Διαβολική τριάδα

Διαβολική τριάδα

Είναι κάτι τύποι και κάτι τύπισσες στη κυβέρνηση και παρασκηνιακά που νομίζουν ότι η χώρα είναι τσιφλίκι τους και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Το πιο φοβερό από ‘λα είναι ότι αυτοί που είναι περισσότερο ξένα σώματα στον πατριωτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας, είναι αυτοί που είναι οι πλέον αποθρασυμένοι. Για το καλό τους, ας σταματήσουν γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιβαρύνουν την θέση τους. Η οργάνωση Τραμπ γνωρίζει τα πάντα, για τους πάντες.

Αν ο κόσμος ψήφιζε ΠΑΣΟΚ, να μας καβαλήσει ο Σημιτικός Χρυσοχογίδης και η κεντροαριστερή Εβραία Γκραμπόφσκι. Ακόμα και τότε δεν θα μπορούσαν να κάνουν ότι θέλουν. Τώρα πάνε να μας καβαλήσουν που ο κόσμος ψήφισε κεντροδεξιά. Έφερε ο αυτιστικός τον ΠΑΣΟΚΟ Χρυσοχογίδη και την ΠΑΣΟΚΑ την Μαρέβα για να κυνηγάνε τους κεντροδεξιούς πατριώτες και τους Χριστιανούς Ορθόδοξους. Έχουν κάνει φοβερά πράγματα που τα γνωρίζει όλα η Οργάνωση Τραμπ. 

Η κόρη της Θοδώρας είχε πει «θέλω να κοιμηθώ με τον υπουργό που συνέλαβε τους δολοφόνους του πατέρα μου». Το είπε και το έκανε. Κατά κάποιο τρόπο ο Χρυσοχογίδης ανήκει στην Αγία Οικογένεια, με την ευρεία έννοια. Ο Χρυσοχογίδης βάζει τους αστυνομικούς να κυνηγούν αλύπητα τον απλό πολίτη και η Αλεξία διοργανώνει κορονοπάρτι στο ΜΕΤΣ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Χρυσοχογίδης βρέθηκε στην θέση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για λόγους εσωκομματικών ισορροπιών. Πολλές χώρες ενδιαφερόντουσαν να υπάρχει αυξημένη ασφάλεια κι έτσι εκείνη την εποχή έκανε πέντε ψευτογνωριμίες. Δεν μπορεί να φανταστεί ότι αυτές τις πέντε ψευτογνωριμίες δεν είναι ο μόνος που τις έχει; Δεν μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που μπορεί να έχουν καλύτερες γνωριμίες από αυτόν και τον Οικονόμου; Τόσο δυσνόητο είναι κάτι τέτοιο;

Έκανε πέντε ψευτογνωριμίες, του έδωσε και την καρέκλα ο Μητσοτάκης επειδή είχε (έχει ακόμα;) γκόμενα την κόρη της Θοδώρας και νομίζει τώρα αυτός ο τύπος ότι έχει «πιάσει τον παππά από τα αρ#ι$ια», είναι ο γενικός γ%μ#ω και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Την Νέα Δημοκρατία δεν την έκαναν ΠΑΣΟΚΟΙ κυβέρνηση αλλά πατριώτες κεντροδεξιοί ψηφοφόροι. Τον Χρυσοχογίδη ούτε καν που τον ψήφισαν.

Ο Χρυσοχογίδης νομίζει ότι ελέγχει την αστυνομία όπως το Κούλι νομίζει ότι ελέγχει την ΕΥΠ. Ακολουθούν αναγκαστικά και απρόθυμα τις διαταγές τους. Ο πατριωτικός χώρος του κέντρου και της δεξιάς ξέρει τι εστί Χρυσοχογίδης και τι εστί Κούλι. Ξέρουν ότι δεν είναι ούτε πατριώτες ούτε κεντροδεξιοί. Είναι σημιτικοί, βενιζελικοί, διεθνιστές. Η πεθερά του Χρυσοχογίδη Θοδώρα έχει φίλη την Μέρκελ και αδελφό (ή γιο;) πρωθυπουργό και νομίζει κι αυτή ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Κατά λάθος βρέθηκαν στην Νέα Δημοκρατία οι Μητσοτάκηδες, από σπόντα. Το ξέραμε αλλά δεν το λέγαμε, γιατί δεν μας συνέφερε να το πούμε. Τώρα όμως το έχουν ξεφτιλίσει τελείως. Η Οργάνωση Τραμπ γνωρίζει τι έχουν κάνει όχι μόνο ο Χρυσοχογίδης αλλά οι πάντες. Ξέρουν τι έχουν κάνει η Μαρέβα και η θεία Ντόρα. Έχουν οι καιροί γυρίσματα. Σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Και όταν δεν είναι… αλί … αλί και τρισαλίμονο τους.

Αν δεν είχε γίνει η Αποστασία δεν θα ερχόντουσαν ποτέ των ποτών. Ήρθαν σε ρήξη με τους Παπανδρεϊκούς λόγω της Αποστασίας και δεν ήθελαν να τους δουν ούτε ζωγραφιστούς. Αν είχαν κατορθώσει να γίνουν κόμμα της Βουλής οι Νεοφιλελεύθεροι δεν θα ερχόντουσαν ποτέ των ποτών στην Νέα Δημοκρατία. Πήραν μόλις 1%. Ο Καραμανλής τους έδωσε πολιτική στέγη γιατί στις εκλογές του 1977 δεν μπόρεσε να μπει ούτε στην Βουλή ο Μητσοτάκης με τους Νεοφιλελεύθερους. Οι Μητσοτάκηδες είναι Βενιζελικοί, ανήκουν στον αντίπαλο πολιτικό χώρο από την κεντροδεξιά. Οι Βενιζελικοί μετεξελίχθηκαν σε Ένωση Κέντρου και μετά σε ΠΑΣΟΚ. 

Η κόρη του Βόιτσεκ θέλει να μας καβαλήσει μέσα στο σπίτι μας. Από την πλευρά της μάνα της είναι ανιψιά του Στάθη που ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΚ, βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Η κοπέλα (που λέει ο λόγος γιατί έχει περάσει την μέση ηλικία) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Νέα Δημοκρατία. Οι επαφές της είναι με τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό της κεντροαριστεράς, περισσότερο με τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ. Από που κι ως που αυτή, την έχει δει και καλά τσιφλίκι της την κυβέρνηση του Ορθόδοξου πατριωτικού χώρου;

Τι πάει να πει διέγραψαν τον Χρυσοχογίδη και την Μενδώνη; Δικοί τους είναι, οφείλουν να τους πάρουν πίσω. Να τους ξεδιαγράψουν και να πάρουν μαζί την κεντροαριστερή Εβραία Μαρέβα, τους Βενιζελικούς Μητσοτάκηδες και τον σκύλο τους τον Άδωνι. Είναι υποχρέωση τους να τους πάρουν όλους αυτούς. Είναι άνθρωποι του δικού τους πολιτικού χώρου. Γιατί παριστάνουν τους Κινέζους; Επειδή έλεγαν τον Σημίτη Κινέζο νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κι αυτοί τους Κινέζους; Να πάνε στο ΠΑΣΟΚ και να κάνουν ανενόχλητοι τις κόκες τους και τις παρτούζες τους, όχι όμως στον συντηρητικό πατριωτικό χώρο.

Σπύρος

Scroll to Top