Ανατροπή Νέας Τάξης

Ανατροπή Νέας Τάξης

Η Νέα Δημοκρατία τέλειωσε το 2009 όπως τότε τέλειωσε για την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Ένωση που ήταν μια βασική στρατηγική επιλογή του ιδρυτή της και συνεργάτη των Ναζί (σύμφωνα με την CIA). Απλά χρειάζεται να δημιουργηθούν οι κατάλληλες εγχώριες και προπαντός παγκόσμιες συνθήκες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτως ή αλλιώς θα διαλυθεί ή θα μικρύνει σημαντικά.

Το GREXIT από την ΕΕ και όχι μόνο την Ευρωζώνη ήταν να γίνει το 2015. Τότε όμως δεν ήταν καθόλου ευνοϊκές οι παγκόσμιες συνθήκες. Το GREXIT θα γίνει οπωσδήποτε όσο και να χτυπιούνται οι εγχώριοι νεοταξίτες. Μην τους ακούτε! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είναι απλώς πιόνια της Νέας Τάξης η οποία παγκόσμια καταρρέει. Εκτελούν εντολές χωρίς να καταλαβαίνουν τι παίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το 1974, το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει 13,56% και είχε μόνο 15 έδρες. Το 1981 πήρε 48,07% και 172 έδρες. Τους περισσότερους βουλευτές και υπουργούς δεν τους ήξερες κανένας, «ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους» όπως είχε παραδεχτεί ο Κατσιφάρας. Το 2009 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει 4,13% και 13 έδρες. Το 2015 πήρε 36,34% και 149 έδρες. Κανένας δεν τους ήξερε τους βουλευτές και τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Κανένας δεν ήξερε τον Τσίπρα πριν γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Ελάχιστοι τον θυμόντουσαν που είχε βγει στην τηλεόραση την περίοδο των καταλήψεων. Το 2009 η Χρυσή Αυγή είχε πάρει 0,29%. Το 2012 πήρε 6,87%. Πριν την δολοφονία του Φύσσα πλησίαζαν δημοσκοπικά το 20%. Αν δεν είχε συμβεί η προβοκάτσια των νεοταξιτών και αν δεν ήταν τόσο ακραίο κόμμα, πιθανώς να ήταν το πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς. Κανένας δεν τους ήξερε πριν μπουν στην Βουλή.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή κατεύθυνσης. Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Μέρα 25 είναι όλα στον ίδιο δρόμο, τον δρόμο της Νέας Τάξης. Χρειάζεται ένα νέο κόμμα που θα δώσει νέα κατεύθυνση στην χώρα, διαφορετική από αυτή της Νέας Τάξης. Αυτό θα είναι στην κεντροδεξιά διότι σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, η κεντροδεξιά εναντιώνεται στη Νέα Τάξη. Το κάνει και η αριστερά πέραν των σοσιαλδημοκρατών αλλά όμως δεν έχουν προοπτική εξουσίας. Το κόμμα ή μάλλον το σχήμα που θα αντικαταστήσει την Νέα Δημοκρατία ως το πρώτο της κεντροδεξιάς είναι έτοιμο. Περιμένει τις κατάλληλες εγχώριες και κυρίως παγκόσμιες συνθήκες. Οι περισσότεροι δεν είναι ευρέως γνωστοί όπως συνέβη με το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή.

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι τουλάχιστον οι κυβερνήσεις Σημίτη και ο Καραμανλή, διέπραξαν εσχάτη προδοσία, συνωμοσία, κατά συρροή εξαπάτηση και κατά συρροή κλοπή κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων. Αυτά είναι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρά εγκλήματα. Γιατί δεν καταδικάζονται οι υπαίτιοι; Δεν είναι ότι δεν αποδεικνύονται. Όσο η Νέα Τάξη έχει την εξουσία δεν θα στραφεί κατά των δικών της. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να κάνει κάθαρση μόνο και μόνο για να πλήξει πολιτικά την Νέα Δημοκρατία. Δεν είχε σκοπό να τιμωρήσει πραγματικά κανένα. Ένα μεγάλο μέρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι νεοταξικό και εξίσου βρώμικο με την Νέα Δημοκρατία.

Όταν η Νέα Τάξη χάσει την εξουσία, όλα τα φρικτά εγκλήματα των νεοταξιτών σε βάρος του ελληνικού λαού θα τιμωρηθούν πάρα πολύ αυστηρά. Αν δεν τιμωρούνται με τους υπάρχοντες νόμους, θα αλλάξουν οι νόμοι ακόμα και το Σύνταγμα. Δεν είμαστε ηλίθιοι να αποκαλύψουμε στους εχθρούς μας τους προδότες, συνωμότες, αλήτες, νεοταξίτες το σχέδιο ανατροπής τους. Θα τους έρθει από εκεί που δεν το περιμένουν. Τους συμφέρει καλύτερα όπως συμφέρει την Ελλάδα να γίνει συμφωνία. Να παραδώσουν την εξουσία και μεγάλο μέρος από τα κλεμμένα για να απολαύσουν ανενόχλητοι ένα μικρό μέρος από τα κλεμμένα για το υπόλοιπο της ζωής τους. Αλλιώς τους περιμένουν εκτελέσεις, ισόβια και ολοσχερείς κατασχέσεις περιουσιών.

Σταύρος

Scroll to Top