Απόψεις και αλήθεια

Απόψεις και Αλήθεια

video

Μιλάμε για πολιτικά θέματα αλλά δεν χρησιμοποιούμε πολιτικό λόγο. Μιλάμε όπως θα μιλάγαμε με τους φίλους μας καθημερινά σε μια παρέα. Χρησιμοποιώ πληθυντικό αντί για ενικό γιατί ελπίζω ότι σύντομα παρουσιαστούν στα βίντεο και άλλοι, συνεργάτες και μη.

Έχω συνεργάτες που τους λέω να βγουν αλλά δεν θέλουν. Βγες εσύ που είσαι πιο χαρωπός γιατί εγώ είμαι κάπως βαρύς. Δεν ξέρω….θα το σκεφτώ…θα σου απαντήσω. Ακόμη περιμένω απάντηση. Βγες εσύ που είσαι και ωραία κοπέλα η γυναίκα να ομορφύνει το βίντεο. Α πα πα πα πα πα . Αυτό αποκλείεται ξέχασε το.

Το ζητούμενο μου δεν είναι να βγαίνω μόνο εγώ και να λέω μόνο τις απόψεις μου αλλά να βγάζουμε διάφορους ανθρώπους και διάφορες απόψεις. 

Ας έρθουν να πουν ότι πιστεύουν…να δώσουμε στους μετανάστες τα σπίτια μας, τα αυτοκίνητα μας και τις γυναίκες μας η να τους κάνουμε σαπούνια. Εμένα δεν με πειράζει τι θα πει καθένας δεν είναι δική μου άποψη, αλλουνού είναι.

Ας έρθουν να πουν ότι ο Μητσοτάκης είναι θεός. Υπάρχουν και τέτοιοι μην εκπλήσσεστε. Βέβαια κάτι δεν πάει καλά στον εγκέφαλο, έχουν χαλάσει τα κυκλώματα.       Εκτός από απόψεις μπορούν να πουν για θέματα που γνωρίζουν η τις εμπειρίες τους.

Το λέμε σε φίλους και γνωστούς και γενικά το αποφεύγουν. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να βγουν στο γυαλί, στη σκηνή, στο διαδίκτυο αλλά οι περισσότεοι το τρέμουν. Ρε παιδιά μη φοβάστε δεν είναι τηλεόραση να σας δει όλη η Ελλάδα. Μερικές εκατοντάδες η χιλιάδες στη καλύτερη περίπτωση να σας δουν.

Εμένα δεν μου αρέσει αλλά ούτε και με φοβίζει. Το κάνω εάν υπάρχει λόγος και όχι γιατί μου αρέσει. Πλέον υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος γιατί χανόμαστε και κάτι πρέπει να κάνουμε.

Ειδικά για πολιτικά θέματα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρούμε κάποιον να βγει δημόσια και να πει τις απόψεις του. Ο κόσμος φοβάται, σε όλες οι πλευρές. Οι γαλαζοπράσινοι καθεστωτικοί φοβούνται  πως πλησιάζει η ώρα που θα φάνε πολύ ξύλο. Τα θύματα τους έχουν αγριέψει πολύ. Εάν η γαλαζοπράσινη χούντα χάσει τη δύναμη της θα τους βαράνε μέρες. Εγώ δεν θα συμμετέχω, είμαι ήσυχος άνθρωπος και με τους γαλάζιους είμαστε κάποτε συναγωνιστές στην ίδια πλευρά. Δεν μπορώ να τους βαρέσω. Άλλοι όμως με δυσκολία συγκρατούνται. Ακούμε συνέχεια παντού ότι θέλουν να τους δείρουν, να τους πιουν το αίμα όπως οι γαλαζοπράσινοι έκαναν στα θύματα τους επι σαράντα χρόνια.   Από την άλλη και οι αντικαθεστωτικοί βλέπουν ότι το καθεστώς κρατάει ακόμα δυνάμεις και φοβούνται τα αντίποινα εάν καταφερθούν ενάντια στο καθεστώς. Είναι μια ντεμι κατάσταση και έτσι όλοι είναι επιφυλακτικοί.

 Η άποψη μου είναι ότι οι καθεστωτικοί είναι τελειωμένοι απλά μπορεί να πάρει καιρό για να έρθει οριστικά το τέλος τους. Ο πολύς ο κόσμος έχει αγανακτήσει μαζί τους, τους έχει σιχαθεί. Δεν αποκλείω την περίπτωση να γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός αλλά για πόσο θα καθήσει και πως θα φύγει, νύχτα με ελικόπτερο.      

Αφού δεν βγαίνουν άλλοι να πουν δημόσια αυτα που λένε σε ιδιωτικές συζητήσεις,  βγαίνω εγώ προς το παρόν μήπως παρασύρω και άλλους να βγουν. Δεν είναι ότι μου αρέσει αλλά πρέπει. Δεν αισθάνομαι και πολύ άνετα που βγαίνω στο διαδίκτυο αλλά τι να κάνω.

Όχι μόνο βγάζω τη φάτσα μου στο διαδίκτυο αλλά λέω και τα προσωπικά μου. Αναγκάζομαι να λέω προσωπικές ιστορίες για να  εξηγήσω κάποια πράγματα. Είπα σε προηγούμενο βίντεο ότι είχα σχέση με Ισραηλινή και ότι έχω θετικές εμπειρίες από την επαφή μου με Εβραίους.

