Δήλωσε το!

Δήλωσε το!

Η Νέα Δημοκρατία είναι πολυσυλλεκτικό κόμμα. Θα ήταν κατανοητό να είχε λίγους ανοιχτά ομοφυλόφιλους που θα διεκδικούσαν την ψήφο των συντηρητικών ψηφοφόρων. Αν δήλωναν ανοιχτά την ομοφυλοφιλία τους και ο κόσμος τους ψήφιζε, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως οι ομοφυλόφιλοι στη Νέα Δημοκρατία είναι οι περισσότεροι και το κρατούν κρυφό. Εξαπατούν τους συντηρητικούς ψηφοφόρους που αντιμετωπίζουν αρνητικά το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας.

Όταν κάποιος αποφασίζει να είναι πολιτικός, είναι υποχρεωμένος να μην έχει μυστικά από τους ψηφοφόρους. Το ίδιο ισχύει για όλα τα δημόσια πρόσωπα στον μιντιακό και καλλιτεχνικό χώρο που είναι γεμάτο ομοφυλόφιλους, άντρες και γυναίκες. Δεν χρειάζεται να λέει τα πάντα για την ζωή του αλλά πρέπει να αποκαλύπτει κάποια βασικά σημεία. Η ομοφυλοφιλία είναι ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου όπως είναι οι πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Όποιος δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά Εβραίος, Μουσουλμάνος, Ιεχωβάς, Σατανιστής ή άθεος πρέπει να το δηλώνει. 

Έχει εξηγηθεί ότι η Νέα Τάξη είναι μια παγκόσμια συνωμοσία εναντίον των υπολοίπων που περιλαμβάνει τουλάχιστον: α) το Κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας (ΚΚΚ) β) την EE (το σατανικό οικοδόμημα, όχι την ήπειρο) γ) μέρος του Παγκόσμιου Εβραϊσμού δ) μέρος του χρηματοπιστωτικού συστήματος ε) μέρος των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και της Show Business ζ) μέρος του τομέα τεχνολογίας η) συγκεκριμένες πολυεθνικές θ) μέρος των ΛΟΑΤΚΙ και άλλων ασυνήθιστων σεξουαλικών συμπεριφορών (παιδεραστία, κτηνοβασία, κοπρολαγνία, ουρολαγνία, S & M) ι) μέρος του οργανωμένου εγκλήματος κ) μέρος Ανώνυμης (ακατανόμαστης) Παγκόσμιας Οργάνωσης λ) οικοφασίστες κλπ. Επειδή έχει επικρατήσει τις τελευταίες δεκαετίες η Νέα Τάξη, έχει γεμίσει το πολιτικό, μιντιακό και καλλιτεχνικό σύστημα με ομοφυλόφιλους. Αυτοί όλοι είναι οι «εκλεκτοί» της Νέας Τάξης, αυτοί μας κυβερνούν γιατί τα ζώα οι ψηφοφόροι δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται.

Υπάρχει πολύ μεγάλη σύγχυση στη στάση απέναντι στην ομοφυλοφιλία. Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει με τον κώλο του. Τώρα πλέον έχουν ξεπεράσει το σημείο της μη διάκρισης απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Τώρα οι ομοφυλόφιλοι συνωμοτούν και κάνουν τεράστια διάκριση σε βάρος των ετεροφυλόφιλων. Τι πρέπει να κάνουν οι ετεροφυλόφιλοι με την σειρά τους; Να συνωμοτήσουν και να κάνουν διάκριση σε βάρος των ομοφυλόφιλων.

Ας πούμε ότι είναι ανεκτό να είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστές οι αντιλήψεις των αριστερών. Δεν επιτρέπεται όμως να είναι ομοφυλόφιλοι οι περισσότεροι στο πρώτο κόμμα του συντηρητικού χώρου. Ας πάνε να γραφτούν στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΙΝΑΛ. Ας κάνουν ένα δικό τους κόμμα όπως η ΦΙ.ΣΥ. (Φιλελεύθερη Συμμαχία) του Βαλιανάτου και να το βγάλουν Παρά ΦΙ.ΣΥ.

Εμείς τους έχουμε προειδοποιήσει. Όλοι οι ομοφυλόφιλοι που είναι δημόσια πρόσωπα, να δηλώσουν δημόσια την ομοφυλοφιλία τους. Είναι πολύ καλύτερα να το κάνουν οι ίδιοι παρά να τους το βγάλουν άλλοι. Κάποιοι ψηφοφόροι και το κοινό θα το εκτιμήσουν. Εμείς θα τους βγάλουμε όλους με αποδείξεις όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ποιοι είναι; Καλύτερα ρωτήστε «ποιοι δεν είναι;» και όχι «ποιοι είναι;». Θα αποτελέσει το τελειωτικό κτύπημα στην Νέα Τάξη που έχει αρχίσει να καταρρέει παγκόσμια. Θα ξεκινήσουμε από τους πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας.

Πως έλεγαν για τα αυθαίρετα «δήλωσε το για να το σώσεις». Έτσι και εμείς τους λέμε το ίδιο. Ξεκινήστε σιγά σιγά όλοι οι ομοφυλόφιλοι (δημόσια πρόσωπα) να το δηλώνετε για να διασωθείτε εν μέρει. Εμείς λέμε ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όσους το έχουν δηλώσει. Να διευκρινίσουμε ότι το μπράβο δεν αφορά την ομοφυλοφιλία αλλά το θάρρος τους να το δηλώσουν. Το κατά πόσο είναι αρνητικό, αδιάφορο ή θετικό να είναι κανείς ομοφυλόφιλος, το κρίνει κάθε άνθρωπος διαφορετικά.

Υποτίθεται ότι κάνετε αγώνα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Δεν έχετε το θάρρος ρε ξεφτιλισμένοι υπάνθρωποι να το δηλώσετε; Φτου σας ρεζίλια! Ντροπή σας ελεεινά ανθρωπάρια. Να βγουν πολλά μεγάλα ονόματα της Νέας Δημοκρατίας που είναι ομοφυλόφιλοι με αποδείξεις, να το πουν στους ψηφοφόρους τους και να προσπαθήσουν να το εξηγήσουν. Από εκεί και πέρα αν οι συντηρητικοί ψηφοφόροι εξακολουθούν να τους ψηφίζουν, όλα καλά. Δεν είναι όμως καθόλου καλό οι πολιτικοί μεγαλοαπατεώνες να εξαπατούν τον συντηρητικό κόσμο.

Σταμάτης

Scroll to Top