Ανατρέψτε τους αλήτες Νεοταξίτες

Ανατρέψτε τους αλήτες Νεοταξίτες

Ο Κωσταντίνος Καραμανλής ήταν Εθνάρχης του κώλου. Ο πρώτος Νεοταξίτης ήταν. Εντολές της Νέας Τάξης εφάρμοζε. Τότε δεν λεγόταν Νέα Τάξη αλλά υπήρχαν τα κέντρα που βρίσκονται πίσω από τη Νέα Τάξη και την προετοίμαζαν. Ο Εθνάρχης της Ελλάδας ήταν υπηρέτης της Νέας Τάξης. Σας παραμυθιάζουν ζώα Έλληνες και ότι σας λένε το χάβετε, τέτοια χάπατα που είσαστε.

Δυστυχώς στην Ελλάδα όλοι είναι Νεοταξίτες. Κάποιοι είναι τόσο ηλίθιοι που δεν το καταλαβαίνουν. Είναι σαν κάποιες πουτάνες που δεν καταλαβαίνουν πόσο πουτάνες είναι και νομίζουν ότι είναι κανονικές. Όσοι ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετούν τους σκοπούς της Νέας Τάξης. Πολλά ζώα δε το καταλαβαίνουν. Είναι τόσο ζώα.

Αυτοί που είναι κάργα Νεοταξίτες είναι ο ανιψιός Καραμανλής, ο Σημίτης, ο Παυλόπουλος, ο Μητσοτάκης, ο Καμένος. Αυτοί είναι 100% Νεοταξίτες. Ο Καμένος ήταν ο Δούρειος Ίππος της Νέας Τάξης στο αντιμνημονιακό - αντινεοταξικό μπλοκ. Ο Καραμανλής είναι πατριώτης του κώλου. Όλοι αυτοί υπηρετούν πέρα από κάθε αμφιβολία την Νέα Τάξη.

Τώρα ερχόμαστε στα ερωτηματικά. Ο Τσίπρας αρχικά φάνηκε ότι δεν είναι Νεοταξίτης. Τώρα είναι μάλλον Νεοταξίτης. Εκτός και αν αυτό το παιδί, το Αλέξι, δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται. Μπορεί να μην καταλαβαίνει ότι ΕΕ = Νέα Τάξη. Υπάρχουν και εν αγνοία τους Νεοταξίτες, σαν τις πουτάνες που δεν καταλαβαίνουν πόσο πουτάνες είναι. Ήταν εξ αρχής κρυφός ή εξελίχθηκε; Αυτό δεν το ξέρω. Μπορεί να μην ήταν και να ζήλεψε το άλλο, το Κούλι. Έχει βάλει η Νέα Τάξη δύο χαζά παιδιά στην Ελλάδα και τα έχει μαριονέτες.

Για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι επίσης ερωτηματικό. Δεν φαινόταν να έχει μεγάλη συμπάθεια στην ΕΕ και ενδεχομένως να μην ήταν. Ο γιος του ο Γιώργος μάλλον είναι με την Νέα Τάξη και αυτός. Και ο άλλος ο Βελόπουλος που το παίζει πατριώτης, Νέα Τάξη είναι. Όποιος είναι με την ΕΕ είναι και με την Νέα Τάξη. Μπορεί να είναι βλάκας και να μην το καταλαβαίνει.

Οι Νεοταξίτες έχουν φτιάξει ένα νεοταξικό διακομματικό σύστημα και έχουν πάρει οι αλήτες όλα τα καλά πόστα σε όλους τους χώρους. Όλοι οι υποτιθέμενοι επιτυχημένοι είναι Nεοταξίτες. Συμβαίνει παντού στις εταιρείες, στο Δημόσιο, στις τέχνες κλπ. Εσύ λοιπόν που αξίζεις και προσπαθείς, αν δεν ανατρέψεις το νεοταξικό σύστημα, δεν θα πας ποτέ μπροστά. Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν πηγαίνεις μπροστά, η απάντηση είναι απλή. Δεν σε αφήνει το νεοταξικό σύστημα. Προωθεί μόνο τους δικούς του. Αν σκέφτεσαι να γίνεις Νεοταξίτης, είναι πολύ αργά πια. Έχουν πιάσει τα πόστα άλλοι εδώ και δεκαετίες. Ο μόνος τρόπος να πας μπροστά είναι να ανατρέψεις το νεοταξικό σύστημα.   

Βασίλης Δ

Scroll to Top