Είναι πολλά τα λεφτά

Είναι πολλά τα λεφτά

Μέρος του σχεδίου ΝΤΠ – ΕΕ είναι η δημιουργία μιας ψευτοελίτ Νεοταξιτών που συγκεντρώνει πολύ πλούτο σε βάρος των υπολοίπων. Η οικονομική δύναμη μετατρέπεται σε πολιτική και μιντιακή δύναμη που επιτρέπει στους Νεοταξίτες να ελέγχουν τις μάζες των φτωχοποιημένων με το χρήμα. Ήδη οι Νεοταξίτες έχουν κατορθώσει να συσσωρεύσουν αρκετό πλούτο.

Στο τέλος της ταινίας «Λόλα», ο Μαύρος (Καλογήρου) απειλεί τον Άρη (Κούρκουλο) με μαχαίρι. Ο Άρης προσπαθεί να αποφύγει την πάλη, ρωτώντας τον «είναι ανάγκη να χτυπηθούμε;» Ο Μαύρος του απαντάει «είναι πολλά τα λεφτά Άρη» δηλαδή η θανάσιμη μονομαχία είναι αναπόφευκτη επειδή το ποσό είναι πολύ μεγάλο. Ο πλούτος που έχουν κατορθώσει να συσσωρεύσουν οι Νεοταξίτες είναι πολύ μεγάλος, αμύθητος.

Με παρόμοιο σκεπτικό, η σύγκρουση της Αντίστασης με τη ΝΤΠ – ΕΕ είναι αναπόφευκτη, κατά την άποψη μου, γιατί διακυβεύεται ένα αμύθητο ποσό. Είναι πολλά τα λεφτά για να αποφύγουμε την σύγκρουση που θα οδηγήσει στην Ανατροπή του Νεοταξικού Καθεστώτος και να πάμε σε συνθηκολόγηση. Εγώ προσωπικά, προτιμώ χωρίς καν δεύτερη σκέψη, την Ανατροπή του Καθεστώτος, παρά την συνθηκολόγηση.

Όπως έχει ήδη γραφτεί, η Ανατροπή του ευρώδουλου Νεοταξικού Καθεστώτος θα είναι πολύπλοκη, δύσκολη και επώδυνη. Το τελευταίο θα είναι για όλους αλλά πολύ περισσότερο για τους Νεοταξίτες. Όχι για όλους τους Νεοταξίτες (περισσότερο επώδυνο) αλλά για αυτούς που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους έδωσε η Αντίσταση. Αυτούς που δεν θα έχουν φύγει οικειοθελώς στο εξωτερικό ή δεν θα έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης.

Όμως η Ανατροπή θα έχει και τρία πολύ σημαντικά θετικά στοιχεία. Πρώτον θα αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία η συνωμοσία της ΝΤΠ – ΕΕ σε βάρος του ελληνικού λαού. Βέβαια η συνωμοσία είναι παγκόσμια, σε βάρος της ανθρωπότητας αλλά η συνωμοσία των Ελλήνων Νεοταξιτών είναι σε βάρος του ελληνικού λαού. Η συνωμοσία έχει αποκαλυφθεί αλλά δεν έχει αποδειχθεί.  

Ένα δεύτερο σημείο είναι πως θα τιμωρηθούν οι ψεύτες, οι κλέφτες, οι συνωμότες, οι προδότες. Αν οι Νεοταξίτες συνθηκολογήσουν δηλαδή γίνει κάποια συμφωνία με αυτούς, τότε δεν θα αποδειχθεί η συνωμοσία και δεν θα τιμωρηθούν. Θα μείνει για πάντα η αμφιβολία. Δηλαδή θα είναι κάποιες κατηγορίες που μπορεί να ισχύουν αλλά μπορεί και να μην ισχύουν αφού δεν θα αποδειχθούν.

