Η Πατρίς ευγνωμονούσα

Η Πατρίς ευγνωμονούσα

Έτσι ξαφνικά;

Το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ δεν ξεκίνησε με την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά με την κυβέρνηση του θείου Καραμανλή. Όπως και ο ανιψιός, ο θείος ήταν αχυράνθρωπος των Γάλλων και ο Σημίτης αχυράνθρωπος των Γερμανών. Οι Γάλλοι τοποθέτησαν τον ανιψιό Καραμανλή και οι Γερμανοί τον Σημίτη για να καταστρέψουν και να υποδουλώσουν την χώρα. Αυτά όλα θα αποδειχθούν όταν ανατραπεί το Καθεστώς.

Όσο είναι το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ στην εξουσία δεν μπορούν να αποδειχθούν. Ο ρόλος των Καραμανλήδων και του Σημίτη είναι ξεκάθαρα προδοτικός. Τουλάχιστον ο Σημίτης δεν παρίστανε τον πατριώτη ενώ οι Καραμανλήδες και οι Καραμανλικοί παριστάνουν τους πατριώτες ενώ είναι φερέφωνα των Γάλλων και υπηρετούν τα Γαλλικά συμφέροντα. Ο Μητσοτάκης είναι Σημίτης και Καραμανλής μαζί, δύο σε ένα.

Το βλέπαμε ότι πήγαινε στην καταστροφή, το διαισθανόμαστε. Όταν έκλειναν οι ελληνικές βιομηχανίες και βιοτεχνίες η μία μετά την άλλη, που θα κατάληγε η ευρωπαϊκή πορεία; Στην καταστροφή θα κατέληγε, εκεί που έφθασε. Δεν τολμούσαμε όμως να αμφισβητήσουμε ανοιχτά την στρατηγική επιλογή του ιδρυτή της ΝΔ, ειδικά όταν ήταν πρόεδρος και συνεχιστής ο ανιψιός του.

Το έχουμε μετανιώσει. Έπρεπε να φωνάξουμε και να φύγουμε. Έπρεπε να τα πούμε δημόσια με όποιο τρόπο είχαμε. Η καταστροφή τελικά ήρθε. Όταν αρχίσαμε να τα λέμε ήταν πλέον αργά. Αυτό που είναι άνω ποταμών είναι πως κάποιοι ηλίθιοι ή προδότες, παρόλη την αδιαμφισβήτητη καταστροφή στην οποία οδηγηθήκαμε από την ευρωπαϊκή πορεία, επιμένουν.

Τα καθάρματα οι Γάλλοι και οι Γερμανοί (και οι Ιταλοί), οι διαχρονικοί εχθροί των Ελλήνων, κατέστρεψαν όλους τις τομείς της ελληνικής βιομηχανίας βάσει σχεδίου και άφησαν μόνο τον τουρισμό. Ο τουρισμός έχει μεγάλη ελαστικότητα στις οικονομικές κρίσεις αλλά και στις πανδημίες. Μας έχουν καταστρέψει οι παλιάνθρωποι και υπάρχουν σιχαμεροί προδότες σε αυτή την χώρα που επιμένουν στην ευρωπαϊκή πορεία. Σκότωμα θέλουν όλοι αυτοί, δίκη με συνοπτικές διαδικασίες και εκτέλεση.

Είναι ξεκάθαρη και πέρα από κάθε αμφιβολία η εσχάτη προδοσία και η συνωμοσία ενάντια στον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός δεν τους πληρώνει για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας ούτε να φροντίζουν ώστε το ευρωπαϊκό πείραμα να πετύχει. Αν το ευρωπαϊκό πείραμα και τα συμφέροντα της χώρας συμπλέουν, έχει καλώς.

Όμως η ευρωπαϊκή πορεία οδήγησε στην οικονομική καταστροφή, στην χρεοκοπία και στην υποδούλωση. Δεν αποτελεί άποψη αλλά γεγονός αδιαμφισβήτητο. Η Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά, χρεοκόπησε και υποδουλώθηκε ενώ βρισκόταν μέσα στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη. Όταν κάποιοι, ειδικά δημόσιοι λειτουργοί υπηρετούν άλλα συμφέρονται σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και του ελληνικού λαού, είναι ο ορισμός της εσχάτης προδοσίας.

Εκτός από αυτά, έχουν διαπράξει και πολλά άλλα εγκλήματα, συστηματική προσχεδιασμένη, κατά συρροή εξαπάτηση του ελληνικού λαού, ανθελληνική προπαγάνδα, υπεξαίρεση χρημάτων του ελληνικού λαού, κατάχρηση εξουσίας, συνεργασία με και χρηματοδότηση από το οργανωμένο έγκλημα για παροχή ασυλίας κλπ.

Η Αντίσταση έχει κάποια στοιχεία. Και να τα πάει τώρα στον Εισαγγελέα, το Καθεστώς θα το θάψει και δεν θα γίνει τίποτα. Επίσης υπάρχουν πολλοί Καθεστωτικοί που έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης και είναι έτοιμοι να καταθέσουν εναντίον των υπόλοιπων Καθεστωτικών. Δεν θα το κάνουν όμως όσο βρίσκεται το Καθεστώς στην εξουσία αλλά αφού ανατραπεί.

Επιπλέον το ελληνικό κράτος, η ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να βοηθήσει αυτή την διαδικασία και όχι να την παρεμποδίσει. Πέρα από τις γνωστές λίστες, η Αντίσταση έχει πληροφορίες για το που αλλού έχουν κρύψει οι Καθεστωτικοί χρήματα. Όμως πρέπει να ελληνικό κράτος να το ψάξει για να ανακαλύψει και πολλά άλλα.

Για αυτό πληρώνεται από τον ελληνικό λαό, για να αποκαλύπτουν και να καταδικάζουν τα εγκλήματα και όχι να τα συγκαλύπτουν. Πρέπει λοιπόν υποχρεωτικά οι Καθεστωτικοί να φύγουν από το Δημόσιο γιατί θα παρεμποδίσουν αυτή την διαδικασία. Το ελληνικό κράτος πρέπει επιτέλους να υπηρετεί τα συμφέροντα αυτών που το πληρώνουν, του ελληνικού λαού και όχι μιας ψευτοελίτ συνωμοτών, προδοτών και παλιανθρώπων που ενεργούν ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού. 

Όλοι όσοι συνδράμουν την Αντίσταση, στην ανατροπή του συνωμοτικού, προδοτικού, προπαγανδιστικού, κλεπτοκρατικού Καθεστώτος ΕΕ-ΝΤΠ, θα ανταμειφθούν από την Πατρίδα μετά την ανατροπή των προδοτών. Η Πατρίς ευγνωμονούσα θα φροντίσει πλέον στις καλές θέσεις, σε αντικατάσταση των Καθεστωτικών προδοτών, να είναι πατριώτες (όλων των ιδεολογικών αποχρώσεων) που αγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτό θα είναι και στο Δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα (κανάλια, προμηθευτές Δημοσίου κλπ).

Πέτρος

Scroll to Top