Έρχονται οι Ρώσοι

Έρχονται οι Ρώσοι

Συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι, όλοι οι διεθνολόγοι των καναλιών. Έχει πέσει κοινή γραμμή και είναι σαν να μιλάει ο ίδιος άνθρωπος. Ποια είναι η ιστορία που λένε; Πως τάχα μου οι ΗΠΑ έφυγαν από το Αφγανιστάν για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Ρωσία. Να δυναμώσουν τους Μουσουλμάνους στην περιοχή και αυτοί να αποκτήσουν βλέψεις στις χώρες της Κοινοπολιτείας των Ανεξάρτητων Χωρών (CIS) που είναι μουσουλμανικές. Είναι χώρες στα νότια της Ρωσίας όπως  Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Αζερμπαϊτζάν.

Έτσι οι Ρώσοι, σύμφωνα πάντοτε με το παραμύθι των καναλιών, θα αναγκαστούν να επικεντρωθούν σε αυτές και θα ξεχάσουν την Ανατολική Ευρώπη. Επίσης λένε ότι με την κίνηση αυτή οι ΗΠΑ κλείνουν το μάτι στην Κίνα. Αυτά όλα είναι προπαγάνδα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Οι άνθρωποι αυτοί της Νέας Τάξης, μισούν την Ρωσία και τους Ρώσους επειδή είναι Ορθόδοξοι. Ο σκοπός της Νέας Τάξης είναι να καταργήσει τις θρησκείες. Ποια είναι η αλήθεια; Πως η Ρωσία και οι Ρώσοι έρχονται πολύ πιο κοντά στην Ελλάδα και στην Ανατολική Ευρώπη.

Οι μουσουλμανικές χώρες της CIS είναι φυλετικά συγγενείς με τους Τούρκους. Οι Αφγανοί είναι Τουρκοπέρσες δηλαδή φυλετικά συγγενεύουν με τους Τούρκους και τους Πέρσες. Το νέο δόγμα λέει το εξής. Αντί να προσπαθούν οι Αμερικάνοι να αλλάξουν το Αφγανιστάν και να το κάνουν Δυτικό, θα βάλουν τους Τούρκους να το φέρουν πιο κοντά στην Δύση, χωρίς όμως να το κάνουν Δυτικό. Θα διατηρήσουν την κουλτούρα τους αλλά θα αποκτήσουν Δυτικούς τρόπους επίτευξης. Και Αφγανοί και Τούρκοι με κάθε τρόπο διαμηνύουν πως έχουν αμοιβαία φιλική στάση και πως αποβλέπουν σε μία πιο στενή συνεργασία.

Η Ρωσία και ο Πούτιν φαίνεται να διάκεινται φιλικά ή θετικά προς τους Ταλιμπάν. Τόσο βλάκες είναι οι Ρώσοι που δεν έχουν καταλάβει πως η επικράτηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν θα τους δημιουργήσει πρόβλημα με τις μουσουλμανικές χώρες της CIS; Θα έπρεπε να διάκεινται εχθρικά απέναντι τους. Από αυτό βλέπουμε πως αν κανείς το ψάξει λίγο, διαπιστώνει πως η προπαγάνδα των καναλιών που διενεργείται μέσω των δήθεν ειδικών έχει πολλά κενά.

Οι Ρώσοι δεν είναι τελείως βλάκες. Ό,τι γίνεται είναι με την συμφωνία τους. Συμφωνούν να αυξηθεί η τουρκική επιρροή σε μουσουλμανικές χώρες της περιοχής. Πιθανώς οι Ρώσοι να εξακολουθήσουν να έχουν μία επιρροή αλλά μικρότερη. Θα έχουν την υψηλή επιστασία ενώ οι Τούρκοι θα έχουν πιο άμεση σχέση. Σε αντάλλαγμα θα αυξηθεί η επιρροή των Ρώσων σε χώρες με τις οποίες συγγενεύουν φυλετικά και θρησκευτικά.

