Περιμένουμε τον Μυριάκο με αγωνία

Περιμένουμε τον Μυριάκο με αγωνία

AUDIO

Σαφέστατα δεν έχει κριθεί ο νικητής των εκλογών. Είναι πιθανή η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι πιθανότητες δεν είναι πολλές. Εκτός αν γίνει κάτι μεγάλο όπως θερμό επεισόδιο με την Τουρκία ή συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ. Η προσπάθεια τους θα πρέπει να είναι να μειώσουν την διαφορά. Αν φέρουν το αποτέλεσμα κοντά, θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Εμείς προετοιμαζόμαστε για το πιθανότερο σενάριο, να έρθει ο Μυριάκος των πλουσίων. Από μια μεριά είναι καλύτερα που έρχεται η Νέα Αριστοκρατία με τον Μυριάκο για να ξεκαθαρίσουμε όλα τα θέματα. Το πρώτο γράμμα είναι Μ από τα μύρια που έχει. Είναι το κόμμα που μας οδήγησε στη χρεοκοπία και την καταστροφή. Τώρα οι καταστροφείς της χώρας παριστάνουν τους σωτήρες και θέλουν να μας σώσουν. Το αστείο ή το τραγικό είναι πως τους πιστεύουν. Τους περιμένουμε με αγωνία, όχι για να μας σώσουν αλλά για να τους καταργήσουμε και να δώσουμε ένα τέλος στο μαρτύριο του ελληνικού λαού. Ευελπιστούμε ότι ο ελληνικός λαός θα τους καταργήσει όπως θα καταργήσει τη στρεβλή, άδικη και αναποτελεσματική δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους νόμους που σκοπό έχουν την καταδυνάστευση και την εκμετάλλευση του ελληνικού λαού.

Οι νόμοι και το Σύνταγμα δεν εκφράζουν την λαϊκή βούληση αλλά τη βούληση μιας ψευτοελίτ και των αυλικών τους, μιας μικρής παρασιτικής, παρακμιακής, εκμεταλλευτικής, καταπιεστικής μειοψηφίας. Δεν συμβάλλουν στην ευημερία του λαού αλλά βοηθούν στην εκμετάλλευση και την καταδυνάστευση το λαού. Πρέπει να καταργηθούν από τον λαό και να αντικατασταθούν με άλλα. Η λαϊκή εξουσία είναι πάνω από όλα. Το πολίτευμα είναι εσκεμμένα στρεβλό ώστε να βοηθάει την μικρή παρασιτική μειοψηφία να κρατάει τον έλεγχο και να διατηρεί την εξουσία. Με αυτό το πολίτευμα δεν εκφράζεται η λαϊκή βούληση αλλά η βούληση της μικρής παρασιτικής, παρακμιακής μειοψηφίας. Πρέπει και αυτό άμεσα να καταργηθεί και να αντικατασταθεί με μια καλύτερη, δικαιότερη, αποτελεσματικότερη δημοκρατία που θα εκφράζει την λαϊκή βούληση και όχι την βούληση της παρασιτικής μειοψηφίας. Ο απώτερος σκοπός είναι η ευημερία του λαού, όχι η ευημερία της παρασιτικής μειοψηφίας σε βάρος του λαού.

Δεν επιτρέπεται να φορολογούν κάποιον πέρα από την δυνατότητα του να πληρώνει. Στις επιχειρήσεις φορολογούνται τα κέρδη και όχι η ζημιά. Αν δεν έχει κέρδη η επιχείρηση δεν πληρώνει. Μάλιστα γίνεται συμψηφισμός ζημιών με μελλοντικά κέρδη ώστε να μειώνεται η φορολογία. Αυτό είναι απόλυτα σωστό. Καμμιά φορά οι επιχειρήσεις βρίσκουν τρόπους και κρύβουν τα κέρδη αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει με τους φορολογούμενους πολίτες. Δεν επιτρέπεται να φορολογούν κάποιον που δεν έχει την δυνατότητα να καλύψει ούτε τα έξοδα του. Αυτό που έχουν κάνει είναι έγκλημα. Είναι εγκληματίες και πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές.

Οι πολιτικές, το Σύνταγμα και οι νόμοι πρέπει να εκφράζουν την λαϊκή βούληση. Υπάρχει έστω και ένας πολίτης που να πιστεύει ότι είναι σωστό να φορολογείται κάποιος πέρα από την δυνατότητα του να πληρώσει; Ούτε ένας δεν υπάρχει. Άρα δεν εκφράζουν την λαϊκή βούληση. Ούτε είναι υποχρεωμένος κανείς να «σκοτώσει» την περιουσία του εν μέσω οικονομικής κρίσης για να πληρώσει για τις δικές τους κλεψιές, σπατάλες και κακοδιαχείριση. Ο Βαρβιτσιώτης μας χτύπαγε το χέρι στο τραπέζι και μας έλεγε να πουλήσουμε τα σπίτια μας για να πληρώσουμε αυτά που έφαγαν τόσα χρόνια.

Αυτό είναι μόνο μια περίπτωση. Δεν είναι η μοναδική. Είναι πολλά τα θέματα. Εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό για να σώσουν τις γαλλικές και τις γερμανικές τράπεζες. Η επιβεβαίωση ήρθε πρόσφατα από την επισημότερη πηγή, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Είναι σίγουρο ότι οι τραπεζίτες Μητσοτάκης και Σταϊκούρας θα είναι με το μέρος των τραπεζών και όχι των πολιτών.

Τι από όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια εκφράζει την βούληση του ελληνικού λαού; Περιμένουμε με αγωνία τον Μυριάκο των πλουσίων για να λογαριαστούμε. Γιατί δεν το κάναμε τόσο καιρό; Δεν μπορούσαμε να τα βάλουμε με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έφταιγαν για την κατάσταση και προσπάθησαν όσο μπορούσαν να την αλλάξουν, το πρώτο εξάμηνο του 2015, χωρίς επιτυχία. Η Νέα Αριστοκρατία μας οδήγησε στην καταστροφή. Ο Μυριάκος είναι η προσωποποίηση του φαύλου συστήματος καθώς προέρχεται από την παλαιότερη, πλουσιότερη και μεγαλύτερη πολιτική οικογένεια και έχει την στήριξη των περισσότερων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.  Η Νέα Αριστοκρατία με τον Μυριάκο είναι ότι καλύτερο για να προκαλέσουν λαϊκή αντίδραση. Θα δώσουμε ένα τέλος στο αδιέξοδο και θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για την Ελλάδα.

Scroll to Top