Ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της ΝΔ;

Ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της ΝΔ ;

AUDIO

O ακατονόμαστος, σε όλες του τις δηλώσεις και εξαγγελίες αποδεικνύει πόσο πραγματικά κακός άνθρωπος είναι και υπηρέτης του σάπιου συστήματος που κατέστρεψε τη χώρα και εξαθλίωσε τους Έλληνες. Στηρίζεται από και στηρίζει μια μικρή γαλαζοπράσινη παρασιτική μειοψηφία. Είναι ο αρχιεχθρός της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Εάν ο Μητσοτάκης δεν είναι σύστημα τότε ποιος είναι; Περισσότερο σύστημα από το Μητσοτάκη πεθαίνεις. Προέρχεται από το παλαιότερο και μεγαλύτερο πολιτικό τζάκι. 

Μίλησε για ανταποδοτική σύνταξη. Ίσως να είχε εν μέρει δίκιο σε μια χώρα όπως η Γερμανία, η Αγγλία ή η Αμερική όπου υπάρχει αξιοκρατία και σχετικά χαμηλή ανεργία. Εκεί όποιος έχει όρεξη για δουλειά πηγαίνει μπροστά. Σε χώρες αναπτυγμένες έχει κάποια λογική η ανταποδοτική σύνταξη εφόσον συνοδεύεται από άλλα μέτρα κοινωνικής προστασίας.

Το Ελλαδιστάν είναι μια υποανάπτυκτη χώρα, ένας τεράστιος απόπατος, γιατί έτσι τη κατάντησαν Νέα Φεουδαρχία και ΠΑΣΟΚ. Δεν ήρθαμε τώρα με διαστημόπλοιο από τον Άρη αλλά μένουμε πολλά χρόνια σε αυτό το απέραντο πορνείο. Δεν είμαστε όλοι ηλίθιοι και αδαείς όπως θέλει να πιστεύει ο Μητσοτάκης. Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είχαν και έχουν σε αυτή τη χώρα τις καλοπληρωμένες δουλειές, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι οι άνθρωποι του γαλαζοπράσινου συστήματος που κατέστρεψε τη χώρα για να πάρουν τις καρέκλες και να αποκτήσουν τεράστιες περιουσίες. Είναι μια μικρή παρασιτική μειοψηφία που ζει πολύ καλά σε βάρος των υπολοίπων. Είναι ο καρκίνος που δεν αφήνει τη χώρα να πάει μπροστά. Από αυτούς στηρίζεται και αυτούς στηρίζει ο αρχιεχθρός του ελληνικού λαού. Θέλει όλοι αυτοί να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες συντάξεις και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού να πάρει ψίχουλα.

Η Νέα Φεουδαρχία μαζί με το ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν την οικονομική καταστροφή της χώρας για το προσωπικό συμφέρον μιας μικρής μειοψηφίας. Σε αυτό τον οικονομικό όλεθρο είναι πολλοί Έλληνες μακροχρόνια άνεργοι ή μακροχρόνια υποαπασχολούμενοι. Η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Τα επίπεδα ανεργίας στους νέους είναι πολύ μεγάλα. Για να ξεκινήσουν να δουλεύουν κανονικά περνάνε τα τριάντα ή τα τριανταπέντε. Κατά τη διάρκεια της ζωής τους θα έχουν πολλά και μεγάλα διαστήματα ανεργίας.

Ποιοι θα πάρουν τις μεγάλες συντάξεις με το ανταποδοτικό σύστημα Μητσοτάκη; Οι δικοί τους που είχαν τις καλές δουλειές και δεν έμειναν ποτέ άνεργοι για μεγάλο διάστημα. Το σάπιο σύστημα που κατέστρεψε τη χώρα για να γεμίσουν τις τσέπες τους λεφτά. Όλοι οι άλλοι θα είναι με χαμηλές συντάξεις. Ο Κυριάκος των συστημικών Βλέπει τους πολλούς σαν σκουλήκια και θέλει να τους πατήσει κάτω και να τους λιώσει. Προσέξτε πολύ τι ψηφίζετε. Εάν δεν ανήκετε στις ειδικές κατηγορίες προνομιούχων και ψηφίσετε τον Μητσοτάκη θα ψηφίσετε τον εξολοθρευτή σας. Θα σας πατήσει κάτω και θα σας λιώσει σα σκουλήκια.

Οι φίλοι του Μητσοτάκη θα σου πάρουν τη δουλειά που σου αξίζει και θα μείνεις με κακοπληρωμένη δουλειά ή χωρίς δουλειά. Μετά οι φίλοι του Μητσοτάκη θα σου πάρουν τη γυναίκα ή τον άντρα και ύστερα το σπίτι και το αυτοκίνητο. Στο μόνο που κάνουν καλό είναι στη τσέπη τους. Έχουν αποκτήσει τεράστιες περιουσίες, κάτι που δεν εξηγείται από τα επίσημα εισοδήματα τους και κανείς δεν το διερευνά. Είναι ένα γαλάζιο και ένα πράσινο κομμάτι της παρασιτικής μειοψηφίας που ζει πολύ καλά σε βάρος των πολλών. Εξαπατούν τους ηλίθιους και τους αδαείς ότι δήθεν υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους και δουλεύουν για το καλό της χώρας. Στη πραγματικότητα κάνουν καλό μόνο στη τσέπη τους και μεγάλο κακό σε όλους τους άλλους και στη χώρα.