Η Ρωσία είναι κάπως ιδιόμορφη χώρα. Το μεγαλύτερο μέρος της βρίσκεται στην Ασία όπως φαίνεται στον χάρτη. Όμως το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού της διαμένει στην Ευρώπη. Οι Ρώσοι είναι Σλαβικής καταγωγής όπως οι περισσότεροι Ανατολικοευρωπαίοι. Στην Ρωσία, την χώρα, διαμένουν άνθρωποι και από άλλες φυλές. Οι Ρώσοι δέχτηκαν να μειώσουν την επιρροή τους στις μουσουλμανικές χώρες για να αυξήσουν την επιρροή τους στις Σλαβικές και Ορθόδοξες χώρες.

Η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη χώρα. Επίσης ο δρόμος για την Ευρώπη περνάει μέσα από τα Βαλκάνια. Οι πρώην Γιουγκοσλαβικές χώρες έχουν κατοίκους Σλαβικής καταγωγής. Οι περισσότεροι είναι Ορθόδοξοι. Η Σερβία είχε ανέκαθεν στενές σχέσεις με την Ρωσία και την Ελλάδα. Ρουμάνοι και Βούλγαροι δεν είναι καθαρά Σλαβικής καταγωγής αλλά έχουν αναμειχθεί με Σλάβους. Είναι όμως Ορθόδοξοι σε μεγάλο βαθμό. Επίσης κάποιες χώρες του CIS είναι Ορθόδοξες όπως η Αρμενία και η Μολδαβία. Η Γεωργία που είναι πρώην μέλος είναι επίσης Ορθόδοξη.

Αυτό που γίνεται λοιπόν είναι ο διαχωρισμός της Υφηλίου σε κάπως ομοιογενείς ζώνες, αντί για την απίστευτη ηλιθιότητα του Νεοταξικού σχεδίου των ηπειρωτικών Ενώσεων. Αυτό το έχουμε γράψει και πει εδώ και χρόνια και το βλέπουν τώρα οι Νεοταξίτες της Ελλάδας να πραγματοποιείται. Δηλαδή γίνονται καραμπόλες. Μειώνουν οι Ρώσοι την επιρροή τους στις μουσουλμανικές χώρες της Κεντρικής Ασίας και την αυξάνουν οι Τούρκοι. Οι Ρώσοι αυξάνουν τις επιρροή τους στις Ορθόδοξες και Σλαβικές χώρες.

Αγγλόφωνες χώρες (ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία) αυξάνουν την επιρροή τους σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο. Επομένως ο Άξονας Γερμανίας - Γαλλίας μειώνει την επιρροή του σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Πως ακριβώς θα γίνουν όλα αυτά δεν το ξέρω και ίσως να μην το ξέρει κανείς. Μπορεί να γίνει κάτι σαν την συμφωνία της χαρτοπετσέτας ή των ποσοστών μεταξύ Τσώρτσιλ και Στάλιν. Αρχικά Γιουγκοσλαβία και Ουγγαρία ήταν 50 - 50 μεταξύ Δύσης (Βρετανίας & ΗΠΑ) και Ρωσίας. Η Ελλάδα ήταν 90 -10 υπέρ της Δύσης, η Ρουμανία 90 - 10 υπέρ της Ρωσίας και η Βουλγαρία 75 - 25 υπέρ της Ρωσίας.

Ένα παράδειγμα λέω. Μπορεί το Αφγανιστάν και οι γύρω μουσουλμανικές χώρες να είναι 75 - 25 μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας. Μπορεί να μπει και τρίτη χώρα με ποσοστό. Μπορεί η επιρροή να μην αφορά μεμονωμένες χώρες αλλά γκρουπ χωρών. Μπορεί πχ να δημιουργηθεί γκρουπ Βαλκανίων - Ανατολικής Ευρώπης όπου ασκούν επιρροή Αγγλόφωνες χώρες και Ρωσία σε κάποια ποσοστά. Όπως και να γίνει, ένα είναι το σίγουρο. Αυξάνεται η επιρροή της Ρωσίας σε Ανατολική Ευρώπη και Ορθόδοξες χώρες, προς μεγάλη απογοήτευση των καναλιών και των διεθνολόγων τους.  

Εξαιρετικά αφιερωμένα σε όλους τους Νεοταξίτες και ειδικά των καναλιών:      Rasputin     Mother Russia

Σπύρος

Scroll to Top