Αλλαγή στην κεντροδεξιά

Αλλαγή στη κεντροδεξιά

video

Το βασικό και μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδα είναι ένα, η Νέα Δημοκρατία. Το ΠΑΣΟΚ είναι δευτερεύον όχι γιατί δεν είχε μεγαλύτερη ευθύνη για τη καταστροφή της χώρας και την εξολόθρευση των Ελλήνων πολιτών αλλά γιατί δεν είναι πλέον κόμμα εξουσίας και βρίσκεται σε μονοψήφια νούμερα. Εάν ήταν και το ΠΑΣΟΚ κόμμα εξουσίας θα έλεγα ότι είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από την ΝΔ. Εάν αντιμετωπίσουμε το βασικό πρόβλημα θα μπορέσουμε να λύσουμε σιγά σιγά και όλα τα προβλήματα. Η ΝΔ δεν είναι πρόβλημα στο σύνολο της αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της. Υπάρχει και ένα τμήμα λιγότερο από το μισό που είναι μη προβληματικό.

Παλαιότερα στους πολέμους ανατίναζαν γέφυρες, ήταν μια συνηθισμένη πρακτική. Μάλλον το κάνουν ακόμη. Η ανατίναξη της γέφυρας παίρνει λίγα δευτερόλεπτα αλλά η διαδικασία προετοιμασίας εβδομάδες η μήνες. Βρίσκουν τους κατάλληλους ανθρώπους, προμηθεύονται τα εκρηκτικά, κάνουν προ-επόπτευση του χώρου, μεταφέρουν τα εκρηκτικά, τα τοποθετούν.

Έχουμε δημιουργήσει μια πολιτική κίνηση τη Νέα Αρχή. Δεν θέλουμε τις καρέκλες, απλά θέλουμε να διώξουμε από τις καρέκλες τα λαμόγια και τους άχρηστους και να βάλουμε έντιμους και ικανούς ανθρώπους στη θέση τους.

Η ΝΔ βρίσκεται σε διαρκή παρακμή από το 1980 και είναι τελειωμένο προϊόν δεν επιδιορθώνεται. Όλα τα γαλάζοπράσινα φαντάσματα του παρελθόντος είναι τελειωμένα, απλά δεν το έχουν πάρει ακόμη απόφαση. Ότι δεν φτιάχνεται το πετάς και παίρνεις άλλο.

Η προσπάθεια μας είναι να αντικαταστήσουμε τη ΝΔ όχι για να πλήξουμε τη κεντροδεξιά και τη χώρα αλλά για να την βοηθήσουμε και τη κεντροδεξιά και τη χώρα. Θέλουμε στη θέση της ΝΔ να δημιουργηθεί ένα πολύ καλύτερο κόμμα που θα δώσει αισιοδοξία στους Έλληνες, θα λύσει τα προβλήματα των πολιτών και θα απογειώσει οικονομικά τη χώρα. Τους καταστροφείς της χώρας και τους εξολοθρευτές του ελληνικού λαού δηλαδή τη γαλαζοπράσινη χούντα δεν την θέλει κανένας παρά μόνο αυτοί που μαζί τους μας έτρωγαν τα λεφτά μας, μας έπιναν το αίμα και μας εξαπατούσαν με κάθε τρόπο.

Θέλουμε να πάρουμε το υγιές κομμάτι από τη ΝΔ, να αφήσουμε το σάπιο και μετά να αρχίσουμε να τους τα βγάζουμε όλα στη φόρα για να τους τελειώσουμε οριστικά. Εμείς ξέρουμε απο που παίρνουν τα άσπρα, τα μαύρα, πως πηραν τις τις μίζες, τα λεφτά στο Χρηματιστήριο τις βίζιτες, από ποιον το παίρνουν και που τον δίνουν. Οτι λέω εμείς εννοώ συναγωνιστές. Εγώ προσωπικά είμαι τελείως άσχετος και δεν ξέρω τίποτα. Με έχουν βάλει υπεύθυνο της επικοινωνίας κυρίως ιντερνετικής και τιμής ενεκέν γιατί ξεκίνησα  μια προσπαθεια εδώ και 7 χρόνια που κατέληξε στη Νέα Αρχή. Εν τω μεταξύ μπήκαν πολύ πιο σημαντικοι άνθρωποι από εμένα στη κίνηση που έχουν πιο σημαντικούς ρόλους.

Αφού ο Μητσοτάκης είναι αρχηγός της ΝΔ είναι πολύ δύσκολο να φύγουν οι Μητσοτακικοί. Θα φύγουν οι Καραμανλικοί η οι Σαμαρικοί. Το λέμε (εννοώ το λένε συναγωνιστές) σε αυτούς που θεωρούμε ικανούς και έντιμους και φοβούνται εκτός από την αντίδραση του κόσμου και τις διεθνείς διασυνδέσεις της συμμορίας Μητσοτάκη. Μας λένε κάτι μπούρδες ότι έχει γερές άκρες στην Αμερική και με τον παγκόσμιο εβραϊσμό. Διαβάζουν δημοσιεύματα ΜΜΕ παγκόσμιας εμβέλειας Εβραϊκών συμφερόντων για τον Μητσοτάκη και ψαρώνουν.

