Έρχεται Κόλαση επί Γης;

Έρχεται Κόλαση επί Γης; 

Οι δημοσκοπήσεις για τις εκλογές στις ΗΠΑ, αν είναι αληθινές, δείχνουν τον Μπάιντεν να προηγείται με διαφορά. Βέβαια το εκλογικό σύστημα είναι τέτοιο στις ΗΠΑ ώστε αυτό που μετράει είναι πόσες πολιτείες κερδίζει ένας υποψήφιος και πόσους εκλέκτορες έχει η κάθε πολιτεία. Με βάση αυτό, η διαφορά είναι πιο κοντά.

Είναι περίπου το ίδιο σκηνικό με τις προηγούμενες εκλογές. Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν την Δυτική και την Βορειοανατολική ακτή και οι Ρεπουμπλικάνοι τις Μέσες Πολιτείες. Κολοράντο και Νέο Μεξικό συνήθως πηγαίνουν στους Δημοκρατικούς. Όλοι οι εκλέκτορες είναι 538 και κερδίζει όποιος συγκεντρώσει τουλάχιστον 270. Οι Δημοκρατικοί έχουν 245 και οι Ρεπουμπλικάνοι 207, η διαφορά είναι 38. Χρειάζονται αντίστοιχα 25 και 63 εκλέκτορες για να φθάσουν τους 270.

Πέντε πολιτείες είναι αμφίβολες αλλά και οι υπόλοιπες δεν είναι όλες τελείως σίγουρες. Όλες τις αμφίβολες τις είχαν κερδίσει οι Ρεπουμπλικάνοι στις προηγούμενες εκλογές και το πιθανότερο είναι να τις ξανακερδίσουν, ίσως όμως όχι όλες. Αν τις ξανακερδίσουν όλες, τότε ο Τραμπ εκλέγεται πάλι Πρόεδρος. Η διαφορά από τις υπόλοιπες είναι 38 εκλέκτορες και οι πέντε αμφίβολες εκλέγουν 86. Οι εκλέκτορες στις αμφίβολες είναι: Φλόριντα 29, Πενσυλβάνια 20, Βόρεια Καρολίνα 15, Αριζόνα 11, και Ουισκόνσιν 10.

Τα εναλλακτικά σενάρια είναι 9, στα 6 κερδίζουν οι Δημοκρατικοί, στα 3 οι Ρεπουμπλικάνοι. Αν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν μόνο μία από τις πέντε, εκλέγεται ο Τραμπ, με εξαίρεση την Φλόριντα (29 εκλέκτορες). Αν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν δύο από τις αμφίβολες, ξεπερνούν τους 270, εκτός από την περίπτωση που θα πάρουν την Αριζόνα και το Ουισκόνσιν (11+10=21). Αν κερδίσουν τρεις από τις πέντε, τότε εκλέγεται ο Μπάιντεν σε κάθε συνδυασμό τριών. Βέβαια υπάρχει και το σενάριο, κάποια από τις μη αμφίβολες πολιτείες να πάει αντίθετα από ότι την περιμένουν. 

Όλοι ασχολούνται με το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές και κανείς δεν ασχολείται με το τι θα γίνει μετά. Μια άποψη υποστηρίζει ότι σε περίπτωση που κερδίσει ο Μπάιντεν, θα γίνει Κόλαση επί της Γης. Οι πανδημίες θα είναι συνεχείς και θα έχουμε αλλεπάλληλες εξαπλώσεις διαφορετικών ιών. Δηλαδή αυτό που συνέβη για δύο-τρεις μήνες θα είναι διαρκείας. Θα είναι δέκα φορές χειρότερο από τον covid 19 και θα πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι. 

Αυτό θα προκαλέσει οικονομική κρίση πολύ χειρότερη από αυτή του 1930. Πολλοί άνθρωποι θα μείνουν άστεγοι και θα λιμοκτονούν. Θα υπάρχουν φυλετικές και θρησκευτικές εντάσεις σε χώρες με πολλές φυλές και θρησκείες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς κλπ. Οι εντάσεις θα γίνουν συγκρούσεις και ίσως θρησκευτικός ή φυλετικός πόλεμος. Αυτό θα επεκταθεί παγκόσμια και θα έχουμε θρησκευτικούς και εθνικούς πολέμους. Σε όλο αυτόν τον πανικό, θα σκοτωθούν και πολλοί επώνυμοι.

Ο Τραμπ είναι τέσσερα χρόνια μικρότερος από τον Μπάιντεν. Αν χάσει αυτές τις εκλογές θα δικαιούται μια δεύτερη θητεία. Η τρίτη θητεία απαγορεύεται στις ΗΠΑ. Ενδέχεται να επανέλθει σε τέσσερα χρόνια ως ο σωτήρας του κόσμου αφού ο κόσμος θα έχει περάσει την Κόλαση για μια τετραετία. Τότε θα έχει την ίδια ηλικία με αυτή που έχει σήμερα ο Μπάιντεν.

Η νίκη του θα είναι μεγαλύτερη από αυτή του Ρέιγκαν το 1984. Είχε κερδίσει 49 Πολιτείες και 525 εκλέκτορες. Ο Μοντέιλ είχε κερδίσει μόνο την δική του πολιτεία και την Ουάσινγκτον DC. Μετά την δεύτερη θητεία, ο Τραμπ δεν θα δικαιούται τρίτη. Θα ορίσει κάποιον/α διάδοχο για να συνεχίσει το έργο του. Ο/η διάδοχος θα κάνει άλλες δύο θητείες. Ο Τραμπ μαζί με τον/ην διάδοχο θα κυβερνήσουν από το 2024 μέχρι το 2036. Το 2036, ο κόσμος θα είναι πολύ καλύτερος. 

Η Κόλαση επί της Γης και η συνέχεια δεν είναι βεβαιότητα. Είναι μια πρόβλεψη που ανήκει σε ένα σοβαρό και ενημερωμένο άνθρωπο. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί. Υπάρχουν δύο ΑΝ. Το πρώτο είναι αν τελικά ο Μπάιντεν κερδίσει τις εκλογές. Το δεύτερο είναι αν στην περίπτωση αυτή, επαληθευθεί η πρόβλεψη ότι θα έχουμε παγκόσμια μια τετραετία Κόλασης και στην συνέχεια μια δωδεκαετία Τραμπ και διαδόχου.

Scroll to Top