Δύο στρατόπεδα

Δύο στρατόπεδα

AUDIO

Από την αρχή σχεδόν της κρίσης γράφουμε πόσο επιζήμια ήταν η συμμετοχή στην ΕΕ και την Ευρωζώνη. Η Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά και χρεοκόπησε ενώ ήταν μέσα στην ΕΕ και την Ευρωζώνη. Πολλές από τις πολιτικές επιβάλλονταν εξαναγκαστικά από την ΕΕ.

Μέσα στην ΕΕ το μέλλον της Ελλάδας είναι εξαιρετικά δυσοίωνο. Το λέμε με το καλό, το λέμε με το άγριο και κανείς δεν μας δίνει σημασία. Είναι θέμα επιτακτικής ανάγκης να βγει η χώρα από την ΕΕ, ειδικά τώρα που φαίνεται να δημιουργείται ένα οικονομικό μπλοκ μεταξύ ΗΠΑ, Βρετανίας και άλλων χωρών. Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει αν χαθεί.

Είχαμε γράψει παλαιότερα για ετερόκλητες συμμαχίες. Θέλουμε να εξηγήσουμε ένα πράγμα στους ομογενείς των ΗΠΑ, άλλων Αγγλόφωνων χωρών (Βρετανία, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία) και κατ’ επέκταση στις κυβερνήσεις τους. Αν οι Αγγλόφωνες χώρες θέλουν να μας βοηθήσουν στον απελευθερωτικό αγώνα, όπως έκαναν στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, πρέπει να παραβλέψουν τον γεγονός ότι κάποιοι αγωνιστές της ελευθερίας στην Ελλάδα έχουν ιδεολογίες που δεν τους αρέσουν.

Στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν γίνει κοινές επιχειρήσεις Βρετανών, ΕΔΕΣ, ΕΑΜ. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να γίνει και τώρα με διαφορετικούς τρόπους. Δεν θα ανατινάξουμε την γέφυρα του Γοργοπόταμου αλλά με άλλους τρόπους θα αγωνιστούμε ενάντια στην ΕΕ και την προδοτική, ευρώδουλη και ευρωκατευθυνόμενη, παρασιτική και παρακμιακή μειοψηφία. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σκοτωθήκαμε μεταξύ μας στον Εμφύλιο. Δεν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο πάλι. Μετά την απελευθέρωση θα λύσουμε τις διαφορές μας με δημοκρατικό τρόπο χωρίς να έχουμε την ΕΕ πάνω από το κεφάλι μας να μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε.

Στην Ελλάδα έχουμε μια κεντροδεξιά κυβέρνηση, όπως σε ΗΠΑ, Βρετανία, Αυστραλία. Ο Μητσοτάκης θεωρείται αμερικανόφιλος. Όμως είναι μια κυβέρνηση που φανατικά και με μανία υποστηρίζει την ΕΕ και την παρούσα παγκοσμιοποίηση. Το πιο σημαντικό σε αυτή την χρονική στιγμή είναι να απελευθερωθεί η χώρα από τον ζυγό της ΕΕ. Με το καλό δεν γίνεται. Όποιος πηγαίνει με το καλό, τον «γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια».

Ο Κολοκοτρώνης προσπαθούσε να πείσει τους Έλληνες με το καλό να πάνε με το μέρος του για να πολεμήσουν τους Τούρκους και δεν κατάφερνε τίποτα. Όταν εφάρμοσε την τακτική «φωτιά και τσεκούρι» είχε αποτελέσματα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να πιεστεί με χίλιους δύο τρόπους για να επιτευχθεί η απελευθέρωση από τον ευρωπαϊκό ζυγό. Αν δεν το κάνει, πρέπει να ανατραπεί και να έρθουν άλλοι που θα το κάνουν.

