Δημοκρατία Μαϊμού

Δημοκρατία μαϊμού

AUDIO

Μια μικρή παρακμιακή, παρασιτική, καταδυναστευτική μειοψηφία έχει φτιάξει το σύστημα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να υφαρπάζουν την εξουσία από τον λαό και μετά να τον εκμεταλλεύονται και να τον καταδυναστεύουν. Αντί να υπηρετούνται τα συμφέροντα του λαού υπηρετούνται τα συμφέροντα της μειοψηφίας. Αντί να επιδιώκεται η ευημερία του λαού, επιδιώκονται τα συμφέροντα της μειοψηφίας. Αντί να εκφράζεται η βούληση του λαού, εκφράζονται τα συμφέροντα της μειοψηφίας. Υπάρχει μεγάλη στρέβλωση. Έχουν φέρει το σύστημα στα μέτρα τους. Κλέβουν, παραπλανούν, καταστρέφουν και μένουν ατιμώρητοι.

Κάνουν μεγάλο καλό στον εαυτό τους και μεγάλο κακό στην χώρα. Το ότι κάνουν μεγάλη ζημιά στη χώρα και μεγάλο καλό στην τσέπη τους δεν είναι άποψη αλλά γεγονός. Είναι η πραγματικότητα. Η χώρα έπαθε μεγάλη καταστροφή και οι πολίτες υποφέρουν. Όλοι αυτοί είναι μια χαρά βολεμένοι. Βρείτε μας έναν από όλους αυτούς που να μην είναι μια χαρά βολεμένος. Αντί να ευημερεί ο λαός, ευημερεί μια μικρή παρακμιακή, εκμεταλλευτική, καταπιεστική μειοψηφία.

Η λέξη δημοκρατία υπάρχει σε πολλές γλώσσες του κόσμου γιατί η δημοκρατία γεννήθηκε στην Αρχαία Αθήνα. Βγαίνει από το δήμος + κρατώ. Ο δήμος είναι οι πολίτες και το κρατώ σημαίνει εξουσία ή κυριαρχία. Την εξουσία την έχει ο λαός.

Στην Αρχαία Αθήνα γινόταν, ότι ήθελαν οι πολίτες. Δεν συμφωνούσαν όλοι βέβαια μεταξύ τους αλλά οι περισσότεροι. Τώρα αυτά που γίνονται δεν έχουν καμμιά σχέση με αυτά που θέλει ο λαός. Μάλιστα είναι τελείως αντίθετα. Δημοκρατία σημαίνει ότι οι πολιτικές, το Σύνταγμα και οι νόμοι εκφράζουν την λαϊκή βούληση, αυτό που θέλουν οι πολίτες. Όταν δεν συμβαίνει αυτό δεν έχουμε Δημοκρατία. Στην Ελλάδα δεν συμβαίνει επομένως δεν έχουμε Δημοκρατία.

Τα περισσότερα που γίνονται είναι ενάντια στην θέληση το λαού. Ο λαός θέλει:

  • Να τιμωρηθούν πολύ αυστηρά όλοι οι κλέφτες και να τους πάρουν πίσω τα κλεμμένα.
  • Να τιμωρηθούν πολύ αυστηρά οι υπεύθυνοι της Μεγάλης Εθνικής Καταστροφής με φυλάκιση αλλά και με κατάσχεση της περιουσίας τους.
  • Να τιμωρηθούν πολύ αυστηρά πολιτικοί, δημοσιογράφοι και μιντιάρχες που παραπλανούν και εξαπατούν.
  • Να δουλεύει σωστά και αποδοτικά το Δημόσιο. Να σέβονται και να υπηρετούν τον πολίτη.
  • Να μην πηγαίνει χαμένο ούτε ένα ευρώ του φορολογούμενου.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα από βασικές επιθυμίες του λαού που δεν γίνονται. Αυτά που έγιναν στα Μνημόνια ήταν σύμφωνα με την θέληση του λαού; Αν τα πιάσουμε ένα ένα αυτά που περνάνε στην Βουλή και αυτά που κάνουν, στα περισσότερα δεν συμφωνεί η πλειοψηφία των πολιτών. Δεν εκφράζεται η λαϊκή βούληση αλλά η βούληση μιας μικρής παρασιτικής, παρακμιακής, καταδυναστευτικής μειοψηφίας. Τέλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Από την στιγμή που δεν γίνεται αυτό που θέλει ο λαός, έχει χάσει την εξουσία. Αυτοί που του την έχουν υφαρπάξει πρέπει να τιμωρηθούν με ισόβια.

