Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΥΑΛΟ

Ο Θεός σας έδωσε μυαλό

AUDIO

Μας λένε απλοί καθημερινοί άνθρωποι με παράπονο και απογοήτευση ότι «μας ξέχασε ο Θεός» η μας ρωτάνε «πότε θα φύγει αυτό το μεγάλο κακό από τη χώρα μας;» Ο Θεός δεν σας ξέχασε. Ο Θεός σας έδωσε λίγο μυαλό για να το χρησιμοποιείτε. Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποείτε το λίγο μυαλό που σας έδωσε ο Θεός δεν φταίει ο Θεός. Το κακό δεν φεύγει από μόνο του, πρέπει να το διώξετε.

Εάν χρησιμιποιούσατε το μυαλό σας δεν θα ψηφίζατε ποτέ αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα και εξόντωσαν τους Έλληνες. Τη χώρα τη κατέστρεψαν αυτοί που κυβερνούσαν δηλαδή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο Θεός σας έδωσε λίγο μυαλό για να μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να ψηφίσετε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Να φύγουν αυτοί που είναι τώρα λέτε. Να φύγουν και εγώ μαζί σας αλλά όχι να έρθουν οι χειρότεροι. Να έρθουν καλύτεροι. Ο Μητσοτάκης θα είναι πολύ χειρότερος, θα πονέσει πάρα πάρα πολύ. Καταλάβατε το. Ο Μητσοτάκης φέρνει πολύ πόνο και μεγάλη δυστυχία.

Οι μόνοι που δεν τη πλήρωσαν είναι αυτοί που φταίνε. Την πλήρωσαν όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς που προκάλεσαν την καταστροφή.

Να συμφωνήσω ότι φταίει περισσότερο το ΠΑΣΟΚ αλλά και η ΝΔ έχει επίσης πολύ μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή της χώρας και την εξολόθρευση των Ελλήνων. Εάν δεν φταίνει αυτοί που κυβερνούσαν τότε ποιοι φταίνει, οι εξωγήινοι;

Η μεγαλύτερη ευθύνη για τη καταστροφή της χώρας ανήκει στα κόμματα και μετά στα πρόσωπα. Οι ψηφοφόροι ψήφιζαν πρώτα τα δύο κόμματα δηλαδή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και μετά τα πρόσωπα. Σίγουρα έχουν τεράστια ευθύνη και τα πρόσωπα και ιδιαίτερα πρωθυπουργοί και υπουργοί οικονομικών.

Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο συστημικός, ο πιο μνημονιακός, o πιο υποτακτικός και από ο πιο νεοφιλελεύθερος πολιτικός που υπάρχει. Οι πιο μνημονιακοί, υποτακτικοί και νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί είναι πρώτα η Θοδώρα Μητσοτάκη, μετά ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και μετά  ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μαζί με αυτούς είναι Μάνος, Σκυλακάκης κλπ αλλά αυτοί είναι πολιτικοί δεύτερης η τρίτης γραμμής.

Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρόεδρος της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης αντιπρόεδρος, η Θεοδώρα Μητσοτάκη είναι άτυπα συναρχηγός και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης άτυπα υπαρχηγός.  Μιλάμε για Μνημόνιο με πολλά γκάζια! Με το Μητσοτάκη επιλέγετε κάργα Μνημόνιο, τίγκα νεοφιλελεδισμό και απόλυτη υποταγή, υποδούλωση είναι η σωστή λέξη.

Τουλάχιστον οι άλλοι (βλ. Σαμαράς, Τσίπρας) το «έπαιζαν» και ψευτοπαλικαράδες έτσι για μια αξιοπρέπεια. Κάπου πήγαιναν κόντρα στη τρόικα και έκαναν λιγότερο από αυτά που ζητούσαν. Ο Μητσοτάκης είναι «επικροτώ και επαυξάνω». Θα κάτσει «στα τέσσερα» με πολύ μεγάλη χαρά και προθυμία και όχι αναγκαστικά όπως έκανε ο Σαμαράς.

