Αποκαλύψεις μεγατόνων

Αποκαλύψεις μεγατόνων

Πως ναρκεμπόριο, λαθρεμπόριο, πορνεία και άλλες εγκληματικές ενέργειες χρηματοδοτούν το μιντιακό και πολιτικό σύστημα; Ποιοι γνωστοί επιχειρηματίες και μιντιάρχες έχουν παράλληλα με τις νόμιμες δραστηριότητες και παράνομες και ποιες είναι; Πως και από ποιους έρχονται τα ναρκωτικά; Πως και από ποιους διακινούνται; Ποιοι επώνυμοι εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών, κυκλώματα πορνείας και λαθρεμπόριο; Ποιοι επώνυμοι έχουν παραγγείλει συμβόλαια θανάτου και για ποιούς;

Πως και από ποιους ξεπλένεται το μαύρο χρήμα; Ποιοι πολιτικοί μεσολαβούν για πολιτική προστασία; Ποιος είναι ο ρόλος των εκάστοτε αρμόδιων υπουργών; Ποιοι πολιτικοί και επώνυμοι είναι χρήστες ναρκωτικών; Ποιοι επώνυμοι χρησιμοποιούν συχνά υπηρεσίες πορνείας και ποια είναι τα «γραφεία» που τους προμηθεύουν; Ποιοι επώνυμοι παρτουζώνονται; Πως παρτουζώνονται και που παρτουζώνονται; Ποια είναι τα ερωτικά τρίο ή κουαρτέτα επωνύμων;

Ποιοι επώνυμοι έχουν συνευρεθεί ερωτικά σε ομοφυλοφιλικές ή ετεροφυλοφιλικές σεξουαλικές πράξεις; Ποιοι επώνυμοι είναι παιδεραστές και βιαστές; Ποιες επώνυμες και ποιοι επώνυμοι κάνουν ή έκαναν βίζιτες; Πλήρης λίστα ονομάτων με την ταρίφα καθενός και καθεμιάς. Ποιο είναι το αδελφάτο; Όλα τα ονόματα. Σε ποιο βαθμό ελέγχει πολιτικό, μιντιακό, οικονομικό και καλλιτεχνικό σύστημα. Ποια άλλα παρασκηνιακά κέντρα υπάρχουν και πως δρουν; Ποιοι είναι οι Έλληνες Λουμινάτηδες; Όλα τα ονόματα. Ποιος είναι ο ρόλος τους; Πως συνδέονται όλα μεταξύ τους;

Έρχονται σύντομα αποκαλύψεις μεγατόνων! Θα αλλάξει τελείως και για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο. Θα μάθετε με αποδείξεις, όλα όσα συμβαίνουν στο σκοτεινό παρασκήνιο που κρατούνται κρυφά. Ήταν πάντοτε γνωστά σε περιορισμένο κύκλο. Πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας έχουν κρυφές δραστηριότητες που δεν μπορεί να φανταστεί το μυαλό του απλού πολίτη. Θα αποκαλυφθεί ένας κρυφός κόσμος, ένας αθέατος κόσμος στο ευρύ κοινό. Γνωστές παρουσιάστριες, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, μοντέλα κάνουν βίζιτες. Γνωστοί επιχειρηματίες εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο, ναρκεμπόριο και πορνεία. Υπάρχει ένα αδελφάτο που επηρεάζει κρυφά όσα γίνονται. Υπάρχουν και άλλα κρυφά κέντρα που επηρεάζουν τα πράγματα.

Που θα γίνουν αυτές οι αποκαλύψεις; Ε όχι εδώ βέβαια! Θα φορτωθούν (upload) όλα τα αποκαλυπτικά στοιχεία σε κάποιο site του εξωτερικού, σε κάποια χώρα του εξωτερικού. Θα περιλαμβάνονται βίντεο, φωτογραφίες, ηχητικά, έγγραφα, λίστες. Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το site. Θα γίνει όμως τέτοιος θόρυβος που θα το μάθει όλη η Ελλάδα και όλος ο κόσμος. Θα είναι σαν να σκάσει βόμβα μεγατόνων. Πραγματικά δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει. Μπορεί να γίνει σε λίγες μέρες, σε λίγες εβδομάδες ή σε λίγους μήνες.

Το χειρίζονται το θέμα άνθρωποι πολύ ψηλά ιστάμενοι, δεν γνωρίζουμε όμως ποιοι είναι. Πραγματικά δεν γνωρίζουμε για λόγους ασφαλείας ούτε ποια άτομα θα τα φορτώσουν (upload) ούτε σε ποια χώρα. Δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες αλλά έχουμε μια γενική ιδέα που την παρουσιάζουμε. Συμπληρωματικά σε όσα γράφουμε, γνωρίζουμε αρκετά ονόματα αλλά δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε εδώ γιατί θα ακολουθήσουν μηνύσεις και θα έχουμε μετά νομικές περιπέτειες.

Οι αποκαλύψεις θα αφορούν πρόσωπα από διάφορους πολιτικούς χώρους όπως επίσης και διάφορους επαγγελματικούς χώρους. Εκτός από πολιτικούς, μιντιάρχες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες περιλαμβάνονται επίσης δικηγόροι, γιατροί, δικαστές, κρατικοί λειτουργοί κλπ. Μετά από τις αποκαλύψεις, όλοι όσοι θα αποκαλυφθούν δεν θα μπορούν να μείνουν πλέον στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Οι πολίτες που θα αντιληφθούν κάτι τέτοιο πρέπει να το εμποδίσουν. Επίσης όσοι διευκολύνουν την διαφυγή τους, αν παραμείνουν στην χώρα, θα δικαστούν και θα καταδικαστούν.

Είτε μείνουν είτε φύγουν, θα καταρρεύσει το σύστημα. Θα είναι τόσο συντριπτικές οι αποκαλύψεις και με στοιχεία που θα είναι όλοι «καμένοι». Σε αρκετούς θα δημιουργηθούν και νομικά προβλήματα καθώς αρκετές από τις πράξεις είναι παράνομες. Εκτός από τους πολιτικούς, tv περσόνες και καλλιτέχνες εξαρτώνται από την εικόνα που έχει για αυτούς το κοινό. Όταν βγει με αποδείξεις ότι κάποια γνωστή παρουσιάστρια, τραγουδίστρια, ηθοποιός κάνει ή έκανε βίζιτες, θα είναι σοβαρό πλήγμα για την καριέρα της. Αν βγει για πολιτικούς με αποδείξεις ότι κάνουν κόκες, παρτούζες ή αλλαξοκωλιές, θα είναι σοβαρό πλήγμα για την καριέρα τους, ειδικά αν βρίσκονται στον συντηρητικό χώρο.

Για τους περισσότερους, η καριέρα τους θα τελειώσει μετά τις αποκαλύψεις. Αρκετοί θα έχουν νομικά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο. Για αυτό πιθανολογούν ότι θα προσπαθήσουν να φύγουν στο εξωτερικό. Αν αυτές οι αποκαλύψεις δεν γίνουν ποτέ, σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο. Πως όλοι αυτοί συμμορφώθηκαν προς τις υποδείξεις. Αν δεν συμμορφωθούν προς τις υποδείξεις, έρχονται αποκαλύψεις μεγατόνων που ανάλογες δεν έχουν γίνει ποτέ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε οποιαδήποτε χώρα.  

* εκτός από τους επώνυμους περιλαμβάνονται και ημιεπώνυμοι δηλαδή πρόσωπα που είναι κάπως γνωστά αλλά όχι ευρέως γνωστά

Αριστείδης

Scroll to Top