Εγκλήματα Νεοταξιτών

Εγκλήματα Νεοταξιτών

Θα εξηγήσω για ποια εγκλήματα θα καταδικαστούν οι Νεοταξίτες, με όσο μπορώ πιο απλό και όχι νομικό τρόπο. Θα χρησιμοποιήσω και παραδείγματα για να γίνει αντιληπτό. Πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται για το τι αφορά το κάθε αδίκημα. Η μια κατηγορία είναι πολιτικά εγκλήματα α) εσχάτη προδοσία β) συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού γ) προπαγάνδα δ) πρόκληση μεγάλης εθνικής καταστροφής ε) υπεξαίρεση μεγάλου ποσού δημόσιου χρήματος. Αυτά συνδέονται μεταξύ τους αλλά είναι διαφορετικά. Η δεύτερη κατηγορία είναι ποινικά, μέρος πολιτικού σχεδίου. 

Αν ένας Γερμανός πάει σε κάποιον Έλληνα υπουργό και τον πείσει με το αζημίωτο να ενεργήσει υπέρ των συμφερόντων της Γερμανίας και κατά των συμφερόντων της Ελλάδας, αυτό αποτελεί εσχάτη προδοσία δηλαδή προδοσία της χώρας. Η κατασκοπεία υπέρ ξένης χώρας και αν κανείς πολεμήσει με το μέρος του εχθρού θεωρούνται επίσης εγκλήματα εσχάτης προδοσίας. Αυτά σίγουρα ζημιώνουν την χώρα αλλά το μέγεθος της ζημιάς ή της καταστροφής μπορεί να είναι μεγάλο ή μικρό.

Στην περίπτωση του μεμονωμένου υπουργού δεν υπάρχει συνωμοσία, υπάρχει όμως εσχάτη προδοσία. Αν τώρα πολλοί Νεοταξίτες μαζευτούν, οργανωθούν και σχεδιάζουν κρυφά για να ενεργήσουν σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και του ελληνικού λαού, τότε έχουμε την συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού. Η προπαγάνδα είναι μέρος της συνωμοσίας. Η συνωμοσία είναι ευρύτερη και εμπεριέχει διάφορες άλλες ενέργειες που έχουν ήδη αναφερθεί όπως απόκτηση οικονομικής δύναμης με παράνομους και εγκληματικούς τρόπους ώστε να μετατραπεί σε πολιτική και μιντιακή δύναμη.

Όπως και η συνωμοσία, έτσι και η προπαγάνδα προκαλεί ζημιά στην χώρα και στους πολίτες. Με την προπαγάνδα γίνεται εσκεμμένα παραπλάνηση ώστε οι ψηφοφόροι να δημιουργήσουν λανθασμένη άποψη και να προτιμήσουν έναν δρόμο που είναι σε βάρος της χώρας και των πολιτών. Αν κάποιος σε πείσει να πας σε ένα πάρτι αλλά στην πραγματικότητα σου την «έχουν στημένη» κάποιοι άλλοι για να σε σκοτώσουν, έχει και αυτός που σε παραπλάνησε συμμετοχή, παρόλο που δεν διέπραξε την δολοφονία.

Όλες οι ενέργειες προκαλούν ζημιά στην χώρα και στους πολίτες. Θα μπορούσαν να συνωμοτούν οι Νεοταξίτες χωρίς να προκαλέσουν τεράστια εθνική καταστροφή. Και πάλι υφίσταται το έγκλημα της συνωμοσίας. Έχουμε ως δεδομένη την τεράστια εθνική καταστροφή για την οποία σίγουρα υπάρχουν υπεύθυνοι. Δεν μπορεί να μην φταίει κανένας! Κάποιοι σίγουρα φταίνε και δεν έχουν τιμωρηθεί. Βασικοί ύποπτοι είναι ο Σημίτης και ο Καραμανλής και διάφοροι μεγαλο - υπουργοί των κυβερνήσεων τους.

Αυτό όμως δεν τους καταδικάζει από τώρα, το δικαστήριο θα καταδικάσει και θα αθωώσει αυτούς που πρέπει. Η εθνική καταστροφή ήταν μάλλον αποτέλεσμα της συνωμοσίας κατά της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Ακόμα και να μην συνδέονται και να έγινε από αμέλεια, η καταστροφή υφίσταται και θα τιμωρηθεί. Ακόμα και να μην υπάρχει συνωμοσία, κάτι τελείως απίθανο, οι υπεύθυνοι της καταστροφής θα καταδικαστούν.

Οι Νεοταξίτες, στα πλαίσια της απόκτησης οικονομικής δύναμης ώστε να μετατραπεί σε πολιτική κσι μιντιακή, έχουν κλέψει πάρα πολλά λεφτά από τον ελληνικό λαό και επίσης έχουν χρηματοδοτηθεί από παράνομες και εγκληματικές ενέργειες. Μπορεί όμως κάποιοι να έκλεψαν λεφτά για την πάρτη τους και να είναι ανεξάρτητο της συνωμοσίας. Θα τιμωρηθούν! Συμπληρωματικά οι Νεοταξίτες θα καταδικαστούν για την συμμετοχή τους σε εγκληματικές ενέργειες, εμπόριο ναρκωτικών, πορνεία, λαθρεμπόριο, δολοφονίες, σωματικές βλάβες κλπ.

Όπως έχουμε πει, το ενδιαφέρον της Αντίστασης δεν στρέφεται κατά όλων των εγκληματιών αλλά κατά των Νεοταξιτών. Διότι στην περίπτωση τους το έγκλημα συνδέεται με το πολιτικό τους σχέδιο για απόκτηση οικονομικής δύναμης που μετατρέπεται σε πολιτική και μιντιακή. Είναι δηλαδή ποινικά τα αδικήματα αλλά μέρος ενός πολιτικού σχεδίου κατά του ελληνικού λαού. Αυτοί το θεωρούν τεράστια εξυπνάδα αλλά είναι μόνο σκέτη παλιανθρωπιά. 

Για την αντιμετώπιση των υπόλοιπων εγκληματιών υπάρχουν οι διωκτικές αρχές. Τους εγκληματίες που τους χρηματοδοτούν, οι Νεοταξίτες τους προστατεύουν από την δίωξη και τους υποθάλπουν. Αυτοί που συλλαμβάνονται από τις διωκτικές αρχές είναι οι άλλοι που δεν τους χρηματοδοτούν. Η Νέα Τάξη δεν συνεργάζεται με όλο το οργανωμένο έγκλημα αλλά ένα τμήμα του.

Όλα τα εγκλήματα των Νεοταξιτών  θα αποδειχθούν πέρα από κάθε αμφιβολία όταν ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα. Τώρα, εκτός του ότι ελέγχουν την Δικαιοσύνη και τις διωκτικές αρχές, έχουν φτιάξει τους νόμους όπως τους βολεύουν. Όταν ανατραπούν (οι Νεοταξίτες), θα αλλάξουν πολλοί νόμοι και θα εκφράζουν την λαϊκή βούληση και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Τρεις και κακή τους μέρα

Μιχάλης

Scroll to Top