Αδυναμία ή Σύνεση

Αδυναμία ή Σύνεση

AUDIO

Σε πρόσφατο άρθρο/audio απευθύναμε δημόσια μια ερώτηση στην Ελένη Βαρβιτσιώτη. Τι θα γίνει αν φθάσουν σε μεγάλα Αμερικανικά ΜΜΕ όλα τα στοιχεία για την διαφθορά στην Ελλάδα που αρνούνται να δημοσιεύσουν τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης; Βέβαια η ερώτηση δεν απευθυνόταν στην Ελένη Βαρβιτσιώτη αλλά σε όλο το σάπιο σύστημα. Δεν θα την απευθύναμε στην Ελένη Βαρβιτσιώτη αν ήταν μια απλή δημοσιογράφος και όχι μέλος ενός από τα μεγάλα πολιτικοοικονομικά τζάκια της χώρας που είναι γρανάζι του φαύλου συστήματος.

Είναι εδώ και χρόνια που ομογενείς κυρίως στις ΗΠΑ αλλά και από άλλες χώρες μας λένε: «στείλτε μας στοιχεία για την διαφθορά στην Ελλάδα και εμείς θα φροντίσουμε να δημοσιευτούν σε Μέσα παγκόσμιας εμβέλειας». Δεν είναι τεμπελιά ούτε αδυναμία ούτε δειλία που μας έχει εμποδίσει να το κάνουμε τόσα χρόνια αλλά η σύνεση. Ξέρουμε ότι αυτό θα είναι πλήγμα για την χώρα. Την σύνεση που δείχνουμε τόσα χρόνια, την έχει εκλάβει το φαύλο σύστημα ως αδυναμία.

Τα ξένα ΜΜΕ δεν ελέγχονται από το φαύλο εγχώριο σύστημα. Βέβαια είναι κάποια διεθνή κέντρα που ελέγχουν εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ. Αυτά τα Μέσα τα ξεχνάμε. Υπάρχουν και πολλά άλλα που δεν είναι ελεγχόμενα από αυτά τα κέντρα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να στείλουμε στοιχεία στους ομογενείς. Μάλιστα δεν χρειάζεται ούτε καν να τα μεταφράσουμε όπως θα έπρεπε να κάνουμε αν τα στέλναμε απευθείας σε ξένα ΜΜΕ.

Σκεφτείτε να γίνει πρώτο θέμα σε κάποια Μέσα παγκόσμιας εμβέλειας η τεράστια διαφθορά στην Ελλάδα που πιάνει το πολιτικό σύστημα, τα εγχώρια Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, την Δικαιοσύνη, το οργανωμένο έγκλημα και μέρος των επιχειρήσεων. Θα είναι με ονόματα και διευθύνσεις. Δεν θα παίξει μόνο σε αυτά τα Μέσα αλλά και μέσω Ίντερνετ σε όλο τον κόσμο. Θα δημιουργηθεί διεθνής κατακραυγή για την τεράστια διαφθορά στην Ελλάδα. Θα παίξει και στην Ελλάδα. Πως θα διαμορφωθεί η κοινή γνώμη της χώρας όταν η διαφθορά του φαύλου συστήματος έχει γίνει παγκόσμιο θέμα;

Ξέρουμε πολύ καλά τι έχουν κάνει. Αυτοί που τα έχουν κάνει τα ξέρουν καλύτερα από εμάς. Επαναπαύονται στο γεγονός ότι ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και την Δικαιοσύνη. Αν όμως αυτό γυρίσει τότε ποια θα είναι η συνέχεια; Αφού η Ελλάδα θα γίνει ροντέο, θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Η Δικαιοσύνη θα είναι ανεξάρτητη. Οι νόμοι θα είναι διαφορετικοί και θα εκφράζουν την βούληση του λαού. Τότε δεν θα γλυτώσουν την φυλακή και την κατάσχεση όλης της περιουσίας τους. Θα εύχονται να μπουν στην φυλακή γιατί θα υπάρχουν χειρότερες εναλλακτικές.

Δεν έχουμε μόνο εμείς στοιχεία για την διαφθορά στην Ελλάδα. Είναι και άλλοι άνθρωποι που έχουν πολύ περισσότερα από εμάς. Δεν είναι απαραίτητο να τα δημοσιεύσουν σε ΜΜΕ γιατί μπορεί να δημιουργηθεί θέμα πως αποκτήθηκαν αυτές οι πληροφορίες. Μπορεί να προκύψουν μηνύσεις και αγωγές. Εξαρτάται ποιος είναι ο σκοπός. Αν ο σκοπός είναι να βγάλουν μια είδηση πρέπει να είναι προσεκτικοί. Αν ο σκοπός είναι να γίνει μεγάλη ζημιά στο φαύλο σύστημα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τα διαρρεύσουν. Ο νοών νοείτω! Αν διαρρεύσουν έγγραφα, ηχητικά κομμάτια, βίντεο ή φωτογραφίες στο διαδίκτυο, άντε να βρουν άκρη από που προήλθαν. Πιθανώς να έχουν προέλθει από μια άσχετη χώρα του εξωτερικού. Τρέχα γύρευε!