Θα κάνει περισσότερα από αυτά που ζητάνε. Τέτοια Μνημονιάρα δεν θα έχει ξαναπεράσει από την Ελλάδα. Θα είναι το μεγαλύτερο Μνημόνιο, ο Βασιλιάς των Μνημονίων. Με το Μητσοτάκη έρχεται Μνημόνιο τεραστίων διαστάσεων, όχι Μega όχι Giga αλλά πολλές Terra μνημονιακές μονάδες. Θα είναι 200 στη Μνημονιακή κλίμακα δηλαδή εάν 100 να είναι το Μνημόνιο, ο Μητσοτάκης θα κάνει 200.

Το ότι τα Μνημόνια έχουν και σωστά στοιχεία που έπρεπε να είχαμε κάνει από μόνοι μας είναι αναμφισβήτητο. Ένα παράδειγμα είναι να μπει τάξη στο Δημόσιο.  Έχει και πολλά λάθος. Το παραδέχονται οι ίδιοι οι Τροϊκανοί. Οι ίδιοι οι Τροϊκανοί λένε ότι έχουν γίνει λάθη αλλά δεν το λέει ο Μητσοτάκης, η Μητσοτάκη, ο Γεωργιάδης και ο Βαρβιτσιώτης.   

Θα φέρετε το Μητσοτάκη και σε λίγους μήνες θα λέτε «Αμαν να σηκωθεί να φύγει το κάθαρμα», κάτι αντίστοιχο που λέτε με το Τσίπρα. Η διαφορά είναι ότι η αλλαγή διάθεσης των πολιτών με το Μητσοτάκη θα είναι πολύ πιο απότομη και πολύ πιο έντονη. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι εκλογές γίνονται κάθε 4 χρόνια και ο Μητσοτάκης και η παρέα του θα μας κατσικωθούν στο σβέρκο και δεν θα λένε να φύγουν. Μπορεί σε 3-9 μήνες να διαπιστώσετε τη τεράστια μαλχχχχ που κάνατε αλλά θα είναι πια αργά. Ο Μητσοτάκης θα πονέσει πολύ μα πάρα πολύ.

Για να τον ξεφορτωθείτε πιο πριν θα πρέπει να βγείτε στου δρόμους και να καεί η Αθήνα και ίσως και άλλες πόλεις. Αλλιώς δεν θα φεύγει ο Μητσοτάκης. Θα είναι 4 χρόνια πολύ μεγάλου πόνου και πολύ μεγάλης δυστυχίας. Έχετε ακούσει το «είδα και έπαθα» για να τον ξεφορτωθώ. Αυτό θα γίνει.  Δεν θα φεύγει με τίποτα.

Ο Θεός σας έδωσε μυαλό για να καταλάβετε ότι εάν δεν θέλετε υποδούλωση δεν ψηφίζετε αυτούς το Κυριάκο της υποταγής και ούτε αυτούς που οι οικογένειες τους συνεργάστηκαν με τις Δυνάμεις Κατοχής. Εάν δεν ξέρετε ποιοι συνεργάστηκαν με τις δυνάμεις Κατοχής ρωτήστε κανένα περιπτερά η κανένα μπακάλη να σας πει. Εμένα ένας περιπτεράς μου το είπε αρχικά. Τα λέμε στα Ντοκουμέντα. Ιστορικοί ερευνητές δεν είμαστε αλλά απλά ψάχνουμε τις δημοσιεύσεις και τις επεξεργαζόμαστε.

Κάτι περίεργες συμπτώσεις! Αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς στη κατοχή είναι αυτοί που «χτυπιούνται» για την ΕΕ. Η ΕΕ είναι ουσιαστικά Γερμανική Ένωση κάτω από τη κυριαρχία των Γερμανών. Δείτε ποιοι είναι οι πιο φανατικοί της ΕΕ και ψάξτε τη ρόλο έπαιξε η οικογένεια τους στη κατοχή. Έχουμε ήδη αναφέρει ονόματα οικογενειών που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς. Δεν είναι μόνο αυτοί είναι και άλλοι. Εάν το ψάξτε θα δείτε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που «χτυπιούνται» υπερ της ΕΕ, οι οικογένειες τους συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς στη κατοχή.

