Εκπροσωπούν τη ΝΤΠ

Εκπροσωπούν τη ΝΤΠ

Ενώ πήγαιναν κάπως καλά τα πράγματα στην Ουκρανία και φαινόταν στο βάθος του τούνελ ένα φως, ξαφνικά αυξήθηκαν κατά πολύ οι πιθανότητες ενός Παγκοσμίου Πολέμου. Αιτία η επίσκεψη του Νεοταξίτη ET (Δένδια) στην Ουκρανία. Είναι ικανός να πάει εκεί, να τα κάνει όλα άνω-κάτω με ένα μοναδικό τρόπο που αυτοί έχουν και να προκαλέσει Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αν οι Ρώσοι τον συλλάμβαναν και τον κρατούσαν, θα προσέφεραν μια πολύ σημαντική βοήθεια στην Ελλάδα. Επί τη ευκαιρία, όλες αυτές οι απαγωγές Δημάρχων που λένε τα Νεοταξικά κανάλια, είναι συλλήψεις. Η ανώτερη αρχή μιας πόλης είναι ο Δήμαρχος. Όταν την καταλαμβάνουν, λογικό είναι να συλλάβουν τον Δήμαρχο. Μήπως πρέπει να τον παρασημοφορήσουν; Εχθροπραξίες έχουν, όχι φιλική επίσκεψη.

«Η Ελλάδα είναι παρούσα στην Οδησσό. Είμαι σήμερα εδώ, εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση, την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά θεωρώ και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, για να μεταφέρω, κατ’ αρχήν εδώ στην Οδησσό, βοήθεια. Ανθρωπιστική βοήθεια για την ελληνική ομογένεια, αλλά και για το σύνολο του πληθυσμού της πόλης».

Αυτά δήλωσε ο ΕΤ, στην ελληνική γλώσσα, όχι την εξωγήινη. Δεν νομίζω κάποιος Έλληνας να εναντιώνεται στην ανθρωπιστική βοήθεια αλλά να είναι προς όλους, ρωσόφιλους και ευρώδουλους. Η χρήση της λέξης εκπροσωπώ είναι προβληματική. Δεν αρνείται κανείς πως ο Δένδιας είναι υπουργός Εξωτερικών και ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός.

Είναι βέβαια πάρα πολλοί που πιστεύουν πως δεν θα έπρεπε να είναι και συγκεκριμένα το 80% των Ελλήνων ψηφοφόρων. Μην ξεχνάμε πως μόλις το 20% ψήφισε Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές. Με την αυστηρή έννοια, όλοι οι υπουργοί Εξωτερικών όταν πηγαίνουν στο εξωτερικό εκπροσωπούν την χώρα. Είναι διαφορετικό από την Ελληνική κοινωνία. Δεν τους θέλει η Ελληνική κοινωνία και δεν τους θέλει η κεντροδεξιά. Στο δικό μου κύκλο, εννιά στους δέκα κεντροδεξιούς λένε «πότε θα ξεκουμπιστούν να φύγουν αυτά τα καθάρματα που κατέστρεψαν την χώρα».

Μπορεί ο δικός μου ο κύκλος να μην είναι αντιπροσωπευτικός όλης της κεντροδεξιάς. Βέβαια οι κεντροδεξιοί, κεντροδεξιούς θέλουν στην διακυβέρνηση της χώρας και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΙΝΑΛ. Όμως θέλουν άλλους κεντροδεξιούς, όχι αυτούς. Θέλουν να ξεβρωμίσει επιτέλους η χώρα από τους Νεοταξίτες, τόσο στην κεντροδεξιά, όσο και στην κεντροαριστερά. Ο Δένδιας δεν εκπροσωπεί ούτε την ελληνική κοινωνία ούτε καν την κεντροδεξιά της Ελλάδας αλλά την ελληνική Νέα Τάξη. Αυτό το καταλαβαίνουν πολλοί αλλά δυστυχώς όχι όλοι.

Ο Μητσοτάκης βιάστηκε να κάνει ανάρτηση για την υποτιθέμενες θηριωδίες των Ρώσων στην Μπούκα. Η Μόσχα ισχυρίζεται πως είναι προβοκάτσια, κάτι που δεν είπαν τα Νεοταξικά κανάλια. Ο Μητσοτάκης, ο Δένδιας και ένα μεγάλο μέρος της Νέας Δημοκρατίας είναι Νεοταξίτες όπως είναι και η κυβέρνηση της Ουκρανίας. Μισούν τους Ρώσους γιατί δεν είναι Νεοταξίτες και εναντιώνονται στο σχέδιο της Νέας Τάξης. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα.

Δεν ισχυρίζομαι πως η Ρωσία λέει την αλήθεια αλλά πως πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί και προς τις δύο μεριές. Είχε γίνει μεγάλος επικοινωνιακός θόρυβος για την υποτιθέμενη αεροπορική επίθεση σε μαιευτήριο στην Μαριούπολη. Μάλιστα μία από τις εγκύους γυναίκες που έκαναν τον γύρο του κόσμου σε βίντεο και φωτογραφίες, είναι γνωστή influencer με δραστηριότητα στα social media. Πράγματι γέννησε μετά το γεγονός ένα μωράκι και αργότερα βρέθηκε στην Ρωσία, στα πλαίσια της απομάκρυνσης των αμάχων.

Αυτή τώρα διαψεύδει την αεροπορική επίθεση και λέει μόνο πως ακούστηκαν κάποιες εκρήξεις και απομακρύνθηκαν. Δηλαδή τρέχα γύρευε. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση παρόλο που τον ξέρουμε για Νεοταξίτη, είναι πως ο Μητσοτάκης έσπευσε να πάρει την θέση των Ουκρανών ενώ πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί και προς τις δυο πλευρές. Και αυτός και ο Δένδιας είναι εκπρόσωποι της Νέας Τάξης και όχι του ελληνικού λαού. Τα Νεοταξικά ΜΜΕ, ανέβασαν πολύ τις υποτιθέμενες φρικαλεότητες από την μεριά των Ρώσων. Μπορούμε όμως να τα εξετάσουμε λογικά. Όταν κανείς καταθέτει και σε αυτά που λέει υπάρχουν κενά, τότε μάλλον δεν είναι έτσι όπως τα λέει.

Κενά στην Μπούκα

Άγγελος

Scroll to Top