Μετανάστευση ή επανάσταση

Μετανάστευση ή επανάσταση

AUDIO

Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα η Ελλάδα τελειώνει. Ένα σάπιο σύστημα κατέστρεψε τη χώρα και εξαθλίωσε τους πολίτες για ίδιον όφελος. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να παραμένει στην εξουσία. Το πιθανότερο σενάριο είναι νίκη της ΝΔ και συγκυβέρνηση με ΚΙΝΑΛ. Βέβαια όπως έχουμε πει (γράψει) πολλές φορές τίποτα δεν είναι απόλυτα βέβαιο. Αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα θα γυρίσουν στην εξουσία για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.

Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε μια λύση. Είπαμε ότι θα αλλάζαμε ριζικά την ΝΔ ή θα την αντικαθιστούσαμε με ένα άλλο σχήμα. Μάλιστα έχουμε και ένα σχέδιο οικονομικής απογείωσης της χώρας. Γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ δύσκολο εγχείρημα. Θεωρούσαμε ότι είχαμε με το μέρος μας το λαό. Νομίζαμε ότι είναι κάτι που ήθελε ο λαός. Αυτό μας έλεγαν συνεχώς. Δεν έχουν σημασία τα λόγια αλλά οι πράξεις. Με την ψήφο τους έδειξαν ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση και με αυτή την ΝΔ. Αφού λοιπόν οι ψηφοφόροι είναι τόσο ευχαριστημένοι, εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να προσπαθούμε να τους αλλάξουμε ή να τους αντικαταστήσουμε. Ας τους λουστούν αυτοί που τους ψηφίζουν, τους Μητσοτάκηδες, τους Καραμανλήδες και τα τζάκια.

Ακόμη και στην Γερμανία, τη χώρα που έχει κατ’ εξοχήν ωφεληθεί από την ΕΕ, είχαμε μεγάλη πτώση των Χριστιανοδημοκρατών και των Σοσιαλδημοκρατών. Στην Ελλάδα που είναι η χώρα της οικονομικής καταστροφής, είδαμε ενδυνάμωση του κόμματος που έφερε την καταστροφή. Εδώ δεν είναι μόνο το τέλος της Ευρώπης και του Χριστιανισμού. Είναι το τέλος της λογικής.

Μη περιμένετε τίποτα καλό από τους καταστροφείς της χώρας. Θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα αλλά θα είναι πολύ αργά. Μετά την αποχώρηση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Η ΝΔ δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο. Παίρνουν εντολές από τους Γερμανούς και τις τράπεζες. Για αυτό εκτινάχθηκαν οι τραπεζικοί δείκτες. Κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση της εξαθλίωσης. Δεν έχουν καμία ουσία. Αυτά πρόκειται να τα εξηγήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. Οδεύουν στο δρόμο της καταστροφής όπου οι Έλληνες θα είναι τα γκαρσόνια της Ευρώπης και η Ελλάδα μια γερμανική αποικία εξαθλίωσης. Η μεγάλη πλειοψηφία θα ζει μέσα στην εξαθλίωση και μια μικρή μειοψηφία εγχώριων τοποτηρητών θα έχει όλα τα πλούτη και τα προνόμια.

Το θέμα είναι τι γίνεται στο απόλυτο αδιέξοδο των περισσότερων Ελλήνων. Δύο είναι οι λύσεις, η μια ατομική και η άλλη συλλογική. Πέρα από ότι λένε οι διάφοροι άσχετοι στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, οι νέοι πρέπει κατεπειγόντως να μεταναστεύσουν. Όχι μόνο οι άνεργοι αλλά και όσοι έχουν χαμηλούς μισθούς. Μην ακούτε τι λένε. Δεν υπάρχει ελπίδα, πάρτε το απόφαση. Δεν είναι και τόσο τραγικό και σε κάθε περίπτωση από την εξαθλίωση είναι πολύ καλύτερο. Θα γίνεται ότι γινόταν και στις δεκαετίες του ’50. Μόλις λίγο πιαστούν στη νέα τους χώρα, θα στέλνουν λίγα λεφτά στους γονείς τους για να έχουν να φάνε.

Η άλλη λύση, η συλλογική, είναι η επανάσταση, λαϊκή ή στρατιωτική. Δεν την ευχόμαστε αλλά την βλέπουμε αναπόφευκτη όσο η εξαθλίωση ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού μεγαλώνει. Είναι πιθανό λίγο καιρό μετά που θα έρθουν στην εξουσία οι δυνάστες, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, να έχουμε μαζικές απεργίες, διαδηλώσεις που ενδεχομένως να ενταθούν και να καταλήξουν σε λαϊκή εξέγερση. Αυτό δεν το έλαβαν υπόψη τους στο Χρηματιστήριο όταν εκτινάχθηκαν οι τραπεζικοί δείκτες. Καλά θα κάνουν να υπολογίσουν και αυτήν την παράμετρο.

Τόσο καιρό τα πράγματα ήταν συγκρατημένα. Όταν όμως τα σκληρά μέτρα τα εφαρμόζουν οι καταστροφείς της χώρας και οι εξολοθρευτές του ελληνικού λαού, η αντίδραση θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Εκτός αυτού πιο δυναμικές κινητοποιήσεις έχουν οι αριστεροί και οι ακροδεξιοί. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπορούσαν να ελέγξουν την επαναστατική αριστερά, την αστυνομία και τον στρατό. Τώρα όμως όλα θα αλλάξουν. Για αυτό το καλύτερο είναι οι νέοι να φύγουν το συντομότερο δυνατό, άμεσα, για να γλυτώσουν από άσχημες εξελίξεις. Οι γονείς πρέπει να τους σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση.  

Scroll to Top