Τους λέμε να κάνουμε μια νέα αρχή και απαντάνε ότι δεν γίνεται γιατί οι Αμερικάνοι θέλουν τον Μητσοτάκη. Ποιοι Αμερικάνοι ρε βλάκες. Τι εννοείτε Αμερικάνοι. Μιλήσατε με τον Ομπάμα η τον Τραμπ. Με ποιους μιλήσατε και σας είπαν ότι θέλουν το Μητσοτάκη. Διαβάζετε κάποια δημοσιεύματα, ακούτε φήμες που τις βγάζει και επίτηδες ο Μητσοτάκης. Υποθέτετε και σας αφήνει και ο Μητσοτάκης να υποθέτετε γιατί τον βολεύει να δημιουργεί την εντύπωση ότι τον στηρίζει η υπερδύναμη.

Η Αμερική έχει πολλά κέντρα εξουσίας. Είναι  προφανέστατο ότι κάποια κέντρα εξουσίας στηρίζουν Μητσοτάκη. Είναι όμως τα ισχυρότερα? Υπάρχουν και άλλα κέντρα εξουσίας που είναι ισχυρότερα από αυτά που στηρίζουν το Μητσοτάκη. Άλλα κέντρα εξουσίας δεν έχουν τι να στηρίξουν γιατί δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή μια αξιόλογη εναλλακτική. Ξυπνήστε βλάκες βουλευτές της ΝΔ που μπορεί να μην είσαστε λαμόγια αλλα δεν ξέρετε τι σας γίνεται.       

Το ελέγχουμε το πράμα μπορούμε να το εξισορροπήσουμε, να εξουδετερώσουμε και να απενεργοποιήσουμε. Το έχουμε δέσει από παντού από όλες τις μεριές και εσωτερικά και εξωτερικά. Εχουμε πολλά κρυμένα όπλα στη φαρέτρα μας και πολλούς κρυμένους άσσους στο μανίκι μας. Ακόμα και μέσα στο παγκόσμιο εβραϊσμο μπορούμε να το εξισορροπήσουμε σε περίπτωση μόνο που χρειαστεί.     

Εχουμε μεγάλες κοινωνικές ομάδες με το μέρος μας οικιστές ανέργους κλπ. Το  δουλεύουμε χρόνια. Έχουμε τον παγκόσμιο ελληνισμό και διείσδυση στην Αστυνομία, το στρατό, τις μυστικές υπηρεσίες, τη Δικαιοσύνη, την Εκκλησία. Υποστηρίζουμε τη μεσαία τάξη. Οι Ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας ανήκουν στη μεσαία τάξη, οι χαμηλόβαθμοι στη μικρομεσαία και οι υψηλόβαθμοι στη μεγαλομεσαία. Έτσι τουλάχιστον ήταν πριν μας καταντήσουν όλους νεόφτωχους. Με την Εκκλησία έχουμε τις ίδιες ανθρωπιστικές αξίες.  όλοι όσοι συμμετέχουν είναι έντιμοι άνθρωποι που το μόνο που θέλουν είναι το καλό της χώρας, το δημόσιο συμφέρον να μπορέσει η χώρα να ορθοποδήσει και όχι λαμόγια που κυττάζουν το προσωπικό τους συμφέρον.

Ακόμη και στα προπύργια των νεοφιλελέδων και των Μητσοτακικών τα ΒΠ και ΝΠ Εκάλη, Κηφισιά, Ψυχικό, Ψιλοθέη, Βουλιαγμένη κλπ έχουμε διείσδυση. Δεν είναι όλοι καθάρματα υπάρχουν και καλοί άνθρωποι, ιδεολόγοι που θέλουν το καλό της χώρα και όχι το καλό της τσέπης τους. Τα καθάρματα το βλέπουν το θέμα στενά. Κοιτάζοντας τη τσέπη τους μόνο κατέστρεψαν τη χώρα και τώρα καταστρέφεται και η τσέπη τους σε μια κατεστραμένη χώρα. Ενώ εάν η χώρα ευημερούσε θα ευημερούσαν και αυτοί.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε μια πολύ καλύτερη ΝΔ με μερικούς από τη ΝΔ, άλλους από άλλα κόμματα και οργανώσεις της κεντροδεξιάς και αρκετούς που δεν βρίσκονται πουθενά. Να φτιάξουμε δηλαδή μια super ομάδα που θα πάρει σχεδόν 50% και θα δώσει πραγματικά αισιοδοξία στην κεντροδεξιά αλλά και σε όλους τους Έλληνες.

Με τις δηλώσεις Μητσοτάκη δεν έρχεται αισιοδοξία. Για να έρθει αισιοδοξία πρέπει να φύγει το παλιό, το φθαρμένο και το διεφθαρμένο που εκπροσωπεί ο Μητσοτάκης.

Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία του κόσμου. Και εντός και εκτός ΝΔ είναι αρκετά επιφυλακτικοί. Φοβούνται ότι το εγχείρημα θα αποτύχει, θα χάσουν το χρόνο τους και τα λεφτά τους και θα γίνουν και ρεζίλι. Όταν ζητάς τη ψήφο του κόσμου και ο κόσμος σε μαυρίζει είναι και λίγο ρεζιλίκι. Για να το αποτολμήσουν πρέπει να πιστέψουν ότι έχει αλλάξει η νοοτροπία του κόσμου. Ευχαριστώ και προσοχή στους Νουδούληδες και τους Πασόκους, είναι επικίνδυνοι για τη χώρα και τους πολίτες. 

Scroll to Top