Είναι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό  Ελλήνων που θέλει την απελευθέρωση γιατί ο ευρωπαϊκός ζυγός έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα σε πάρα πολλούς. Ένα μεγάλο μέρος αλλά όχι όλοι, εκφράστηκαν με το 62% στο δημοψήφισμα. Αυτοί βρίσκονται από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά. Όπως και στην περίπτωση της Βρετανίας δεν φαίνεται σε επίπεδο κορυφής όπου η πλειοψηφία των πολιτικών ήταν υπέρ του Bremain ενώ η πλειοψηφία των πολιτών υπέρ του Brexit.

Όλοι οι δυνητικοί αγωνιστές της ελευθερίας είναι χρήσιμοι και δεν περισσεύει κανένας. Αρκετοί βρίσκονται στον πατριωτικό χώρο, από το κέντρο μέχρι την άκρα δεξιά. Άλλοι είναι στην αριστερά. Μπορεί ιδεολογικά, άνθρωποι, ομάδες και οργανώσεις της αριστεράς να είναι μακριά από τις κεντροδεξιές κυβερνήσεις ΗΠΑ, Βρετανίας και Καναδά. Όμως έχουν διάθεση να αγωνιστούν για την απελευθέρωση.

Επομένως οι ομογενείς και κατ’ επέκταση οι κυβερνήσεις των Αγγλόφωνων χωρών δεν πρέπει να το δουν σε βάση ιδεολογική ή αν κανείς είναι αμερικανόφιλος, αγγλόφιλος κλπ αλλά ποιος είναι υπέρ της απελευθέρωσης από τον ευρωπαϊκό ζυγό και ποιος υποστηρίζει την υποδούλωση. Τα στρατόπεδα είναι δύο, υπέρ του Δ’ Ράιχ δηλαδή της ΕΕ και εναντίον.

Πέρα από την εσωτερική πίεση, πρέπει να ασκηθεί πίεση με κάθε δυνατό τρόπο. Δεν μπορούν να υποστηρίζουν Έλληνες πολιτικούς που υπηρετούν το Δ’ Ράιχ. Αυτοί είναι στο άλλο στρατόπεδο, ακόμα κι αν είναι στον ίδιο πολιτικό χώρο με τους Ρεπουμπλικάνους και τους Συντηρητικούς.

Εμείς καλούμε όλους όσους ονειρεύονται ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη, ευημερία, να μας ψηφίσουν ακόμη κι αν δεν συμφωνούν μαζί μας σε πολλά. Να το κάνουν μόνο για μία φορά ώστε να βγάλουμε την Ελλάδα από την EU (Evil Union). Βρισκόμενοι στο κέντρο έχουμε την δυνατότητα να συγκεντρώσουμε το μεγαλύτερο ποσοστό, σε σχέση με κόμματα που βρίσκονται στην αριστερά-κεντροαριστερά ή στην δεξιά-κεντροδεξιά. Επίσης θα συγκυβερνήσουμε με οποιοδήποτε κόμμα, από το ΚΚΕ μέχρι την ΧΑ, μια φορά, για τον σκοπό της ανεξαρτησίας. Είμαστε σε θέση να απογειώσουμε την οικονομία, ανεξάρτητα της σύνθεσης.

Καλούμε κόμματα, εσωκομματικές φράξιες, οργανώσεις, ομάδες, δίκτυα, κέντρα, άτομα που είναι υπέρ της ανεξαρτησίας, σε συντονισμό ενεργειών ενάντια στο Δ’ Ράιχ και την προδοτική ευρώδουλη μειοψηφία, με σκοπό την απελευθέρωση.

Είμαστε η πλειοψηφία και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι. Στο τέλος σίγουρα θα νικήσουμε. Χρειάζεται συντονισμό, υπομονή και επιμονή.  Όχι μόνο θα πετύχουμε την ανεξαρτησία αλλά και κόμματα και φράξιες θα βρεθούν ενισχυμένα μετά την απελευθέρωση σε βάρος ευρώδουλων του ίδιου χώρου.

Scroll to Top