Έχει διατυπωθεί η άποψη ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συνεργάστηκε με τους Γερμανούς. Όλος ο Μητσοτακικός κύκλος, Βαρβιτσιώτης, Κεδίκογλου, Σκυλακάκης κλπ ανήκουν σε οικογένειες που είχαν καλές σχέσεις με τα στρατεύματα Κατοχής. Τότε ήταν με τους φασίστες, σήμερα το παίζουν νεοφιλελέδες. Όπως φυσάει ο άνεμος. Ο φασισμός είναι out και ο νεοφιλελεδισμός είναι in. Είναι όμως σταθεροί ως προς την άποψη τους για την Γερμανική υποδούλωση της Ελλάδας. Ο Μητσοτακικός κύκλος πρόσφατα ενώθηκε με το Σημιτικό. Ο πατέρας του Σημίτη ήταν με τα στρατεύματα κατοχής μέχρι που είδε ότι χάνουν το παιγνίδι, άλλαξε στρατόπεδο και βγήκε στο βουνό. Δεν είμαι ιστορικός να έχω κάνει έρευνα και δεν παίρνω όρκο αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα. Δεν λέω να με πιστέψετε αλλά ψάξτε το μήπως είναι έτσι.

Ο Θεός σας έδωσε μυαλό να καταλάβετε ότι εάν δεν είσαστε πολύ μα πολύ πλούσιοι δεν ψηφίζετε τον Κυριάκο των πλουσίων, τον απολογητή της Εκάλης, το spokesman της πλουτοκρατίας. Ο νεοφιλελεδισμός αυτό κάνει, υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολύ πλουσίων. Εάν ανοίξετε την εγκυκλοπαίδεια στο νεοφιλελέδες η νεοφιλελευθερισμός έχει τη φωτογραφία του Μητσοτάκη μέσα.

Εμένα δεν μου αρέσει να κυβερνάνε πρίγκιπες αλλά σε άλλους  αρέσει. Ο Θεός σας έδωσε μυαλό για να καταλάβετε ότι εάν σας αρέσουν οι πρίγκιπες ψηφίζετε τους αληθινούς και όχι τους ψευτοπρίγκιπες όπως ο Μητσοτάκης και ο Βαρβιτσιώτης. Η ΝΔ δεν είναι κόμμα για κανονικούς ανθρώπους. Δεν είναι καν κόμμα, είναι πριγκιπάτο. Είναι μόνο για τζάκια, πλουσιόπαιδα και Κολλεγιόπαιδα. Εάν είναι να σας κυβερνούν ψευτοπρίγκιπες γιατί δεν φέρνετε πίσω τους γνήσιους πρίγκιπες, τον Νικόλαο και τον Παύλο. Δεν έχουν φτιάξει κόμμα και ούτε υπάρχει δημοψήφισμα για επάνοδο της Βασιλείας αλλά υπήρχαν και υπάρχουν κόμματα που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Αντι να ψηφίζετε το ψευτοπριγκιπάτο της ΝΔ, ψηφίστε κόμματα που θα φέρουν πίσω τους original τους πρίγκιπες.

Αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην Ελλάδα και ειδικά στη ΝΔ δεν συμβαίνει σε καμμία αναπτυγμένη χώρα του κόσμου και νομίζω σε καμμία χώρα. Εντάξει, στην Αμερική έγινε πρόεδρος ο πατέρας Μπους και ακολούθησε μετά ο υιός Μπους. Έγινε όμως μόνο μια φορά και η Κλίντον δεν τα κατάφερε. Δεν λέμε να μη γίνεται ποτέ αλλά στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη ΝΔ το έχουν ξεφτιλίσει. Ζήλεψαν και στο ΠΑΣΟΚ και μετά τον ΓΑΠ έβαλαν τη Γεννηματά που ο πατέρας της προοριζόταν για διάδοχος του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά τον πρόλαβε ο θάνατος.   

