Οι κακοί ελέγχουν την χώρα

Οι κακοί ελέγχουν την χώρα

AUDIO

Η Ελλάδα αργοπεθαίνει. Έχει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που εάν δεν λυθεί, θα οδηγηθεί η χώρα στο τέλος της, όποιο κι αν είναι αυτό. Ποιο είναι το πρόβλημα; Κανονικά το κράτος μας προστατεύει από τους κακούς, τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους μαφιόζους. Είναι ένας από τους πρωταρχικούς λόγους ύπαρξης του. Οι δύο βασικότεροι λόγοι είναι η προστασία των πολιτών από τους κακούς και την εξωτερική απειλή. Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι κακοί ελέγχουν το κράτος; Τι γίνεται όταν εξωτερικές απειλές ελέγχουν το κράτος;

Θεωρητικά και αφού επιφανειακά έχουμε δημοκρατία, οι πολίτες θα αντιλαμβανόντουσαν τι συμβαίνει και θα έφερναν στην εξουσία ανθρώπους να το διορθώσουν. Στη πράξη είναι σχεδόν αδύνατο για δύο λόγους. Οι κακοί δρουν υπόγεια και είναι δύσκολο για το μέσο πολίτη να ξέρει τι κάνουν. Δεν είναι δική του δουλειά αλλά άλλων που τους πληρώνει καλά για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Αυτοί οι άλλοι ελέγχονται από τους κακούς.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι εκλογές, έτσι όπως έχουν φτιάξει στα μέτρα τους οι κακοί το σύστημα, κερδίζονται με οικονομική και μιντιακή δύναμη. Οι κακοί έχουν τεράστια οικονομική και μιντιακή δύναμη που την έχουν αποκτήσει με παράνομες δραστηριότητες και ενέργειες. Οι καλοί δεν έχουν τέτοια δύναμη γιατί δεν ασχολούνται καθόλου με παράνομες δραστηριότητες ή ενεργειες. Οι καλοί προσπαθούν να έρθουν στην εξουσία και να τιμωρήσουν όλους τους κακούς αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο. Για να το συγκεκριμενοποιήσουμε οι καλοί είμαστε εμείς, η Νέα Αρχή. Θέλουμε να βάλουμε στην διακυβέρνηση της χώρας ανθρώπους έντιμους και ικανούς που θα τιμωρήσουν όλους τους κακούς και θα πάρουν πίσω όλα τα κλεμένα. Οι κακοί είναι η Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι όλοι στο σύνολο τους κακοί αλλά κατά την άποψη μας, το κόμμα ελέγχεται από τις δυνάμεις του Κακού. Όποιος συμμερίζεται αυτήν την άποψη έρχεται μαζί μας. Όποιος δεν την συμμερίζεται παραμένει στη Νέα Δημοκρατία.

Και προσωπικά εμένα αλλά και άλλα μέλη της κίνησης Νέα Αρχή μας έχει απασχολήσει πολύ αυτό το πολύ δύσκολο πρόβλημα. Ούτε εγώ αλλά ούτε και η Νέα Αρχή έχουμε καταλήξει στην λύση. Με αυτό το δύσκολο πρόβλημα πραγματεύονται δύο βιβλία μου. Το πρώτο έχει τίτλο  «Επαγρύπνηση στην Hellas – Το τέλος της εποχής των παλιανθρώπων». Το δεύτερο είναι «το γλυκό κροτάλισμα των όπλων – η επανάσταση των νεόφτωχων» που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες. Είναι συνέχεια δύο βιβλίων, το ένα μόλις το ανέφερα και το άλλο είναι το «Εξαθλίωση στην Hellas – η σιωπηλή απόγνωση των νεόφτωχων» που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες. Όλα είναι μυθιστορήματα με ένα ιδιαίτερο στυλ που το ονομάζω ενημερωτικό μυθιστόρημα. Είναι μια ιστορία μαζί με διαλόγους. Μια ιστορία και διάλογοι αλληλοσυμπληρώνονται. Η ιστορία βοηθάει να γίνουν πιο κατανοητοί οι διάλογοι και το αντίστροφο. Κατά την άποψη μου το ενημερωτικό μυθιστόρημα είναι ανώτερο από δοκίμιο, διαλόγους ή απλό μυθιστόρημα. Επέλεξα αυτό το στυλ για συγκεκριμένους λόγους που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μου. Ο σύνδεσμος είναι στο κάτω μέρος του βίντεο όπως και οι σύνδεσμοι των ιστοσελίδων των βιβλίων που κυκλοφορούν.

Το βασικό πρόβλημα της χώρας είναι ότι οι κακοί έχουν υφαρπάξει την εξουσία από τον λαό. Το δεύτερο πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό αλλά παγκόσμιο. Όλες οι ιδεολογίες έχουν αποτύχει, η σοδιαλδημοκρατία, ο κομμουνισμός, ο καπιταλισμός, ο φασισμός. Χρειάζεται μια νέα ιδεολογία που θα είναι σύνθεση στοιχείων από τις άλλες ιδεολογίες. Με αυτό πραγματεύεται το βιβλίο «Πέμπτος Δρόμος – Τελική Ιδεολογία» που επίσης θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες. Θα σας αποκαλύψουμε σύντομα, σε παγκόσμια πρώτη έκδοση, ποια θα είναι η τελική ιδεολογία που θα επικρατήσει αιώνια. Από ένα σημείο και μετά σε είκοσι, τριάντα, πενήντα χρόνια μέχρι το τέλος του κόσμου, εάν ποτέ έλθει, θα είναι αυτή η ιδεολογία.   

Επιπλέον όσοι ενδιαφέρονται για το πως θα:

- αντιμετωπίσουν την κρίση και τις δυσκολίες της ζωής

- προσεγγίσουν την οικονομική και ψυχική ευημερία

πρέπει να διαβάσουν το βιβλίο «Αναζήτηση στο Café Τώρα». Πραγματεύεται θέματα ψυχολογίας, πρακτικής φιλοσοφίας και αυτοβοήθειας. Όλα διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές.

Scroll to Top