Εάν δεν καταπολεμηθεί ο καρκίνος δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για τη χώρα. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να σας κάνουν για να σταματήσετε να τους ψηφίζετε και να τους υποστηρίζετε; Όλα αυτά που έχουν κάνει δεν είναι αρκετά; Η οικονομική καταστροφή, η εξαθλίωση, η εθνική υποταγή δεν φθάνουν; Πρέπει να σας σκοτώσουν για να σταματήσετε να τους ψηφίζετε; Τότε εκ των πραγμάτων δεν θα μπορείτε να τους ψηφίσετε. Τελικά το πρόβλημα της χώρας ανάγεται στη μεγάλη βλακεία ενός μεγάλου μέρους των ψηφοφόρων, ειδικά της κεντροδεξιάς.    

Πέρα από αυτό, οι εξαγγελίες όλων των πολιτικών του παλιού φαύλου συστήματος είναι άνευ σημασίας. Εμείς δεν πιστεύουμε ούτε μισή λέξη από αυτά που λέει ο Μητσοτάκης. Είναι πλέον σαν «το λύκο με τα πρόβατα». Μας φλόμωσαν στα ψέματα και στη κοροϊδία. Απέκρυψαν την αλήθεια σε πολύ σημαντικά ζητήματα. Δεν πιστεύουμε τίποτα πλέον.

Εμείς στη Νέα Αρχή δεν θέλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε ένα κεντροδεξιό κόμμα που να υποστηρίζει τα συμφέροντα μας και να δουλεύει για το καλό της χώρας. Ζητάμε το αυτονόητο, έτσι όπως είναι το σωστό και όπως έπρεπε να είναι τα πράγματα. Αποδείχθηκε στη πράξη ότι η ΝΔ δεν είναι ένα τέτοιο κόμμα. Φύγαμε λοιπόν αρκετοί για να μπορούμε να εκφράζουμε δημόσια τις απόψεις μας. Εάν είμαστε μέσα στο κόμμα δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Είναι πολλοί άλλοι που συμφωνούν μαζί μας αλλά βρίσκονται ακόμα στο κόμμα. Ο σκοπός τους είναι διπλός. Από τη μια προσπαθούν να βελτιώσουν τα πράγματα από μέσα. Εάν ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο θα γυρίσουμε και εμείς που βρισκόμαστε απέξω. Από την άλλη περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να φύγουν και να έρθουν μαζί μας σε ένα νέο σχήμα που θα αντικαταστήσει τη ΝΔ. Όποιο από τα δύο συμβεί πρώτα. 

Είναι πολλοί από εμάς που πλέον σκέφτονται σοβαρά να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Το εκφράζουν συχνά και ανοιχτά. Θα το κάνουν για το καλό της κεντροδεξιάς. Μέχρι τώρα ψηφίζαμε κυρίως ΑΛΑ (Αποχή, Λευκό, Άκυρο). Έτσι στερούσαμε μια ψήφο από το κόμμα της Νέας Φεουδαρχίας. Σαφέστατα βρισκόμαστε πιο κοντά ιδεολογικά στη ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ. Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ψήφος τακτικής και όχι ιδεολογικής συμφωνίας. Με ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον δύο  ψήφοι η διαφορά, μια που δεν παίρνει η ΝΔ και άλλη μια που παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εάν δεν βγει ο Μητσοτάκης στις επόμενες εκλογές, δεν στέκεται με τίποτα και πιθανότατα αργά ή γρήγορα θα φύγει. Έτσι υπάρχει η ελπίδα να έρθει κάποιος άλλος που θα φτιάξει το κόμμα σωστά όπως έπρεπε πάντα να είναι και όπως θέλουμε εμείς να είναι. Εναλλακτικά μπορεί να γίνουν διάφορες ανακατατάξεις και να δημιουργηθεί ένα καινούριο σχήμα. Για το καλό της χώρας πρέπει να αλλάξει άμεσα και ριζικά η ΝΔ ή να αντικατασταθεί με ένα άλλο σχήμα. Μια εκλογική ήττα του Μητσοτάκη μπορεί να επιφέρει το ένα από το δύο. Για αυτό εξετάζουμε σοβαρά τη ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, για το καλό της Νέας Δημοκρατίας (ή όπως αλλιώς λέγεται το σχήμα που θα την αντικαταστήσει).

Scroll to Top