Δεν χάθηκε ο πόλεμος

Δεν χάθηκε ο πόλεμος

Ίσως χάθηκε μια μάχη αλλά δεν χάθηκε ο πόλεμος. Από την μία είναι οι Δυνάμεις του Κακού, η κλίκα της ακραίας παγκοσμιοποίησης που προσπαθεί να υποδουλώσει τον κόσμο κάτω από μια Παγκόσμια Δικτατορία όπως έκανε ο Χίτλερ. Από την άλλη είναι οι Δυνάμεις του Καλού, όσοι είναι αντίθετοι στην Παγκόσμια Δικτατορία που επιδιώκει να επιφέρει η κλίκα της ακραίας παγκοσμιοποίησης.

Όταν μια μάχη χάνεται δεν καταθέτει ο στρατός τα όπλα. Οπισθοχωρεί και αναδιοργανώνεται. Εξετάζει τους λόγους της ήττας και προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα. Ίσως να χρειάζονται ενισχύσεις ή νέες συμμαχίες. Οι εκλογές στις ΗΠΑ ήταν μόνο μια μικρή μάχη που χάθηκε, αν τελικά γίνει Πρόεδρος ο Μπάιντεν. Ο πόλεμος εναντίον των Δυνάμεων του Κακού μπορεί να κρατήσει δεκαετίες. Εδώ δεκαετίες ολόκληρες κρατούν πόλεμοι σε μικρές χώρες.

Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος οι Δυνάμεις του Καλού θα επικρατήσουν και οι Δυνάμεις του Κακού θα εξαφανιστούν. Ίσως είναι η εποχή του Αντίχριστου που θα ακολουθηθεί από την Δευτέρα Παρουσία. Όμως δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε σε κάτι τέτοιο. Πρέπει να πολεμήσουμε «με νύχια και με δόντια» τις Δυνάμεις του Κακού που έχουν ήδη δημιουργήσει το Διαβολικό Οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν άλλα τέσσερα παρόμοια Διαβολικά Οικοδομήματα δηλαδή Αφρικανική, Αμερικανική και Ασιατική Ένωση και να τις βάλουν κάτω από μια Παγκόσμια Δικτατορία.   

Έγιναν λάθη που δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Το Τραμπ ή όποιος βρίσκεται στην θέση του ως εκφραστής των Αμερικάνων που είναι ενάντια στην ακραία παγκοσμιοποίηση, πρέπει να καταλάβει πως δεν μπορεί μόνος τους να πολεμήσει μια παγκόσμια κλίκα όπως είναι αυτή της ακραίας παγκοσμιοποίησης. Μόνο μια αντίστοιχη παγκόσμια κλίκα μπορεί να την νικήσει.

Eκτός από μια συμμαχία νίκης, χρειάζεται και μια πρόταση νίκης. Η επιστροφή στο παλιό σύστημα ίσως να μην είναι μια πρόταση νίκης καθώς αρκετοί άνθρωποι στον κόσμο βλέπουν θετικά κάποια στοιχεία της παγκοσμιοποίησης. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να βρεθούν ακριβώς ποια είναι. Πιθανώς να είναι συμφωνία σε μια παγκόσμια γλώσσα χωρίς την κατάργηση των εθνικών γλωσσών, συνεργασία σε επιστημονικούς - επαγγελματικούς - πολιτιστικούς τομείς, σχετική ευκολία ταξιδιών, νόμιμη μετανάστευση για διάφορους λόγους κλπ.

Επιπλέον μπορεί να βλέπουν οι άνθρωποι θετικά την δημιουργία μπλοκ οικονομικής συνεργασίας ανεξάρτητων χωρών, πολύ διαφορετικών από την Διαβολική Ένωση (EU - Evil Union). H Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα διαβολικό κατασκεύασμα που δεν πρόκειται και δεν πρέπει να διατηρηθεί. Είναι ένα κατασκεύασμα των Δυνάμεων του Κακού. Βέβαια οι Δυνάμεις του Κακού είναι πολύ πιο ομοιογενείς γιατί σχεδιάζουν την Παγκόσμια Δικτατορία εδώ και δεκαετίες ή αιώνες. Έχουν συγκεκριμένη ατζέντα που έχει προκύψει μετά από διεργασίες δεκαετιών ή αιώνων.

Οι Δυνάμεις του Καλού τώρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν που το πάνε οι αντίπαλοι τους και να οργανώνονται. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσουν οι διαφωνίες μεταξύ των Δυνάμεων του Καλού. Η κατάλληλη στιγμή θα είναι όταν οι Δυνάμεις του Κακού, της ακραίας παγκοσμιοποίησης, θα έχουν ηττηθεί και θα παραδοθούν. Τότε θα βρεθεί κάποια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση με την οποία δεν θα είναι κανένας πολύ ευχαριστημένος αλλά οι περισσότεροι κάπως ευχαριστημένοι.

Πέτρος

Scroll to Top