Αν γίνουν οι δημοσιεύσεις ή οι διαρροές δεν θα μαζεύεται πλέον το πράγμα. Θα έχει γίνει το κακό. Επίσης στις αναπτυγμένες χώρες είναι διαφορετικοί οι νόμοι και το φαύλο σύστημα δεν θα μπορεί να ελέγξει το αποτέλεσμα της δίκης. Θα δυσκολευτούν πολύ με τις αγωγές και τις μηνύσεις και μάλλον δεν θα καταφέρουν τίποτα. Εκεί μπαίνουν στην φυλακή οι κλέφτες. Εδώ μπαίνουν στην φυλακή όσοι φωνάζουν «κλέφτης». Το έχουν κάνει έτσι επίτηδες για να μπορούν να κλέβουν, να κοροϊδεύουν και να καταπιέζουν ανενόχλητοι.

Εμείς από σύνεση και όχι από αδυναμία προσπαθούμε να αποφύγουμε μεγάλη αναστάτωση για την χώρα. Όμως πρέπει να εξετάζουμε το βραχυχρόνιο και το μακροχρόνιο. Ενίοτε είναι αναπόφευκτη η βραχυχρόνια αναστάτωση για να έχουμε σημαντικά μακροχρόνια οφέλη. Με αυτή την λογική έγιναν όλες οι Επαναστάσεις. Για τις πετυχημένες, τα οφέλη προέκυψαν μετά την Επανάσταση και όχι κατά την διάρκεια τους. Δεν αφορά μόνο τις Επαναστάσεις.

Η έξοδος της Βρετανίας αλλά και της Ελλάδας από αυτή την ΕΕ, θα δημιουργήσει βραχυχρόνια προβλήματα. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Το θέμα είναι το μακροχρόνιο. Πως θα είναι τα πράγματα μακροχρόνια, καλύτερα ή χειρότερα; Εμείς πιστεύουμε ότι μακροχρόνια θα είναι καλύτερα η έξοδος από αυτή την ΕΕ. Αν ήταν διαφορετική η ΕΕ μπορεί να ήταν καλύτερα με την παραμονή. Το δεδομένο είναι αυτή η ΕΕ. Όλα τα άλλα είναι όνειρα και εικασίες.

Έχουμε πει ότι μπορεί να γίνει η Ελλάδα ροντέο. Δεν διευκρινίζουμε τι είναι αυτό. Κατά καιρούς έχουμε γράψει διάφορες πιθανές ενέργειες. Τις περισσότερες δεν τις έχουμε κάνει. Αυτό δεν είναι λόγω αδυναμίας αλλά λόγω σύνεσης. Δεν είναι ψευτοαπειλές. Προειδοποιούμε το φαύλο σύστημα.

«Συμμορφωθείτε γιατί είναι πολλά που μπορούμε να κάνουμε. Είχατε καλομάθει να κοροϊδεύετε, να εκμεταλλεύεστε και να καταδυναστεύετε τον ελληνικό λαό. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε».

Αν δεν δείξουν την απαραίτητη σύνεση, θα σταματήσουμε και εμείς να είμαστε συνετοί.

Μπορεί όταν θα γίνει η χώρα ροντέο να είναι συνδυασμένες  όλες οι ενέργειες που έχουμε κατά καιρούς αναφέρει και πολλές που δεν έχουμε αναφέρει. Έτσι το πλήγμα στο φαύλο σύστημα θα είναι καίριο και συντριπτικό. Ας ψάξουν να βρουν τι έχουμε γράψει. Να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι θα είναι και άλλες ενέργειες που δεν έχουμε αποκαλύψει και ούτε πρόκειται να το κάνουμε. Το σχέδιο Ω μπορεί να εφαρμοστεί ανά πάσα στιγμή. Η σύνεση είναι που μας έχει εμποδίσει και όχι η αδυναμία. Λέμε στο φαύλο σύστημα:

«Θέλετε να τα κάνουμε; Αν θέλετε θα τα κάνουμε. Από εσάς εξαρτάται».

Scroll to Top