Δύο εγκληματίες

Δύο εγκληματίες

Για όλα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα από το 2009 φταίνε κυρίως δύο άνθρωποι. Για την οικονομική κρίση, την ανεργία, τους μακροχρόνια άνεργους, τις αυτοκτονίες, τα συσσίτια, τους άστεγους, τα παιδιά που λιποθυμούσαν από την πείνα, τα σπίτια και τις περιουσίες που χάθηκαν, τις επιχειρήσεις που έκλεισαν και όλα τα άλλα φταίνε δύο εγκληματίες.  

Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την οικονομική κατάντια είναι: α) συμμετοχή στην ΕΕ β) συμμετοχή στην Ευρωζώνη γ) διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων δ) κακοδιαχείριση, σπατάλες, κλεψιές.

Η συμμετοχή στην ΕΕ οφείλεται στον θείο Καραμανλή που τον βάφτισαν Εθνάρχη γιατί έτσι τους βόλευε ενώ δεν ήταν τίποτα. Για τη συμμετοχή στην Ευρωζώνη ένοχος είναι ο Σημίτης όπως και για την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων αν και ξεκίνησε η ιστορία επί Μητσοτάκη. Για την κακοδιαχείριση τις σπατάλες και τις κλεψιές την ευθύνη την έχουν οι πρωθυπουργοί.

Ο ανιψιός Καραμανλής δεν έβαλε την Ελλάδα στην ΕΕ ούτε στην Ευρωζώνη και δεν πήρε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι όμως ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας. Αυτός οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία. Ο ελληνικός λαός τον τίμησε με την υπέρτατη θέση βάζοντας τον στο τιμόνι της χώρας. Ήταν υποχρέωση του να κάνει τις όποιες διορθωτικές κινήσεις ήταν απαραίτητες ώστε το καράβι να μην πέσει στα βράχια.

Ήταν μέρος της δουλειάς του και των ευθυνών του. Αν δεν υπήρχε άλλος τρόπος να σώσει τη χώρα, ήταν επιβεβλημένη η έξοδος από την ΕΕ και την Ευρωζώνη. Ακόμη και αν δεν έκανε όλα αυτά έπρεπε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για το που πηγαίνει η κατάσταση. Δεν έχει την ανδρεία να παραδεχτεί τα τραγικά λάθη του. Μόνο να το παίζει Μέγας Αλέξανδρος και Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήξερε.

Αυτοί οι δύο εγκληματίες, ο Σημίτης και ο Καραμανλής, κυκλοφορούν ελεύθεροι. Δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο ένοχοι αλλά και πολλοί άλλοι. Αυτοί οι δύο όμως είναι οι βασικοί ένοχοι της οικονομικής καταστροφής. Οι άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους, τις επιχειρήσεις τους, τις δουλειές τους ακόμα και τις ζωές τους όσοι δεν αντέχουν και αυτοί οι δύο εγκληματίες ζουν και βασιλεύουν και στηρίζουν τον Κούλη Μητσοτάκη. Ξυπνήστε επιτέλους ζώα Έλληνες!   Τι φταίμε να την πληρώνουμε και εμείς που μας κόβει λίγο για την βλακεία των περισσότερων Ελλήνων;

Μιχάλης Γ

Scroll to Top