Είναι πολύ προκλητικοί

Είναι πολύ προκλητικοί

AUDIO

Εμείς δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με την Νέα Δημοκρατία μέχρι το τέλος Αυγούστου. Ο Μητσοτάκης είναι ορεξάτος να το παίξει και αυτός πρωθυπουργός αλλά ο κόσμος έχει ανάγκη να ηρεμήσει και να κάνει τα μπάνια του. Μας ανάγκασαν όμως να ασχοληθούμε γιατί είναι πάρα πολύ προκλητικοί.

Ο Κώστας Καραμανλής ο μικρός, άλλος με κληρονομικό δικαίωμα εξουσίας, αποκάλεσε αποβράσματα όσους δεν πληρώνουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Όχι μόνο εξαθλίωσαν τους ανθρώπους σε σημείο να μην μπορούν να πληρώσουν ούτε το λεωφορείο αλλά τους βρίζουν και από πάνω για το δικό τους φταίξιμο. Για τον Κωστάκη τον Καραμανλή που γεννήθηκε μέσα στα πλούτη, ένα τριαντάρι τον μήνα είναι τίποτα. Για κάποιους φτωχοποιημένους Έλληνες που εξαθλιώθηκαν από λάθη, παραλείψεις, κλεψιές και σπατάλες της ΝΔ είναι πάρα πολλά.

Να μας πει ο Κωστάκης Καραμανλής. Αν αυτοί που δεν πληρώνουν το λεωφορείο είναι αποβράσματα, τότε αυτοί που κατέστρεψαν μια χώρα ολόκληρη για να πάρουν τις καρέκλες και να γεμίσουν τους λογαριασμούς τους με λεφτά τι είναι; Αυτοί που συστηματικά παραπλανούν και κλέβουν ένα λαό που τους εμπιστεύτηκε τι είναι;

Κάποιοι ανάμεσα σε αυτούς που δεν πληρώνουν τα Μέσα Μεταφοράς έχουν να πληρώσουν. Όμως και η δική τους συμπεριφορά είναι δικαιολογημένη. Μια παρασιτική μειοψηφία μας έχει κατακλέψει τα τελευταία σαρανταπέντε χρόνια δια μέσου ενός ελεεινού και τρισάθλιου κράτους. Μας φορολόγησαν άγρια για να πληρώσουμε εμείς τις κλεψιές, τις σπατάλες και τα λάθη τους. Έτσι ο πολίτης όπου μπορεί να μην πληρώσει, το κάνει.

Η Νέα Δημοκρατία είχε ανέκαθεν χάσει την επαφή με τον μέσο άνθρωπο. Ζουν στον δικό τους κόσμο των πολύ πλουσίων, στον κόσμο της Γιάννας Αγγελοπούλου, των πάρτι του Καίσαρη και του Εκάλη Κλαμπ. Αυτός ήταν ένας λόγος που το ΠΑΣΟΚ επικράτησε στην μεταπολίτευση, ήταν πιο κοντά στον μέσο άνθρωπο. Ήταν κάτι θετικό αλλά μαζί ήρθαν και τα πολλά αρνητικά του ΠΑΣΟΚ. Ένα κόμμα ή μια κυβέρνηση είναι ένα πακέτο.

Ακόμη και ο Μητσοτάκης κάνει κάποια σωστά. Δεν υπήρξε κυβέρνηση στην ιστορία της Ελλάδας και της ανθρωπότητας που να μην έκανε κάτι καλό. Και οι χειρότεροι τύραννοι κάτι καλό έκαναν. Αυτό που μετράει είναι το ισοζύγιο, τα θετικά και τα αρνητικά. Στο μεγαλύτερο μέρος της μεταπολίτευσης, η πλάστιγγα έγερνε υπέρ των αρνητικών.

Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε μια περίοδο μεγάλης σήψης και παρακμής που οδήγησε τελικά στην καταστροφή της χώρας. Τα μαύρα χρόνια της δικτατορίας ακολούθησε η μαύρη εποχή της μεταπολίτευσης. Την χούντα των συνταγματαρχών αντικατέστησε το καθεστώς της μεταπολίτευσης. Ευελπιστούμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι το λυκόφως αυτής της μαύρης περιόδου της ελληνικής ιστορίας.

Ο Μητσοτάκης έβαλε υπεύθυνη για τους εορτασμούς των διακοσίων χρόνων την γυναίκα που εκφράζει την απόλυτη χλιδή, την Γιάννα Αγγελοπούλου. Όλο το Σημιτιστάν στο μεγαλείο του που μαζί με το Καραμανλιστάν κατέστρεψαν την Ελλάδα και φτωχοποίησαν τους Έλληνες. Η γυναίκα της απόλυτης χλιδής θα έχει το γενικό πρόσταγμα των εορτασμών ενός φτωχοποιημένου λαού. Εκτός από την απόλυτη χλιδή συμβολίζει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μια περίοδο μεγάλης σπατάλης και κλεψιάς που συνέβαλε στην χρεοκοπία. Όλες οι σπατάλες και οι κλεψιές δεν έγιναν από τον «Αθήνα 2004» αλλά το πρόσωπο που συμβολίζει τους Ολυμπιακούς είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου. Πέντε και κάτι χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς χρεοκοπήσαμε και οι Ολυμπιακοί συνέβαλαν στην χρεοκοπία. Ως συνέπεια υποδουλωθήκαμε. Είναι κωμικοτραγικό να γιορτάζεται η ανεξαρτησία σε μια υποδουλωμένη χώρα.  

Ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση του Μητσοτάκη δεν θα φθάσει μέχρι τον Μάρτιο του 2021. Σας είπαμε ότι μετά την αναχώρηση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανατραπεί η κυβέρνηση του Μητσοτάκη από τον ελληνικό λαό. Στο κάτω κάτω 2 στους 10 τους ψήφισαν και 8 στους 10 δεν τους ψήφισαν. Η λαϊκή βούληση είναι πάνω από όλα. Κάντε τα μπάνια σας, απολαύστε τις διακοπές σας και από Σεπτέμβριο ας ξεκινήσει η διαδικασία ανατροπής τους. Μετά την ανατροπή τους θα μπορέσει να τρέξει η οικονομία με ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη η χώρα. Είναι ύψιστο πατριωτικό καθήκον η ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Scroll to Top