Τόσα τζάκια, τόσοι ψευτοπρίγκιπες δεν υπάρχουν πουθενά. Βρες τε μου μια αναπτυγμένη χώρα που το κόμμα να πηγαίνει από Καραμανλήδες σε Μητσοτάκηδες και από Μητσοτάκηδες σε Καραμανλήδες. Πουθενά. Τώρα ετοιμάζονται ο Κωστάκης ο Καραμανλάκος και ο Κωστάκης ο Μπακογιαννάκος για να αναλάβουν. Η ΝΔ δεν είναι κόμμα για σοβαρούς ανθρώπους με αξιοπρέπεια και στοιχειώδη λογική. Είναι κόμμα για τετράποδα που πάντα θα υπάρχουν και άρα πάντα θα παίρνει κάποιο ποσοστό. Όποιος έχει στοιχειώδη σοβαρότητα, αυτοεκτίμηση και αντίληψη δεν πάει πίσω από Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες.

Στο Δημοτικό βαθμολογούν τα παιδάκια με άριστα το 10. Στο Γυμνάσιο το άριστα είναι το 20 αλλά στο Πανεπιστήμιο επανέρχεται το 10. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν χρησιμοποιείται ένα ενιαίο σύστημα βαθμολόγησης. Θα χρησιμοποιήσω τη κλίματα του 10. Η βαθμολογία των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης είναι 3 άντε 4 δηλαδή κάτω από τη βάση. Οι ενέργειες τους οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή και τη χρεοκοπία.

Και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ την ίδια βαθμολογία παίρνουν δηλαδή ήταν εξ ίσου κακοί. Τώρα δεν υπάρχει λόγος να εξετάσουμε ποιοι ήταν χειρότεροι. Κατά τη δική μου γνώμη ήταν το ΠΑΣΟΚ. Έχει νόημα να εξετάσουμε ποιοι παίρνουν 3 και ποιοι παίρνουν 4;

Υπάρχει και καλύτερα, αυτό πρέπει να καταλάβετε. Όσο ψηφίζετε τους ίδιους και τους ίδιους η απόδοση της Ελλάδας θα παραμένε στο 3 η στο 4. Δεν λέω να πάμε από το 4 στο 10 αμέσως. Ακόμη και εάν θέλαμε δεν γίνεται. Μπορούμε όμως  να πάμε στο 6-7 σε πρώτη φάση, μετά στο 8-9 και γιατί όχι να μη πιάσουμε το 10 κάποια στιγμή. Με το Μητσοτάκη θα παραμείνουμε στο 3-4.

Εάν ψηφίζει κανείς ΝΔ η ΠΑΣΟΚ είναι σα να λέει. Εγώ δεν θέλω 6-7 η 8-9 αργότερα. Εγώ θέλω η Ελλάδα να μείνει στο 3-4. Θέλω κοροϊδία, εκμετάλλευση, καταπίεση, ταλαιπωρία. Θέλω να πληρώνω κερατιάτικα τους κομματικούς στρατούς τους. Μου αρέσει να με κλέβουν και να με κοροϊδεύουν. Είμαι μαζοχιστής, αυτό μου αρέχει. Δεν μου αρέσει κάτι καλύτερο.

Εμείς στη Νέα Αρχή προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε για να βοηθήσουμε και τους ευατούς μας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια πολύ καλύτερη εναλλακτική στη ΝΔ που θα πάει την Ελλάδα πρώτα στο 6-7, μετά στο 8-9 και κάποτε θα φθάσει και το 10. Οι ομογενείς προσπαθούν να βοηθήσουν αλλά πρέπει να βοηθήσετε εσείς πρώτα τους εαυτούς σας. Όσο ψηφίζετε αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα δεν υπάρχει ελπίδα. Εάν στη θέση αυτών που κυβερνούσαν ήταν άλλοι άνθρωποι δεν θα περνάγαμε αυτά που περνάμε τώρα.

