Ενωμένοι στα όνειρα σας

Ενωμένοι στα όνειρα σας

Προσπαθεί το ευρώδουλο, νεοταξικό σύστημα να περάσει το μήνυμα να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ρε αρχιλαμόγια, μας περνάτε όλους για τελείως ηλίθιους; Ο ιός που έφερε η Νέα Τάξη μας ανάγκασε να κρατήσουμε μια συγκεκριμένη στάση. Δεν το κάναμε επειδή μας το είπε η κυβέρνηση αλλά επειδή έτσι έπρεπε. Ήταν συνθήκες μεγάλης κρίσης και έκτακτης ανάγκης. Έπρεπε να μείνουμε μέσα. Όπως όλα δείχνουν, ευτυχώς τα πολύ δύσκολα πέρασαν.

Ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα δεν θα είμαστε ενωμένοι. Έτσι σας βολεύει πουλάκια μου; Εμάς δεν μας βολεύει καθόλου όμως. Για να είμαστε ενωμένοι θα πρέπει να είμαστε στην κυβέρνηση μέσα, να έχουμε θέσεις δηλαδή. Αλλιώς θα είμαστε στην αντιπολίτευση και ενάντια στην κυβέρνηση. Το πόσο ενάντια και πόσα σφοδρά θα την πολεμήσουμε θα εξαρτηθεί.

Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Δεν μπορούμε να είμαστε ενωμένοι όσο η Ελλάδα βρίσκεται μέσα σε αυτή τη Διαβολική Ένωση που είναι υπεύθυνη για την καταστροφή της χώρας. Θα πολεμήσουμε μέχρι την τελευταία μας μέρα σε αυτό το μάταιο κόσμο την καταραμένη Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν θέλετε να είμαστε ενωμένοι να αγωνιστούμε για να αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας. Όταν εσείς του φαύλου, ευρώδουλου, νεοταξικού συστήματος τρώτε με χρυσά κουτάλια και εμείς πεινάμε δεν μπορούμε να είμαστε ενωμένοι. Δεν το καταλαβαίνετε αυτό ρε σκατάδες, ανθρώπινα σκουπίδια εεε;

Νομίζετε ότι είσαστε πονηροί. Θέλετε πάλι να μας κοροϊδέψετε ελεεινοί παλιάνθρωποι, να μας παρασύρετε στα κελεύσματα της Νέας Τάξης και ενάντια στα συμφέροντα μας. Να τρώτε εσείς οι άχρηστοι επειδή είσαστε πουλημένα τομάρια της Νέας Τάξης και εμείς να πεινάμε.

Θα σας πολεμήσουμε καθάρματα και στο τέλος θα νικήσουμε. Στο τέλος το καλό πάντα υπερισχύει του κακού. Είσαστε κακοί δαίμονες σαν τον οδηγητή σας τον Χίτλερ. Φαινόταν ότι θα κερδίσει για ένα μεγάλο μέρος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Στο τέλος έχασε. Κάποιοι σιχαμεροί προδότες την γλύτωσαν φτηνά τότε. Αυτή τη φορά δεν θα την γλυτώσετε φτηνά αρχιλαμόγια του κερατά.

Δημήτρης Σ

Scroll to Top