Χαρακτηριστικά της Δημοκρατίας είναι να υπηρετούνται τα συμφέροντα του λαού, να εκφράζεται η βούληση του λαού και να επιδιώκεται η λαϊκή ευημερία. Οι εκλογές το δημοψήφισμα ή όποιος άλλος τρόπος είναι το μέσο και όχι ο σκοπός. Αν ψηφίζουμε κάθε τέσσερα χρόνια δεν σημαίνει ότι έχουμε δημοκρατία αν δεν υπάρχουν τα τρία χαρακτηριστικά που προανέφερα. Μας βάζουν να ψηφίζουμε κάθε τέσσερα ή και λιγότερα χρόνια για να μας κοροϊδεύουν ότι δήθεν έχουμε δημοκρατία. Αυτό που έχουμε δεν είναι Δημοκρατία είναι κάτι άλλο, ολιγαρχία, ψευτοελιτοκρατία.

Θεωρητικά έχουμε δημοκρατία. Εξωτερικά, σε ένα επιφανειακό τελείως επίπεδο μοιάζει με δημοκρατία. Όμως αν κανείς κοιτάξει κάτω από την επιφάνεια, θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει δημοκρατία. Οι κακοί δαίμονες το έχουν φτιάξει έτσι επίτηδες ώστε να δίνουν την ψευδαίσθηση στον λαό ότι δήθεν έχει την εξουσία ενώ αυτοί του την έχουν υφαρπάξει. Το έχουν μελετήσει πολύ καλά. Διαρκώς συνωμοτούν σε βάρος του λαού. Δεν γίνεται ότι θέλει ο λαός αλλά ότι θέλουν οι κακοί δαίμονες. Δεν ευημερεί ο λαός αλλά οι κακοί δαίμονες, μια παρασιτική, παρακμιακή, εκμεταλλευτική, καταπιεστική μειοψηφία. Δεν υπηρετούνται τα συμφέροντα του λαού αλλά των κακών δαιμόνων. Μην περιμένετε να σας το πει κανένα πουλημένο τομάρι, πολιτικός ή δημοσιογράφος. Όποιος έχει μισό δράμι μυαλό το καταλαβαίνει. Αυτό που χρειάζεται είναι να αποκτήσει βάθος η Δημοκρατία και να ισιώσει. Δεν θα το κάνουν ποτέ οι κακοί δαίμονες από μόνοι τους. Πρέπει αν το κάνει ο λαός στον οποίο ανήκει η εξουσία και οι κακοί δαίμονες του την έχουν υφαρπάξει.

Αν κάποιος σου πάρει κάτι δικό σου, τι θα κάνεις; Ας πούμε ότι έρχεται κάποιος γείτονας και σου παίρνει το αυτοκίνητο με το έτσι θέλω. Τι θα κάνεις; Θα κάθεσαι στον καναπέ και θα περιμένεις μήπως αξιωθεί να στο φέρει πίσω; Θα πας να τον βρεις και θα του πεις.

«Αυτό είναι δικό μου ρε. Γιατί το πήρες; Φέρτο πίσω».

Και αν σε παίρνει θα του ρίξεις και καμιά σφαλιάρα ή καμιά κλωτσιά.

Οι κακοί δαίμονες έχουν πάρει κάτι που είναι δικό σας, την εξουσία. Καθόσαστε στον καναπέ και περιμένετε μήπως αξιωθούν και σας την δώσουν πίσω. Δεν πρόκειται να το κάνουν ποτέ. Όσο καθόσαστε στον καναπέ δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να σηκωθείτε από τον καναπέ και να πάτε και να την πάρετε από τους κακούς δαίμονες.

Scroll to Top