Η εκδίκηση της πουτάνας

Η εκδίκηση της πουτάνας

audio

Oι χιλιάδες αυτοκτονίες που προκάλεσαν οι πολιτικές και οι πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας και των Σημιτικών, είναι ένα θέμα που κάπως έχει βγει, παρόλη την προσπάθεια του φαύλου συστήματος να το αποσιωπήσει. Ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα δεν έχει βγει καθόλου. Είναι πολύ λεπτό και κρυφό. Δεν οδήγησαν μόνο στην αυτοκτονία οι πολιτικές του φαύλου συστήματος αλλά και εξώθησαν στην πορνεία χιλιάδες Ελληνίδες.

Να μιλήσουμε έξω από τα δόντια. Έχει γεμίσει η Ελλάδα εγχώριες πουτάνες. Οι πουτάνες φταίνε που έγιναν πουτάνες; Όχι βέβαια! Η Νέα Δημοκρατία και οι Σημιτικοί φταίνε που έγιναν οι Ελληνίδες πουτάνες. Όταν μια κοπέλα δεν δουλεύει και δεν δουλεύει ούτε ο πατέρας της ούτε η μάνα της ούτε ο αδελφός της τι θα κάνει; Οι εναλλακτικές είναι δύο. Ή θα βγει όλη η οικογένεια στον δρόμο και θα τρώνε από τα συσσίτια και τα σκουπίδια ή θα «βγει η κοπέλα στο πεζοδρόμιο». Δεν το κάνει μόνο για τον εαυτό της αλλά και για την οικογένεια της. Τέτοια θέματα και άλλες εκφάνσεις εξαθλίωσης περιγράφω στο μυθιστόρημα «Εξαθλίωση στην Hellas – η σιωπηλή απόγνωση των νεόφτωχων».

Είναι χιλιάδες οι ελληνικές οικογένειες που επιβιώνουν από τις βίζιτες ενός μέλους τους. Συνήθως το μέλος είναι κοπέλα νεαρής ηλικίας αλλά υπάρχουν και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορεί να είναι κόρη, αδελφή, σύζυγος, μητέρα. Αυτό μένει κρυφό και γείτονες, οικογενειακοί φίλοι ή άλλοι συγγενείς πέρα από του πρώτου βαθμού δεν το ξέρουν. Δεν είναι μόνο γυναίκες που αναγκάστηκαν να βγουν στην πορνεία ως την μοναδική διέξοδο για την επιβίωση της οικογένειας τους. Τα αγόρια και οι άντρες τείνουν περισσότερο προς την μικρό-εγκληματικότητα παρά την πορνεία, ίσως γιατί οι υπηρεσίες ανδρικής πορνείας δεν έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση.

Πηγαίνουν και παρακαλούν οι κοπέλες για να γίνουν πουτάνες όπως παλιά πηδιόντουσαν για να τις βάλουν στο Δημόσιο. Τις Ελληνίδες τις ώθησαν στην πορνεία η Νέα Δημοκρατία και οι Σημιτικοί, αυτοί που κυβερνούν τώρα. Αν δεν είχαν καταστρέψει την οικονομία και η κοπελίτσα θα δούλευε σε κάποια δουλίτσα και θα δούλευαν ο πατέρας της, η μάνα της και ο αδελφός της. Ο Καραμανλής που έλεγε για τους νταβατζήδες αποδείχθηκε ο αρχινταβατζής της Ελλάδας, μαζί με τον Σημίτη. Χρεοκόπησε την χώρα και ανάγκασε χιλιάδες κοπέλες να βγουν στην πορνεία.

Αυτή την πλευρά της πραγματικότητας δεν την παρουσιάζουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης γιατί δεν τους συμφέρει. Δεν τολμούν να βγάλουν μια πουτάνα και να την ρωτήσουν.

  • – Γιατί έγινες κορίτσι μου πουτάνα;
  • – Γιατί δεν δουλεύει κανένας στην οικογένεια μου!

 

Αυτή την απάντηση θα δώσει και δεν θέλουν να ακουστεί. Γιατί αυτοί που κυβερνούσαν τόσα χρόνια και κυβερνούν πάλι σήμερα είναι υπεύθυνοι. Φρόντισαν να εξασφαλίσουν την πάρτη τους αλλά κατέστρεψαν την χώρα και εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό. Εκεί κατάντησε το φαύλο σύστημα έναν περήφανο λαό με ένδοξη ιστορία, για να πάρουν τις καρέκλες, να γεμίσουν τους λογαριασμούς τους με λεφτά και να υπηρετήσουν τα συμφέροντα σκοτεινών κέντρων.

Το φαύλο σύστημα έκανε πουτάνες τα παιδιά του ελληνικού λαού, την νεολαία της Ελλάδας, το μέλλον της χώρας. Παρακαλούν να γίνουν πουτάνες για να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειες τους. Γονείς, αδέλφια, σύζυγοι συμφωνούν και βοηθούν τις γυναίκες να γίνουν πουτάνες ώστε να μπορέσει να επιβιώσει όλη η οικογένεια. Οι άνθρωποι βρίσκονται σε απόγνωση. Βυθίζονται και προσπαθούν να πιαστούν από οπουδήποτε. Αυτά είναι τα επιτεύγματα της Νέας Δημοκρατίας, των Σημιτικών και της ΕΕ.  

Κάποιες θα γινόντουσαν πουτάνες κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες. Και σε μια ανθούσα οικονομία, κάποιες θα γίνουν πουτάνες. Οι περισσότερες όμως είναι πουτάνες της κρίσης. Δεν έγιναν όλα τα παιδιά του ελληνικού λαού πουτάνες. Στην καλύτερη περίπτωση χαραμίζουν τα δημιουργικά τους χρόνια στην ανεργία ή σε μια δουλειά με μισθό πείνας, χωρίς καμία απολύτως προοπτική. Τα παιδιά του ελληνικού λαού το φαύλο σύστημα τα έκανε πουτάνες ενώ τα δικά του τα παιδιά είναι μια χαρά βολεμένα. Τις καλές δουλειές και τα καλά λεφτά τα έχουν τα παιδιά του φαύλου συστήματος, τόσο στο Δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Μάλιστα μπορούν και απολαμβάνουν φθηνές υπηρεσίες πορνείας γιατί λόγω της υπερπροσφοράς έχουν πέσει σημαντικά οι τιμές.

Οι πουτάνες όμως είναι αυτές που μπορεί να ρίξουν το φαύλο σύστημα αν αποφασίσουν να εκδικηθούν αυτούς που τις έκαναν πουτάνες και αποκαλύψουν κάποιους από τους πελάτες τους.

Μια παρασιτική, παρακμιακή, σατανική μειοψηφία ευημερεί εκμεταλλευόμενη, εξαπατώντας και καταπιέζοντας τον ελληνικό λαό σε ένα πολίτευμα που μόνο σε ένα πολύ επιφανειακό επίπεδο είναι Δημοκρατία. Κάνουν ότι έκαναν πάντοτε από την αρχή του Κόσμου οι δυνάμεις του Κακού. Είναι ο εσωτερικός εχθρός που είναι πολύ πιο επικίνδυνος από τους εξωτερικούς. Είναι η αιτία που η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά. Αν δεν απαλλαγεί η χώρα από αυτούς δεν έχει καμιά απολύτως ελπίδα. Δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από μόνοι τους. Ο ελληνικός λαός πρέπει να τους πολεμήσει.

Θα βρεθούν κάποιες πουτάνες να εκδικηθούν αυτούς που τις ανάγκασαν να γίνουν πουτάνες;

Scroll to Top