Ακόλαστος Αμοραλισμός

Ακόλαστος αμοραλισμός

Μας έχουν κατακλέψει, μας έχουν κατακοροϊδέψει, μας έχουν καταστρέψει. Αν είχαν λίγη τσίπα επάνω τους, θα έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει. Γιατί δεν αυτοκτονούν; Γιατί δεν έχουν τσίπα. Γιατί δεν πιστεύουν ότι έχουν κάνει κάτι κακό. Γιατί για αυτούς δεν υπάρχει Κακό. Γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία τους, ο ακόλαστος αμοραλισμός. Κατά την άποψη τους δεν υπάρχει Καλό και Κακό ούτε και αμαρτία. Όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν είναι αμαρτία.

Αμοραλισμός είναι ο ηθικός νιχιλισμός (μηδενισμός). Δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί σε τίποτα, κλοπή, δολοφονία, εξαπάτηση, προδοσία, βιασμό. Η ακολασία αφορά τις σεξουαλικές πράξεις και την χρήση ουσιών. Και εκεί δεν υπάρχουν φραγμοί. Όλα επιτρέπονται παιδεραστία, κτηνοβασία, αιμομιξία, όργια, πορνεία, συχνή αλλαγή ερωτικών συντρόφων, κόκες, έκσταση, μπάφοι κλπ.

Αυτή είναι η φιλοσοφία της Νέας Τάξης, ο ακόλαστος αμοραλισμός. Αυτός είναι ο Νέος Κόσμος που θέλουν να φτιάξουν, ένας κόσμος που όλα επιτρέπονται. Αυτός ήταν ο Νέος Κόσμος που αρχικά ήθελαν να φτιάξουν οι Ναζί. Πιθανώς κάπου ο Χίτλερ και οι Ναζί, ξέφυγαν από τον έλεγχο των ακόλαστων αμοραλιστών.

Ο ακόλαστος αμοραλισμός δεν είναι κάτι νέο. Υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων, πριν τον ιουδαϊσμό, τον χριστιανισμό, τον μωαμεθανισμό, τον βουδισμό, τον ινδουισμό κλπ. Τις τελευταίες δεκαετίες, με την άνοδο της Νέας Τάξης, έχει διαδοθεί πολύ. Δεν υπάρχει μόνο στον Σατανισμό αλλά και σε διάφορες κρυφές σέκτες των θρησκειών. Δηλαδή μπορεί κάποιος στην Ελλάδα επιφανειακά να φαίνεται Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά κρυφά ανήκει σε μια σέκτα όπως οι Καϊνίτες που εφαρμόζουν τον ακόλαστο αμοραλισμό.

Οι ηθικές αξίες δημιουργήθηκαν εν μέρει από τις θρησκείες όπως περιγράφονται στις Δέκα Εντολές: ου φονεύσεις, ου κλέψεις, ου μοιχεύσεις, ου ψευδομαρτυρήσεις κλπ. Πως γίνεται να αυτοπροσδιορίζονται κάποιοι Χριστιανοί ή Ιουδαίοι και να μην εφαρμόζουν τις Δέκα Εντολές; Είναι αιρέσεις μέσα στον Χριστιανισμό, τον Ιουδαϊσμό και τις άλλες θρησκείες που έχουν τις δικές του δοξασίες.

Πως μπόρεσαν οι Ναζί να δολοφονήσουν τόσα εκατομμύρια ανθρώπους; Γιατί στον ακόλαστο αμοραλισμό, η δολοφονία δεν είναι κάτι Κακό καθώς δεν υπάρχει Κακό και αμαρτία. Πως μπόρεσε η Μελίνα να πηγαίνει με Γερμανούς αξιωματικούς στην Κατοχή; Γιατί η πορνεία και η προδοσία δεν είναι αμαρτίες. Πως μπόρεσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να ανέβει με αλλαξοκωλιές; Γιατί η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμαρτία.

Στην καθαρή μορφή του ακόλαστου αμοραλισμού όλα επιτρέπονται. Τώρα μεταξύ τους υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Κάποιοι λένε ότι όλα επιτρέπονται εκτός από πχ την δολοφονία. Σε θέματα ερωτικής φύσης μπορεί άλλοι να βάζουν κόκκινη γραμμή στην αιμομιξία ή στην κτηνοβασία. Το ότι δεν έχουν φραγμούς δεν σημαίνει ότι τα κάνουν όλα απαραίτητα.

Αν θέλουν όμως τα κάνουν. Κάποια είναι θεωρητικά. Μπορεί να μη θεωρούν την παιδεραστία αμαρτία αλλά να μην το κάνουν γιατί δεν τους αρέσει αρκετά ώστε να πάρουν το νομικό ρίσκο. Ή μπορεί να μην θεωρούν την παρτούζα αμαρτία αλλά να είναι μπάζα και να μη θέλει κανένας ή καμία να παρτουζωθεί μαζί τους. Αυτοί που έχουν τα λεφτά, βρίσκουν πληρώνοντας.

Τώρα βέβαια εκτός από τους ηθικούς φραγμούς υπάρχουν και οι νομικοί φραγμοί. Βάσει νόμου, η κλοπή και η δολοφονία είναι παράνομα. Αυτοί που έχουν την δύναμη μπορούν και την γλυτώνουν. Το πολιτικό και μιντιακό σύστημα είναι σε στενή συνεργασία με το οργανωμένο έγκλημα γιατί το έγκλημα δεν είναι κάτι κακό. Δεν υπάρχει κακό και αμαρτία. Αν μπορούν να κατακλέψουν τους Έλληνες και να την γλυτώσουν, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σύμφωνα με τις απόψεις τους.

Γιατί δεν βγαίνουν ανοιχτά να πουν αυτό που πιστεύουν; Αν βγουν ανοιχτά δεν θα είναι δημοφιλείς και δεν θα τους ψηφίσουν οι ψηφοφόροι. Το πάνε σιγά σιγά δηλαδή σταδιακά περνάνε κάποια πράγματα. Έχουν περάσει την μοιχεία, την ομοφυλοφιλία, την πορνεία, την χρήση ναρκωτικών που σε παλαιότερες εποχές θεωρούνταν ντροπή. Επίσης δεν θέλουν να ξυπνήσει η πλέμπα διότι μετά θα τους κλέβουν και θα τους εξαπατούν αυτούς. Θέλουν να έχει ο λαουτζίκος κάποιους ηθικούς φραγμούς για να μην τους κλέβουν, να μην ξεσηκωθούν και τους σκοτώσουν για να τους πάρουν όλα τα λεφτά.

Πολλές φορές φθάνουν στο άλλο άκρο, όχι δηλαδή απλά να μην βρίσκουν τίποτα μεμπτό αλλά να τιμούν και να ανταμείβουν τους πιο ακόλαστους αμοραλιστές. Για αυτό είναι γεμάτο βίζιτες τα μίντια και ο καλλιτεχνικός χώρος και μας τις πασάρουν ως πρότυπα. Για αυτό είναι γεμάτο ομοφυλόφιλους, παιδεραστές, παρτουζιάρηδες και καμένους από κόκα, το πολιτικό, μιντιακό και καλλιτεχνικό σύστημα.  

Λάμπρος

Scroll to Top