Ήρωες του κακού

Ήρωες του κακού

Το θέμα με το οποίο ασχολούνται όλοι είναι η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Κατηγορείται για την δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της και πιθανολογείται πως μπορεί να έχει σκοτώσει και τις άλλες δύο κόρες της. Η κοινή γνώμη πρέπει να συγκρατήσει την οργή της. Η σύλληψη και η κατηγορία δεν αποτελεί καταδικαστική απόφαση.

Βέβαια για να προχωρήσουν οι αρχές σε σύλληψη και κατηγορία, έχουν ενδείξεις ή αποδείξεις ενοχής αλλά το δικαστήριο δεν έγινε ακόμη. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι κατηγορούμενοι καταδικάζονται αλλά ενίοτε αθωώνονται. Επομένως δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως η σύλληψη και κατηγορία θα οδηγήσει σε καταδίκη αλλά πιθανό.

Κάποιος τηλεοπτικός ψυχίατρος ανέφερε μια ψυχική διαταραχή που έχουν πολλοί εγκληματίες και πιθανώς να την έχει και η Πισπιρίγκου. Την ονόμασε «ήρωας του κακού». Λόγω της διαταραχής, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν κανένα φραγμό να κάνουν κακό στους άλλους και να διαπράξουν εγκλήματα. Μετά δεν αισθάνονται καθόλου τύψεις για αυτό που έκαναν. Μήπως σας θυμίζει κάτι; Αυτή την διαταραχή την έχει όλο το Νεοταξικό πολιτικό και μιντιακό σύστημα.

Οι πολιτικοί κατέστρεψαν μια χώρα ολόκληρη και εκατομμύρια κατοίκους. Οδήγησαν πολλές χιλιάδες στην αυτοκτονία και εκατοντάδες χιλιάδες στην εξαθλίωση. Μας έχουν κατακλέψει. Μαζί με τους συν-Νεοταξίτες μιντιακούς εξαπατούν τους Έλληνες πολίτες και συνωμοτούν συνεχώς σε βάρος τους. Όπως και με όλα τα εγκλήματα, η αποκάλυψη και η απόδειξη είναι διαφορετικά πράγματα. Η συνωμοσία της ΕΕ - ΝΤΠ έχει αποκαλυφθεί από ενέργειες της Αντίστασης σε ΕΕ - ΝΤΠ, στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.

Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την συνωμοσία και ζητούν αποδείξεις. Θα αποδειχθεί η συνωμοσία και όλα τα φρικτά εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι Νεοταξίτες σε βάρος του ελληνικού λαού, όταν ανατραπεί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ. Τώρα ελέγχει την Δικαιοσύνη και τις διωκτικές αρχές. Όσο βρίσκονται Νεοταξικά κόμματα στην εξουσία θα είναι δύσκολο να αποδειχθούν κάποια πράγματα γιατί χρειάζονται έρευνα, ανακρίσεις κλπ. Δεν θα επιτρέψουν οι Νεοταξίτες να κάνει κάτι τέτοιο η Δικαιοσύνη σε βάρος τους.

Όμως είναι πολλά πράγματα που δεν χρειάζονται απόδειξη γιατί είναι οφθαλμοφανή. Είναι σαν να βλέπουμε ένα εγκληματία να διαπράττει ένα έγκλημα και να σας λένε μετά να το αποδείξετε. Τι να αποδείξετε αφού τον είδαμε όλοι με τα μάτια μας πχ τον ληστή να κάνει την ληστεία. Η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας είναι δεδομένη δεν χρειάζεται αποδείξεις. Το ίδιο και η υποδούλωση σε Γαλλία, Γερμανία. Είναι επίσης δεδομένο ποιοι κυβερνούσαν, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ο Καραμανλής και ο Σημίτης.

Όταν ένα καράβι πέσει σε ύφαλο, βυθιστεί και πνιγούν πολλοί άνθρωποι δεν χρειάζεται αποδείξεις πως φταίει ο καπετάνιος. Είναι αυτονόητο πως φταίει ο καπετάνιος. Το δικαστήριο θα γίνει για καθοριστούν οι ποινές. Όσο όμως η Νέα Τάξη κυβερνά δεν πρόκειται να γίνει κανένα δικαστήριο εναντίον κανενός Νεοταξίτη. Χρειάζονται αποδείξεις πως ο Καραμανλής κορόιδεψε τον ελληνικό λαό στο θέμα του Χρηματιστηρίου και ο Σαμαράς στην κατάργηση τον Μνημονίων; Αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια όλων. Είναι πράγματα που δεν αμφισβητούνται από κανένα.

Η Νέα Τάξη δεν ευθύνεται για το έγκλημα της Ρούλας Πισπιρίγκου, αν τελικά διαπράχθηκε. Όμως την εξυπηρετεί γιατί προσπαθεί να στρέψει την οργή του κόσμου προς τα εκεί. Το έγκλημα είναι φρικτό και αν διαπράχθηκε, θα πρέπει να τιμωρηθεί πολύ αυστηρά. Όμως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν σας κατέστρεψε την δική σας ζωή, οι Νεοταξίτες το έκαναν.

Ό,τι και να πάθει η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πρόκειται να αλλάξει η δική σας η ζωή. Η Ανατροπή όμως το Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ, θα προκαλέσει μια τεράστια αλλαγή της ζωής σας προς το καλύτερο γιατί θα απαλλαγεί η χώρα από αυτόν τον καρκίνο που λέγεται Νέα Τάξη. Μην αφήνεται τα Νεοταξικά κανάλια να σας παραπλανούν. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ και αν δεν ανατραπεί δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξουν τα πράγματα στην χώρα.

Άγγελος   

Scroll to Top