έχουμε πληρώσει πολύ. Να πληρώσουν πολύ ακριβά αυτοί που φταίνε και μετά ας πληρώσουμε και εμείς λιγάκι που τους βάλαμε να κυβερνάνε. Μέχρι τώρα την έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά όλοι εμείς που δεν φταίμε ενώ αυτοί που φταίνε την έχουν βγάλει λάδι.

Να μας πει ο Μητσοτάκης. Ποιοι φταίνε για την Μεγάλη Εθνική Καταστροφή; Πότε θα τιμωρηθούν; Δεν τους αξίζει μια μεγάλη τιμωρία ανάλογη της Μεγάλης Εθνικής Καταστροφής που προκάλεσαν; Δεν θα μας πει ποτέ ο Μητσοτάκης. Όχι γιατί δεν ξέρει ποιοι φταίνε. Ξέρει και πολύ καλά μάλιστα. Φταίνε όλοι αυτοί που τον στηρίζουν.

Ο Μητσοτάκης είναι ο μπροστινός ενός συστήματος. Από πίσω είναι ο Σημίτης, ο Καραμανλής και όλοι όσοι κατέστρεψαν την χώρα. Από πίσω είναι κάποιοι μιντιάρχες που συστηματικά, μεθοδευμένα και διαχρονικά παραπλανούσαν τον ελληνικό λαό. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πάρτη τους. Μη πιστεύετε ούτε μια λέξη από αυτά που λένε.

Γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Γιατί αυτά κάνουν οι κακοί δαίμονες, παραπλανούν, εκμεταλλεύονται, καταπιέζουν, εξαπατούν. Από την αρχή του κόσμου υπήρχε το Καλό και το Κακό. Ποιος είναι επικεφαλής αυτού του συστήματος; Ο Διάολος είναι, ο ίδιος ο Σατανάς. Αφού ενεργούν με σατανικούς τρόπους, ποιος άλλος θα είναι;

Η Ελλάδα μπορεί να έχει ένα λαμπρό μέλλον. Χρειάζεται να φύγουν οι κακοί δαίμονες που έχουν υφαρπάξει την εξουσία από τον λαό. Πρέπει να αναλάβουν ικανοί και έντιμοι άνθρωποι που θα υπηρετούν τους Έλληνες και όχι την πάρτη τους και τους φίλους τους σε βάρος των πολιτών.

Scroll to Top