Ευρωπαϊκή Υπέρ-περιφέρεια 1

Ευρωπαϊκή Υπέρ-περιφέρεια 1

Η Τζάκρη χαρακτήρισε τον Μητσοτάκη άπατρι και διεθνιστή. Δεν είπε κάτι το καινούριο αλλά κάτι που είναι γνωστό. Βέβαια το συνέδεσε με τον χειρισμό στο θέμα της Τουρκίας. Στο δρόμο που μας έχουν βάλει, της ΕΕ, δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια άλλων χειρισμών. Ξεσηκώθηκε όλος ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της. Θίχτηκαν γιατί και αυτοί είναι απάτριδες και διεθνιστές.

Κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την χαρακτήρισαν ότι ξεπέρασε ακόμη και τον Βελόπουλο. Μα και ο Βελόπουλος είναι άπατρις και διεθνιστής. Μπορεί να μην το έχει καταλάβει, αν και είναι δύσκολο. Όλοι όσοι υποστηρίζουν την ΕΕ, είναι απάτριδες και διεθνιστές, συνειδητά ή ασυνείδητα. Ο δρόμος της ΕΕ καταλήγει σε κατάργηση της Ελλάδας και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών και σε Παγκόσμια Δικτατορία.

Να δώσω ένα παράδειγμα. Ξεκινάνε δέκα αυτοκίνητα από μια περιοχή στα βόρεια της Αθήνας, κοντά στο Σταυρό της Αγίας Παρασκευής. Μπαίνουν στην Αττική οδό και συνεχίζουν για λίγη ώρα, μέχρι να φθάσουν στην ΠΑΘΕ. Εκεί όλα στρίβουν, τα οκτώ παίρνουν κατεύθυνση βορειοδυτική και τα δύο νοτιοδυτική.

Τα οκτώ που στρίβουν προς τα πάνω είναι διαφορετικά αυτοκίνητα μεταξύ τους, διαφορετικές μάρκες, διαφορετικά χρώματα, διαφορετικά κυβικά. Άλλα πηγαίνουν πιο γρήγορα και άλλα πιο αργά. Άλλα σταματάνε λίγο στο δρόμο και άλλο το πηγαίνουν χωρίς διακοπή. Μετά από περίπου δύο ώρες όλα φθάνουν στην Λαμία. Η Λαμία είναι ο δρόμος της ΕΕ, του Άξονα, ο δρόμος που ακολουθεί η χώρα από το 1980 με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα. Τα οκτώ αυτοκίνητα είναι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση, ΜΕΡΑ 25, Ένωση Κεντρώων, Ποτάμι, ΑΝΕΛ. Όλα Λαμία πάνε. Όποιο αυτοκίνητο και να διαλέξετε από τα οκτώ, στη Λαμία θα φθάσετε.

Τα δύο που έχουν στρίψει νοτιοδυτικά, πηγαίνουν μαζί μέχρι την Κόρινθο. Το ένα, μετά την Κόρινθο στρίβει αριστερά νότια ενώ το άλλο συνεχίζει δυτικά. Δύο ώρες περίπου μετά την αναχώρηση, φθάνουν στον προορισμό τους, το ένα στην Πάτρα και το άλλο στην Σπάρτη. Πήραν διαφορετικό δρόμο από της ΕΕ. Όμως αυτός ο δρόμος δεν έχει μόνο ένα προορισμό. Το ένα που έφθασε στη Σπάρτη είναι το ΚΚΕ. Είναι ένας δρόμος διαφορετικός από της ΕΕ.

Το άλλο πήρε τον δρόμο των Συμμάχων. Το βασικό είναι πως χρειάζεται αλλαγή πορείας. Η κατάσταση δεν διορθώνεται διότι εξακολουθούμε να είμαστε στον ίδιο δρόμο, τον δρόμο της καταστροφής. Δεν υπάρχει κάποιος συμβολισμός στην επιλογή των πόλεων. Τυχαία επιλέχτηκαν τρεις πόλεις που είναι σε απόσταση περίπου δύο ωρών από την Αθήνα.  

Ο Βελόπουλος, ο Καμένος και ο Καραμανλής είναι μεγαλύτερα προβλήματα από τον Μητσοτάκη διότι παριστάνουν κάτι που δεν είναι. Το πρόβλημα είναι οι δήθεν πατριώτες, οι πατριώτες μαϊμού. Παριστάνουν τους πατριώτες σε μικρότερα θέματα όπως αν θα λέγεται Βόρεια Μακεδονία ή Μακεδονία σκέτη και ετοιμάζονται να καταργήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα της Ελλάδας είναι ο Καραμανλής μαζί με τους Καραμανλικούς. Έχουν το μεγαλύτερο μέρος του πατριωτικού χώρου που είναι ο κορμός της ΝΔ. Είναι ξεκάθαρα και πέρα από κάθε αμφιβολία πατριώτες μαϊμού. Τους Μητσοτάκηδες τους ξέρουν τι είναι μέσα στην ΝΔ. Τσόντα και συμπλήρωμα ήταν πάντα. Βόλευε την ΝΔ γιατί έφερναν ψήφους από χώρους που δεν είχαν μεγάλη απήχηση οι Καραμανλικοί όπως Βόρεια και Νότια προάστια.

Η ΕΕ θα καταλήξει στην κατάργηση της Ελλάδας και όλων των ευρωπαϊκών χωρών. Είναι το πρώτο βήμα, για την Παγκόσμια Δικτατορία. Θα δημιουργηθούν με βάση το μοντέλο της ΕΕ, Αμερικανική, Ασιατική, Αφρικανική Ένωση. Όσοι νομίζουν ότι οι χώρες θα διατηρηθούν ως πολιτείες, κάνουν λάθος.

Η γραφειοκρατία των Βρυξελών έχει ως διοικητική βάση τις περιφέρειες. Στην συνέχεια θα δημιουργήσουν υπέρ-περιφέρειες που δεν θα ταυτίζονται με τις χώρες. Η Ελλάδα έχει 13 περιφέρειες. Μπορεί η υπερ-περιφέρεια να έχει 10 περιφέρειες, να μην περιλαμβάνει την Μακεδονία και να φθάνει μέχρι Θεσσαλία και την Ήπειρο.

Μπορεί να έχει έναν αριθμό για ονομασία πχ Ευρωπαϊκή Υπέρ-περιφέρεια 1, αν η μέτρηση αρχίσει από το νότιο-ανατολικό άκρο. Μελλοντικά, θα είμαστε κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Υπέρ-περιφέρειας 1, με τους περισσότερους να είναι ασιατικής καταγωγής από χώρες όπως το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Από εκεί και πέρα μπορεί να ξεκινάει άλλη υπέρ-περιφέρεια, η Ευρωπαϊκή Υπέρ-περιφέρεια 2.

Μπορεί να έχει 20 περιφέρειες η κάθε υπέρ-περιφέρεια. Όπως γουστάρουν θα τα χωρίσουν στις Βρυξέλες. Τα ίδια θα κάνουν στην Αμερικανική, Ασιατική και Αφρικανική Ένωση. Η Ωκεανία θα πάει μάλλον με την Ασιατική Ένωση. Αυτό είναι το σχέδιο των κέντρων της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Αν δεν τους εμποδίσουμε, θα το πραγματοποιήσουν. 

Νίκος

Scroll to Top