Περισσότερο σημαντικό από αυτά τα δύο, είναι το τρίτο δηλαδή το τεράστιο ποσό που θα πάρει η Αντίσταση από τους Νεοταξίτες, κάτι που δεν θα γίνει βέβαια στην περίπτωση της συνθηκολόγησης. Όταν λέω πως θα πάρει η Αντίσταση όλα τα λεφτά των Νεοταξιτών, εννοώ την μετανεοταξική ελληνική κυβέρνηση στην οποία θα βρίσκονται πολλοί άνθρωποι της Αντίστασης. Το τεράστιο ποσό θα το εκδικάσει η ελληνική Δικαιοσύνη που θα υπηρετεί στη μετανεοταξική εποχή τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και όχι της νεοταξικής ψευτοελίτ.

Τα λεφτά των Νεοταξιτών είναι α) παράνομα κλεμμένα β) νομιμοφανή κλεμμένα γ) από άλλες παράνομες ή εγκληματικές δραστηριότητες δ) νόμιμα. Η β’ κατηγορία χρειάζεται επεξήγηση. Είναι πχ όταν βάζουν έναν Νεοταξίτη σε κάποια θέση και του δίνουν ένα τεράστιο ποσό, πολύ παραπάνω από ό,τι δικαιούται. Ναι μεν φαίνεται πως τα παίρνει νόμιμα αλλά ουσιαστικά είναι κλεμμένα. Οι Έλληνες πολίτες θέλουν να πάρουν πίσω τα κλεμμένα και συνεχίζουν να ψηφίζουν τους κλέφτες. Είναι τελείως παράλογη συμπεριφορά, αν όχι παρανοϊκή.

Η Αντίσταση (δια μέσου του μετανεοταξικού ελληνικού κράτους) δεν θα πάρει πίσω μόνο τα κλεμμένα. Θα τα πάρει όλα που είναι πολλές φορές τα κλεμμένα. Για την ακρίβεια θα πάρει ό,τι μπορέσει να βρει και έχει την δυνατότητα να κατάσχει. Είναι πιθανό πολλά από τα λεφτά να τα έχουν βγάλει στο εξωτερικό. Επομένως είναι σημαντικό να μην διαφύγουν, από την στιγμή που θα ξεκινήσουν τα γεγονότα της Ανατροπής του Νεοταξικού Καθεστώτος.

Εάν βρίσκονται στις φυλακές, για να μπορέσουν να βγουν κάποια μέρα, θα πρέπει να παραδώσουν οικειοθελώς τα χρήματα που έχουν στο εξωτερικό. Αυτοί που τυχόν θα κατορθώσουν να διαφύγουν, θα απαχθούν από Έλληνες πράκτορες του μετανεοταξικού ελληνικού κράτους που θα τους φέρουν στην Ελλάδα να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους στον ελληνικό λαό.

Τότε γιατί η Αντίσταση δίνει την ευκαιρία στους Νεοταξίτες να φύγουν τώρα από την χώρα; Αυτό το κάνει για να είναι πιο εύκολη η Ανατροπή του Νεοταξικού Καθεστώτος, όχι για το καλό των Νεοταξιτών. Το ίδιο ισχύει και για την ευκαιρία που τους δίνει να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης. Αυτές οι δύο κατηγορίες θα «την γλυτώσουν». Όσους έχουν φύγει στο εξωτερικό πριν την έναρξη των γεγονότων, η Αντίσταση δεν θα τους ενοχλήσει. Όσοι φύγουν μετά, θα γυρίσουν «με το ζόρι» στην Ελλάδα, θέλοντας και μη.

Να τονίσω κάτι που έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα. Οι καταδίκες και η αποζημίωση που θα κληθούν να πληρώσουν οι Νεοταξίτες με όλη την περιουσία τους, θα είναι για τα εγκλήματα τους, όχι για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Η Αντίσταση δεν διώκει ανθρώπους για τις απόψεις τους, αυτό το κάνουν μόνο οι Νεοταξίτες. Οι Νεοταξίτες θα καταδικαστούν και θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους για πρόκληση μεγάλης εθνικής καταστροφής, συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού, εσχάτη προδοσία, συστηματική κατά συρροή εξαπάτηση του ελληνικού λαού και πολλά άλλα βαριά εγκλήματα που έχουν διαπράξει. 

συνέχεια Βουνό από λεφτά

Σωτήρης

Scroll to Top