Δικοί μου άνθρωποι συγγενείς και φίλοι πραγματικά απόρησαν γιατί δεν συζητάω προσωπικά θέματα ούτε με αυτούς και ούτε που το είχαν ξανακούσει. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το αναφέρω γιατί δεν το έφερε ποτε η συζήτηση. Κάτι που δεν έχω συζητήσει ούτε με δικούς μου το ανακοίνωσα σε όλη το διαδίκτυο.  Δεν το έκανα τυχαία. Εγώ δεν ντρέπομαι να πω για μια σχέση που ειχα με Ισραηλινή. Πριν σχεδόν 30 χρόνια και μάλιστα σύντομης διάρκειας.

Ο Μητσοτάκης γιατί ντρέπεται να πει ότι η γυναίκα του είναι πολωνοεβραϊκής καταγωγής. Δεν ξέρω με βεβαιότητα ότι η γυναίκα του Μητσοτάκη είναι εβραϊκής καταγωγής. Απλά υπάρχουν έντονες φήμες και είναι πιθανό. Μπορεί να είναι και ψέματα και απλά να είναι μια ψεύτικη φήμη. Ας βγεί ο ίδιος η κάποιος άλλος να το διαψεύσει με στοιχεία. Ορίστε κύριοι το πιστοποιητικό βαφτίσεως η ότι άλλο στοιχείο αποδεικνύει ότι η Μαρέβα είναι Χριστιανή και αφήστε τις βλακείες.

Αλλιώς να μας εξηγήσει. Το να είναι κανείς Εβραίος είναι καλό η κακό. Εάν δεν είναι κάτι κακό γιατί το αποκρύπτει και μάλιστα έχουν εξαφανιστεί όλα τα δημοσιεύματα. Ποιος άλλος θα είχε λόγο να τα εξαφανίσει από τον ίδιο το Μητσοτάκη.

Πρώτοι οι Εβραίοι θα έπρεπε να καλέσουν το Μητσοτάκη και να του πουν. Ελα εδώ ρε συ καλόπαιδο ( όχι κολόπαιδο καλόπαιδο). Εσύ δεν είσαι που μας ζήτησες τη βοήθεια μας. Δεν γράψαμε για την αφεντομουτσουνάδα σου ύμνους σε μέσα παγκόσμιας εμβέλειας. Δε σε βοηθήσαμε και με άλλους τρόπους. Δεν βλέπουν τα δημοσιεύματα κάτι βουλευτάκια στην Ελλάδα και αναφωνούν «Ο Μητσοτάκης είναι παντοδύναμος» και έρχονται και σε προσκυνάνε και σου φιλάνε το χέρι. Γιατί κρύβεις ότι η Μαρέβα είναι Εβραία. Είναι κάτι που το θεωρείς κακό και ντρέπεσαι? Και τότε γιατί σε βοηθάμε?      Ο Μητσοτάκης πάει να τους δουλέψει όλους και τους Εβραίους και τους λαίκούς δεξιούς. Τα θέλει όλα υπερ του, κλασσικός Μητσοτάκης. Και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Και τη βοήθεια των Εβραίων λόγω της γυναικας του αλλά να μην το μάθουν και οι λαικοί δεξιοί που είναι θρήσκοι και πατριώτες και χάσει ψήφους.

Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα στη ζωή. Ας αποφασίσει τι θέλει τη βοήθεια των Εβραίων η τη ψήφο των λαϊκών δεξιών.  Εγώ δεν θα ψήφιζα ποτέ το Μητσοτάκη για χίλιους δύο λόγους που τους έχω αναφέρει οικογενειοκρατία, Κολεγιοκρατία, νεοφιλελές φλώρος, στηρίζεται από το σάπιο σύστημα του παρελθόντος κλπ. Το ότι η γυναίκα του είναι εβραίκής καταγωγής εμένα δεν θα με εμπόδιζε να τον ψηφίσω. Υπάρχουν όμως πάρα πολλοί στη λαίκή δεξιά που έχουν πρόβλημα. Δικαίωμα τους είναι και δεν λέγεται διάκριση στη περίπτωση της ψήφου.

Γιατί δεν το λέει ο Μητσοτάκης ότι η γυναίκα του είναι Εβραία και όποιος θέλει ας τον ψηφίσει. Βέβαια ξέρουν ειδικά στη ΝΔ ότι εάν βγουν και πουν τέτοια πράγματα θα φάνε πολύ μαύρο από τους συντηρητικούς δεξιούς που είναι πολλοί. Εάν πουν για ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά, Εβραίους η άλλους αλλόθρησκους, αθεϊα δεν θα ξαναδούνε όχι τα υπουργικά γραφεία όχι τα βουλευτικά έδρανα αλλά ούτε και τα γραφεία της ΝΔ.  Έτσι άλλο δείχνουν και άλλο είναι, ουσιαστικά εξαπατούν τους ψηφοφόρους. Ευχαριστώ και προσοχή στους Νουδούληδες και τους Πασόκους, είναι επικίνδυνοι για τη χώρα και τους πολίτες. 

error: Content is protected !!
Scroll to Top