Οι ξένοι μας φέρονται όπως και στα ζώα. Πως οδηγούν τα ζώα σε σφαγή λίγα λίγα έτσι και εμάς. Γιατί μας φέρονται λες και είμαστε ζώα. Γιατί και εμείς φερόμαστε λες και είμαστε ζώα. Τα ζώα τα παίρνουν λίγα λίγα από το κοπάδι και τα σφάζουν. Το ίδιο κάνουν και εμάς. Λίγους λίγους μας σφάζουν είτε  κυριολεκτικά όπως στις χιλιάδες περιπτώσεις αυτοκτονίας η οικονομικά όπως τα εκατομμύρια οικονομικά εξαθλιωμένους. 

Για να μη σας φέρονται σα να είστε ζώα πρέπει εσείς πρώτα να αποφασίσετε ότι δεν θα φέρεστε σα ζώα αλλα σαν άνθρωποι. Πρέπει να φερθείτε σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα. Να πείτε είμαι άνθρωπος δεν είμαι ζώο. Επειδή είμαι άνθρωπος θα σταματήσω να ψηφίζω αυτούς που με κατάκλεψαν, με εξαπάτησαν συστηματικά, συνωμότησαν εναντίον μου κατέστρεψαν τη χώρα μου και εμένα. Όταν αποφασίσετε να φέρεστε σαν άνθρωποι θα σας φέρονται και οι άλλοι όπως σε ανθρώπους και όχι σα ζώα.

Οταν πας και ψηφίζεις αυτούς που σε κατάκλεψαν, σε εξαπάτησαν συστηματικά και κατάστρεψαν τη χώρα τι είσαι τετράποδο δεν είσαι; Για να σταματήσουν να μας φέρονται λες και είμαστε ζώα πρεπει να σταματήσουμε να φερόμαστε λες και είμαστε ζώα. Πρέπει να πούμε. Ε όχι δεν είμαστε ζώα δεν ψηφίζουμε αυτούς που μας εξαπατούσαν, μας κατάκλεβαν και έκαναν τη χειρότερη διαχείριση. Όταν το κάνουμε αυτό θα καταλάβουν ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα και θα σταματήσουν να μας φέρονται λες και είμαστε ζώα.

Ποια είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες είναι τελείως ζώα. Όμως είναι και πολλοί που δεν είναι ζώα.

Το θέμα τα έχω αντιμετωπίσει σε διάφορες πολιτικές συζητήσεις. Μου είχαν πει πολλές μα πολλές φορές: «Ρε συ δεν έχεις καταλάβει σε ποιους απευθυνόμαστε; Απευθυνόμαστε σε ζώα. Πάρτο χαμπάρι!»  Εγώ έχω πίστη στον άνθρωπο. Θέλω να πιστεύω ότι είναι πολλοί αυτοί που δεν είναι ζώα. Επίσης θέλω να βοηθήσω να φύγουν πολλοί από τη κατάσταση του ζώου και να γίνουν άνθρωποι.  

Το κακό δεν φεύγει από μόνο του, πρέπει να βοηθήσετε και εσείς να φύγει το κακό. Για να φύγει το κακό πρέπει να φύγουν αυτοί που έφεραν το κακό δηλαδή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Όσο παραμένουν θα παραμένει και το κακό. Οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Το κακό θα φύγει όταν το διώξετε. Όταν το ψηφίζετε θα παραμένει. Πηγαίνετε λοιπόν και ψηφίστε Μητστοτάκη αλλά μετά μην παραπονιέστε για ότι θα σας συμβεί. Σας περιμένει μεγάλος πόνος και πολύ δυστυχία. Θα φάτε μια Μνημονιάρα που παρόμοια δεν έχετε ξαναδεί, το μεγαλύτερο Μνημόνο όλων των εποχών. 

Scroll to Top